Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Elizabeth Jaeden Branimir

Anonymous

Elizabeth Jaeden Branimir Empty
Vendég
Csüt. Aug. 19, 2021 8:21 pm

Elizabeth Jaeden Branimir

Eli, Liza, Lizzie, Jade

"Mindig éld az álmaidat"

Nem:

Kor: 15 év

Vér: aranyvérű

Születési hely: London

Iskola/ház: Hollóhát

Munka: Tanuló

Családi állapot: Egyedülálló

Patrónus: Róka

Pálca: 11,hüvelyk főnixtoll

Kedves, vicces, barátságos vagyok mindenkivel. Könnyen nyílók meg és hamar összebarátkozok általában bárkivel.

Szeretek viccelődni.Szókimondó vagyok amit szeretnek bennem ami a szívemen az a számon.

Sokat beszélek

Bárkit hamar feltudok idegesíteni

Életem története

A nevem Elizabeth Jaeden Branimir. Londonban születtem. Édesanyám Jaeden Branimir apukám Kamen Grozdan Branimir. Egy jó mi voltú családból származom. Gazdag családból. Van 3 testvérem akikkel nagyon jóba vagyok. Édesanyám és Édesapám mind a ketten a minésztériumba dolgoznak aurorként. Roxfortba végezték és  Szinte ők is a Roxfortba járnak. Testvéreim Yan Branimir, Evelin Marinette Branimir  és Jessica Branimir. Mindenki a Hollóhátba jár, hiszen nagyon okosak. Egy nagyon kedves lánynak mondhatom magam. Valahol vágyram arra, hogy a testvéreimmel legyek egy házba. Amikor a levelemet megkaptam megörültem neki. Szinte tudtam, akkor azt, hogy oda megyek ahova ők járnak. A családommal nagyon meg vagyok mindig szoktunk menni nyaralni. Hollóthátba osztott be a süveg.
Természetesen imádtam az iskolát. Jóba van a családom a weasleyékkel és a Potterékkel. Lilyvel is jóba vagyok persze.
A testvéreimmel nagyon jó a kapcsolatom főleg a nővéreimmel. Szeretem is őket. Ők most fogják kijárni a Roxfortot és lassan követem a példájukat. Kedvenc tantárgyam az átváltoztatás tan és a mágiatörténelem. Nagyon szeretem az asztrológiát is. Ezekből a tantárgyakból mindenévbe sikeresen végeztem. A kviddics csapatba is játszom terelő posztba. Amikor jelentkeztem oda nem is tudtam, hogy milyen veszélyes lesz. Persze élveztem a repülést.
Elsőbe hamar ráéreztem a repülésre, és persze reménykedtem jobban fogok mindenből fejlődni.
Szabadidőmben szeretek olvasni illetve a barátaimmal lógni. Imádom a fiúkat is, bár annyira nem szoktam fiúzni mint kéne.

Ha tükörbe nézek

A külsőm. Általában divatosan öltözködök. Hosszú barna hajam csillog a napfénybe ahogyan megjelenek. Szemeim barnák és ragyognak. Testalkatom sportos.

Családom

Édesapám
Kamen Grodzan Branimir jó a kapcsolatom vele

Édesanyám
Evelin Jaeden Branimir nagyon jó a kapcsolatom vele.

Yan Branimir
Evelin Marinette Branimir
Jessica Branimir

Apróságok

Amortentia
Mentholos csoki

Mumus
Dementor

Edevis tükre
Mágiaügyi minésztériumba dolgozni

Hobbim
Szeretek olvasni, zongorázni és táncolni

Elveim
Auror szeretnék lenni.

Amit sosem tennék meg
Halálfalókhoz átállni.

Ami zavar
Ha valaki beszól akkor visszaszólok.

Ami a legfontosabb az életemben
nincs ilyen

Ami a legkevésbé fontos számomra
negatív tényezőket nem szeretem

Amire büszke vagyok
Kviddicsbe nyerünk, vizsgáim kitűnőek és természetesen a családom

Ha valamit megváltoztathatnék
Nem tudok ilyet

Így képzelem a jövõmet
Szeretnék auror lenni és védeni az embereket.

Egyéb
Bármi, amit még fontosnak találsz.

Play by
Nina Dobrev

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: