Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

It's not enough for me

Anonymous

It's not enough for me Empty
Vendég
Szer. Jún. 09, 2021 9:15 pm

Jagger & Nate

Mi van, ha nekem ez nem elég?
Néha kezdem teljesen ostobának érezni magam. Mint például olyankor, mikor a Jaggerrel megbeszélt találkozóra időben érkezem, aztán még ott ácsorgok a szellemszállás mellett fél órát, ha nem többet, mert késik. Az elmúlt időben egyre kevesebbet találkozunk, és persze, megértem én, ott van a suli, meg az edzések, meg az edzések, és a suli. De már azt is felajánlottam, hogy segítek készülni a vizsgáira, csak hagy töltsünk együtt több időt. Persze nem, hisz erős, független nő, aki meg tudja oldani a saját gondjait. Amin mondjuk nem kéne kiakadnom, mert ez az egyike azoknak a dolgoknak, amik miatt teljesen beleszerettem, mégis, az hogy egyre inkább úgy érzem, mintha hanyagolna, valahogy rosszul esik. Fel alá járkálok, és az órámat nézem, miközben azt mantrázom magamban, hogy mindezek ellenére is tudom, hogy szeret engem, és én is szeretem őt. És, mivel keveset tudunk együtt lenni, annál édesebb a találkozás. Állítólag a legjobb dolgokból keveset adnak.
Annyira boldog voltam, hogy végre össze tudtuk hozni, hogy egy egész délutánt együtt tudjunk tölteni, és ki akartam vele használni minden létező másodpercet. Nem számítottam arra, hogy ennyit fog késni, és ennyivel is kevesebb időnk marad. De a leginkább az bosszant, hogy ez zavar engem. mármint komolyan, ennyi idő után, nem szabadna ilyenen fennakadnom, mégis egyszerűen az utóbbi pár hétben mintha máshol járna, mintha nem tudom, már nem érdekelném annyira. Ami persze baromság - legalábbis remélem, hogy az -, de sosem volt még ilyen komoly párkapcsolatom, mondjuk kevésbé komoly se, és fogalmam sincs, hogy hogy működik ez, de nem úgy képzeltem el, hogy hetente egyszer pár órára összefutunk, és ennyi, viszlát legközelebb.
Annyira nagy bűn, hogy szeretnék vele több időt tölteni?
Ahogy felpillantok és meglátom közeledő alakját halvány mosoly jelenik meg az arcomon, bár a kételyeim nem tűnnek el. Még mindig csak azt látom benne, hogy mennyire fantasztikus ez a lány.
- Szia - köszönök halkan, mikor közelebb ér, és lágyan megcsókolom üdvözlés képpen.

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Kedd Jún. 22, 2021 9:07 pm

Nate

Minden jól alakul az életemben. Az év vége vészesen közeleg, az eredményeim remélhetőleg jók lesznek, mellette pedig ott a kviddics és még a párkapcsolat is. Nem lehetne okom panaszra, elvégre minden megvan, amire az ember vágyhat ennyi idősen, mégis néha teljesen kimerült vagyok és nincs kedvem semmihez.
Ezért is kések el a megbeszélt találkozóról Nathaniellel, mert edzés után elaludtam olvasás közben. Vészesen közeleg a bűbájtan házidolgozat leadási határideje, én viszont még csak az elemzésnél tartok. Fel kell állítanom a fontossági sorrendet, eközben pedig úgy érzem, a barátom ezt nem érti meg. Nem érti, hogy számomra a kviddics az első, ha pedig szeretnék az akadémián tovább tanulni, akkor muszáj tanulnom is a maradék időben. Ugyan nem mondja, érzem a csalódottságát amikor nemet kell mondanom valamire.
Messziről látom már a szokásos helyen ácsorogni, ezért megszaporázom a lépteimet. Az utolsó pár métert már szinte futva teszem meg és ugrok a nyakába, hogy végre megcsókolhassam.
- Szia - mosolyogva engedem el, de csak annyira, hogy még át tudjam ölelni. - Hiányoztál. Milyen heted volt? - érdeklődöm, majd a csuklómon díszelgő órára vetek egy nagyon gyors pillantást. Ma a szokásosnál is kevesebb időnk van egymásra, tekintve, hogy ezt is csak kilógással tudtam megoldani. Mivel viszont ilyen kellemes idő van, az egyik fa tövéhez sétálok, el nem engedve Nate kezét, ott pedig leülök a fűbe.
- Csak egy órát maradhatok, úgyhogy számolj be mindenről - fordulok felé mosolyogva.
Anonymous

