Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

A baj nem jár egyedül

Anonymous

A baj nem jár egyedül Empty
Vendég
Vas. Jún. 13, 2021 9:49 am

Dave & Mitch

Fight or flight

Megölöm az öcsémet. Egyszer biztos. Merlinre mondom, nem tudok rajta kiigazodni... még ha akarnék se tudnék. Így meg aztán persze hogy nem megy, ha még csak meg se próbálkozom vele... túl bonyolult a működése ahhoz, hogy bármire is jussak vele. Szerintem van, hogy ő se tudja, mit miért tesz vagy mond. Jó, ilyen mindenkivel előfordulhat, de Davenél a szokásosnál és kelleténél jóval többször történik meg. Esküszöm, egyszer elhagyja a fejét is. Ja nem, azt nem tudja. De csak azért nem, mert a nyakára van nőve. Szerencséje. Mindig kitalál valamit, aztán belerángat abba az éppen kitalált valamibe. Mondván, hogy a bátyja vagyok, csináljam én is. Pff!
Most épp kviddicsezni akar... és csodák csodájára fog is, ugyanis bekerült a csapatba, bár valahogy nem egészen tiszta előttem a kép, hogy ezt mégis hogy sikerült elérnie. Habár... ha a csapattársai feje helyett a gurkót találta el, akkor máris érthetőbb az egész. Na mindegy. Ezzel még nem is lenne - akkora - baj, de kitalálta azzal a nagyokos fejével, hogy ugyanmár szenvedjem le magam a griffendél toronyból a pályára, és gyakoroljak vele, mert igazán lehetnék jó testvér, meg miegymás. Addig - meddig rágta a fülemet, hogy engedtem neki és megígértem, megyek. Most itt vagyok a pályán, és már vagy negyed órája várok, Dave meg még mindig sehol. Hozzáteszem: esőben. Tesó, ennél jobb ötleted nem lehetett volna véletlenül? Hmpf!
- Dave, ha öt percen belül nem kerülsz elő, akkor egyrészt visszamegyek a klubhelyiségbe, mert ez nem buli, másrészt meg kicsinállak, ha megtalállak!
Morgok magam elé félhangosan, és nagyon remélem, hogy hamarosan megérkezik az öcsém. Ha nem, akkor tényleg beváltom az ígéretem, és seprűmmel a kezemben visszabaktatok a kastélyba. Valahogy semmi kedvem megázni, szerintem érthető.

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Vas. Jún. 13, 2021 3:34 pm

Mitch & Dave

Ha nem kezdek el sietni, akkor eléggé meg fogom szívni az én kedves ikerbátyám jóvoltából. Sőt egyszer tuti megöl ezért, amit ugyan már sokszor ígérgetett, de most tényleg bevált majd. Mert ez akkora nagy csapás, hogy az öccsével kell kviddicsezni. Mi az, ami még ennél is fontosabb lehetne? Felrobbantani a fél sulit? Majomként próbálni barátnőt szerezni? Ja az előző már megvolt. Szóval ha Mitchen el kéne igazodni, ahhoz legalább egy térkép kéne, egy iránytű, és nem ártana egy használati utasítás se. Merlin szakállára, komplett időbeosztása van, hogy melyik órának melyik percében mit kell, vagy éppen nem kell csinálnia. De a normálisság egyikben sem szerepel. Hiszen ő a nemnormális Emerson. És még ő hiszi azt, hogy ő márpedig annyira normális. Az mióta számít bármelyik országban is normálisnak, hogy csak úgy átváltozik a muglik előtt egy gyűrűsfarkú makivá? Semelyikben! Ugye milyen megnyugtató? Mert mégis, mi történne akkor, ha normális lenne az én drága ikerbátyám? Hát, ami azt illeti erre a kérdésre nem tudom a választ, mivel még sose volt erre példa. És talán nem is lesz rá. De ugyan mi baj történhetne a kviddics közben? Eltalálom a gurkóval és mehet a gyengélkedőre. Úgyis van, aki ápolgatni tudja. Utána pedig legalább egy fél életen át hallgathatom, hogy minek kell rámúszítani azt a hülye labdát?! Folyton azon fog hisztizni és felhánytorgatja még egy jó darabig, nehogy el legyen felejtve ez az eset. Szinte rohanok, nehogy meggondolja magát, mikor még el se kezdtük az egészet. Majd pedig szuszogva állok meg előtte.
– Itt vagyok! Le ne harapd a fejem! Ugyan mi dolgod lenne neked a klubhelyiségben? Mi lenne fontosabb, mint a te drága testvéred társasága? Oh, bocsánat, lehet mára már van programod.
Mondom neki kissé pimaszul.

