| Csüt. Ápr. 15, 2021 9:33 pm | Asher Hansol Moon Asher, Ash, Hansol, Zöldfülű "Funny when you want it, suddenly you have it You find out that your gold's just plastic" Nem: férfi Kor: 24 év Vér: aranyvérű Születési hely: London, UK Iskola/ház: Roxfort (Mardekár), Docendo Discimus Mágusakadémia (nemzetközi kapcsolatok), aurorképző Munka: auror, Varázsbűn-üldözési kommandó tagja Családi állapot: egyedülálló Patrónus: jindo Pálca: dió, főnixtoll, 12 és ½ hüvelyk Mit gondolnak rólam - Ha több tartás szorult volna beléd, a Hugrabugba osztottak volna.
Elég önismereti tesztet kellett kitöltenem a képzéseim során, hogy az elmém falaira véssék vastag betűkkel, “túlzott megfelelési kényszer”, noha szerintem ez badarság. Ugyan hogyan is lehet túlzott, ameddig nem éred el vele céljaid? Csak a származásod, a vagyonod, a külsőd, a tudásod nem fog szimpátiát kelteni másokban, nem fogják benned meglátni azt, akire vágynak, a szövetségest, akiben megbízhatnak, s osztoznának vele sikereikben. Egyesek akár opportunistának is nevezhetnek ezért, talán jogosan is, de, még ha eszközeim nem éppen erkölcsösek, sosem ártó szándékkal cselekszem, a mások iránti ellenszenv hiányzik repertoáromból. Nem vagyok haragtartó, sőt, minden ártó szóban próbálom megtalálni a pozitívumot; számomra minden kritika építő jellegű, ami rávilágít, mi az, amiben fejlődnöm kell. Imádok pozitív csalódást okozni, felülmúlni mások várakozásait, látni a ráeszmélést az arcukon, hogy jóval többet tudok nyújtani, mint amennyit elkönyveltek magukban. Nem vagyok rest mások kedvében járni apró gesztusokkal: kávét vinni a kollégáimnak, feletteseimnek; naptáramban az alkalmassági vizsgáim mellett minden egyes születésnapot feljegyzek, hogy én lehessek az első, aki gondol rájuk aznap és felköszönti őket; hölgyismerőseim mindig megdicsérem, ha fodrásznál jártak -igaz, ezt a készséget még tökéletesítenem kell, néha egy egyszerű hajmosást is annak vélek-; s előszeretettel indítványozok műszak utáni közös programot, hogy ne csupán munkahelyhez köthető pozitív élményeket kapcsoljanak hozzám. Csupán akkor vagyok bajban, ha az őszinte véleményemet kérik, kényszeresen válaszolom azt, amit hallani szeretnének tőlem, nem pedig azt, amit gondolok. A családom körében képes vagyok jobban elengedni magam, őszintébb arcom mutatni nekik, hisz pont ők azok, akik mindent megadnának nekem - s azok, akiknek a hátán pont nem akarok felkapaszkodni. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem részesülnek kitüntetett figyelemben, sőt, ők azok, akik iránt ez nem csupán egy üres gesztus. Türelmes vagyok, ha mások hülyeségét kell elviselnem, azonban céljaim elérése érdekében hajlamos vagyok hirtelen túl nagy rizikót vállalni, nem számolva a bukással; véleményem szerint a sikerhez vezető út kudarcokkal van kikövezve. Bevetéseink során, amikor egy szorult helyzetben épp nincs lehetőségem tervezni, s ösztönösen kell cselekednem, hezitálás nélkül vetem magam veszélyes helyzetbe, ha a társaim élete forog kockán. Ez önzetlenségnek számít, vagy valóban túlzott megfelelési kényszernek? Életem története Előtörténeted, múltad összefüggő mondatokban kifejtve. Ha tükörbe nézek -Pont úgy festesz, mint aki épp egy porszívót készül eladni nekem. -És megvennéd? -Még anyámnak is kérnék egyet.
Az első benyomás mindig fontos, így természetesen rengeteget adok a külcsínre. Sötétbarna hajam minden reggel, időt, energiát és hajzselét nem sajnálva formázom tökéletesre, valamint sosem hagyok esélyt arra, hogy arcomon borostát lássanak. Arcbőröm mindig tiszta, ápolt, tökéletlenségeknek, mint táskák, karikák a szemeim alatt, nyoma sincs, mint ahogy egyetlen kósza szőrszálnak sem természetes formára szedett szemöldökeim mellett, között. Mandulavágású szemeim egyértelmű jelei távol-keleti származásomnak, de harmadik generációs betelepültként akcentusnak nyoma sincs, kiejtésem könnyen érthető, kifinomult, telt ajkaim sosem hagyja el szitokszó. 174 centiméteremmel nem magasodok ki különösebben a tömegből, alkatom viszont valamelyest látványosabb, mint termetem, hála a rendszeres, foglalkozásom által elengedhetetlen edzésnek. Mindig ügyelek arra, hogy viseletemen gyűrődésnek semmi nyoma ne leledzen, legyen az akár egyenruha, akár hétköznapi viselet -már ha az öltönyt nevezhetjük annak-, s a teljes összhatás érdekében drága parfümökkel is öltöztetem magam. Csupán akkor engedek a színvonalból -hagyom, hogy az egyébként hullámos tincseim a homlokomat söpörjék, öltök tarka, lezser viseletet-, mikor a családommal találkozom (kiváltképp, ha épp az egyik unokatestvérem próbálom házon kívül aljasítani, senkinek sem hiányzik, hogy bárki meglássa bennem a hivatalos személyt). Családom Édesapám Neve, kapcsolatotok, stb. Édesanyám Neve, kapcsolatotok, stb. Rokonok Apám húga, Ri Na nénikém házassága által kerültünk egy rokonságba a Brightmore családdal. Elfoglalt szülők egyedüli gyermekeként nyaranta teljes magányra lettem volna ítélve az ő vendégszeretetük nélkül; többször megesett, hogy egy pár naposra tervezett látogatásom több hetesre nyúlt, ugyanakkor sosem látszott rajtuk, hogy zavarta volna a plusz egy fő hajlékukban. Bár a korkülönbség (a legidősebb srác is majd' 6 évvel fiatalabb nálam) miatt néha inkább tűnhettem mellettük nyári melós bébicsősznek, valamint néha idegőrlő volt, hogy egy perc nyugtom sem lehetett tőlük -még az ágyamat is meg kellett osztanom Neoval-, de szívemhez nőttek mindannyian, ajándékokkal, közös programokkal igyekszem elérni, hogy ők is így érezzenek irántam. Apróságok Amortentia levendula, bergamott, szantálfa, reggeli első kávé, hajnali harmatos pázsit, tengeri szél, kandallóban ropogó tűz Mumus Kínos bevallani, de igyekszem tisztes távolságot tartani a varjaktól és hollóktól, félve, hogy azok egy óvatlan pillanatban megtámadnak és kivájják a szemeim. Edevis tükre Egy minisztériumi kitüntetés, amit hatalmas, ujjongó tömeg előtt adnak át. Hobbim Pár hónapja találkoztam először a hangyafarmnak nevezett fenoménnal, melyről nem hallottam mugliismeret órán, de még csak apám sem tett említést, így kénytelen voltam magam felfedezni azt… másfél óra múlva pedig már egy formikáriummal és egy apró kolóniával lettem gazdagabb, amit azóta is próbálok életben tartani. Elveim Nem felelhetsz meg mindenkinek, de próbálkozni szabad. Amit sosem tennék meg Sosem kérkednék a származásommal, a "vérem tisztaságával", s a családom vagyonával. Ami zavar dohányfüst, ha a hajamhoz érnek, olcsó parfüm, izzadt tenyér, metál, galambok, szamárfüles lapok, ügyintézés a Gringottsban Ami a legfontosabb az életemben Mások (véleménye)? Ami a legkevésbé fontos számomra A diplomám: csupán azért végeztem el az akadémiát, hogy a szüleim büszkék legyenek arra, hogy a fiúknak ez is összejött. Talán jobban örültek neki, mint az aurori pályán elért sikereimnek... Amire büszke vagyok A karrierem. Ez az egyetlen dolog, ami engem is elégedettséggel tölt el, s nem csupán az elismerésért járok be nap mint nap a parancsnokságra. Ha valamit megváltoztathatnék Fiatalkoromban szívesebben éltem volna közelebb a rokonainkhoz. Megvan annak a maga bája, mikor elég csupán átszaladnod az úttesten, ha társaságra vágysz. Így képzelem a jövõmet A ranglétra egy magasabb lépcsőfokán. Egyéb - Apai ágról örököltem a metamorfmágiára való hajlamot, melyet elég jól el is sajátítottam, de az animágiának (seregély) több hasznát veszem munkám során, főként felderítéseknél. - A szüleimtől kapott, tanulmányaim sikeres befejezéséért járó tekintélyesebb összeg még érintetlenül hever a Gringottsban, mert még nem érzem megérdemeltnek. - Azt mondják, a szolgálati lakásom úgy néz ki, mint egy bútorbolt hirdetése, nincs arra utaló jel, hogy ott tényleg élne valaki... bármit is jelentsen ez.
|
|