Vendég
Hétf. Júl. 05, 2021 9:13 pm

Jagger & Nate

Tényleg arra számítottam, hogy ma végre egy szép, hosszú közös délutánt tölthetünk el együtt, és mégis, csalódás ér, hisz a megbeszélt időpont már rég elmúlt, mikor végre megérkezik. Persze, ahogy a nyakamba ugrik, szinte azonnal ki is engesztelődöm egy pillanatra, és mosolyogva nézek rá.
- Te is hiányoztál. Túlzottan is... - vallom be, ahogy magamhoz ölelem, és a kérdésére legyintek egyet. - Hosszú, és lassú, inkább mesélj te. Veled több minden történik - A napjaim mostanában tényleg unalmasan telnek. Mivel neki nincs ideje rám, és a testvérem is el van a maga kis világában, többnyire ugyan úgy telik minden, mint annak idején a Roxfortban. Bújom a könyveket, eszem, alszom, és várom az együtt töltött perceket, ami végre valahára el is jött. De ahogy az órájára pillant átsuhan egy felhő a szemem előtt. Hagyom, hogy a fa alá húzzon, és leülök mellé, közben magamhoz ölelve, mintha el se akarnám engedni, majd mélyet sóhajtok.
- Azt hittem, ma együtt töltjük a délutánt. Nem ezt beszéltük? - kérdezem a szemébe nézve, mert valahogy a "csak egy órát maradhatok" és az "együtt töltjük a délutánt" nem tűnik azonosnak egymással, pláne, hogy még késett is. Persze, tudom, hogy a legkisebb baja is nagyobb, mint hogy nekem hiányzik, és hogy a kviddics az élete, meg ilyenek, de azért még rosszul eshet, nem? Nem akarok veszekedni vele, pláne emiatt nem, ha amúgy is csak ilyen kevés időnk van egymásra, mégis egyre inkább azt érzem, hogy ez nekem nem elég.
- Minden héten egyre kevesebb időt töltünk együtt... Mikor lesz végre egy normális randink, ahol nem az órát kell figyelni? - nem akartam kimondani ezeket a szavakat, egyszerűen kicsúsztak, de őszintén nem bánom. Legalább így tudja mi van bennem ezzel kapcsolatban. Tényleg jó volna ezt megbeszélni, másfelől tudom, milyen forrófejű, szóval már előre félek a reakciójától, pedig még csak most hangoztak el a szavaim.

Anonymous

Vendég
Szomb. Júl. 10, 2021 9:13 pm

Nate

Tudom jól, hogy ennek nem így kellene lennie, legalábbis szerinte és mások szerint, akiknek az a legfontosabb, ha párkapcsolatban vannak, hogy a legtöbb idejüket a párjukkal töltsék. Számomra a jövőm fontosabb, mint hogy most legyen időm Nate-re, mert ha biztosítom a továbbiakat, abban az időben már tudok vele is számolni. Ennyire egyszerű.
- Év végi hajtás, tudod. Jön a nyári kviddics szezon, és felkértek, hogy menjek el táboroztatni a tehetséggondozósokat. Amolyan tanárként. Elég durva, nem? - nevetek fel, mikor arra gondolok, milyen kicsi leszek én ott. Beleolvadok majd a gyerekek közé, akik elvileg nagyon lelkesek attól, hogy velem találkozhatnak. Nagyon úgy tűnik, hogy az izgalmak ellenére bennem sokkal több a jókedv és pozitivitás, mint Nathanielben. Ha tudnék, most adnék át ebből neki, ahogy a tűzzel képes vagyok felmelegíteni másokat, úgy áramolhatna át az energiám is.
- Tudom, ne haragudj. Interjúm lesz, így is már kétszer kellett csúsztatnunk az időpontot - lebiggyesztem ajkam, úgy próbálok hatni rá. Nem azért jöttem, hogy most itt veszekedjünk, inkább kiélvezhetnénk azt az órácskát, ami jutott.
Álomvilágban élek, ha azt hiszem, ezt Ő elfogadja csak úgy, szó nélkül. Deja vum van. Ez nem az első, hogy ezen a szent helyen képtelen vagyunk szó nélkül hagyni a másik döntéseit, vagy annak következményeit.
Először csak felvonom a szemöldököm. Aztán hátrébb húzódom, és várok egy percet, hátha átgondolja, mit is mondott és miért mondta ki. Amikor ez nem következik be, hosszan felsóhajtok.
- Nagyon jól tudtad, amikor összejöttünk, hogy kivel jössz össze - kezdek bele, egyelőre még egész nyugodt hangon. - Nem tudom előre, sajnálom. Jelentkeztem az Akadémiára, de nem fognak felvenni, ha nem lesz jó az év végi átlagom. Tudod hogy néz ki egy napom? - még magasabbra húzom a szemöldököm, a következő pillanatban pedig a táskámba nyúlok, hogy elővegyem a naptáram. - Nézz bele nyugodtan. Elhiheted, Nathaniel, hogy nem direkt csinálok magamnak programot, csak hogy ne kelljen veled lennem...
Anonymous

