| Hétf. Ápr. 26, 2021 12:16 pm | Ayla Andrejevna Danilova Айла Андреевна Данилова "Make that cage golden, it's still a f*cking cage." Nem: nő Kor: 21 év Vér: aranyvérű Születési hely: Yakutsk, Oroszország Iskola/ház: Koldovstoretz Munka: eltartott... Családi állapot: Eljegyezve, bár nem tervez és nem is fog megházasodni, Baba Yaga legyen erre a tanúja Patrónus: medve Pálca: Szibériai luc, ruszalka haj mag, 12 hüvelyk, rugalmas Amit szeretnek bennem Pozitív tulajdonságaid összefüggő mondatokban. Amit te magad a jó tulajdonságaid közé sorolsz, vagy esetleg amit mások értékelnek benned. Ami zavar bennem másokat Negatív tulajdonságaid összefüggő mondatokban. Ami téged vagy másokat zavar. Életem története Előtörténeted, múltad összefüggő mondatokban kifejtve. Ha tükörbe nézek Külsőd, stílusod leírása, minden, ami kívülről látszik. Családom Bolshoy medved [Большой медведь] (Nagy medve) A családi biznisz, hogy így mondjam, bár erős túlzás biznisznek hívni, hiszen az azt hivatott sugallani, hogy valami legálisról van szó, pedig nem. A Nagy Medve egy maffia szervezet, amely keveri az olasz és ázsiai mintát, kialakítva ezzel egy sajátot, mellyel uralja az ország Uráltól keletre fekvő régiót, ezzel meghagyva a keleti, európai részt a Kiméra Szindikátusnak. A szervezet fiatalnak mondható, megalapításának dátuma egybe esik a Bolsevik forradalom győzelmével, a Cári Oroszország felbomlásával. Alapítója az utolsó Romanov cár egykori tanácsadója Danil Danilov (1870-1965), aki bár a történelembe nem vonult be - úgy, ahogy azt Grigorj Rasputin tette - sikeres volt abban, amit csinált. Egyes híresztelések szerint ő maga is Romanov leszármazott volt, egy fattyú fia, ám ez sosem nyert bizonyítást. Danil 1918 tavaszán érkezett Yakutsk városába. Noha az ország éppen szétesőben volt, az emberek hiába ünnepeltek először a cári család halálnak hírére ekkor már nem tudták mit tegyenek, hogyan tovább. A szegénység pedig - főleg ezekben az elhanyagolt régiókban - hatalmas méreteket öltött. Ezt használta ki a férfi, akinek volt némi kezdő tőkéje, varázsereje, de legelső sorban esze. Ugyanis megfelelő embereket gyűjtött maga köré, később pedig hasonló precizitással választotta ki az üzleti partnereit, majd verte át és ölte meg őket, hogy ezzel megtartsa és megszilárdítsa a hőnáhított egyeduralmát. Mire beköszöntött az 1922-es év és a Szovjetunió megalakulása a Nagy Medve szilár bizonyossággal tevékenykedett az ország ázsiai részén mugli és varázs terepen is. Szorosan együttműködve a szomszédos ország triád egyes bűnbandáival illetve az európai részen terjeszkedésnek indult Szindikátussal. Ezek a mai napik kitartnak, még ha nem is - feltétlen - voltak zökkenő és háború mentesek. Napjainkban pedig Amerika és az ott található Il Malocchio felé kívánnának terjeszkedni. Profiljuk elsősorban az uzsora kölcsönökben, prostituáltakban és bárok üzemeltetésében rejlik. A pénzek egy része is innen folyik be, azonban ez koránt sem minden. A tehetősebb "ügyfelek" és valódi bizalmasok részére más "szolgáltatásokat" is nyújtanak. Valamint az illegális piacon is megtalálhatóak, ahogy ritka bájitalokkal is üzletelnek - akár muglikkal is. A Nagy Medve a térség szinte összes nagyobb városában jelen van, minden városban más-más családok töltik