| Csüt. Aug. 19, 2021 8:21 pm | Elizabeth Jaeden Branimir Eli, Liza, Lizzie, Jade "Mindig éld az álmaidat" Nem: Nő Kor: 15 év Vér: aranyvérű Születési hely: London Iskola/ház: Hollóhát Munka: Tanuló Családi állapot: Egyedülálló Patrónus: Róka Pálca: 11,hüvelyk főnixtoll Kedves, vicces, barátságos vagyok mindenkivel. Könnyen nyílók meg és hamar összebarátkozok általában bárkivel.
Szeretek viccelődni.Szókimondó vagyok amit szeretnek bennem ami a szívemen az a számon.
Sokat beszélek Bárkit hamar feltudok idegesíteni Életem története A nevem Elizabeth Jaeden Branimir. Londonban születtem. Édesanyám Jaeden Branimir apukám Kamen Grozdan Branimir. Egy jó mi voltú családból származom. Gazdag családból. Van 3 testvérem akikkel nagyon jóba vagyok. Édesanyám és Édesapám mind a ketten a minésztériumba dolgoznak aurorként. Roxfortba végezték és Szinte ők is a Roxfortba járnak. Testvéreim Yan Branimir, Evelin Marinette Branimir és Jessica Branimir. Mindenki a Hollóhátba jár, hiszen nagyon okosak. Egy nagyon kedves lánynak mondhatom magam. Valahol vágyram arra, hogy a testvéreimmel legyek egy házba. Amikor a levelemet megkaptam megörültem neki. Szinte tudtam, akkor azt, hogy oda megyek ahova ők járnak. A családommal nagyon meg vagyok mindig szoktunk menni nyaralni. Hollóthátba osztott be a süveg. Természetesen imádtam az iskolát. Jóba van a családom a weasleyékkel és a Potterékkel. Lilyvel is jóba vagyok persze. A testvéreimmel nagyon jó a kapcsolatom főleg a nővéreimmel. Szeretem is őket. Ők most fogják kijárni a Roxfortot és lassan követem a példájukat. Kedvenc tantárgyam az átváltoztatás tan és a mágiatörténelem. Nagyon szeretem az asztrológiát is. Ezekből a tantárgyakból mindenévbe sikeresen végeztem. A kviddics csapatba is játszom terelő posztba. Amikor jelentkeztem oda nem is tudtam, hogy milyen veszélyes lesz. Persze élveztem a repülést. Elsőbe hamar ráéreztem a repülésre, és persze reménykedtem jobban fogok mindenből fejlődni. Szabadidőmben szeretek olvasni illetve a barátaimmal lógni. Imádom a fiúkat is, bár annyira nem szoktam fiúzni mint kéne.
Ha tükörbe nézek A külsőm. Általában divatosan öltözködök. Hosszú barna hajam csillog a napfénybe ahogyan megjelenek. Szemeim barnák és ragyognak. Testalkatom sportos. Családom Édesapám Kamen Grodzan Branimir jó a kapcsolatom vele Édesanyám Evelin Jaeden Branimir nagyon jó a kapcsolatom vele. Yan Branimir Evelin Marinette Branimir Jessica Branimir
Apróságok Amortentia Mentholos csoki Edevis tükre Mágiaügyi minésztériumba dolgozni Hobbim Szeretek olvasni, zongorázni és táncolni Elveim Auror szeretnék lenni. Amit sosem tennék meg Halálfalókhoz átállni. Ami zavar Ha valaki beszól akkor visszaszólok. Ami a legfontosabb az életemben nincs ilyen Ami a legkevésbé fontos számomra negatív tényezőket nem szeretem Amire büszke vagyok Kviddicsbe nyerünk, vizsgáim kitűnőek és természetesen a családom Ha valamit megváltoztathatnék Nem tudok ilyet Így képzelem a jövõmet Szeretnék auror lenni és védeni az embereket. Egyéb Bármi, amit még fontosnak találsz. |
|