Vendég
Hétf. Aug. 02, 2021 3:45 pm

Jagger & Nate

Magam sem tudom, mit is várok igazából, vagy mi mást várok. Ahogy az Jagger szájából el is hangzik, tudtam, kivel jövök össze, semmi okom elvileg arra panaszkodni, hogy kevés időt töltünk együtt. De mégis, egyre inkább azt érzem, hogy ez nekem valahogy nem elég. Hogy többet akarok belőle, ami miatt egy kissé bűntudatom is van. Örülök a sikereinek, és hogy ennyire imádja amit csinál, és ahogy nevetve mesélni, hogy táboroztatni megy el is vigyorodom, mert őszintén büszke vagyok rá. Még akkor is, ha ez azt is jelenti, hogy ezek szerint a nyáron sem tölthetünk sokkal több időt egymással. Vagy talán majd azon kívül. Azért még nem halt meg bennem a remény a kapcsolatunkkal kapcsolatban. De azért kissé demotiváló, hogy egyre kevesebb az együtt töltött idő, és ezt egyszerűen képtelen vagyok nem szóvátenni, hiába tudom legbelül, hogy nem kéne.
Amikor felvonja a szemöldökét, és elhúzódik tőlem sóhajtok egyet, és bólintok a szavaira.
- Tudom. Tudom, hogy nem egyszerű mindent összeegyeztetni, és őszintén meg is értem. De már azt is felajánlottam, hogy segítek a tanulással, meg a beadandóiddal. - Az sem érdekelne, ha egy egész délután menne el a tanulásra, addig is legalább együtt lehetnénk, de elutasított. Pedig tényleg tudnék neki segíteni, vagy legalább meggyorsítani a beadandók írását, vagy bármi. Azt megértem, hogy a kviddics az övé, és akkor csak arra fókuszál, nem is akarnám elvonni róla a figyelmét, de kicsit bosszant, hogy a tanulásra szánt idejében sem tudunk komprumisszumra jutni. Amikor előveszi a naptárt és megszólít, én vonom fel a szemöldököm.
- Nathaniel? - kérdezek vissza a nevemre. Elég vészjósló, mikor a teljes nevemet mondja ki, mert ilyenkor azt érzem, hogy haragszik rám. Ami valószínűleg azért van, mert csak olyankor szólít Nathanielnek. - Nem kell bizonygatni Jag, tudom, hogy elfoglalt vagy. De tényleg azért haragszol rám, mert szeretnék egy kicsivel több időt veled tölteni? Ugye tudod, hogy annyira ez nem fair? - oké, talán nem a legszerencsésebb szóhasználat, amit használhattam. Gyorsan magyarázkodásba is akartam kezdeni, de nem tudom, mit mondhattam volna helyette. Egyszerűen nem éreztem fairnek. Az egy dolog, hogy nincs ideje rám, de hogy mellette haragszik is rám azért, mert szeretném, ha csak egy kicsivel többet lennénk együtt, egyszerűen fáj.

Anonymous

Vendég
Kedd Aug. 24, 2021 11:07 pm

Nate

Amikor kviddicsezni kezdtem még azt hittem, a legnehezebben a testvéremmel fogok dűlőre jutni azt illetően, hogy mennyi időt szánok rá. Jerichoval mégis veszekedés nélkül élünk egymás mellett, és együtt tanulunk, készülünk a vizsgákra és minden olyasmi, amivel legalább együtt tölthetjük az időt anélkül, hogy bármelyikünk szabadidejéből elvenne a program. Ő Josie-val, és a kviddicscsel és Nate-tel vagyok, bár jelen pillanatban az is átfut a gondolataimon, hogy a kviddics miért nem választható partnernek. A sport legalább nem vonna kérdőre, és nem követelne többet annál, amit adhatok...
- De Nate, az Jerichoé. Együtt tanulunk, mondtam már - megrázom a fejem. Mély levegőt veszek, tényleg nagyon igyekszem azon, hogy ne akadjak ki feleslegesen. Gondolom neki sincs arra szüksége, hogy ebben az együtt töltött fél órában csak vitatkozzunk. - Ráadásul fejemet rá, hogy annak nem tanulás lenne a vége. - Az ikremmel legalább nem fenyeget az a veszély, hogy rúnaismeret tanulása közben egymásnak esünk.
Ahogy egyre jobban belemélyedünk a vitába, én annál ingerültebbé válok. Nem tudom, hogy mutassam meg neki, hogy nem kerülöm őt, vagy hogy megértse, miért van ez most így. Fogalmam sincs, miért zavarja, hogy a teljes nevén szólítom, de a kezem megáll a levegőben, benne a naptárral. Lassan nézek a szemébe, s vonom fel a szemöldököm.
- Nem fair? - ismétlem a szavait. - Hát tudod mit, Yordmoon? Te nem vagy fair! - felemelem a hangom, nem törődve azzal, jár-e valaki erre, vagy csak a Szellemszállás lakóit ijesztem meg. - Nincs időm a számonkérésedre. Szeretlek, de egy hülye barom vagy ilyenkor. - Azzal visszasüllyesztem a táskámba a füzetkét, és olyan hirtelenséggel ugrom fel, hogy még meg is ingok. Nagyon mérges vagyok most Nathanielre. Érzem az arcom lángolását. Talán ha még egyet szól, alágyújtok...
Mielőtt elviharzanék, még visszafordulok hozzá. Jobbommal dühösen a hajamba túrok. Őt figyelem.
- Talán keresned kellene valakit, akivel boldog vagy - mondom ki.
Anonymous

Vendég
Csüt. Aug. 26, 2021 9:41 pm

Jagger & Nate

Lehet ostobaság, de sosem hittem volna, hogy egy kapcsolat ennyire nehéz lehet. Mármint maga a kapcsolat csodás, tényleg, mielőtt összejöttünk volna Jaggerrel nem is gondoltam rá, milyen lenne. Sosem kerestem a szerelmet, a személyében egyszerűen csak rám talált, és őszintén ez boldoggá tesz. És talán éppen ez az oka annak, hogy nem elég már, ami jelenleg köztünk van. Szeretném, ha elég lenne, tényleg, de heti fél, meg egy óra? Hisz az arra sem elég, hogy mondjuk megigyunk egy kávét, vagy teát, vagy vajsört. Vagy kellemesen elbeszélgessünk.
Mélyet sóhajtok a szavai nyomán, mert úgy érzem, a tanulásban igaza lenne, és őszintén nem akarok vele emiatt összeveszni. Nem szeretném, hogy az a minimális együtt töltött időnk is erre menjen el, de úgy tűnik, hogy ez a vágyam nem válik valóra. Persze én is fogalmazhattam volna kevésbé szerencsétlenül, de fontosnak érzem, hogy tudjon arról, hogyan érzek. Hogy tudom, mennyi dolga van, és tudom, hogy Jericho is fontos neki, de hiányzik. És őszintén, nem zavarna, ha egy héten csak egy nap találkoznánk, de akkor az legyen tényleg legalább egy egész délután. Mikor felkapja a vizet, és felemeli a hangját, összeráncolom a szemöldökömet. Most mégis mit vár? Hogy kérjek bocsánatot, amiért hiányzik a barátnőm, és hunyászkodjak meg, és viseljem el, hogy hetente alig egy órát szán arra, hogy találkozzunk?
- Egyáltalán nem kértelek számon Jagger, csak elmondtam, hogyan érzek. Te kaptad fel a vizet, és te haragszol rám azért, mert bármily szürreálisnak is érzed, hiányzol, és szeretnék veled több időt tölteni a semminél! - válaszolok, az övénél enyhébb, de a tőlem megszokottnál erősebb hangnemben, de ő már pakol is és ugrik fel mellőlem. Azzal a lendülettel felállok én is, de nem mozdulok. Szavaira megforgatom a szemem, és szinte azonnal visszavágok.
- Oké! Már meg is találtam! - szünetet tartok, és meredtem az arcát figyelem, majd felsóhajtok, és igyekszem nyugodtabb hangszínen folytatni. - Veled vagyok boldog, Lestrange, még akkor is, mikor épp fel akarnál gyújtani. Éppen ezért veszekszünk most, nem veszed észre? Éppen azon veszekszünk, hogy az idő túlnyomó részében még csak hírt se kapok felőled, aztán késel a randiról, és hajlandó vagy egy órát rám szánni - mély levegőt veszek és lehajtom a fejemet.
- Szeretlek Jagger, és nem akarlak elveszíteni, de... Nekem ez így nem elég... Szóval kérlek, ne hagyj most itt, hanem üljünk vissza, és próbáljunk erre közösen megoldást találni - intek a fa tövébe, hogy jöjjön vissza, és reménykedem, hogy se felgyújtani nem akar éppen, se itt hagyni csapot-papot. Mert nem szakítani jöttem ma ide, és ilyesmi eszemben sincs, egyszerűen meg akarom oldani a problémáinkat, amik sajnos vannak. Minden kapcsolatban vannak.

Anonymous

Vendég
Szer. Szept. 01, 2021 12:30 am

Nate

Hullámvölgyek jellemzik a kapcsolatunkat, ami néha iszonyat nagy teher tud lenni. Elvégre senki nem vágyik arra, hogy az egyébként is kevés együtt töltött időben veszekedjen a párjával, nem? És én még azt hittem, Jerichoval nehéz...pedig ő sétagalopp ehhez képest, amit Nathaniellel leművelünk.
Nem tudom megérteni, ő miért nem fogja fel, hogy nekem is az a célom, hogy több időt töltsünk együtt, de annak ára van. Ez az ára. Azonban ha Nate-nek ez nem elég, ha nem tud várni, jobb, ha máshol keresi a boldogságot, ezt pedig meg is mondom neki, még mielőtt ez lenne az utolsó randink.
Szavaira a szemeimet forgatom, mert bármilyen édesek is a szavai, legszívesebben jól lepörkölném a haját, amiért ilyen türelmetlen.
- Merlin segíts - suttogom, miközben papolásba kezd. Elég csak a szemébe néznem, hogy megfogjon, hogy eleget tegyek a kérésének és visszaüljek mellé. Csendben dőlök hanyatt a pokrócon. Kell néhány perc hozzá, hogy úgy tudjak megszólalni, hogy azzal nem lobbantom újra lángra egész testem.
- Ez az ára annak, hogy többet lehessünk együtt. Csak nyárig viseld el, hogy nem látsz eleget. Szeptembertől meg annyit leszünk együtt, hogy rám is fogsz unni - fejemet felé fordítom miközben magamhoz mérten higgadtan beszélek. - Jó, nem csak miattad készülök ennyire az akadémiára, Jericho is megölne, ha nem vennének fel. Érted?
Remélem, hogy megérti, ha már magyarázkodni kényszerülök. Néhány hétről van már csak szó, amit ha kibír, annyit leszünk együtt, amennyit csak szeretne. Leszámítva a kviddicscsel töltött időt, persze.
- Nem akarok kollégiumban lakni, abból elég volt ennyi is, de ha szeretnéd, még meggondolhatom... - vetem fel az ötletet, hogy lássa, még erre is hajlandó vagyok érte.

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: