Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Mr Rose

Anonymous

Mr Rose Empty
Vendég
Kedd Nov. 19, 2019 5:09 pm

Robert Rose

Mr Rose, egyeseknek Pszichopata

"Ide jön egy idézet."

Nem: Férfi

Kor: 22 év

Vér: félvér

Születési hely: Cambridge

Iskola/ház: Roxfort Griffendél (még iskolás éveimben)

Munka: Farkasok idomítása

Családi állapot: Egyedülálló

Patrónus: Fekete párduc

Pálca: Fekete bodza, Vérfarkas agyar, 12 hüvelyk

Amit szeretnek bennem

Pozitív tulajdonságok? Hát, ha a közemberekre hallgatsz akkor nincs, de ha engem kérdezel van pár. Először is tisztelem az idősebbeket és mások is részesülnek ebben addig, amíg ők is megadják e alap tiszteletet. Továbbá igen gondoskodó tudok lenni, ha olyas valakiről van szó, aki fontos számomra. Ez jelenleg két élőlényre igaz.
Másrészt igen türelmes egyén vagyok. Képes vagyok higgadt maradni akkor is, ha az illetőre már többször is rászóltam egymás után. A többit, majd később. Elvégre mi maradna meglepetésnek, ha most kifecsegek mindent?

Ami zavar bennem másokat

Negatív tulajdonságokból viszont egy egész könyvet is lehetne írni. Felsorolok párat. Elsőnek a vérfarkasokkal való bánásom. Nem igazán érdekel a sorsuk, de őket kínozni már annál inkább szeretek. Aztán képes vagyok eladni őket jó pénzért különböző családoknak, akik igényt tartanak rájuk.
Néha mikor túlságosan is jól érzem magam önkényesen mosolygok és inkább hasonlítok egy pszichopatára, mint emberre. Ilyenkor le se lehetne engem ütni, túlpörgök.

Életem története

Félvérként láttam meg a nap világot a, Rose családban. Mondhatni átlagos gyerekkorom volt. Szerető család, barátok, gyermekkori szerelem. 11 évesen felvettek a Roxfort-ba ahol a Griffendél házba kerültem. Kicsit féltem, apám mit szól, majd ehhez, de végül levelében és később személyesen is megtapasztaltam boldogságát. Sosem mondta ki, de ő azt szerette volna, ha nem rá hasonlítok, hanem magamra. Ez meg is valósult egy ideig.
15 évesen, karácsony éjjelén, ajándékozás után úgy határoztunk sétálunk egyet a közeli tisztásra. A befagyott tó számunkra nagy öröm forrás szokott lenni. Ott korcsolyázva élveztük az élet minden pillanatát. Ám ez sem tartott sokáig. Itt állt feje tetejére az életem.
Telihold volt és nem volt gyakori a farkasok, vagy egyéb ragadozók mászkálása a környéken. Egy vérfarkas lépett elénk, fogát felénk vicsorítva, morogva támadt ránk. Először anyámat tépte szét egy heves pillanatban. Apám és én megpróbáltuk elintézni, de engem szemelt ki. Felém ugorva ösztönösen védekező állásba álltam, aminek az lett az eredménye, hogy pálcám a farkas tömege alatt eltört. Karmával végig sértette kezemet és egy kisebb marást hagyott testemen. Apám szedte le rólam és nagyban átkokat szított az állatra. Remegve feküdtem a vastag jégen. Nem is figyeltem mi történik körülöttem csak le akartam higgadni.
Mire felkeltem a bestia apámból tépte ki a lelkét. Dühös lettem. Nem tudtam gondolkodni, így egy nagy követ szerezve fejbe vágtam azt az átkozott farkast. Eszméletlenül terült el a földön. Élettelen szüleimre néztem és éreztem, hogy elvakít a düh. A négylábú fölé emelkedtem és ráülve ujjaimat torka köré csavartam. Elvett tőlem mindent és, most én akartam elvenni tőle mindent. Fülemben csenget szívem dobbanása, szapora, ideges lélegzeteim és csak akkor eszméltem fel, mikor áldozatom nyaka reccsent egyet. Eltörtem a nyakát.
Könnyeim gyűltek szememben és zihálva kiakartam adni magamból bánatomat. Egy hangos, fájdalmas ordítás hagyja el torkom.Pár percig csak némán ültem a négylábú még meleg testén. Most először öltem. Szívverésem lassan lecsillapodott és felálltam. Sarkon fordultam és szüleimhez lépve megfogtam karjukat és visszahúztam őket a birtokra. Árva lettem.
Visszaérve ásót ragadtam és a hátsó kertet felásva két, mély sírt ástam. Belehelyezve drága szüleimet, melléjük dobtam pár virágot és elbúcsúztam tőlük. (Később rendes sír helyet építettem oda.)
Azóta nem tértem vissza Roxfort-ba. Helyette itthon tanultam, apám gyűjteményéből és 17 évesen jött el a második fordulópont az életemben.
Egyik éjjel vonyításra lettem figyelmes. Éreztem, hogy valami elpattan az agyamban és muszáj kimennem. Felpattanva kirohantam új, saját készítésű pálcámmal és megkerestem a fenevadat.( A kertünkben található fekete bodzafából készítettem, magja az általam megölt, szüleim gyilkosának agyara.) Látszólag nem volt magánál így elkábítottam. Gondoltam egyet és elráncigáltam az otthonomba és a pincébe bezártam. Kikötöttem és hatalmas élvezettel elkezdtem kínozni. Természetesen belehalt, de ez nem volt elég nekem. Felboncoltam és meggyaláztam a testet. Azóta kergetem azokat, akik nem bírnak a farkassal.
Egy kis idő múlva egy család kopogott be hozzám. Egy láncra vert férfi volt náluk. Elmesélték, mi járatban vannak. Történetesen a férfi a szolgájuk, aki nem régiben vált olyanná, ami és eléggé engedetlen lett. Meg válni meg nem volt szívük, mert régóta szolgálta a családot.. Arra kértek, hogy ha tudom neveljem meg kicsit. Természetesen hatalmas pénzeket ajánlottak érte és hát hülye lettem volna nem elfogadni. Meg is kezdtem első óráimat és pár hónap múlva egész eredményes változásokat értem el. Önbizalma csökkent, engedelmesebb és raktam rá egy nyakörvet, ami jelre megrázza őt. Nem öli meg csak fájdalmat okoz. Vissza is szolgáltattam a férfit és ki fizettek. Aztán elterjedt a hír, miszerint a bestiává vált szolgákat megnevelem fizetség ellenében. Meg új példányokat adok is el. Ez a teória igen megtetszett és megvalósítottam. Jelképemmé vált a negyedhold, ami pecsétemen is megtalálható mellette a két R betűvel, kék viasszal.
Majd találkoztam az én szolgámmal. Nana-val. Őt többször is megakarták venni, de mindig nemet mondtam. Ő nem eladó. Ő az enyém.

Ha tükörbe nézek

Ha tükörbe nézek, egy magas, jó képű pasit látok, aki sármos mosollyal bolondítja el a fiatal hölgyek szívét. Kicsit hosszú, sötét barna haj, szakál, sötét szemek. Általában egy fehér póló, ing, amit viselek egy fekete dzsekivel. De otthon egy szál köntösben is képes vagyok mászkálni. Nem zavartatóm magam.

Családom

Édesapám
Drága jó apám, hű mardekáros diák, aki sok sötét varázslatot ismert és híres gyűjtő is volt. egyáltalán nem bánta, hogy Griffendéles lettem, sőt jobban örült, mintha az ő példáját követtem volna. Büszke és határozott ember volt. De ugyan akkor megbocsájtó és szerethető apa. Könyv gyűjteményéből sokat tanultam az évek alatt és ő segítette tanulmányaimat is. De anyámról sem feledkezett meg. Ha nem voltam a háznál anyámmal foglalkozott és sok programot csináltak kettesben.

