Még Amerikában, egy kedves barátomtól tanultam egy szuper receptet, amivel ragyogóbbá és egészségesebbé varázsolhatom az arcom. Teljesen meg vagyok vele elégedve, így eszembe se jutna mással kísérletezni. Több tubussal készítettem is magamnak otthon, hogy biztosan ne fogyjon el. Arra viszont nem számítottam, hogy a kelleténél valamivel többet fogok használni. Hiszen amikor ide jöttem még azt sem gondoltam volna, hogy lesz valaki, akinek a figyelmét majd fel akarom kelteni. Azt pedig másként nem lehet, csak úgy, ha mindig kitűnő állapotban mutatkozom előtte. Így pedig a készletem sokkal gyorsabban fogyott, mint ahogy terveztem. Szerencsére a legtöbb hozzávalót könnyedén be tudtam szerezni Roxmortsban. Hiszen mind olyan alapanyag, amit bárhol a világon, bármelyik varázslóboltban meg lehet kapni. Kivéve persze egyet, amit egyébként is jobb frissen beszerezni. Mert minél újabb annál jobb végeredményt kaphatunk. Ez pedig nem más, mint a bubógumó. Amit általában a pattanásos bőrre szoktak javasolni. Ami valójában nekem már rég nincs, hiszen régen voltam már tini. De biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül került bele ebbe az arckrémbe is. Biztos egyszerűbben is megoldhattam volna, hogy szerezzek belőle, ehelyett lejöttem az üvegházakhoz, hogy én magam keressem meg amit akarok. Most pedig itt állok az épület közepén és azt sem tudom, hogy melyik irányba induljak el. Annyi féle és fajta növény vesz körül, hogy elképzelhetetlennek tartom, hogy még most meg fogom találni. Pedig általában, amit akarok, azt meg is szerzem. Csak most nem tűnik olyan egyszerűnek. -Ajj – sóhajtok fel és elindulok a sorok között. Mégis hol a csudában lehet? Tényleg sokkal egyszerűbb lett volna, ha segítséget kérek. Akkor most nem kellene az egész estémet itt töltenem. Lehajolok, hogy egy növényt közelebbről is megvizsgáljak. Mintha hasonlítana arra, amit keresek, de valahogy mégsem egészen ugyanolyan. Inkább hagyom, mert a végén még valami mérget rakok az arcomra, ami pont az ellenkező hatást fogja elérni, mint amit szeretnék. Mielőtt azonban felállnék és tovább keresgélnék, még megszagolom, hátha tévedek és az illata alapján be tudom azonosítani.