Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Who wants to be in heaven when you can be sending men to fucking hell?

Anonymous

Who wants to be in heaven when you can be sending men to fucking hell? Empty
Vendég
Pént. Júl. 02, 2021 11:14 am

Biondina & Ciro
Sending men to fucking hell
A shadow is cast wherever he stands

- Egy teljes raktárnyi bájital egyenesen Oroszországból. Egy meglehetősen rosszul őrzött raktárnyi - közöltem a Baziliszkusz Bárban tartózkodó embereinkkel a nagy fejleményeket és ezzel együtt a ma esti munkájukat is. Az egyik informátorunktól kaptam a fülest, hogy egy Zsebpiszok közben tevékenykedő, piti orosz bűnbanda kifejezetten nagy fogásra tett szert, elloptak egy teljes hajóraktérnyi illegális bájitalt, amelyeket most egy raktárépületben őriztettek. Gyorsan kellett cselekednem, mert várhatóan néhány napon belül túl akartak adni az árun és hatalmasat kaszálni vele, nekem viszont más elképzeléseim voltak. Már önmagában az nem tetszett, hogy a rohadt ruszkik az én felségterületemen akartak ekkora lóvét csinálni maguknak, az én hátam mögött, amikor az érkezésünkkor nyilvánvalóvá tettem, hogy a Zsebpiszok köznek nevezett koszfészekben innentől kezdve Marchettiék diktáltak a feketepiacon. Nem kerülhetett meg minket senki, különösen nem egy ekkora üzlettel. Volkovéknak ideje volt megtanulni azt a régi, bölcs mondást, hogy "az erősebb kutya baszik" - és ebben a történetben nem ők voltak az erősebb kutyák.
- Greco és Caruso, ti innen közelítitek meg a raktárat - mutogattam a Zsebpiszok köz gyűrött, asztalra terített térképén a sebtében kitalált haditervet. - Messina és La Rosa ti innen. Te pedig, Biondina, velem jössz, mi fogjuk kihozni az árut.
A találó olasz becenév nem meglepő módon Zofiát takarta, a Baziliszkusz kidobó...lányát - létezik egyáltalán ilyen szó? Ha nem is létezett, az ő munkája mégis az volt, és még annál is több. Ha a lojalitását nem is tartottam kimeríthetetlennek, nem volt családtag, innentől kezdve esélye sem volt a teljes bizalmam elnyerésére, ettől még a munkáját rendkívül hasznosnak ítéltem meg. Jól tudott másokat bántani és nekem csak ennyi kellett. Nem lehettem ott mindenhol, hogy egyedül gyújtsak fel mindenkit...
- Ne kíméljétek a ruszkikat, nincs szükségem tiszta munkára. Indulhatunk, fiúk? És Zofia, persze - tettem hozzá egy széles mosollyal, nehogy a csapatunk egyetlen női tagja kihagyva érezze magát. A világért sem akartam megbántani, különben is kitett legalább két férfit kegyetlenség terén.