Édesanyám
Édes, drága, jó anyám. Megannyi szép emléket köszönhetek neki. Ő az a tipikus, gondoskodó és oltalmazó anya figura volt. Az ő halálát viseltem a legnehezebben és én magam gondoskodtam végnyugalmáról. Ha tehetném visszamennék az időben és még egy kis időt eltöltenék vele. Miért nem akadályoznám meg halálát? Mert akkor nem találkoztam volna, Nana-val.

Nana
Legalábbis csak én hívom így. Az igazi nevét nem tudom így elkereszteltem Nana-nak. Egy aranyos és bújós vérfarkas, aki igen megtetszett nekem és magamnál tartottam. Jól pánok vele és sokszor meg is jutalmazom. Ha viszont rosszat csinál, atyaian megbüntetem. Semmi komoly, ha valami nagyon rosszat csinál, csak egyedül hagyom egy szobában. Miért büntetés ez számára? Azért, mert anno úgy szoktattam magamhoz és bírtam rá a ragaszkodáshoz, hogy egy sötét, üres szobában hagytam kikötve és nem is láthatott egyszer sem. Az így jelentkezett magány érzete arra készteti, hogy ragaszkodjon hozzám. Még, ha nem is akar.

Apróságok

Amortentia
A friss süti illata.

Mumus
Hm...őszintén fogalmam sincs. Majd a sors eldönti.

Edevis tükre
Ha lehetne ezt is inkább passzolnám. Mindenem meg van, ami kell.

Hobbim
Vérfarkasok kínzása, Sütni, Főzni, Kísérletezni

Elveim
Teliholdkor a farkasok csak bestiák.

Amit sosem tennék meg
Bántani azokat, akik fontosak számomra.

Ami zavar
Bár ne akarnának bezáratni egy elme gyógyóba.

Ami a legfontosabb az életemben
Nana. (de nem mondom ki nyíltan.)

Ami a legkevésbé fontos számomra
Tanítani az új generációs varázslókat, boszorkányokat.

Amire büszke vagyok
Sikerült eladnom pár korcsot és bizniszt csinálni belőlük.

Ha valamit megváltoz-
tathatnék
Nothing.

Így képzelem a jövömet
Egy karosszékben ülök és nézem a nap le mentét, kezemben egy puskával.

Egyéb
Süti!! Édesszájú vagyok. Gyerekektől, ha kapok sütit beállok tanítani.

Nicolas Simoes

Vissza az elejére Go down
Fiona Dolohov

Jegelt karakter

Mr Rose Ef02c26d1da7d4d8b0890138363a4f8b

Lakhely :

Northumberland, Anglia

Elõtörténet :

♕ Queen D. ♕

Playby :

Hayden Panettiere

215

Mr Rose Empty
Fiona Dolohov
Szer. Nov. 20, 2019 3:03 pm

Elfogadva!

Tisztelt Mr. Rose!

Nem gyakori, hogy valaki egy ilyen kegyetlen karaktert hoz, amilyet te is, elvégre őket emberi mivoltunkból adódóan a legtöbben nem kedveljük. Nagyon nagy kár, mert szerintem belőlük lehet a legérdekesebb történeteket és jellemeket kihozni, amit most Te is megtettél. Sosem tagadtam, hogy nagyon szeretem a negatív karaktereket, de azért válogatok belőlük, Te pedig határozottan a kedveltek közé kerültél! Nagyon érdekesnek tartalak és még annál is kíváncsibb vagyok, hogy mit láthatunk belőled a jövőben. A vérfarkasaink biztosan rettegni fognak tőled!
Természetesen elfogadlak, futás foglalózni, aztán keresheted is a következő ügyfeleket!

FoglalókNyilvántartásokJátékostárs kereső

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: