| Pént. Jún. 18, 2021 9:01 pm | Szabadon választható Nem: Férfi Kor: 40-45 év Vér: Szabadon választható Iskola/Munka: Roxfort/Szabadon választható Kapcsolatunk: Majd kiderül, de romantikus szálat képzeltem el kettejük közt Csoport: Varázsló/Mágikus lény Playby: Charles Michael Davis Státusz: FOGLALT Részletek Hogy őszinte legyek, már ezer éve ismerjük egymást. A roxforti éveitek alatt te voltál a bátyám legjobb barátja, de aztán jött a háború és Ő meghalt. Te pedig eltűntél, egy szó nélkül. Jennával tartottad a kapcsolatot Gwen miatt aki a keresztlányod. Viszont amikor a szüleim meghaltak még csak egy bagylot sem küldtél. Évekig jártad a világot, tapasztalatot gyűjtöttél a munkádhoz, aztán jött Jenna és Archie halála ami újra hazahozott. Maradnod kellett volna, és figyelni Gwen-re, de te ismét elmentél. Emiatt iszonyatosan haragudtam rád és ha őszinte akarok lenni, akkor még most is dühös vagyok. Viszont most a semmiből előkerültél és közölted, hogy haza költözöl és szeretnél személyesen is része lenni az életünknek. Nem igazán tudom, hogy is álljak ehhez, de mivel te vagy Gwen keresztapja, Ő pedig mál felnőtt ember, így nem mondhatom meg mit tehet. De tudnod kell, hogy nagyot csalódtam benned, szóval sokat kell teperned, hogy újra megbízzak benned. |
|