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Szomb. Júl. 03, 2021 1:13 am
Just like fire
Ciro x Zofia
Csípőre tett kézzel figyelem a főnököt. Nem ismerem még annyira, de az általa kapott feladatok és fizetés alapján jelenleg csípem őt. Gondoskodik arról, hogy ne unatkozzak, ezáltal pedig a hűségemet is megvásárolja magának, hiszen amíg leköt, addig hallgatok, mint a sír.
Kíváncsian pillantok végig a többieken, ahogy Marchetti közli velünk a ma esti programot. Talán említeni sem kell, hogy milyen kegyetlen vigyor kúszik az arcomra, amikor belengeti a balhé lehetőségét. Még az ujjaimat is megropogtatom, hiszen jó lenne már összetörni valakinek a csontjait.
A bájital nem igazán kelti fel az érdeklődésemet, az annál inkább, hogy tőlünk származik. Vajon honnan érkezik a szállítmány? Kicsit érdekelne, hogy vajon novosibirsk-i bandából valaki a nyomomban volt-e, mert őket alaposan sikerült elintéznem. A többségük ugyanis a sitten ül hála nekem, a maradék pedig vélhetően vadászott rám.
Így hát egy oszlopnak támaszkodva hallgatom a főnök tervét. Kicsit előredőlök, hogy lássam amit éppen a térképen mutogat, hiszen nekem eszem ágában sincs elrontani az akciót. A kapott becenévre vágok egy apró fintort, és bár nem értem teljesen, de gondolom, valami olasz szó lehet arra, hogy szőke vagyok. Ha nem lenne a főnököm, akkor lehet ezért belevertem volna a fejét az asztalba, de tudtam jól a határaimat.
− Szóval, azt mondod, ha úgy adódik, akkor kinyírhatom őket? – kérdezem, miközben ellököm magam az oszloptól. Mást talán zavart volna a ruszki elnevezés, de engem cseppet sem izgat. Orosz, olasz, angol… Nekem tök mindegy volt, amíg húsvér emberek voltak, akiknek fájdalmat okozhattam.
− Nem vagyok a női egyenjogúság éllovasa, főnök. Nem kell külön kezelned – vonom meg a vállamat egykedvűen, hiszen én ilyen ügyekből egyáltalán nem csinálok problémát.
A zsebemből egykor talán fehér, most már kissé szürke, vörös foltokkal tarkított fáslikat tekerek a kezeimre. Ha lehetőségem adódik rá, akkor előbb nyers erőt alkalmazok, és ha úgy adódik, akkor csak végszükség esetén nyúlok a pálcámhoz. Sokkal jobb érzés volt érezni, ahogy roppan az ellenfél csontja, vagy látni, ahogy felszakad bőre.

Anonymous

Vendég
Kedd Aug. 03, 2021 10:49 am

Biondina & Ciro
Sending men to fucking hell
A shadow is cast wherever he stands

Ha létezett is olyan balhé, ami Zofiát nem hozta lázba, arról én nem tudtam és a képzelőerőm is túl szegényes volt hozzá. Ugyanis eddig bármilyen feladatot adtam neki, abba örömmel ugrott fejest. Igaz, nem is mosogatnia kellett a Tutto e Troppo konyhájában éhbérért, sosem adtam neki unalmas melót és jól meg is fizettem. Most sem okozott csalódást, ilyen agresszív lelkesedést rajta kívül egyedül a kutyáim szemében láttam csillogni, ők pedig igazi gyilkológépek voltak, nem is pocakvakargatásra tartottam őket. Az egyik történetesen most is ott feküdt a sarokban, egy jókora marhalábszárcsonton rágódva, kisebb nyáltócsát hagyva maga alatt a padlón. Éljenek a higiénikus vendéglátó egységek...
- Nem, ha az életünkre törnek, akkor köszönd meg nekik és csókold arcon őket - horkantam fel. -  Még szép, hogy kinyírhatod őket. Nem kímélünk senkit, aki baszakodik az Il Malocchioval, az viselje a következményeket.
Zofia megjegyzésére csak vállat vontam, nekem aztán mindegy volt, hogy igényelte-e a külön megszólítást a férfiaktól vagy sem. A családunkat, így az egész szervezetet is egy nő vezette, nagyanyám pedig biztosan kikérte volna magának Zofia helyett is, ha csak a férfiakhoz szólok. Persze ő most nem volt itt - nem mintha ez számított volna, a világ másik végéről is tudott minden lépésemről, hála a besúgóinak, akiket rám állított. Néha úgy éreztem, hogy még az is a tudomására jutott, aznap éppen melyik kurvát vágtam gerincre a Zsebpiszokban.
- Inferno, vieni. - hívtam magamhoz a sarokban rágcsáló hatalmas kutyát, aki erre rögtön felpattant a csont mellől és engedelmesen a lábamhoz ügetett. - Seduto. Buono. Ő is velünk jön, pont olyan, mint te, szőkeség, csak kettővel több lába van és inkább harapni szeret, nem ütni.
Megvakartam a kutya füle tövét, miközben küldtem Zofia felé egy pimasz vigyort. Nehéz lett volna eldönteni, hogy az Inferno névre hallgató bestia vagy a Baziliszkusz bár kidobólánya volt vérszomjasabb.
Intettem Zofiának, hogy kövessen, majd a fiúkkal együtt hagytuk el a bárt. Az utcán három felé váltunk, de mind a Zsebpiszok köz raktárépületekkel tarkított, cseppet sem barátságos környéke felé vettük az irányt, csupán különböző útvonalakon.
- Ha jó véget ér ez a meló, adok neked még húsz galleont a fizetéseden felül. Tekints rá veszélyességi pótlékként.

Anonymous

Vendég
Kedd Aug. 03, 2021 4:21 pm
Just like fire
Ciro x Zofia
Nem szokásom túlságosan sokat jártatni a számat. Felesleges szokás. Főként a nőknél ütközik ki, bár engem nem lehet velük egy kalap alá venni. Továbbra is a falnak támaszkodok, talán nem látszik annyira rajtam, de azonnal indulnék, hogy eleget tegyek a főnök kérésének, és fájdalmat okozzak másoknak. Mégis a megbeszélés során a teremben lévőket pásztázom, a többségük nem repesett annyira az örömtől, hogy a mai estét nem a kurváikkal tölthetik, de én elégedett voltam.
− Nyilván nem – forgatom meg a szemeimet. – Csak gondoltam megkérdezem mennyire szeretnél vérontást – vonom meg egykedvűen a vállamat, hiszen ha saját magamból indulok ki, akkor patakokba összeállva fog folyni a vérük, és a lépteim nyomán hullák hevernek majd. A főnök pedig nem hinném, hogy ennyire feltűnő szeretne lenni. A kapott engedélyre viszont elvigyorodok, hiszen mi sem éltet jobban annál, ha láthatom mások szenvedését.
Indulásra kész vagyok, ellököm magam a faltól, és közelebb lépek a fiúkhoz. Még mindig nem tartom sokra őket. A szememben nem bizonyítottak semmit, ellenben a saját képességeimmel kapcsolatban határozottan magabiztos volt. Talán a főnök is sejthetett valamit az alapján, ahogy a bárban látott tenni a dolgomat.
A tekintetem a kutyára siklik. Hatalmas dög. Nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet magunkkal cipelni őt, elvégre szerintem csak hátráltatna minket ráadásul rohadtul feltűnő is, de Ciro megjegyzését nem tudom figyelmen kívül hagyni.
− Szerintem én kicsit válogatottabb módszerekkel tudok embert ölni főnök, de azért ígérd meg, az én fülem tövét nem fogod így vakargatni – villantottam meg a humorérzékemet, ami nagyon kivételes esetben mutatkozik meg, épp úgy, mint az arcomon megjelenő őszinte mosoly, ami pedig nem azért van ott, mert éppen kedvtelésemet lelem az adott szituációban, hanem azért, mert most éppen szórakoztat a hasonlat.
Amikor szétválunk, talán kicsit furcsa érzés kerít hatalmába, hiszen már egy jó ideje nem játszottam csapatban, Ciro és a kutya jelenlétében pedig visszafogottabb vagyok, mint alapból. Ha a saját ügyem lenne, akkor gondolkodás nélkül tenném meg az első lépéseket, így viszont a főnök parancsait várom. Lehet tényleg hasonlítottam Infernora.
A Zsebpiszok köz mostanra eléggé ismerőssé vált számomra, régebben egy kicsit elvesztem volna a raktárépületek között, de mára megtanultam tájékozódni az épületek között. Komótos léptekkel ballagok mellettük, miközben megszorítom a bal kézfejemre tekert fáslit.
− Inkább adj ennél nehezebb feladatokat – fordulok Ciro irányába, hiszen jó dolog a pénz is, de jobban szeretem, ha lefoglalnak engem. Ha adnak valami kihívást, amelyet teljesíthetek.
− Szóval, mi lesz pontosan az én szerepem? És mi a kutyáé? – kérdezem, miközben félre lökök egy velünk szemben tántorgó, részeg hajléktalant. A pasas nekizuhan az egyik ház oldalának, és lecsúszik a földre, miközben érthetetlenül motyog valamit, de annyira ereje nincs, hogy felálljon. Engem pedig nem érdekel addig, amíg nincs az utamban.

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: