| | | Szer. Márc. 17, 2021 4:46 pm | "Glitter in the sky, glitter in my eyes Shining just the way I like" Nem: nő Kor: 24 év Vér: félvér Születési hely: Sheffield Iskola/ház: Roxfort, Mardekár Munka: énekesnő Családi állapot: még nem publikus Patrónus: párduc Pálca: bükk, egyszarvúszőr, 8 és fél hüvelyk Ha felnyitnál, a belső szerveim mellett ezeket találnád... Tíz dolog, amivel jellemezném magam? Oké, nem lesz nehéz, nézzük... 1. Pozitív - Mióta az eszemet tudom, a hullámvölgyektől eltekintve pozitívan állok a világhoz, az emberekhez, az egész élethez, hisz honnan tudhatnánk, mi vár ránk holnap? Ki kell használni azt, amink ma van, és meglátni mindennek a jó oldalát, még ha nehéz is.
2. Ambiciózus - Ha nem lennék annyira eltökélt, és nem lennének terveim, most biztosan nem tartanék ott, ahol. A céljaim eléréséhez viszont nem használok olyan eszközt, ami sértené a becsületem. Köszi, de nem szoplak le egy platinalemezért.
3. Hisztérika - Ritkán ugyan, de megesik, hogy a béka is elesik. Azaz...Miss Hisztérika olyan balhét csap, hogy attól mindenki elhallgat, és fülét-farkát behúzva elkullog a dolgára. Kivéve Benny. Ő imád a végletekig hergelni, amíg már egymást is túlüvöltjük.
4. Érzelmes - Mélyen, és sokáig képes vagyok elmerülni az érzéseimben, így születnek a csöpögős dalszövegek, és a gyermekkórházak számára kiírt csekkek. Kevés embert engedek magamhoz közel - a mi szféránkban elengedhetetlen az odafigyelés -, de őket megbecsülöm.
5. Hűséges - A családomhoz, a páromhoz, és a munkámhoz egyaránt. Én nem csapongok, nem váltogatom a lemezkiadókat és a csapatom tagjait.
6. Józan - Néha szeretek egy jót bulizni a barátaimmal, és több pohár ital is lecsúszik, de a zeneipar azon része távol áll tőlem, amiben a backstage-ben nagyüzemben megy a drog- és alkoholfogyasztás.
7. Maximalista - Magamtól, és másoktól is elvárom, hogy mindenben kihozzák magukból és egymásból is a lehető legtöbbet. Ilyenkor pluszban kritikusnak és gőgösnek szoktak mondani, én azonban ezeket nem sorolnám a jellemzőim közé...
8. Szarkasztikus: Négy nyelven beszélek folyékonyan: irónikusan, szarkasztikusan, cinikusan és kétértelműen.
9. Ügyetlen: Jobb, ha senki nem ad törékeny tárgyakat (vagy élőlényeket) a kezembe... Nem csak magamban, minden másban is kárt tudok tenni.