Anonymous

Vendég
Kedd Júl. 06, 2021 2:59 pm

Dave & Mitch

Fight or flight

Őszintén szólva nem tudnám megmondani, hogy mégis hogy a fenébe tudtak minket elviselni a szüleink és a testvéreink egészen eddig. Bár anya elég sokat emlegette, hogy belőlünk bőven sok lenne az egyikünk is, de most mit tehetünk mi arról, hogy ketten vagyunk? Ráadásul hülyék vagyunk? Jelentem, én ártatlan vagyok, nem kértem, hogy emellett a lökött mellett legyek egész életemben, aztán mégis rá vagyok kényszerülve. DE! Legalább nem egy házban vagyunk, ami azért ad egy  kis menekülési teret. Viszont sajnos, vagy nem sajnos, de az idő nagy részét még mindig együtt kell tölteni vele.
- Ne feszítsd túl a húrt, Dave, mert még bajod lehet belőle!
Azt inkább elengedem a fülem mellett, hogy lehet, mára már van programom. Kicsit nagyra tartja magát az öcsém, de ebben semmi újdonság nincs. Na mindegy, lényeg, hogy végre megérkezett.
- Na jó, öcskös! Szóval, mit is csinálunk? Csak azt ne mondd, hogy semmit, mert tényleg bemegyek. Szóval szedd össze magad! Segítek, csak találd ki végre, hogy miben kell segíteni, aztán told fel a hátsód a levegőbe, vagy seprű nélkül is képes leszel repülni!
Morgok rá Davere, és Merlinre mondom, ha nem talál ki valamit perceken belül, akkor seggberúgom. Mondjuk az se nagy öröm, hogy esőben repkedünk, de majd megszáradunk... csak nem lesz semmi bajunk közben... legalábbis remélem.

Anonymous

Vendég
Csüt. Júl. 22, 2021 3:18 pm

Mitch & Dave

Kész csoda, hogy a szüleink még, képesek elviselni. Mármint, mind a kettőnket, mert egyikünk se jobb, a másiknál. Mármint ha Mitchről és rólam van. Ezt persze elég sok szituáció bebizonyította már. Legtöbbet, persze anyától hallhatuk, hogy nem vagyunk normálisak. Na de, kérem szépen a normálisság relatív! Én vagyok a normálisabb Emerson. Mitch pedig...nos igen ő a kevésbbé normálisabb. Esküszöm átkok vagyunk az emberiség számára, de még a Roxfort számára is. Ki mondta, hogy én akartam ikertestvért? Tudom, hogy egymagaban is bőven sok vagyok. De még mindig nem annyira, mint Mitch. Ő szószerint egy majom mármint egy gyűrűsfarkú maki. Így már próbált barátnőt szerezni is. Aztán meg csodálkozik, hogy az emberek hülyének nézik.
- Ugyan már Mitch, hogyan feszíteném a húrt mikor nincs is, a kezemben
Mondom válaszul és közben kieresztek egy félmosolyt. Elfogadom, hogy azért puffog magában, mert eligérkezet valahova. Persze, ez csak egy sejtés, így lehet ez nem igaz.
- Nyugodj meg, attól lenyugszol! Kviddicsezni fogunk. Bemenni?! Mitch te perverz állat! Hangosabban nem tudod ezt mondani? A gyakorlásában kell a segítséged.
Úgy tud néha morogni, mint egy zsémbes vénasszony. Merlinre, miért ilyen az bátyám? Morog és, persze mindig van valami, jó kifogása vagy pedig, haszthatatlan tenni valója. Bezzeg ha, eltalálnám a gurkóval, akkor nem igazán tudna mit tenni. Így lenne valaki aki éjjel nappal pátyolgatná, szegény Mitchet. Vajon ki lenne az, aki még ezt élvezné is? Van egyáltalán ilyen? Ha mást nem, ott van neki társaságnak Hóborc. Vagy ha ő nem jó, akkor még mindig ott van Félig Fej Nélküli Nick.

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: