| | | Szer. Márc. 17, 2021 8:49 am | Benjamin Hill Benny. Csak Benny. "Stop and wait a sec When you look at me like that, my darling, what did you expect? I'd probably still adore you with your hands around my neck Or I did last time I checked." Nem: férfi Kor: 27 év Vér: félvér Születési hely: Sheffield, UK Iskola/ház: Roxfort, Hugrabug Munka: énekes, gitáros, szinte mindenes – the bad riot of benny hill Családi állapot: parancsolsz? Patrónus: ganajtúró Pálca: juhar, egyszarvúszőr mag, 7 hüvelyk do I wanna know? Egyszer eljött hozzám a MetálPálca újságírója. Azt hinnéd, hogy itt most valami interjú lesz, de sajnos fel kell világosítsalak arról, hogy rövid ideig tartott az interjú, ugyanis kénytelen voltam bevetni az arcát a riporternek. Nem szeretek felesleges kérdéseket megválaszolni, hiába szól a fele a Weird Sistersről.
Azt mondják rólam, hogy egy fasz vagyok. – Nem is tévednek, mert Sheffieldben mind ilyenek az emberek, elég csak megnézni a testvéreimet. Borzasztó, mennyire bunkó tudok lenni, főleg ismeretlen emberekkel. Mondjuk azokkal is, akik ismernek, de ők vagy bírnak, vagy nem. Megsúgom, utóbbiból több van, mint az előbbiből, de azért nem volt ez mindig így, nyilván én sem bújtam ki úgy anyámból, hogy ‘tessék, itt van Hill, aki egy pöcs.’ Korábban egészen kedves voltam, figyelmes, de aztán elkezdtem drogozni és híres lettem. Véletlen sem előbb jött a hírnév, mint a drog. Ez így volt.
Türelmetlen – egy percnél sem vagyok hajlandó várni bárkire, legyen az a saját apám, vagy akár a zenésztársaim, a csajom, bárki. Viszont ebből adódik, hogy izgalmas mellettem az élet. Legalább így, ha éppen máshogy már nem, mert igazából csak drogozom és zenélek, ezt leszámítva unalmas embernek tartom magam.
Szarkasztikus – talán egy mondatomat sem lehet igazán komolyan venni, kivéve, ha dalszövegekről van szó. Nem vagyok egy olyan ember, aki egy pillanatig bármit is komolyan gondolna, ezért sokszor bújok a szarkazmus álcája mögé, még akkor is, ha valamit egészen komolyan mondok. Persze kérdezhetnéd jogosan, hogy akkor miért álcázom mindenem szarkazmussal? A válasz igazán egyszerű: túlságosan sebezhető vagyok a mindennapokban ahhoz, hogy ezt meg is mutassam. Így már azért érthető, ugye?
Felszínes – az összes emberi kapcsolatom ilyen, nem mondhatnék egyetlen olyan embert sem, aki igazán jó barátom lenne. Nekem rajongóim, utálóim és haverjaim vannak. Utóbbiak inkább csak arra szolgálnak, hogy legyen kivel beállni, bebaszni vagy ugyanazt csinálni, csak be nélkül. Hívhatnám akár magányosnak is magam és valóban minden jogom meg lenne rá, de eddig mindig jó szolgálatot tettek ezek az emberek, így azt hiszem kihúzom egy darabig.
Nagybetűs művész – ha valami jót is kell mondanom magamról, akkor tuti ez lenne. Jó érzékem van a zenéhez, minden egyes hangszert meg tudok szólaltatni, ami a kezem ügyébe kerül, de legtöbbször zongorán, gitáron játszom és énekelek. Ennek következtében nyilván hatalmas egóval rendelkezem, de ez valahol magától értetődő, nem?
Kiállhatatlan – nehéz velem egy légtérben, soha nem is tagadtam. Akaratos vagyok és nem szívesen engedek a véleményemből, megharcolok az igazamért és képes vagyok bármin és bárkin keresztülgyalogolni azért, hogy ez meg is valósuljon. Szóval jobb, ha sosem dolgozol velem, mert nem biztos hogy életed legjobb időszakaként fogsz rá hivatkozni.
the world's first ever monster truck flip „Elvégre, semmi nem tart örökké, nem?”
Persze, jól meg kell becsülni a dolgokat, gondoltam. És valószínű így is van de az egyáltalán nem jutott eszembe, mikor öt éves koromban sértődöttségből nem mentem be anyám szobájába, mikor nagyon beteg volt. Azt hittem, hogy csak egy megfázás és én játszani akartam vele. Nem gondoltam volna, hogy soha többé nem ölel meg és nézi meg velem azt az átkozott Benny Hill Show-t. Gyűlöltem utána, mert sokáig nem értettem, hova mehetett, és hogy miért nem jön vissza. Nem kellett sok év, mire rájöttem, hogy anya már nincs, hiába keresed, hiába hívod.
Tizenegy évesen, amikor a Roxfortba felvettek, úgy gondoltam – tudva az iskolának sok ügyes-bajos dolgáról, hogy mindegy melyik házba kerülök, én mindegyikben jól fogom érezni magam. Az az átkozott fejfedő pedig a Hugrabugba osztott engem, én pedig a sárgák házának asztalához ülve egyből összebarátkoztam Joey Chambersszel, akiről kiderült, hogy csak úgy, mint én: szintén félvér, szintén zenél, és még Sheffieldtől nem messze lakik. Az életre szóló barátság talán erős kifejezés lenne, de még azt is tudjuk a másikról, hogy mikor megy el találkozni a barna medvével, így nyilván adódott közös témánk. Persze, a focicsapatok, a zene – a kviddicset egyikünk sem szerette igazán – de az iskolai teendők mellett nyáron is sokat találkoztunk. Ő gitározott, én zongoráztam, és nagyon jól éreztük magunkat.
Tizenöt évesen úgy gondoltam, hogy hosszú hajat növeszteni, idiótán viselkedni és zenekart alapítani már elég nagy lázadás apámmal szemben, aki igazából csak azon volt, hogy valahogy felneveljen minket. Sajnos nem segített az sem, hogy a dajkák vagy azért jártak hozzánk, hogy lefeküdjenek apámmal, vagy pedig azért, hogy beegyék magukat az öregem mellé. Nyilván lett neki egy új barátnője, én pedig ágálltam Lynn Thomson ellen, mert őt gyűlöltem azért, amiért nincsen anyám. Itt valami végleg megtört közöttem és apám között, mert onnantól kezdve mindennel az ellen ágállt, hogy belőlem is zenész legyek. Pedig ilyenkor már dübörgött a Riot!, amit igazából tizenhét évesen el is neveztünk annak, aminek ma is ismerik: Benny Hill rossz lázadásának. Én pedig bevallom, nem is örülhettem volna jobban annak, hogy saját magamról neveztem el a zenekaromat. A pubertás a lehető legrosszabb dolgot hozta ki belőlem, igazából nagyon kevesen szerettek, de amikor felfedezett minket a Sheffieldi rádió, akkor úgy éreztem – a Roxfortból kilépve, hogy én tényleg ezt akarom csinálni.
Huszonkét évesen, öt éve, mikor kijött a zenekar második lemeze, akkor már nem csak a szigetországban ismertek, hanem már Európában is egyre többet. Mind a varázslók, mind a muglik oldaláról. Nyugodt szívvel, meg egy docendos diplomával hagytam ott a munkahelyemet – ami egy egész jól fizető konzervatórium volt Londonban – nyilván varázslóknak, mérne – és úgy döntöttem, hogy ideje nyakamba venni a világot.
Huszonhét évesen, amikor a Royal Albert Hall folyosóján tartok a színpad felé, miközben már az intró lüktet fönt a színpadon, nem gondolkozom azon, mi lett volna, ha. Kettőt üt a pergőre Simon, én pedig máris eléneklem, hogy miért vagyok csak négy csillag az ötből. Mert ugye semmi sem tart örökké. Persze, de én azért szeretném még egy ideig ezt csinálni. A közönség tagjai között a Weird Sisters tagjait pillantom meg. Fintorom ugyan jól látható, de amikor arra a barna nőre siklik a pillantásom, szemöldököm ösztönösen kúszik fel, középső ujjammal pedig megigazítom a szemüvegemet. Még egy falsetto, a hamisítatlan sheffieldi akcentusom pedig sikolyok ezreit juttatja fel a színpadra. Van egy elköszönésem koncert végén, a megszokott „köszönöm!” mellé. Mert bár a való életben elég szószátyár vagyok, odafent már kevésbé. Tudjátok mi az? A semmi nem tart örökké. Ezt egy olyan ember mondta nekem, akit huszonkét éve nem láttam.
