"Ide jön egy idézet."
Nem:Nő
Kor:20 év
Vér:félvér
Születési hely:London
Iskola/ház:Roxfort - Hugrabug -> Docendo Discimus Mágusakadémia / Mágikus Szín- és Táncművészeti Kar / Táncművészeti szak
Munka:Szabadidejében a családja éttermében a God’s Menü-ben felszolgáló
Családi állapot:Egyedülálló
Patrónus:Sólyom
Pálca:galagonya, 12 és háromnegyed hüvelyk, főnixtoll maggal
Jellem
Senki sohasem látja magát úgy, ahogyan mások látják. Ez egy általános igazság. Mint az is, hogy nem érdemes első vagy akár második látásra pontosnak vélt következtetéseket levonni egy illető személyiségéről kivéve, ha te vagy Sherlock Holmes. Mindig is azt az álláspontot képviseltem, hogy nem lehet egy ember személyiségét teljesen feltérképezni, hiszen annyi minden befolyásolja a viselkedést.
Saját tapasztalatból állíthatom, hogy az én viselkedési formám is erősen emberfüggő. Van egy pörgős és talán kissé gyerekesnek tűnő alap habitusom, de a helyzetet mérlegelve tudom, hogy mikor esedékes átváltanom a komolyabbik és érettebbnek ható énemre.
Szeretem könnyedén venni az életet és mindenben megkeresni az esetleges lehetőségeket és a pozitívumokat. Nagyon nehéz a jókedvemet szegni, viszont ha rossz passzban vagyok, akkor jobb, ha mindenki elkerül tízméteres körzetben, mert akkor harapok. De ritkán fordul elő, hogy nem óriási levakarhatatlan vigyorral indítom a napot. A hangulatom csak akkor változik negatív irányban, ha éhes vagyok, vagy nem aludtam eleget viszont ezt a két dolgot könnyedén lehet orvosolni.
Alapjáraton mindenkinek megadom a kijáró tiszteletet. Nem ítélkezem előre semmilyen esetben sem. Az emberek felett a saját magam által megszerzett információk alapján döntök nem pedig az alapján, hogy másoktól mit hallottam róluk. Szeretek saját magam véleményt formálni.
A boldog élet első titka, hogy ne foglalkozzunk mások véleményével és ez alapján élem jó magam is az életemet. Soha nem fordítottam még egy hangyányi figyelmet sem arra, hogy mások mit gondolnak rólam. Mindig is úgy viselkedem, ahogyan a megítélésem szerint kellene. Sohasem lennék képes megjátszani magamat csak azért, hogy valaki kedveljen. Az egyedüli személy, akinek meg akarok felelni az jómagam.
Sokszor talán már túlságosan is nagy elvárásokat támasztok saját magammal szembe, de élvezettel tölt el a határaim feszegetése. Ha valamit kitűzők magam elé célul ahhoz foggal, körömmel ragaszkodom, és addig nem nyugszom, míg meg nem véghez nem viszem. Mindenbe, amibe belefogok teljes maximalizmussal és erőbedobással állok hozzá. Hiszek benne, hogy minden képesség fejleszthető csak tenni kell érte. Ez alól a tanulás sem kivétel. Nem vagyok egy született zseni, akinek elég, ha a tanórán egyszer hallja az anyagot és már ötösöket ír belőle.
Rengeteget tanulok, hogy minden tantárgyból a tőlem telhető legjobbat tudjam nyújtani. Viszont a matematika a legnagyobb erőfeszítéseimre is fittyet hányva sokszor keresztbe tud tenni és lerontani a tanulmányi átlagom gyönyörű összképét.
Életem története
Előtörténeted, múltad összefüggő mondatokban kifejtve.
Ha tükörbe nézek
Külsőd, stílusod leírása, minden, ami kívülről látszik.
Családom
Édesapám
Maximilian Donovan – brit, de úgy nagyon. Vannak azok a fárasztó poénjai, és nagyon kiakad, ha nem úgy csinálom a teát, ahogy ő azt gondolja. Tradicionális, és fontosak neki a gyökerei. Noha félvér, soha senki nem jönne rá, hisz a modora kifogástalan. Engem se kezelt sose hercegnőként, nem vagyok elkényeztetve, de a vasszigort is mellőzte.
Édesanyám
Rachel Donovan (née. Patchrapa Jirayungyurn) – édesanyám félvér, emellett kiváló szakács. 22 volt, mikor munkavállalásival jött Angliába. Egy étteremben dolgozott, és tanfolyamról tanfolyamra járt. A nagy love storyt sosem hallottam, hol és miképp jöttek össze apámmal, így arról nem tudok nyilatkozni. Negyedik gyerek volt egy igencsak szerény családba, így nélkülöznie kellett mindent, így hát azon van, hogy nekem ne kelljen.
Apróságok
Amortentia
eső, régi könyv illata, levendula, kókusz
Mumus
Sehol nem találom a helyem.
Edevis tükre
Sikeres koreográfus leszek, egy férjjel és három gyerekkel. Igen, a nevüket is tudom.
Hobbim
A tánc mellett szeretek olvasni, túrázni, ismeretlen helyeket felfedezni, és rögeszmésen gyűjtöm a dobókockákat.
Elveim
Nyitott vagyok mindenre és mindenkire, nem mondok nemet egy lehetőségre sem.
Amit sosem tennék meg
Soha nem lennék előítéletes, lévén a saját bőrömön tapasztalom, mennyire nem jó az.
Ami zavar
Amikor mások ferde szemmel néznek rám, vagy épp hüledeznek a hajam miatt.
Ami a legfontosabb az életemben
Természetesen a szüleim, randit is mondtam már le miattuk.
Ami a legkevésbé fontos számomra
Mások véleménye, főleg ha úgy hallom vissza. Egy idő után már megtanulja az ember lánya teljesen ignorálni.
Amire büszke vagyok
A származásomra, noha akárhol jártam eddig, soha nem tudtam beilleni úgy igazán sehová. Az anyámra, még ha csak egy szakács is.
Ha valamit megváltoztathatnék
Közvetlenebb, kezdeményezőbb lennék, és talán akkor senki nem indítana három lépés távolsággal irányomba.
Így képzelem a jövõmet
Vagy egy színpadon, vagy egy táncteremben csinálnám azt, amit szeretek.
Egyéb
Több nyelven is képes vagyok megértetni magam, de anyanyelvi szinten csak angolul és koreaiul beszélek.