Peggy & Lynn ~ service with pride, lead with confidence, inspire to impact lives
Vendég
Hétf. Júl. 05, 2021 10:41 pm
Margaret & Lynette
The function of leadership is to produce more leaders, not more followers
✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯
− R
endben, lányok, srácok. Azt hiszem, mára végeztünk! Köszönöm szépen a mai munkátokat, majd három nap múlva találkozunk – zárom le a DÖK-gyűlést, és szinte ebben a pillanatban a többiek azonnal szedelődzködni kezdenek. Halvány mosollyal figyelem a csevegésüket, miközben rendezem az előttem heverő papírokat. Nem akartam tovább fenntartani őket, mert így is elhúzódott az ülés, és biztosra vettem, hogy bőven akadna dolguk. Én viszont maradni tervezek, így fel sem állok a helyemről, csupán a hajamba túrva az asztalra könyökölök. Lassan kifújom a levegőt, és a kezeimet az asztalra eresztem. Előttem vagy három plakátterv hever, amelyek közül nem sikerült még választani, mert mindegyik remekre sikerült. De csak egyet használhatunk fel belőlük. Még mindig nem tudtuk eldönteni, hogy a ballagók bankettjét kezdjük előbb szervezni, vagy pedig az iskolai tehetségkutatót, pedig a terveket hamarosan be kellene mutatni a tanfelügyelő asszonynak. Felemelem a bankettről készült tervet, és egy darabig nézegetem, de arra jutok, hogy az messze van még. Viszont a végzősökkel való egyeztetés sose ártana, hiszen mégis csak nekik szólna az a parti, a tehetségkutatóval pedig kevesebb gond lenne. Szerintem majd az este kidolgozom mindkettőnek a programját, aztán bedobom majd a közösbe, és akkor a többiek is hozzáadhatják a saját ötleteiket. Sóhajtozva dőlök hátra a székemben. Az ajtó becsapódik a többiek mögött, de addigra én már a mennyezetet bámulom. Szörnyen fáradtnak érzem magam, jelenleg szerintem arra is képtelen lennék, hogy bevonszoljam magam a klubhelyiségbe. Neszt hallok, így lassan a hang irányába fordulok. Meglepetten pislogva tapasztalom, hogy Margaret még itt van. − Peggy, te még itt vagy? – csendül kíváncsian a hangom. Kicsit fészkelődök a székemben, és az asztalra könyökölök. − Valami baj van? Tudok segíteni? – ráncolom össze a homlokomat, hiszen fogalmam sincs, hogy miért nem csatlakozott a többiekhez. Azt hittem, mindenki szaladni fog kifelé, hogy a maradék szabadidejét azzal töltse, amivel szeretné, Peggy mégis itt ácsorog velem szemben.