I bet that you look good on the dancefloor Képzeld el az embert, aki évente máshogy néz ki. Egyszer úgy, mint egy emos kölyök, aztán pedig úgy, mintha az olasz divatmagazinok címlapjáról lépett ki. Igazi kaméleon vagyok, akár évente, de lehet, hogy többször is változtatom a kinézetem. Nem vagyok sem metamorfmágus, sem ilyesmi, de egy-egy varázslat jól tud jönni egyébként a hajakhoz.
Magas vagyok, azt hiszem. Legalábbis a 180 cm erről árulkodik. Egyébként mostanában éppen ilyen hátra nyalt, beállított hajam van, az öltözködésemet meg inkább hagyjuk, mert arra azért külön emberem van, hogy kitalálja, én csak azt kértem tőle, hogy valami fasza outfitet dobjon nekem át minden nap az egyik mobiltelefonos alkalmazáson (igen, tudom mi az, hiszen a mugliknak is zenélek), én pedig bólintok rá. Nem mondanám, hogy izmos lennék, de vézna sem vagyok. Átlagos testalkattal rendelkezem, tetoválásaim vannak igazából, de számodra jelentéktelenek, én pedig nem állok neki magyarázni, mert nem érdekel.
Általában cigarettázom. A színpadon is jól nézek ki.
star treatment Édesapám Simon Hill – 47 – zenész Igen, jól gondolod az a Simon Hill, aki a kilencvenes években Victoria Beckham szeretője volt. Tele volt velük a Szombati Boszorkány, de én nem akarom tudni, hogy az öregem mit művelt azzal a nővel, mert valahogy nincs hozzá gusztusom, még a végén elhánynám magam. Fiatalon lett apuka, és amúgy sem igazán foglalkozott velem kölyökkoromban, mert állandóan zenélt. Megértem, én ugyanígy éreznék, ha lenne egy kölyköm (baszki, remélem nincs!). Édesanyám Monica Stevens - 25† - kvibli volt, aki egy könyvesboltban dolgozott Sheffieldben, amikor a rák éket vert közénk. Sok emlékem nincsen róla, öt éves voltam pusztán, mikor itt hagyott. Később utáltam, amiért ezt tette, mert őt okoltam azért, amiért ez megtörtént. Gyűlöltem, amiért anya nélkül kellett férfivá érnem. Őt hibáztattam azért, amiért ilyen lettem. Nem tudom, hogy hiányzik-e, vagy nem. Mindenesetre, ha ezt olvasod: utállak, amiért itt hagytál engem és a testvéreimet Testvéreim Aiden (26), Chase (25), Zoe (23), Maia és Klara (22) – mind az édestestvéreim, gondolom apámék nem tudtak a gumi létezéséről. Kezdjük szépen sorban. Aiden – aka Aidy, Bébi – ő éppen ki tudja, hogy merre jár, mert az életének minden egyes másodpercét arra tette fel, hogy cirkuszokban járva szórakoztassa a muglikat. Néha beszélünk telefonon, amikor éppen olyan időzónában van, hogy tudjunk is. Ha pedig nem, felszívok egy csík speedet és megoldom. Jó a kapcsolatunk. Chase – aka Chasey, Maci – na ő az, aki velem játszik egy zenekarban és legalább vagy tizenötször összeverekszünk. Akár egy nap is. Párbajoztunk is már, de tudja hogy elég sok pénzt hoz ez neki a konyhára, így ha nehezen is, de lenyeli a békát. Zoe – aka Gumicukor – aki utálja, hogy így hívom, de éppen valami büfészakra jár a Docendora. Nem is felejti el az orrom alá dörgölni, hogy kussoljak be, amikor az orra alá dörgölöm, hogy lófasz nem lesz belőle Maia és Klara – aka MortalKombat, Makaróni – ők is a zenészek között dolgoznak, de inkább a díszletekért felelnek. A viszonyunk egyébként tökéletes, leszámítva azt hogy Majszi a Weird Sistersnél húzza az igát, Kajszi pedig nálunk. Ők mindig örülnek, ha a két zenekar összefut egymással. Én kevésbé. Rühellem a Weird Sisterst. Párkapcsolat Cöh! Ugyan. Az egyetlen ember, akivel el tudnék képzelni valamit, a legnagyobb fasznak tart a világon. Plusz gyűlölöm a zenekarát is, mert már kurvára idejétmúlt. Persze soha nem vallanám be neki sem és magamnak sem, hogy ez nincs így. Kösz @Stormie Wagtail-Graves hogy megnehezíted az életem. Mondjuk nem vagyunk párkapcsolatban, de én ezt már nem tudom minek nevezzem. Gyermekeim Phoenix, Durca, Jerome és Djarum – ők a gitárjaim és a zongorám, nem igazán értem, hogy adhattam nekik ilyen nevet. Talán be voltam állva. four stars out of five Amortentia nem nagyon érzek szagokat, de ha éreznék akkor biztos valami málna lenne. Szeretem a málnát, a női parfümöket és a cseresznyés rúzs illatát, meg az ízét is, ha egy olyan nővel vagyok, aki azt használja. Mumus nem igazán szeretném elveszíteni a hallásomat. Edevis tükre talán arra vágyom a leginkább, hogy vegyem komolyan anyám betegségét és elbúcsúzzak tőle, meg attól hogy Wagtail abbahagyja az állandó baszogatásomat. Hobbim Megmondani Stormienak, hogy a Weird Sisters szar. Emellett pedig szerencsés vagyok, hiszen a munkám a hobbim és azt csinálom amit igazán szeretek és amihez igazán értek. Elveim Nem biztos, hogy azt az Abbey Roadot még felszívnám. Sosem hallgatnék magamtól Weird Sisterst. Ha nap közben kétszer kivered és a pénzre gondolsz, már jó úton haladsz. Amit sosem tennék meg tuti, hogy nem mennék el önszántamból Weird Sisters koncertre. De emellett rengeteg ilyen dolog van, például nem segítenék a csöveseknek. azt nem szeretem. Ami zavar a délutáni koncertidőpontok, a volt háztársak levelei és a túl sok, túl idegesítő kérdés. pont mint ezek. mi ez, egy kibaszott szombati boszorkány? Ami a legfontosabb az életemben amikor azt mondták a rajongók, hogy megmentettem az életüket a dalainkkal és a koncertjeinkkel. a testvéreim és az apám, még ha nem is mondom neki. valamint az, hogy bebizonyítsam – még magamnak is – hogy képes vagyok az adott keretek között normális ember lenni. Ami a legkevésbé fontos számomra a kevésbé fontos dolgokról nem szoktam tudomást venni, de talán a varázsvilágban zajló politikai élet pont az, amit le tudok szarni Amire büszke vagyok a zenekaromra. Ha valamit megváltoztathatnék még egyszer megölelném anyámat. Így képzelem a jövõmet a huszonhetet már elértem, igazából innentől minden nap egy ajándék. csak zenéljek sokáig, szeressen a közönség, lehetőleg legyen majd egy kölyköm, akit még véletlenül sem neveznék el egy idióta műsorról. Egyéb vannak érzéseim igazából.
|
| | | | Szer. Márc. 17, 2021 11:47 am | Kedves Benjamin! Először arra gondoltam, hogy túl öreg vagyok, mert a Benny Hill Showról valami egészen más jut eszembe, de elég gyorsan értelmet nyert ez a szófordulat is. Nos, a te életed nem épp egy komédia. Kezdem úgy érezni, hogy az oldalt hirtelenjében ellepték a zenész karakterek, és mindegyik elb*szott egy kicsit a maga módján.. Meglepő, mi?! Igazából engem már az első bekezdéssel megnyertél magadnak (mily' meglepő), az Arctic Monkeys-ért meg plusz pont jár. Mindjárt utadra is engedlek, de ígérd meg, hogy Myron elé tolod a képed, imádnám. Stormie már alig várja, hogy beléd kössön, te pedig le sem tagadhatnád, hogy mennyire fened a fogad a visszaszólásra, úgyhogy nem vállalom be, hogy kettőtök közé állva megakadályozzam a love is in the air életérzést, ami csak úgy süt rólatok. Vagy nem? Azért a színpadot ne gyújtsátok egymásra! Jó szórakozást kívánok! |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir Vas. Nov. 17, 2024 10:09 pm Theodore Nott Jr. Vas. Nov. 17, 2024 9:09 pm Nikolina Dashkov |
|