Mavis & René ~ hey sis, do you have some blueberries?
Vendég
Csüt. Júl. 01, 2021 2:01 am
Vendég
Szer. Júl. 28, 2021 5:29 pm
René & Mavis
Brother for sale!
Egy szabadnap. Nagyjából ennyi jutott nekem a héten, talán az is lehet, hogy a hónapban, mert ez a megrögzött hajcsár Felix Travers valami megmagyarázhatatlan oknál fogva úgy gondolja, hogy jó ötlet a gyakornokából még Merlin szerelemgyerekét is kihajtani. Pedig nagyon szívesen megmondanám neki újra, hogy mi a jó ötlet. Hagyni végre levegőhöz jutna. Na az példának okáért tök jó ötlet lenne. Egy kósza pillanatig még arról is meg vagyok győződve, hogy képes az otthonomban zaklatni és ő dörömböl úgy az ajtón, mintha a szomszédok szemmel verése elől menekülne épp a rendet ugyan mellőző, ámde biztonságot nyújtó lakásba. A megérzésem viszont most nem jön be és hiába állok elő gyorsan a "már majdnem kész vagyok vele" - bármi legyen is az - kezdetű régi nótával, ugyanis a küszöbömön nem Travers, hanem az öcsém hesszel. - René... - nézek rá megütközve, mert rá aztán végképp nem számítottam. Persze nyári szünet van, de attól nekem még dolgoznom kell és egyébként sem úgy vagyok berendezkedve, mióta Trudy beköltözött a nappaliba, hogy vendéget fogadjak. - Mi a... - francot keresel te itt ilyenkor? Valahogy így hangzana a kérdés, ha lenne esélyem végig mondani. Persze az öcsém nem szokta megvárni, hogy milyen kérdést szeretne megfogalmazni a másik, csak teszi, amit jónak lát. Jelen esetben birtokba veszi a lakást, mielőtt még beinvitálnám. - Mégis mikor beszéltünk mi meg "ottalvós bulit"? Meg filmezést? - kerekednek ki a szemeim, bár ilyen apróságokon aligha kellene fennakadnom. A válasz rá valószínűleg a soha és a mikor hat éves voltam és megígértem, hogy ha nagy leszek is adok neki a kakaós csigámból között helyezkedik el valamikor. Egy szóval ha történt is egyáltalán ilyen meghívás, biztosan kurvarégen volt, mikor még emlékeztem rá. Nem úgy, mint most. - Ha végig túrod a hűtőt, René, én esküszöm csak Napoleon konzervjéből kapsz enni! De nem a flancosabbikból! - fenyegetem meg, miközben igyekszem időben elpakolni mindent, ami a kezem ügyébe akad és úgy gondolom, hogy szükségem lesz rá még a jövőben. Ergó, nem akarom, hogy René egyetlen pillanat alatt tönkre tegye. Én se vagyok semmi, na de az öcsém...