be a vezetők szerepét, akik az adott régiót irányítják jelentésüket pedig a szervezet vezetőjének, vagy az éppen felettük állónak teszik meg. Hivatalosan a legfőbb vezető - akit a Klyk-nek [клык] (agyar) hívnak - személyét választással döntik el az előző halála után, noha a puccs mint olyan lehetséges, voltak is próbálkozások eddig egyik sem járt sikerrel. Fontos azonban megjegyezni, hogy eddig kétszer rendezték meg ezt a választást, amely a nevével ellentétben nem önkéntes, de még csak nem is demokratikus. Mindössze csak a látszat, mindenki tudja, hogy kire kell szavaznia, ha pedig ez nem így történik másnapra az agya már nem lesz része a testének, ahogy ő sem a szervezetnek vagy éppen az életnek. És pontosan így jártak azok is, akik a területre merészkedve megpróbáltak konkurenciát játszani. Kegyetlenül és gyorsan elsöpörtek mindenkit, akinek ilyesmi csak megfordult a fejében. A Nagy Medve egy alapvetően patriarchális szervezet, korábban nők nem is lehettek tagjai, elismerni sem ismerték el őket, csak a Klyk feleségét, esetlegesen lányát tisztelték. Mára ez némileg finomodott, nők is lehetnek a szervezet tagjai, vezető pozíciót azonban nem vagy csak nagyon ritkán tölthetnek be. Azonban a Nagy Medve mint olyan, nem csak az alvilágban van jelen. Bevételük egy elenyésző részét az élelmiszerekkel, rendezvényekkel és mugli tech felszerelésekkel foglalkozó cégük hozza. Ezeknek köszönhetően kifejezetten szoros kapcsolatot mind a két világ kormányával, így gyakran szándékosan szemet hunynak a tevékenységeik felett, esetleg kapnak egy fülest arról, hogy mikor és mire kell(ene) vigyázniuk. Édesapám Andrej Danilov | Idejét sem tudom annak, hogy mikor szólítottam utoljára apának, vagy bárminek. Nem beszélünk sokat, azt hiszem bátran tehetek vele kapcsolatban olyasfajta kijelentéseket, hogy nem kedveljük egymást és csak azért viseljük el a másikat, mert összeköt minket a vér. Ez, mielőtt bárki bármi hinne, nem mostanában alakult így, valójában mindig is ez volt a helyzet. Szerintem abban a pillanatban eldőlt, amint kiderült számára: a második gyermeke nem fiú lesz, ahogy azt mondták, hanem lány. Bár nyilvánvalóan a saját gyermekét látja és látta is bennem, hiszen fedezte a neveltetésem, az iskoláim, a nevét viselem - ennek minden előnyével és hátrányával - mégis érezhető, hogy a bátyámmal ellentétben engem sokkal inkább kezelt - és kezel a mai napig is - portékaként, mint sem emberként, aki beleszólhatna a saját életének folyásába. Édesanyám Tuyaara Danilova | Sakha boszorkány, az élete nagy részét az ország legtávolabbi, leghidegebb pontján töltötte. Közel a természethez, ahogy azt a népcsoport varázslattal rendelkező tagjai teszik és tették mindig is. Ő mindig úgy utal magára, mint a vízre - amelynek az elemét maga is uralja -, amely lassú, simulékony, mégis utat tör magának, amikor szükséges. Azt hiszem, ezek alapján édesanyámnak nincs sok önkritikája. Kedves nő, ez tagadhatatlan. Gyermekkoromban mesélt nekem, befonta a hajam és amikor kiderült, hogy a bátyámmal ellentétben örököltem a családjában öröklődő elemi mágiát segített nekem, noha csak az alapokban, hiszen fogalma sem volt róla, hogy kellene uralnia fényt. Állítólag ez a dédnagymamám, Sayaana képessége volt. Visszatérve azonban, anyám önkritikája nem a legerősebb. Bár életem túlnyomó részét az iskolában töltöttem, amikor mégis otthon voltam évről évre láttam, amint semmi sem változik. Apám adja a parancsokat, mint az embereinek, úgy az anyámnak is, aki szó vagy kértés nélkül teljesítette azokat akkor és most is. Úgy hiszem, a határozottságom nem tőle örököltem. Testvéreim Nikolaj Danilov | A bátyám, az első gyerek, aki egy nap apám örökéve lépve fogja irányítani a szervezetet és az annak "védő szárnya" alá tartozó családokat. Vele, kettős viszonyt ápolunk. Egyszerre szeretjük, mégis utáljuk a másikat, hiába hangzik ez paradoxonnak, nem is kissé. Tudom róla, sosem hagyná, hogy bajom essen, ellenben ez nem feltétlen a testi épségem vagy éppen a testvéri szeretet végtelen mivolta miatt lenne, hanem azért, mert fontos vagyok az üzlet és a család szempontjából. Egy fontos árú, aminek ha baja esne apám nem lenne boldog, márpedig Nikolaj azt szeretné, hogy apám boldog legyen. Nem állítom, hogy engedelmes pincsiként követi, mert az erős torzítás lenne, de lesi az öreg minden kívánságát, óhaját és sóhaját. Ha apám mond valamit, a bátyám pedig nem kérdez csak csinálja. Ha pedig én mondok valamit, annak csak és kizárólag akkor lehet létjogosultsága, ha nem megy szembe apám terveivel vagy éppen gondolataival. Azzal szerinte mi a jó neki és a szervezetnek. Amikor megemlítettem neki, hogy nem vágyom férjhez menni csak megvonta a vállát és annyit mondod, hogy fogadjam el a sorsom. Párkapcsolat @Ciro Marchetti || Ez tulajdonképpen nem több, mint egy rossz és iízléstelen vicc. Hiszen a világ legnagyobb túlzása lenne ezt párkapcsolatnak nevezni, mert a legkevésbé sem az. Ez nem több, mint egy ígéret, amit Ciro nagyanyja és az én apám tettek egymásnak valamikor évtizedekkel ezelőtt - szerintem részegen, de hát erre nincs bizonyítékom - fogalmam sincs miben bízva. Ami azonban egyszer biztos, hogy nem fogok hozzá menni, nem született még meg az az ember, aki erre kényszeríthetne. Apróságok Amortentia Azok az illatok, amelyek számodra a legvonzóbbak. Mumus Amitől a legjobban rettegsz, legyen az konkrét dolog vagy fogalom akár. Edevis tükre Amire mindennél jobban vágysz az életedben. Hobbim Minden rendszeres elfoglaltságod a munkád, családod mellett. Pl. könyvolvasás, sport is lehet ilyen. Elveim Azok a dolgok, amik meghatározzák a viselkedésedet és gondolkodásodat, amik mentén a döntéseid nagyrészét meghozod. Amit sosem tennék meg Mindenkinek van valami, ami az egész lényével szemben áll és soha nem tenne még hasonlót sem. Ide írd, mi ez számodra. Ami zavar Milyen kisebb-nagyobb tényezők vannak az életben, amik téged mindennél jobban bosszantanak, legyen ez nagy, általános dolog vagy olyan apróság, mint mások csámcsogása. Ami a legfontosabb az életemben A első számú prioritásod, amit minden helyzetben, mindennél előrébb helyezel. Ami a legkevésbé fontos számomra Azok a dolgok, amikről úgy érzed, nem befolyásolják az életedet és a fontossági sorrend végén helyezkednek el. Amire büszke vagyok Sikereid, eredményeid, esetleg származásod, családod, kinek mi. Ha valamit megváltoztathatnék Bármi, amit ha tehetnél, megváltoztatnál magadban vagy az életedben. Így képzelem a jövõmet Hol szeretnéd látni magad egy, öt, tíz év múlva, vagy életed végén.
|
|