Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Shawn & Suzette ~ Let's celebrate our victory my love!

Anonymous

Shawn & Suzette ~ Let's celebrate our victory my love! Empty
Vendég
Szomb. Aug. 14, 2021 4:17 pm

Shawn &  Suzette

A lelátón tombolok a többi kviddicsrajongóval. Jó Ballycastle Bats feleséghez méltóan egy hatalmas fekete zászlót lobogtatok két barátnőmmel, amelyen egy hatalmas skarlátdenevér hullámzik. Még az arcunkra is vörös denevéreket festettünk, és annyira jól sikerült, hogy a meccs kezdete előtt a szektorunkban lévő kislány megkérte a szüleit, hogy legközelebb neki is csináljanak ilyet.
Talán így szombat délutánra jobb dolgom is akadna, készülhetnék az egyik gyakorlatomra, vagy pedig vigyázhatnék Alva gyerekeire, én mégis úgy döntöttem, hogy a szerelmemet fogom támogatni a mai napon. Ráadásul nincs az a pénz, amellyel Alva meg tudna vesztegetni, hogy a következő hónapban a gyerekei átléphessék az otthonom küszöbét.
A meccs izgalmakkal és fordulatokkal telinek ígérkezik, de engem senki nem más nem érdekel, csakis Shawn és az ő teljesítménye. Ma reggelinél már megpróbáltam lelket önteni belé, és megígértem neki, hogy bármi legyen a meccs eredménye, akkor is beülünk valahová. Bár tegyük hozzá, hogy én hittem benne és a csapatban, mindig mellette álltam, bármiről is legyen szó, így most is teli torokból üvöltöm a nevét. Talán nem is hallja, túlságosan magasan vannak, de nem telik el úgy öt perc, hogy ne lengetném a csajokkal a szerzett zászlót, vagy ne kiabálnék neki.
Szeretném, ha tudná, ha érezné, hogy támogatom őt, és remélem, hogy a drukkolásom végül neki is erőt ad.
A meccs eleje kicsit döcögősen indul a Bats számára, sőt van egy olyan pillanat, amikor minden veszni látszik, Shawn hiába intéz pár szép támadást, az egyik hajtótársát elég súlyos találat éri a karját, ez pedig az egész csapat lendületéből visszavesz.
Az ajkaimba harapva figyelem az eseményeket, majd a csajokra pillantva komoly lépésre szánom el magamat. Nem szokásom felbujtani a tömeget, de úgy érzem, most a Ballycastle Batsnek nagy szüksége van a rajongókra.
Először a kántálásomhoz csak a csajok csatlakoznak, majd a hármasunk magával rántja a közelben állókat és ülőket, akik velünk egy kórusban kezdene rá a Ballycastle Bats hajtogatásához. A mi hangunk pedig utat tör a többi szektorba, míg végül a stadion Bats-rajongókhoz tartozó egy emberként drukkol a csapatához. Még a kommentátorok is megjegyzik, hogy milyen egységet alkotunk, s talán még a levegőben is döbbenten torpannak meg egy pillanatra.
A nézőtér feltüzelése után több se kell a csapatnak, olyan példátlan felzárkózást mutatnak, amely megrettenti az ellenfelüket, továbbá nekünk bebizonyítják, hogy ezekért a szép pillanatokért érdemes nekik szorítani.
Mikor elfogják a cikeszt, sikítva ölelem át a barátnőimet, akik tudják, hogy innentől kezdve engem nem is érdemes feltartani, így elköszönnek tőlem, én pedig a tömegen átverekedve szaladok Shawnék öltözője irányába.
Átpasszírozom magam két testesebb fickó között, hogy mire Shawn végez a zuhanyzással, addigra már a többi szurkoló körében ugyan, de az elsősorban várhassam.
Türelmetlenül fészkelődök az embertömegben, de csak sikerül átjutnom azon a biztonsági kordonon, amit korábban felhúztak. Mire jó, ha az ember lánya pont az egyik játékos felesége, nemigaz?
− Shawn! – szaladok oda hozzá, és nyomok az ajkaira egy csókot, amikor megpillantom őt. – Mesésen játszottál szívem! Látod, nem volt értelme annyit idegeskedni! – dicsérem meg őt, miután elhúzódok tőle annyira, hogy láthassam az arcát. Szinte sugárzok a boldogságtól, hogy nyertek, hiszen minden hangulatváltozására érzékeny vagyok. Ha örül, akkor én is kicsattanok a boldogságtól, ha pedig letörtnek látom az engem is elszomorít valamelyest.
− Szóval, hová szeretnél beülni? Megígértem, hogy ma ünnepelni fogunk!

