Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Terrwyn Branwen Jones

Anonymous

Terrwyn Branwen Jones Empty
Vendég
Hétf. Jún. 28, 2021 10:13 am

Terrwyn Branwen Jones

Teri

"Y mae dafad ddu ym mhob praidd""

Nem:
Kor: 28 év
Vér: mugli születésű

Születési hely: Wales,  Aberystwyth

Iskola/ház: Roxfort, Griffendél

Munka: Hollyhead Hárpiák hajtója 2012-
Walesi nemzeti kviddicscsapat válogatottja 2014-
Tair Llew Môr tea room (B&B) tulajdonosa
Gryffudd ap Emrys walesi tehetséges boszorkányok és varázslók ösztöndíj bizottsági tagja

Családi állapot: Házas

Patrónus: Holló (Bran)

Pálca: Jegenye, sárkányszív izomhúr 12 inch

Egy tökéletes jellemben is megmutatkoznak a hibák.

Csapatban játszom, de tényleg... Támogatom a csapatmunkát, mert csapatban sokkal eredményesebbek lehetünk, mint egyénileg a pályán. Több csapat és csoport tagja voltam és vagyok, ahol dolgozom jelen vagyok és kiállok az elveim és mások elvei mellett.
Sosem szeretek kitűnni azzal, hogy én már évek óta az első osztályban játszom, bár az újságírók szeretnek reflektorfénybe állítani, mint igazán népszerű walesi játékost. Pocsék interjú alany vagyok ez tény. Hiába nem félek a rivalda fénytől mindig is a tettek embere voltam és nem a szavaké.
Fel se érhetek Gwenog Joneshoz, az élő walesi legendához. Nem szeretem, ha hozzá hasonlítanak. Merlinre kalapjára esküszöm, hogy nem vagyunk rokonok.
Egyszer szeretnék olyan erős, független és magabiztos lenni, mint ő, de tudom, hogy ahhoz többet kell letenni az asztalra, mint amit néha csinálok. Igen néha várom a sült galambot, hogy a számba repüljön. Tehetséges lennék legalábbis azt mondják, de bevallom, hogy baromi lusta vagyok.
Néha elég agresszív vagyok és kemény vonalas. Sose szeretem, ha a magánéletemet hánytorgatják fel és az olyan dolgokat, amik miatt már rég megbűnhődtem. Igen loptam már el kocsit, voltak alkohol problémáim és néha igenis viharos a férjemmel a kapcsolatom. Nem mindenki érti meg, hogy hogy érzek és el kell ismernem nem tudom elengedi a mugli szüleimet és rokonaimat és a varázstalan világot, mert egész életemben ebben vagyis mindkét világban éltem és élek. Ne kérje senki se tőlem, hogy válasszak. Valahol mélyen szeretném, ha egyszer a két világ egyesülne és megértenék egymást, ahogy én is megértem a férjemet, aki néha frászt kap a repülő késektől a konyhában. Mondták rám, hogy kissé neogrindelwaldista eszméket vallok. Mondták azt hogy szélsőséges nacionalista walesi némber vagyok. Néha kissé büszke és hiú vagyok, de nem szokásom túl sokáig ábrándokat kergetnem ilyen állapotban, mert hamar megsérülök lelkileg. A nagy hibáim közé tartozik, az is hogy a tettek embere vagyok forrófejű feleség, aki naivan megbízik egy-két lejmoló barátjában. Büszkén kiállok a családom és az értékeim mellett. A barátaimat olykor rosszul választom meg, de sok ember esik hozzám hasonló hibákba és megbízik egy szarkeverő boszorkányban, aki élvezi, hogy összeugraszthat másokat.
Y mae dafad ddu ym mhob praidd. Minden nyájban van egy fekete bárány. Én is az vagyok jól tudom, de nem mindig a rossz értelemben.

Életem története

- Jó napot! Peter Smith vagyok Terrwyn Branwen Jonessal beszéltem meg egy találkozót. Itt van már? - Kérdezi meg a sötéthajú férfi a teázóban felszolgálót. A fiatal nő egy perc türelmét kéri, majd eltűnik a pult mögött.

Boszorkány a javából  + 1 ujj & 2 fog hiányzik.

Sportos alkatnak mondanám magam, soha sincs rajtam felesleges plusz kiló. Napi szinten edzek. 180 cm magas vagyok, amivel talán ki is tűnők az átlag nők közül. Sosem panaszkodom, ha emiatt kell ülnöm vagy a hátsó sorban kell állnom, hogy mások jól lássanak.
Elég különleges az arcom kissé nyúlt és az álam is elég szögletes. Homlokom magas és bal felső sarkában ott pihen az a "boszorkány jegy" pigment foltom.
Orrom is horgas. Tudod...hmm... hogy is mondjam? Olyan... kissé banyásan. Gyerekként számtalanszor neveztek boszorkánynak a mugli kortársaim még az előtt, hogy kiderült volna, hogy ki és mi is vagyok.
A másik "hibám" az a nyakam hossza, amiatt zsiráfként tartottak számon egyesek még a Roxfortban is.
Ó ne hidd azt, hogy testkép zavarom van. Ez az igazság, amiket elmondtam magamról, sőt hogy tud szeretem minden egyes porcikámat, soha nem műteném át magam. Hidd el nekem az évek alatt rájöttem így vagyok jó, ahogy vagyok. Ha elfogadod önmagad, akkor sokkal jobban fogod érezni magadat a bőrödben. Nem hibáztatok és ítélek el senkit sem az öltözködése esetleg mássága miatt, sőt kiállok mellettük, bár hogyan is éreznek és akarnak élni.
Na ja az öltözködés, hogy is mondjam. A csapat az csapat és a munka az munka. Meg vannak az öltözködési szabályok és a közösségi elvek, amelyeket csak úgy nem szegek meg. Fontos, hogy nálam legyen mindig a gyűrűm, hogy büszkén el mondhassam: A  szívem bizony foglalt egy ideje.
Szeretek igényesen öltözködni, de bennem van az, hogy próbálom nem felesleges dolgokra költeni a pénzem. Mint a legtöbb nő szeretem cipőket főleg a magassarkú cipőket. Felteszik néha a kérdést nekem: Miért hordok magassarkút, ha így is magas vagyok?
Általában az elvárások szerint veszem fel a ruháimat. A sportmenedzserem dönti el, melyik márkát támogatom, melyiket hanyagolom. Ja ha azt mondanám, hogy egy Nike sportcipőben lépek be egy az ispotály gyermek részlegébe tutti karóba húzna. Otthon tényleg a legkényelmesebb pólókat, pulcsikat és melegítő nadrágokat hordom, kivéve ha vendég érkezik a házba, na akkor nem árt valamivel jobb öltözékbe bújni.

Mazsolák a kuglófban.

Édesapám
Tomos Jones, walesi nyelvtanár és irodalom professzor az Aberystwythi Egyetemen. Nagyon megviselte, hogy milyen lánya lett. 11 éves koromtól kezdve két méter távolságot tartott. Néha annyira jó lenne megváltoztatni a véleményét és az emlékeit, hogy kicsit jobban szeressen, kicsit jobban elfogadjon, de akkor más ember lenne, mint most és azt nem akarom. Anyámmal együtt nagy nemzeti walesi nacionalista. Nála alap, hogy walesiül beszél családi közegben. Szívből utálja az angolokat. Egyszer egy angol barátot vittem haza bemutatni neki és egy kedves szó se jött ki a száján. Úgy átkozta az angolokat, ahogy én küldök rontást a legádázabb ellenségeim felé.

Édesanyám
Karen Brown, mugli középiskolai történelem tanárnő. Azt hiszem, hogy ő örül a leginkább annak, hogy egyetlen gyermeke, ha nem is érti milyen sportot űz, de sikeres abban, amit csinál. Anyám volt, aki együtt örült az eljegyzésemnek és annak, hogy terhes lettem, majd együtt bánkódott, mikor elvesztettem az elsőt és világra hoztam Jones Emryst Jonest. Anyám egy megértő nő és jobb anyát nem is kívánhatnék.

Férj
Adam Jones, mugli és az első osztályban játszó profi rögbi játékos. A walesi nemzeti válogatott tagja. Cardiffban futottam össze vele szó szerint a Bute parkban, ahol néha-néha egymás mellé csapódva futótársak lettünk. Nem sokat tudtam annak idején róla, csak azt hogy olykor tempót váltott ő (vagy én), hogy együtt futhassunk. Nem tudtam, hogy ép annyira nagy sportoló, mint én. Amikor vette a bátorságot, hogy meghívjon egy kávéra, akkor hezitálás nélkül igent mondtam neki. Nem kellett sok, hogy utána elhívjon egy meccsére, majd a barátainak is bemutasson. Nekem annál tovább tartott, hogy elmondjam boszorkány vagyok. Kiakadt és napokig nem is találkoztam vele. Anyám hívott, hogy ott van a házukban egy Adam nevezetű fiatal ember és engem keres. Ekkor tudatosult bennem, hogy ő az igazi és ő az, aki mellett le akarom élni az életemet. Kissé bonyolult az ügy, hogy kizárjuk a lesifotósokat az életünkből és összeegyeztessük a versenynaptárainkat vagyis az életünket. Kiakad rengetegszer lebegő tárgyaktól és nehezen szokott hozzá, hogy a seprűm és pálcám tabu. Még nem árultam el, hogy animágus is vagyok. Szerintem kiakadna, hogy egy fókát vett feleségül és mély traumát okoznék vele.
Jól tudja, hogy nem lesznek átlagos gyerekeink és hozzá kell szoknia ehhez az egészhez. A két világ peremén élünk és mindkettőt magunkénak akarjuk. Őrült nagy rajongóm lett. Mikor elkísért egy edzésemre úgy írta le a játékot, hogy a harcos kelták játéka. Mindig óvatosságra int a meccsek előtt. Kemény sportot űzünk mindketten és nem mondom azt, hogy nem viharos az életünk, főleg ha mindketten kapunk hideget és meleg a játéktéren és az újságok sportrovataitól. Hazavisszük a munkát a stresszt, amiből sose származik semmi jó. Ha egy szelet fogunk be a vitorlánkba süvítve haladunk a tengeren, amerre szeretnénk.
Van egy két éves kis fiúnk, aki életünk egyik legnagyobb kincse és házasságunk gyümölcse.

Apróságok

Amortentia
Levendula, Halpiac, Menta, Nárcisz, Welsh cake, Sült krumpli.

Mumus
Deréktól lefelé lebénulok.

Edevis tükre
Legendás walesi leszek.

Hobbim
Futás, úszás, repülés. Kirándulás. Baráti cseverészés a teázó vendégeivel.

Elveim
A fekete bárány sose lesz fehér. Elfogadni önmagamat és másokat is.

Amit sosem tennék meg
Nem csalnám meg soha sem a férjemet.

Ami zavar
Az engem okkal vagy ok nélkül utáló emberek.

Ami a legfontosabb az életemben
A családom és Wales.

Ami a legkevésbé fontos számomra
Az ázsiai kviddics liga eredményei.

Amire büszke vagyok
Férjemre. Ravasz  eredményeimre és a kviddicspálya futásomra és a teázómra.

Ha valamit megváltoztathatnék
Az embereket, aki ostobák. (Magamat is néha)

Így képzelem a jövõmet
Férjem mellett Conwyban megöregedve. Vállalkozásom sikeres marad. Gyermeke(i)m felnő(nek) és elsősorban boldog(ok) és sikeres(ek) lesz(nek) a nagy világban.

Egyéb
Animágusi alakom Fóka.
Többször nyertem el az év sportolója díjat és hétszer a szezonon legszebbpontszerző hajtója kupát is hazavittem és egy Dai Llewellyn emlékéremmel tüntettek ki 2017-ben. 42-szeres walesi kviddics válogatott vagyok.
2022-es világbajnokság walesi csapatkapitánya center hajtója leszek.

Phoebe Waller-Bridge

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: