Megölöm az öcsémet. Egyszer biztos. Merlinre mondom, nem tudok rajta kiigazodni... még ha akarnék se tudnék. Így meg aztán persze hogy nem megy, ha még csak meg se próbálkozom vele... túl bonyolult a működése ahhoz, hogy bármire is jussak vele. Szerintem van, hogy ő se tudja, mit miért tesz vagy mond. Jó, ilyen mindenkivel előfordulhat, de Davenél a szokásosnál és kelleténél jóval többször történik meg. Esküszöm, egyszer elhagyja a fejét is. Ja nem, azt nem tudja. De csak azért nem, mert a nyakára van nőve. Szerencséje. Mindig kitalál valamit, aztán belerángat abba az éppen kitalált valamibe. Mondván, hogy a bátyja vagyok, csináljam én is. Pff! Most épp kviddicsezni akar... és csodák csodájára fog is, ugyanis bekerült a csapatba, bár valahogy nem egészen tiszta előttem a kép, hogy ezt mégis hogy sikerült elérnie. Habár... ha a csapattársai feje helyett a gurkót találta el, akkor máris érthetőbb az egész. Na mindegy. Ezzel még nem is lenne - akkora - baj, de kitalálta azzal a nagyokos fejével, hogy ugyanmár szenvedjem le magam a griffendél toronyból a pályára, és gyakoroljak vele, mert igazán lehetnék jó testvér, meg miegymás. Addig - meddig rágta a fülemet, hogy engedtem neki és megígértem, megyek. Most itt vagyok a pályán, és már vagy negyed órája várok, Dave meg még mindig sehol. Hozzáteszem: esőben. Tesó, ennél jobb ötleted nem lehetett volna véletlenül? Hmpf! - Dave, ha öt percen belül nem kerülsz elő, akkor egyrészt visszamegyek a klubhelyiségbe, mert ez nem buli, másrészt meg kicsinállak, ha megtalállak! Morgok magam elé félhangosan, és nagyon remélem, hogy hamarosan megérkezik az öcsém. Ha nem, akkor tényleg beváltom az ígéretem, és seprűmmel a kezemben visszabaktatok a kastélyba. Valahogy semmi kedvem megázni, szerintem érthető.
Vendég
Vas. Jún. 13, 2021 3:34 pm
Vendég
Kedd Júl. 06, 2021 2:59 pm
Dave & Mitch
Fight or flight
Őszintén szólva nem tudnám megmondani, hogy mégis hogy a fenébe tudtak minket elviselni a szüleink és a testvéreink egészen eddig. Bár anya elég sokat emlegette, hogy belőlünk bőven sok lenne az egyikünk is, de most mit tehetünk mi arról, hogy ketten vagyunk? Ráadásul hülyék vagyunk? Jelentem, én ártatlan vagyok, nem kértem, hogy emellett a lökött mellett legyek egész életemben, aztán mégis rá vagyok kényszerülve. DE! Legalább nem egy házban vagyunk, ami azért ad egy kis menekülési teret. Viszont sajnos, vagy nem sajnos, de az idő nagy részét még mindig együtt kell tölteni vele. - Ne feszítsd túl a húrt, Dave, mert még bajod lehet belőle! Azt inkább elengedem a fülem mellett, hogy lehet, mára már van programom. Kicsit nagyra tartja magát az öcsém, de ebben semmi újdonság nincs. Na mindegy, lényeg, hogy végre megérkezett. - Na jó, öcskös! Szóval, mit is csinálunk? Csak azt ne mondd, hogy semmit, mert tényleg bemegyek. Szóval szedd össze magad! Segítek, csak találd ki végre, hogy miben kell segíteni, aztán told fel a hátsód a levegőbe, vagy seprű nélkül is képes leszel repülni! Morgok rá Davere, és Merlinre mondom, ha nem talál ki valamit perceken belül, akkor seggberúgom. Mondjuk az se nagy öröm, hogy esőben repkedünk, de majd megszáradunk... csak nem lesz semmi bajunk közben... legalábbis remélem.