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Pént. Szept. 03, 2021 3:55 pm

Suzette & Shawn
Essência Restaurant
A Holyheadi Hárpiák ellen játszottunk, hogy ettől egy kicsit rosszul éreztem volna magam? Egy pillanatig sem. Mind csupa szívós nő volt a csapat tagja, akiket nem kellett félteni, ezért bűntudat nélkül küldtem feléjük minden egyes eltalált gurkót ami az utamat keresztezte. Volt ami célba is talált elég rendesen, volt amit a játékosok sikeresen kikerültek, de nem aggódtam. Vagy legalábbis egy darabig nem, amikor Stanley-t eltalálták a karjánál egy kicsit mindenki elkeseredett. Nyilván a nőt kell bántani, lehet, hogy rájöttek a hajtók közül a csapatban neki van a legnagyobb bizonyítási vágya, ezért mindent megtesz azért, hogy a másik két hajtónak bebizonyítsa ugyanolyan tehetséges, mint ők. Bár így kétlem, hogy sikerülni fog neki. Néha odarepültem hozzá, hogy megkérdezzem minden rendben van-e, de amikor közölte, hogy érte nem kell aggódni, mert végig tudja játszani a meccset én hittem neki.
Ettől eltekintve persze mindenki aggódott egy kicsit és természetesen valamilyen úton-módon vissza akartuk adni a Hárpiáknak a szívességet. Támadtunk. Támadtunk akkor is, amikor ők nem számítottak volna rá, de olyankor is amikor igen. Elterelő támadásokkal nem igazán próbálkoztunk, azzal csak húztuk volna az időt és őszintén szólva már mindenki nagyon szeretett volna túl lenni ezen az egészen. Ügyes a Hárpiák fogója is, de a miénk ügyesebb, ez csak abból is látszik, mert a rajongók biztatására – láttam ám, hogy az én csodás feleségem indította el az őrület hullámot az irányunkba – semmi perc alatt összekapta magát és jeleskedett. Persze nem volt olyan könnyű, mint bárki gondolná, láttam, hogy vérre menő harcok folytak azért a cikeszért.
A csapat nevét kántálták, amitől csak még izgatottabb lettem, lettünk igazából. Meg akartuk nyerni ezt a meccset és sikerült is, alig néhány ponttal maradt le csupán a másik csapat.
Leizzadva, minden egyes izmomat érezve szálltam le a seprűmről, miközben integetni próbáltam a rajongóknak, nézőknek, ahogy tetszik. Kétlem, hogy a feleségemen kívül bárkinek is a kedvenc játékosa lennék, de ettől függetlenül még igyekszem mindenkiben jó benyomást kelteni. Éppen ezért amint lehetett megszabadultam az erős emberi szagoktól és felfrissültem. Hajszárító hiányában a hajamon most a csodálatraméltó képességemet használtam, senkit se fog zavarni, hogy nem egy szénakazal van a fejem tetején, a feleségemet meg pláne nem, ha újra viszont lát majd.
Ott várakozott, amikor kiléptem az öltözőből egy rakás idegennel együtt, akik biztosan nekünk szurkoltak, másképp nem lennének itt. Suzette azonban elég leleményes és amikor észrevesz ahogyan ő, úgy én is megrohamozom őt és fel is kapnám ahogyan az illene, de ehelyett most csak átkarolom és úgy viszonozom a csókját. Nem szeretném úgy viszontlátni magam az egyik címlapon, valami frappáns szöveggel, amit Rita Vitrol talált ki és hagyott jóvá a beleegyezésem nélkül. Nyilván ha lejárató szöveget akar a csapatról és rólam írni azt anélkül is megteszi, hogy mi tudnánk róla.
– Köszönöm, hogy ott voltál mellettem akkor és most ebben a pillanatban is. – semmi kedvem sincs elengedni őt, ezért amíg ő el nem húzódik tőlem addig az én fejemben sem fordul meg az, hogy másképpen cselekedjek és elengedjem őt az ölelésemből.
– Te is mesés voltál, nagyon odatetted magad a lelátón. Azt hiszem szükségünk volt egy kis biztatásra. – jegyzem meg az utolsó mondatomat, egy kicsikét halkabban.
– Volna kedved beülni egy gyorsétterembe? Kicsit nagyon megéheztem. Meg lehet, hogy innék is valamit. Bár akkor már ne gyorsétterembe menjünk, hanem valahová máshová. – egy pillanatig elgondolkodtam azon, hogy mit is javasolhatnék neki, hová mehetnénk. Nem akartam mindig ugyanoda menni, még ha ez volt a legkézenfekvőbb és a legkényelmesebb is. Ismertem a helyet, tudtam mit kérek, mi az amit érdemes kipróbálni és mit kell jó messzire elkerülni. Valami különlegesen gondolkodtam, aztán az eszembe jutott.
– Menjünk az Esszencia Étterembe! – ragyognak fel a szemeim egyből, amint beugrik a helyiség neve is végre. Kézen fogom Suzette-t és már indulnék is vele a helyiségbe amit emlegettem. Közben persze lelassítok, mert eszembe jut, hogy az ő véleményét meg sem vártam.
– Mármint csak akkor, hogyha téged nem zavar. Ha van más ötleted vagy máshová mennél akkor én alkalmazkodó vagyok.

Anonymous

Vendég
Hétf. Szept. 20, 2021 7:53 pm

Shawn &  Suzette

A kedvesem és a csapat iránti töretlen hitem hajt előre. A Hárpiák elleni meccs különösen fontos számukra, így nem csoda, hogy amikor minden veszni látszik, úgy érzem, a kezembe kell vennem az irányítást. Az egység, amelyet pedig rajongókként alkotunk elég ahhoz, hogy a csapat összeszedje magát, és győzedelmeskedjenek.
Egészen az öltözőkig szaladok, engem még a biztonságiak sem tarthatnak vissza attól, hogy megcsókolhassam Shawnt. Nem telt el sok idő ugyan, de mégis minden alkalommal, amikor hozzábújtam, olyan érzésem támadt, mintha egy leírhatatlanul hosszú útról érnék haza.  
− Ugyan, Shawn, mindig melletted leszek – mosolyodok el, miközben gyengéden végigsimítok az arcán. – Tudod, fél éve a házasságkötés során megmondta a hölgy, hogy jóban-rosszban egymás mellett legyünk. Én csak teljesítem az esküm rám eső részét – kuncogok halkan, bár nem volt szükség ceremóniára ahhoz, hogy a végletekig kitartsak a kedvesem mellett. A kapcsolatunk hosszú évek óta tartott, csupán nemrégiben jutottunk el arra a pontra, hogy gyűrűt húzzunk egymás ujjára.  
A fejemet a vállának döntöm, csak egy kicsit szeretnék még így lenni vele, aztán tudom, hogy ideje lenne mennünk, hiszen én sem szeretném az újságban viszontlátni magam. Bármennyire is szeretem a fotózást, az ilyenek szeretném, ha kimaradnék.
− Ugyan, csak tettem, amit tennem kellett – hárítom a dicséretet, hiszen tényleg nem tartom nagy dolognak, amit csináltam. A tömeget feltüzelni nem nehéz, főleg, ha kviddicsről van szó. Mégis Shawn megmosolyogtat, és minden egyes alkalommal, amikor rápillantok, talán egy kicsit újra beleszeretek.
− A többiek átmennek a Shooting Starba, de nagyon szívesen töltök veled előtte egy kis időt kettesben – felelem, hiszen a meccsek után a kviddicsezők általában ott lazulnak el a mérkőzésük eredményétől függetlenül. Azonban sose mondanék nemet arra, hogy egyedül lehessek Shawnnal. Cinkos mosolyra húzódnak az ajkaim, hiszen valamelyest én is megéheztem a nagy izgalmak közepette.
− Nem ismerem. Az az a hely, ami mostanában nyílt? – kérdem, de mielőtt bármi mást is mondhatnék, Shawn megragadja a kezemet. Az ujjaim ösztönösen összekulcsolódnak az övéiből, és csak nevetve rázom a fejemet a hirtelen feltámadó lelkesedése láttán. Egyszerűen képtelenség lenne utálni őt.
− Ugyan, nekem tökéletes szívem. Még úgysem voltam ott, de biztos vagyok benne, hogy Alva nem viszi oda a gyerekeit, így máris nyert ügyed van nálam – nyomok egy csókot ezúttal az arcára, és ezúttal én húzom őt a kezénél fogva a kijárat irányába. De nem arra, amerre a nézők tolonganak, ugyanis meghagyom a többi játékosnak, hogy az ő figyelmüket élvezzék. Én a hátsó ajtók irányába fordulok Shawnnal, hogy nyugodtan elhagyhassuk az épületet.

Anonymous

Vendég
Szer. Okt. 27, 2021 10:04 pm

Suzette & Shawn
Essência Restaurant
Ő volt a mindenem, ez tagadhatatlan, ezért töltött el büszkeséggel az, hogy a közelemben volt mindig is. Már a Roxfort óta tudtam, hogy elválaszthatatlanok leszünk, bár ő inkább a pálya biztonságosabb oldalán maradt meg. Amit egyáltalán nem bánok, valószínűleg rendesen aggódnék érte, hogyha ez másképp lenne és rá kellene figyelnem, nem pedig a támadásokra.
– Ez biztatóan hangzik az elkövetkezendő évekre nézve. – magamhoz ölelem miközben ő a vállamra helyezi a fejecskéjét és simogatni kezdem a tarkóját, hogy egy kicsit magamat is megnyugtassam és őt is biztosítsam arról, itt vagyok.
– Mindig tudod mi az amit tenned kell, ez nagyon érdekes és szuper tulajdonság benned. Emiatt is szeretlek, többek között, de nem csak. – őszintén egy rakás más dolog miatt is, amit most inkább nem is említenék neki, szerintem mindketten jobban járunk.
– Jól tették, most még ne menjünk oda, szeretnék egy kicsit csak veled lenni. A győzelmet később is megünnepelhetjük. – vigyorgok el kissé tréfálkozóan, de inkább vicceskedő szándékkal, mint gonoszkodóval.
– Azt hiszem igen, nincs is olyan hű de messze és még akár a Shooting Star is beleférhet utána. Bár kétlem, hogy a többiek hiányolnának most engem. – megvédtem őket azoktól a gurkóktól amiktől lehetett, nem arról van szó, hogy nem. Csak most inkább Suzette-el lettem volna egy kicsit nem pedig a többiekkel, mármint a vihogó és őrjöngő csapattal, akik örülnek a győzelemnek.
– Nem hiszem, hogy a nővéred pont most lenne ott a gyerekeivel. – kacagom el a mondatom végét és eközben a hátsó kijáraton meglógunk a többiektől és mindenkitől is.
– Meglátod, hogy milyen szép hely! Zane-el és Jayden-el már voltam ott egyszer. A dekoráció szerintem tetszeni fog neked. – lelkesedem továbbra is a témától.
Ahogy haladunk és egy kicsit távolabb kerülünk a meccs színhelyétől szorosabban fogom meg Suzette kezét, eszem ágában sincs elengedni őt, főleg most nem, hogy mire is készülök valójában.
– Hoppanálásra készen állni, egy, két, há...- meg se vártam a végét, csak túl akartam lenni ezen az utazáson és megjelenni az Esszencia Étterem előtt.
– Mit szólsz hozzá? Kívülről is szép, na de belül… – egy kisgyerek lelkesedésével ámuldoztam a helytől, de valójában csak azt szerettem volna, hogyha ez a lelkesedésem és örömködésem át ragadna a feleségemre is. Nem olyan nehéz mosolyt csalni az ajkaira attól ha én is boldog vagyok és úgy is viselkedem. Az egyik gyertya lángja képes meggyújtani egy másik gyertyát is, ami szintén lángolni fog. Nos, ebben a hitben élve akartam tovább adni a lelkesedésemet Suzette-nek is.
– Menjünk is be, ne ácsorogjunk idekint. Lefogadom, hogy fázol egy kicsit te is. – felemeltem az összekulcsolt kezünket a számhoz és nyomtam egy csókot a kézfejére.
– Hová üljünk? Ablak mellé vagy közel a pulthoz, hogy hamarabb észre vegyenek minket? – kíváncsiskodom, miközben beljebb lépünk az étterembe.

Anonymous

Vendég
Csüt. Okt. 28, 2021 10:31 pm

Shawn &  Suzette

Halkan kuncogtam, úgy simultam bele az ölelésébe, hogy onnan erőszakkal se tudtak volna elrángatni. Shawn volt a mindenem, aki segített nekem még a rosszabb napjaimon is, így nem volt kérdés, hogy az életem hátralévő éveit vele terveztem eltölteni.
− Úgy érted, az életed további részére? – javítottam ki játékos mosollyal, miközben jólesően hümmögni kezdtem, ahogy a tarkómat cirógatta. Imádtam az érintését, a csókjait, sőt az egész lényét. Hihetetlenül szerencsésnek éreztem magam, amiért találkoztunk.
− Ugyan, drágám, én csak figyelek másokra – nevettem fel halkan, bár mi tagadás, jólestek a szavai. Nem is tétováztam, egy csókkal jutalmaztam őt miután azt mondta, hogy szeretett engem.
− Én fel sem tudnám sorolni, hogy miket szeretek benned, olyan hosszú a listám – mosolyogtam rá, ahogy egy icipicit elhúzódtam tőle. Néhány barátnőmtől megkaptam, hogy időnként talán egy kicsit túlságosan is elfogult voltam, de hát ha egyszer szerettem őt, akkor miért kerestem volna benne állandóan a hibát?
− Támogatom az ötletet. Mostanában úgy is rengeteget kellett tanulnom, neked pedig folyton edzéseid voltak, szóval ránk férne egy kis kikapcsolódás – viszonoztam a vigyorát, hiszen az elmúlt egy-két hétben tényleg nem sok időnk volt egymásra, noha ebből én sose csináltam problémát, hiszen megértettem, hogy Shawnnak a kviddics az életéhez tartozott, ráadásul nekem is bőven akadt tennivalóm, így megtanultam toleránsnak lenni.
− Ugyan, ne mondj ilyet a csapattársaidra! – löktem oldalba játékosan dorgálva, hiszen a csapata szerette őt, nem csak azért, mert jó játékos volt, hanem azért, mert remek barát. Aki pedig ezt nem volt hajlandó meglátni az elmehetett a fenébe.
− Mondjuk, lehet, hogy kicsit részegek lesznek, mire odaérünk, de sebaj – nevettem el magamat, bár már egészen hozzászoktam az ittas kviddicsjátékosokhoz, úgyhogy semmiféle meglepetéssel nem tudtak volna szolgálni nekem.
− Te jóságos Merlin! Még csak az kellene… − forgattam meg a szemeimet, mert egyszerűen nehezen viseltem a gyerekeket, és a testvérem porontyai után komolyan nehezen tudtam elképzelni, hogy valaha is sajátom legyen. Legalább is, most még nem álltam készen rá, de talán egyszer én is eljutok majd arra a szintre, mint Alva.
− Na, ha Jayden azt mondja, hogy jó hely, akkor most már tényleg kíváncsi vagyok rá – tartottam továbbra is összekulcsolva az ujjainkat, ahogy sétáltunk el a pályától. Az volt a szerencsénk, hogy a legtöbb szurkoló az ilyen mérkőzések után megpróbált bejutni a Shooting Starba, így mi a hátsóajtón könnyedén megléphettünk.
Azonban a figyelmeztetés ellenére váratlanul ért a hoppanálás, és kellett vagy két perc, mire összeszedtem magam. Talán némi neheztelés is vegyült a tekintetembe, ugyanis érkezéskor egy kicsit megtántorodtam. Csoda, hogy nem hagytam el valamimet utazás közben. Az étterem azonban valóban lenyűgöző volt. Tátva maradt a szám tőle, úgyhogy azt hiszem, a reakciómmal meg is válaszoltam Shawn kérdését.
− Egy kicsit tényleg hűvös van – mosolyogtam rá, ahogy az ajkai a kézfejemet érintették. A szabad kezemmel végigsimítottam az arcán, és egy apró csókot nyomtam a szájára.
− Szerintem üljünk az ablak mellé. Tudod, hogy szeretek nézelődni – keveredett némi izgatottság immár az én hangomba. Shawn pedig nagyon jól tudta, hogy imádtam bámészkodni, és viccelődni az előttünk elhaladó embereken.

Anonymous

Vendég
Kedd Nov. 09, 2021 11:39 pm

Suzette & Shawn
Essência Restaurant
Minden egyes nap feldobta a hangulatomat, nem is nagyon akartam ártani neki azzal, hogy esetleg szomorkodtam vagy stresszeltem a közelében. Pedig néha nem is tudtam, hogy rejtsem el magamban, hogy nem vagyok a helyzet magaslatán, egyáltalán el kell-e rejtenem. Szabad-e mindenről tudnia? Aztán mindig rájövök, hogy ha nem osztom meg vele a gondjaimat és azt ami éppen nyomaszt, akkor nem szabadulok meg a rossz érzéstől. Mert esküszöm néha az segít, hogy ő meghallgat és azt mondja, megint csak butaságok miatt aggódok és felejtsem el azokat, mert csupa értelmetlenség az egész. Hát nem ilyen nőre van mindenkinek szüksége? De! Az a legjobb, ha az a bizonyos nő, az ember felesége is méghozzá, hogy biztosabb legyen a dolog.
Eddig nem igazán akartam túlzásba esni ha nem otthon vagyunk, de annyira levett a lábamról, hogy legszívesebben… türtőztettem magam. Követelőzően imádni őt, otthon is tudtam. Most csak szimplán imádni akartam őt és magam mellett tudni őt. Ez teljesült is. Szerencsére.
– Tudom, hogy szeretsz. – elég magabiztosan szóltam, mert tudtam, hogy igazam volt, és még rengeteg mindent hozzá tehettem volna, de nem tettem. Inkább meghagytam neki, hogy így tegyen.
Suzette tényleg egy csodás nő volt, bolond volt az aki az ellenségének tartotta őt, de az már más kérdés.
– Erről beszélek, szükségünk vagy egy kis mi időre. – mert ugye az én időt nem mondhattam neki akármilyen vagányul passzolt volna most ide. Már régen nem csak rólam vagy kimondottan róla szólt az élet, hanem rólunk. Mindent igyekeztem, igyekeztünk úgy tervezni, hogy mindkettőnknek jó legyen, még akkor is ha ő az akadémiára járt, én meg az edzésekre, hogy még profibbak legyünk abban, amit épp „dolgoztunk”.
A csapattársaimat érintő megjegyzésén csak vigyorogtam egyet és leintettem, valószínűleg mindegyiküknek megvan a maga véleménye rólam, amit vagy elmondanak, vagy nem. Általában igen, mert ha „véletlenül” eltalálja őket egy gurkó az én esetleges hibámból, akkor azt szóvá teszik mindenféle gond nélkül, függetlenül attól, hogy a pálya másik végében voltam és Zane sokkal közelebb lett volna hozzájuk. Úgyis tőlem várják a védelmet. Nem kibújni akarok, csak a tényeket közlöm, hogy őt jobban szeretik, amivel semmi baj sincs, mindenkinek megvan, meglehet a maga preferenciája.
– Több mint valószínű, hogy azok lesznek. Nem minden nap kedvez nekünk a szerencse. – vagyis mostanában egyre többször, de azért nem szólnám el túlságosan magam, a végén még egy évnyi balszerencse fog a csapatomra zúdulni, amire egyáltalán nincs szükség basszus.
– Nagyon szomorú és csalódott lennél, hogyha megjelennének gondolom. – nem tudtam hogyan lehetnék ebben a témában együtt érző vele, valószínűleg sehogy sem, mert az én testvéreim még nem voltak abban az állapotban, hogy a gyerekeiket rám tukmálják megőrzésre, ha ők éppen nem értek rá.
Amint áthoppanáltunk egyik helyről a másikra, máris jobban lelkesedtem, attól, hogy Suzette is az lett. De komolyan! Amint beljebb mentünk és kerestünk egy helyet az ablak mellett, hogy bámészkodni tudjon az én drága feleségem, ki is húztam neki a széket, hogy leülhessen rá.
– Nem fogsz csalódni, van minden, amit szeretek. – áradoztam sóhajtozva, miközben én is leültem a székre és az étlapot kezdtem el lapozgatni amit az asztalon hagytak.
– Édes vörösbor vagy fehér száraz kezdésnek? – mondjuk meg sem néztem, hogy szolgálnak fel ilyesmit, de ez már mind lényegtelen.

Anonymous

Vendég
Csüt. Nov. 11, 2021 1:39 am

Shawn &  Suzette

Igazából csupán azért mondtam ki újra és újra, hogy szerettem Shawnt, ugyanis néha az embernek ki kellett mutatnia, és szóban is meg kellett erősítenie az érzéseit a másik iránt. Ez nem jelentette persze azt, hogy ne törődtünk volna egymással más alkalmakkor, hiszen gyakran előfordult, hogy egy-egy meccs, vagy edzés után én ápolgattam, ha találat érte, ahogy ő is gyakorta masszírozott engem, amikor egy-egy vizsgára készültem. Mindketten nagyon jól tudtuk, hogy a kapcsolatunk sikeressége a figyelmen múlt, amelyet egymás iránt tanúsítottunk. Így amikor Shawn azt mondta, hogy tudja, hogy szeretem őt, csupán egy mosoly kíséretében közelebb húztam magamhoz. Egy pár másodpercig csak a tekintetét fürkésztem, majd pedig hosszú csókot nyomtam az ajkaira.
− Mondhat bárki bármit, számomra tökéletes vagy – suttogtam halkan, ahogy eltávolodtam tőle. A homlokomat a vállának döntöttem, közben pedig gyengéden átkaroltam őt. Azzal is tisztában voltam, hogy hányszor becsülte le saját magát és a képességeit, de ezért is voltam itt, hogy amikor elbizonytalanodott, akkor erőt adjak neki.
− Ebben igazad van. Végül is, nem mi vagyunk a parti lelkei, szóval, ha egy kicsit késünk, nem fog összedőlni a világ – simítottam végig a felsőjén egy cinkos mosoly kíséretében. Elég könnyű volt elcsábítani, ha arról volt szó, hogy egy kicsit elvonuljunk a világtól, és egymással foglalkozzunk.
Ettől függetlenül még mindig nem értettem egyet azzal, ahogy a csapattársairól gondolkozott, de a reakcióját látva, úgyse akart hallgatni rám. Felsóhajtottam. Bizonyos helyzetekben ő is szörnyen makacs tudott lenni.
− Ugyan, édes, ne mondj ilyeneket. A csapat egyre jobban teljesít! Lehet, hogy te ezt nem látod, vagy nem akarod beismerni, de így van. Külsősként én is megmondom neked, hidd el, az elmúlt hónapokban sokat csiszolódtatok – feleltem arra, hogy nem mindig nekik kedvezett a szerencse. Ez butaság volt. Én hittem Shawnban, és a többiekben, már csak neki kellett volna némi önbizalom.
− Mi az hogy! Felforgatnák a lakást, el kellene pakolni minden törékeny holmit, ismét traumatizálnák Andrét és engem is… Nekem nincs szükségem azokra a gyerekekre. A szomszéd múltkor is megjegyzést tett arra, hogy milyen hangosak voltak – ráztam meg a fejemet, hiszen a testvérem gyerekeinek köszönhetően még jobban irtóztam a fiatalabb korosztálytól. Egyszerűen… Egyszerűen kezelhetetlenek voltak.
A gondolataimból azonban, ha sajnos nem is örökre, de azért egy jó időre száműztem a nővérem családját, és inkább arra akartam fókuszálni, hogy Shawnnal jól érezzük magunkat. Az étterem pedig, ahová vitt, mesés volt.
Mosolyogva köszöntem meg, hogy a férjem ismét úriemberként viselkedett, és helyet foglaltam a széken.
− Ugye tudod, hogy az nem feltétlenül jelenti azt, hogy én is szeretem? – kulcsoltam össze az ujjaimat, ahogy az asztalra könyököltem, és a páromra mosolyogtam. Egy darabig csak csodálva néztem őt, ahogy az étlapot kezdte lapozgatni, majd én is kezembe vettem az előttem lévőt, hogy átböngészhessem a kínálatot.
− Szerintem legyen vörös. Tudod, hogy a fehért nem díjazom annyira, de persze, ha fehérbort szeretnél, akkor meggyőzhető vagyok – pillantottam fel. Játékosan mosolyogva félretettem az étlapomat.
− Ha ennyire jól ismered ezt a helyet, akkor mi lenne, ha nekem is választanál valamit? – Hiszen annyira nagy volt a választék, hogy jómagam nem tudtam volna dönteni, ráadásul szerettem az ilyen apró játékokat, amik arra mentek rá, hogy mennyire ismertük egymást.

Anonymous

Vendég
Pént. Nov. 12, 2021 8:45 pm

Suzette & Shawn
Essência Restaurant
Széles mosolyt húztam a számra, mert ha tetszett ha nem, akkor is el kellett ismernem, hogy a feleségemnek igaza volt. Túl jól ismert, amivel nem volt semmi baj sem, mert eléggé meglepődtem volna, hogyha nem egyre gondolnánk és nem ugyanaz az ötlete támadna mindkettőnknek. Komolyan mondom nagyon szerencsétlen lenne az életem, hogyha nem így lenne, egy csomót veszekedhetnék vele, meg minden. Szóval őszintén szólva teljesen boldog vagyok, hogy olyan feleségem van, mint Suzette.
Nem akartam túlságosan negatív lenni, ezért mindent megtettem azért, hogy boldoggá tegyem őt, ez vált az életcélommá amióta tudtam mit akarok tőle. Őt akartam a feleségemnek és meg is kaptam. Ez egy olyan beteljesült álom, amit sokáig fogok emlegetni még, ez holt biztos.
– Megleszünk kettecsként is, ne aggódj. – vigyorgok rá késsé kétértelmű mosolyommal, most épp valami jóra gondoltam, nem pedig hozzám mérten valami perverzre. Egy sikeres meccs után maradjunk annyiban, hogy csak romantikus kedvem lesz, nem pedig egyéb.
– Köszönöm, hogy így gondolod. – most már apróbb mosolyra váltok, nem mindig szeretek a teljesítményemmel dicsekedni, pláne nem a csapatéról, hogyha nem muszáj. Mindig is elfogult voltam a csapatommal pontosan ezért nem akarok véleményt nyilvánítani.
Bent az étteremben azonban már teljesen megváltozott a légkör is, nem volt annyira hideg, már nem kellett féltenem Suzette-t, hogy megfázhat emiatt.
– Ne, nem lenne jobb ha te mennél át hozzájuk? Tudom, hogy egy kicsit megerőltető de… esetleg nem ez volna a legjobb? – nem mintha túlságosan félteném a házunkat, csak azért mégis egy kicsit szeretném biztonságban tudni a holmijainkat.
– Tudom, de nem szoktam nagyon mellé lőni sohasem azzal kapcsolatban, hogy te mit szeretnél még azok mellett amit én szeretek csak. – jó tudom, nem ezzel kellett volna felé fordulnom most, de maradjunk annyiban, hogy perpillanat jobb kifogás nem jutott az eszembe.
Néztem ezután egy kicsit az étlapot, hogy eldönthessem mit szeretnék kérni, miután Suzette is rám bízta a döntést még inkább úgy éreztem, valami olyat kell választanom, amit biztosan ő is szeretne.
– Édes vörös bor lesz és mellé csipetkés cicege*. Mit szólsz hozzá? A neve ellenére nagyon finom és talál a vörös borhoz. – jegyeztem meg csendesen, még mielőtt furcsán nézett volna rám.

*Itt főételféle, a valóságban egyebet jelent.

Anonymous

Vendég
Csüt. Nov. 18, 2021 12:45 pm

Shawn &  Suzette

Nem bántam, hogy végre egy kicsit kettesben lehettünk. A szórakozóhely úgyis túlságosan zsúfolt volt, és talán egy picit gonosz voltam, amikor megfordult a fejemben, hogy a vacsora után hazacsábítom Shawnt. Szerettem volna egy nyugodt estét eltölteni vele, amikor mindketten csak pihentünk, és élveztük egymás társaságát.
− Egy egytől tízig terjedő skálán mennyire lennék szívtelen a csapattársaid szemében, ha arra kérnélek, hogy a vacsi után menjünk haza? – osztottam meg vele is a gondolatomat, mert szerintem ő is jobban élvezett volna egy közös filmezést, miután leápoltam az esetleges sérüléseit. Andrét is haza kellett volna hozni, mielőtt még túlságosan is magába gubózott volna.
− Tudod jól, hogy annak ellenére, hogy nem játszok már, érzékem még mindig van hozzá, szóval tényleg hidd csak el, amit mondtam – kacagtam fel vidáman, hiszen emlékeztem még azokra az időkre, amikor a csapat sokkal jobban széthúzott. Örültem, hogy Shawn végre kezdte megtalálni a helyét, és reméltem, hogy hamarosan az önbizalma is helyre billen majd.
Amikor szóba került a testvérem és az ő ördögi gyerekei, akkor akaratlanul is úgy pillantottam Shawnra, mintha épp elárult volna engem.
− Szerintem szívem, az a legjobb megoldás, ha ő otthon marad a gyerekeivel, én pedig a lakásunkon maradok veled és Andréval – jelentettem ki határozottan, hiszen Shawn, a szüleim, sőt még a barátaink is tudták, hogy mennyire irtózok a gyerekektől, főleg a nővérem porontyaitól, akik néha úgy viselkedtek, mintha megszállta volna őket valami ártó szellem.
Viszont amikor kifogásokkal jött, csak mosolyogva ingattam a fejemet, és kedvem támadt volna egy csókot nyomni az arcára. Helyette arra kértem, hogy válasszon nekem is valamit az étlapról, és a cicege szó hallattán igencsak döbbenten pillantottam rá.
− Fogalmam sincs, hogy mi az, de mint mondtam, rábízom magamat a te jó ízlésedre – mosolyogtam rá, miközben jeleztem a mellettünk elhaladó pincérnek. A rendelést azonban nem voltam hajlandó leadni, elvégre Shawn választott, én megvártam, hogy ők elintézzék maguknak a dolgot.
Amikor a pincért elhaladt, akkor viszont ismét megtörtem a csendet.
− Szóval, mit szólnál ahhoz, ha átugranánk az ünneplést, összeszednénk Andrét, levinnénk egy esti sétára, majd amikor hazaérnénk, akkor a hálószobában megnéznénk a sorozatunk újabb részét? – vázoltam fel neki egy tervet az estére, természetesen nem kötöttem az ebet a karóhoz, ha valamit változtatni szeretett volna, akkor nyitott voltam minden ötletére.

Anonymous

Vendég
Szer. Dec. 15, 2021 7:00 pm

Suzette & Shawn
Essência Restaurant
– Ha engem kérdezel én azt mondanám, hogy nagyon megharagudnának. – természetesen csak viccelek, tudom, hogy nincs ez így. De imádok ezzel viccelődni. – Amúgy nem kell félned, szerintem nem vennék zokon ha ezt az estét most kihagyom és veled töltöm. Megértik, hogy nekem mindig te leszel az első. – ha meg mégsem akkor így jártak, de akkor ők lesznek a buták nem én. Megvolt mindennek az ideje és a helye is, a munkának és a szórakozásnak is, valamint a pihenésnek az életemben, de főleg annak, mert amikor pihentem úgymond, akkor mindig a feleségem mellett voltam vagy legalábbis a közelébe, kivéve ha nem az akadémián volt. Amikor ott töltötte az idejét és valami csoda folytán nem edzésen voltam, hanem itthon, akkor mindig nyugodtan haza vártam, nem kezdtem el elveszettnek érezni magam.
– Hiszek neked. – vigyorodtam el, gondolom, hogyha az ellentétét mondtam volna ennek, akkor megkaptam volna a magamét, de most az volt a szerencsém, hogy ezt most tényleg így is gondoltam. Mert hittem, hogy a megérzései velem kapcsolatban még jók.
A nővére gyerekeivel kapcsolatos véleményére csak bólintottam egyet. Ez olyan téma volt, amiről tudtam, hogy jobb nem beszélni sokat és amúgy sem szerettem volna most lehangolni őt és beárnyékolni ezt a pillanatot Alva gyerekeinek az árnyékával.
– Ízleni fog neked is, ne aggódj. – ha idejött a pincér, akkor elmondtam neki, hogy mit is kérünk tulajdonképpen. Már ismert, szerencsére nem akart autogramot kérni a fia születésnapjára tőlem, mert már egyszer megtette és az pontosan elég volt. Nekem legalábbis. Meg lepődtem rendesen, amikor az első alkalomkor ezzel fordult hozzám.
– Ránk fér egy kis pihenés, ebben egyet kell értenem veled. Szóval hogyha ez a terved ma estére, akkor engem egyáltalán nem zavar. Majd eszerint alkalmazkodom. – és igyekszem nem morgolódni, hogyha valami nem tetszik, mert képes vagyok rá, hogyha olyan hangulatba kerülők, de most próbáltam nem demotiváló lenni.
– Mit szólnál ha vennénk valami finomságot André-nak is? Hogy velünk ünnepeljen? – tudom, hogy hirtelen jött, de biztos vagyok benne, talán nagyobb kedvvel fogad majd minket, mint amivel fogadna alapból is.
Persze azt már nem tudtam eldönteni, hogy mit lehetne neki haza vinni és persze ilyenkor, ebben az időpontban honnan.

Anonymous

Vendég
Szer. Jan. 05, 2022 1:15 pm

Shawn &  Suzette

Szelíden Shawnra mosolyogtam, ahogy gyengéden meglegyintettem a karját. Tudtam én is, hogy mókázik, azért az elmúlt évek során talán már minden arcát sikerült megismernem. Ettől függetlenül örültem volna, ha egy kicsit szorosabb kapcsolat alakulna ki közte és a csapata között.
− Rendben, de azért egyszer szeretnék csinálni nálunk egy összejövetelt, ahová meghívnánk a csapattársaidat – nyomtam egy apró csókot az ajkaira, hiszen továbbra sem engedtem el a témát, hogy összekovácsoljam azt a csapatot. Talán, ha a magizoológusi pálya nem jön be, akkor majd elmegyek edzőnek. Bár nem hiszem, hogy Shawn annyira értékelné, ha parancsolgatnék nekik.
− Helyes. Az asszonynak mindig igaza van – nevettem fel halkan, bár koránt sem gondoltam így, csupán egy közös barátunk hajtogatta mindig azt, amikor a saját barátnője került szóba. Azóta pedig annyira megragadt ez a szófordulat, hogy előszeretettel viccelődtem vele.
Nem úgy, mint a testvéreimmel és a gyerekeivel, akiket továbbra sem szerettem kifejezetten. Elviseltem őket, mert el kellett viselnem őket, de igyekeztem a szükségesnél kevesebb időt tölteni velük, mert túlságosan is neveletlenek voltak.
− Ebben biztos vagyok – ragyogott fel az arcomat, hiszen ismertük egymást a kedvesemmel annyira, hogy ne tudjunk mellényúlni. Átnyúltam az asztal felett, hogy megérinthessem Shawn kezét. Tényleg olyan jó érzés volt egy kicsit elszakadni mindentől és mindenkitől, hogy együtt lehessünk. Néha nehéz volt összeegyeztetni az életünket, de ebből sose csináltunk problémát, hiszen amikor szükségünk volt a másikra, akkor úgyis ott voltunk. Csupán bonyolultabb volt összehozni ilyen kiruccanásokat.
− Én örülnék neki. Egy kis lazítás vacsora után. Kettecskén, talán megkérem a szomszédot, hogy maradjon nála holnapig André – cirógattam meg Shawn kézfejét, hiszen valljuk be, André mellett romantikusan időt tölteni kicsit nehéz volt, hiszen az a kutya olyan volt, mint egy kisgyerek: állandó figyelmet és szeretetet igényelt.
− Szerintem ráérünk vele holnapig – feleltem cinkos mosollyal, hiszen ha Andrét felizgattuk, akkor egész este nem hagyott volna békén minket, így egyre jobban hajlottam afelé, hogy csak holnap reggel hozzam haza.
Érdeklődve pillantottam körbe az étterembe, szerencsére nem volt olyan hatalmas tömeg. Épp elegendőek voltak ahhoz, hogy a kettősünk eltűnjön köztük, s a szavainkat is elnyelje a háttérzaj. Kellemes helynek tűnt. Nem lepett meg, hogy Shawn szeretett volna idehozni engem. Abban pedig igaza volt, hogy nagyon is tetszik az étterem.

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: