| Vas. Aug. 08, 2021 4:34 pm | Masako Sato Nem: nő Kor: 18 év lesz Vér: félvér Iskola/Munka: Mahoutokoro, Mizuchi (volt) Kapcsolatunk: ikertesó csak lányba Csoport: boszorkány, akadémista, cserediák Playby:Nana Komatsu vagy akit választasz Státusz: SZABAD Részletek ET részlet: A Mizuchi ház tanulója, az ikerhúgom, vele egyáltalán nem rózsás a kapcsolatunk, mindenben az ellentétem. Ő a család többi tagjához hasonlóan imádja a kviddicst, neki nincsenek nagy álmai, vagy ha vannak akkor igazán jól titkolja, előttem legalábbis biztosan. Féltékeny - pedig nekem kellene annak lennem rá - amióta közöltem, hogy eljövök és másik varázsló iskolába szándékozom befejezni a tanulmányaimat. Azt hiszem a Mahoutokoro csak egy Sato testvért képes elbírni egyszerre és az Masako.
Kiegészítés: A távolság ráébresztett arra, hogy milyen értékes is ő. Ha haza megyek első dolgom lesz bocsánatot kérni tőle, bár az is lehet, hogy ő jön ide. Igazából még semmi sem biztos.
// Ha valami csoda folytán érdekelne a karakter vagy megjöttél, akkor ne félj Róka után menni, valószínűleg nem fog megenni. // |
|