10. Fecsegő: Szeretek sokat beszélni, bármiről, bárkivel. Főleg zenéről. Főleg Vele. Ilyesmik történtek Az újságokból már hallhattál rólam. Én vagyok a lány, aki a nagy zenész családból lépett a saját útjára. Kellett ehhez az, hogy az apám egy seggfej legyen...szia apu..., akit jobban érdekelt a karrierje, mint a gyerekei, amiből nem is kettőt, hanem mindjárt ötöt sikerült összehoznia. Ő volt a legnagyobb motiváció, meg akartam mutatni neki, hogy nélküle is lesz belőlem valami, még arra sincs szükségem, hogy pénzt küldjön. Édesanyánk súlyos beteg volt, amikor mi még egészen kicsik voltunk, ezért akire számíthattunk, az az aktuális dadus, és a rokonok voltak. Szóval mit mondjak? Hamar megtanultuk, milyen az élet, és hogy akkor, ha talpon akarunk maradni, össze kell tartanunk és kitalálnunk, mit akarunk az élettől. Meglepődsz, ha azt mondom, gyerekkorom óta tudom, mi akarok lenni? A válaszom egyszerű, énekesnő. A csillogó ruhák, az autogramosztás, a világi hírnév...minden vonzott ebben a szakmában, amiről csak tudtam, hogy vele jár. Persze amikor az ember belecsöppen, és megtapasztalja, hogy ezen felül még mivel jár, átgondolja az egészet, aztán vagy meginog, vagy kitart. Én kitartottam. Az elején nehéz volt megszokni, hogy hirtelen kitettem a lábam az Ilvermorny kapuján (ahol az utolsó tanévemben cserediák voltak), és ahelyett, hogy visszamentem volna Londonba, egy karaoke-estet követően azon kaptam magam, hogy egy teljesen új világban hajnalok hajnalán kelek, és hat órákat táncolok, plusz edzek, és fodrászhoz, sminkeshez járok, hogy a legújabb Gucci ruhában feszítsek a vörösszőnyegen, ahonnan egyenesen a színpadra sétálok, hogy nagyközönség előtt mutassam be a győztes dalt. Azt, amivel elhíresültem, amiről - nagyképűség nélkül mondhatom - az egész világ ismer. Tizenhét voltam, azóta eltelt hat év, és igen, a válaszom az, hogy boldog vagyok az életemmel. Élvezem a folyamatos pörgést, az utazások, turnékat, a rajongók szeretetét. Habár boszorkányképzőben tanultam, a muglik között érzem magam jobban, ha épp nem úton vagyunk, akkor LA-ben élvezem a kényelmet és az időjárást, amit Angliában nehezen kapnék meg. Az ember életében jönnek és mennek a szerelmek, a barátok, de még a családtagok is. Szerencsére nekem jó a kapcsolatom a testvéreimmel, főleg Benjivel és Chase-szel. Úgy egy hónapja közös projektbe is kezdtünk, a tervek szerint több kollaborációs dalt is kiadunk, ha nem egy egész lemezt. Ez azt jelenti, hogy sok munka, és utazás vár rám, ennek pedig van, aki talán annyira nem örül... Kettőnk között mesélek róla, remélem nem hallja senki. Úgy tizenhárom-tizennégy évvel idősebb nálam, a tanárom volt. Gondolhatod, mennyire tudtam figyelni az óráin... Nyugi, nem volt semmi, ami miatt perelni lehetne, kerülgettük egymást, mint a forró kását, aztán én lementem a térképről, ugye... Lefoglalt a zene, és amikor befutottam, hát hogy is mondjam, az orra alá dörgöltem. Sosem mondta, hogy nem hisz bennem, de a szemét forgatta, és az elég volt. Szóval megkerestem, azon az estén pedig elég sokat beszélgettünk. Szerintem a sors keze volt benne, mert nagyjából másfél-két évvel azelőtt ment el a felesége... Magas, borostás, olyan kék szemei vannak, hogy elég rám néznie, és elolvadok. Mindig, mikor úgy alakul, hogy van némi szabadidőm, akkor vele töltöm azt, szeretem meglepni, amikor nem számít rá. Lehet, hogy hamarosan nem csak Te fogsz róla tudni, de nem merem elkiabálni... Ott van neki a két gyerek, és ez eléggé megbonyolítja a dolgokat... Hogy én szeretnék-e gyereket? Hát...amíg a karrieremnek élek, nem vállalnám be. Olyan lenni, mint az apám...soha. Eddig pedig nincs okom panaszra, azt az életet élem, amit gyerekként elképzeltem magamnak, és vannak mellettem olyanok, akikre a rosszabb napokon is számíthatok. Kell ennél több? Ha tükörbe nézek Nőiesnek és csillogónak mondanám magam. Szeretem a színes ruhákat és kiegészítőket, a hosszú körmöket, és magassarkú cipőket. Ezt szerencsére a magasságom is megengedi, én pedig legtöbbször elégedetten nézek a tükörbe. A muglik a fodrász ügyességének hiszik, de a hajam hosszát és színét én váltogatom varázslattal a hangulatomtól függően. Leggyakrabban a hosszú feketét választom. Van néhány apró tetoválásom, és ékszereim, amelyektől sosem szabadulnék meg. Szívesen csináltatnék köldökpiercinget, de őszintén szólva félek a fájdalomtól...tudom, hülyeség... Családom Édesapám Simon Hill (47) - Valaki könyörgöm magyarázza el, minek hat gyerek valakinek, aki leszarja őket? Tök jó, hogy büszke ránk, de bassza meg. Édesanyám Monica Stevens (elhunyt 25 évesen) - Nem emlékszem anyámra, egy év körüli voltam, amikor elvitte a betegség. Testvéreim @Benjamin Hill (27) , Aiden (26), Chase (25), Maia és Klara (22) Aiden, a fura - Soha nem fogom megérteni, neki miért kellett csillivilli dresszre cserélni a dögös gitárt, de attól még imádom. Az amerikai körútjukon találkoztam vele utoljára. Chase és Benny, a két bolondgomba - Egy lapon kell említenem őket, mert bár Bennyvel sokkal szorosabb a viszonyunk, mindkettő egy kicseszett nagy gyökér. Élvezet nézni, ahogy elverik egymást, általában ilyenkor fogadni szoktunk a húgainkkal, hogy kinek fog előbb vérezni az orra. Maia és Klara, a két tojás - Gondolom a szüleinknek nem volt elég egy hercegnő, kellett még egy, de rögtön kettő lett...végülis fairplay. Amolyan legjobb barátnők vagyunk, nem telik el nap, hogy ne beszélnénk legalább üzenetben. Maia jó hülye volt, amikor a Weird Sisters potyautasa lett, de hát... #thatslifePárkapcsolat Nem publikus a szerelmi életem, köszi. Apróságok Amortentia tutti frutti, kávé, mentolos fogkrém Edevis tükre A csúcson maradni élete végéig. Hobbim Zene, zene, zene, néha egy kis családozás. Elveim Soha ne add fel az álmaid. Meg ilyen szar klisék. Amit sosem tennék meg Soha nem gratulálnék Stormie-nak. Ami a legfontosabb az életemben A siker és a testvéreim. Ami a legkevésbé fontos számomra Mondjuk Te. Amire büszke vagyok Minden siker, főleg a három Gramofon díj. Ha valamit megváltoztathatnék Eskü nem gyújtanám fel Benny haját kölyökként. Így képzelem a jövõmet Húsz év múlva meghalok életem első túladagolásában, de a világ mindig emlékezni fog rám. Egyéb Szeretem a csillogást.
|
| | | | Hétf. Márc. 29, 2021 7:15 pm | Kedves Zoe! A zenészek világa már csak tele van seggfej apákkal, nem? Eltekintve néhány kivételtől, sajnos az ilyen családok futószalagszerűen ismétlődnek, tönkre vágva a gyerekeiket és te még a jobbik helyzetbe kerültél, mert a családod nem rajtad akarta kiélni a zenei hajlamait. Ha már muglik világában mozogsz, biztos sokat mond neked Miley Cyrus. De talán ennyi díjjal, ennyi tapasztalattal a hátad mögött és a rajongók szereteével egyenesbe fordul az életed, amiben nincs egy seggfej apa, a sokat váró rokonok vagy a megfelelési kényszer. Talán egyszer odáig is elmerészkedsz, hogy felvállald a kapcsolatod, bár sok ismert ember nem véletlenül félti annyira azt. Egy szó mint száz, én most utadra eresztelek, ragadd meg te is azt a mikrofont és lépj ki a fényre. Foglalózni ne felejts el. |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir Vas. Nov. 17, 2024 10:09 pm Theodore Nott Jr. Vas. Nov. 17, 2024 9:09 pm Nikolina Dashkov |
|