Gondolataimba merülten érkeztem Roxmortsba, és sétáltam végig az utcán a Szellemszállás felé. Totál össze voltam zavarodva, és volt bennem egy hatalmas adag szkepticizmus azzal kapcsolatban, mit is keresek én itt most, tulajdonképpen. Múltkor lett volna az első igazi randink Jaggerrel - már ha nem számítjuk a meccs utáni aftert -, és hát, elég érdekesen alakult. Kábé egy órát ha együtt töltöttünk, ami tök jó volt, mikor felbukkant valami csávó, ő meg fogta a cuccát és lelépett vele. Én meg ott maradtam hoppon, pakolhattam össze a pokrócokat, és tök hülyén éreztem magam, mikor visszakullogtam a koliba. Nem tudtam, mi történt, hogy miért hagyott faképnél, majd valamikor órákkal később kaptam egy egysoros levelet, hogy majd személyesen elmondja mi volt ez, és jöjjek a Szellemszálláshoz. Nos, én eljöttem, de nem voltam egészen biztos benne, hogy milyen magyarázattal szolgál majd. Mármint most komolyan. Lelépett a randinkról egy csávóval, aztán meg küld egy üzenetet, hogy találkozzunk... Mire kéne gondoljak? Az első találkozás után azt hittem, soha többé nem látom, akkor is olyan gyorsan tűnt el, hogy megszólalni nem volt időm. Aztán mióta megtudtam hogy ő tulajdonképpen egy kviddics-szupersztár, volt bennem egy nagy adag kétely, hogy mit is akarok én tőle, de sikerült félretennem, és eltöltöttünk egy tök kellemes estét a tavernában. Végre sikerült randira hívnom, el is jött... Majd puff, a buborék kipukkadt, lelécelt, a bennem levő kisördög meg rágta azóta is a fülemet, hogy totál idióta vagyok, ha azt hiszem, hogy ez a csaj komolyan vesz engem. De nem akartam hallgatni a kisördögre, hinni akartam, hogy az a furcsa, mámorító érzés, amit a közelében éreztem, az alatt a két és fél találkozás alatt, igenis jelent valamit. Magam sem tudtam, hogy mit, de el lehet menni szó nélkül amellett az érzés mellett, hogy elvette a józan eszemet? Hogy amikor vele voltam, megszűnt a külvilág? Szóval kíváncsi voltam a magyarázatára, bár tudtam, hogy alig ismerjük egymást, csak nemrég találkoztunk, és igazából nem tartozik nekem semmivel. De azért mégis, főleg, ha már ő írta, hogy személyesen elmondja, reméltem hogy megindokolja az eltűnését, ami miatt aznap éjjel csak álmatlanul birtam forgolódni az ágyamban. Röhejes, tudom, hisz csak egy lány... De valahogy mikor mellette voltam, azt éreztem, hogy ő nem csak egy lány... A Szellemszállás mellett a korlátnak dőlve vártam, hogy megérkezzen. Kicsit előbb jöttem, mint kérte, mert nem szeretem, ha rám kell várni, így volt időm tisztázni a gondolataimat, felkészülni arra, milyen lesz a találkozás. Sokkal idegesebb voltam, mint a randink előtt.
Vendég
Szomb. Márc. 06, 2021 11:21 pm
Nathaniel
A Jerichotól kapott fülhallgatóval a fülemben sétálok végig Roxmortson, célba véve a Szellemszállást. Muszáj volt valamivel kiengesztelnie azután, hogy a múltkor úgy elrángatott a randinkról Nate-tel. Pedig olyan jól alakult, én nem tudom, miért gondolta a kedves testvérem, hogy ez a legjobb alkalom rá, hogy kettesben legyünk. Persze a család mindig a legfontosabb lesz, és az is marad, főleg, ha róla van szó. Viszont szerettem volna most már tényleg egy teljesértékű találkozót a fiúval, aki tetszik, és akinek én is tetszem. Rosszul alakult...mondjuk az nem indok arra, hogy néhány nappal később az Abszol úton egy másik lánnyal csípkelődjön mindenki szeme láttára. Vegyesek az érzéseim a mai találkával kapcsolatban. Még a Seprűből küldtem neki üzenetet, alig két mondattal, aztán megbeszéltük ezt a beszélgetést. Igazság szerint nem tudom, mit kellene megbeszélnünk, de hogy az én lelkiismeretem tiszta legyen, úgy érzem helyesnek, ha megtudja, mi volt ez a hirtelen eltűnés. Talán már úgy is érezhette, hogy ez ilyen velem járó dolog... Talán így is van. Mikor meglátom a megbeszélt helyen, intek neki, és amíg odaérek, a zsebembe rejtem a fülhallgatót. Gondolom zenét hallgatni nem éppen illendő. Valami halvány mosollyal lépek elé, nem túl őszinte, de ahogy első pillantással leszűröm, Nathanielnek sincsen túlzottan jó kedve. - Szia! Késtem? - a telefonomra pillantok, de megnyugszom, hogy kicsit sem, éppen időben érkeztem. Felpillantok rá, a szemébe nézek néhány másodperc erejéig. Furcsa izgalom kerít hatalmába, amivel nem tudok mit kezdeni, csak megköszörülöm a torkom és hümmögni kezdek. Tekintetemet a cipőm orrára szegezem, aztán felsóhajtok, és visszapillantok rá. - Igazából el akartam mondani, miért kellett elmennem a múltkor, de aztán láttalak az Abszol úton elég félreérthetően andalogni mással, szóval...nem, nincs mit mondanom - kitárom két karom, és amit eddig nem éreztem, a düh. Most életre kel, és érzem, ahogy belülről perzselni kezd a tenyerem. - Szerintem ennyi pont elég volt, örültem volna, ha nem nézel teljesen hülyének.
Vendég
Vas. Márc. 07, 2021 12:17 am
Jagger & Nate
So... What happened last time?
Ahogy megláttam őt közeledni, ellöktem magam a korláttól, és tettem pár lépsét felé. Láttam az arcán, hogy ez a beszélgetés nem sok jót ígér, láttam, ahogy szinte már unott mozdulattal kivette a fülhallgatót a füléből, és zsebre dugta. Esküszöm, a várakozás alatt, míg itt ácsorogtam, mindenre felkészültem. Felkészültem arra, hogy minden tök jól alakul, és tök reális magyarázata van arra, hogy miért lépett le egy sráccal a randinkról- Felkészültem arra, hogy ideér és közli, hogy bocs, de van más. Szóval jóra, rosszra egyaránt felkészítettem magamat, hogy ne érjen meglepetés. Ez persze a kedvemet és a hangulatomat nem igazán fokozta fel; lehet nem ártott volna a találkozás előtt a Három Seprűben legurítani valami töményet. Mikor a közelembe ért, és rámnézett, először éreztem azt, hogy a mosolya tud fájni. Nem volt őszinte, erőltett volt, ami megerősített abban, hogy valami rosszra kell készülnöm. Akaratlanul tettem felé egy lépést, de annyira összezavart, mind a múltkori hirtelen eltűnésével, mind a mostani arckifejezésével, hogy nem mertem megérinteni. - Dehogy... - ráztam meg a fejem kérdésére. - Én jöttem hamarabb. Ahogy felpillant rám, és tekintetünk összetalálkozik egy pillanatra megdobban a szívem. Bármennyire is azt üvöltötte minden porcikám, hogy most fogja darabokra zúzni a szivemet, és azt mondani hogy ja amúgy a palija vitte el a randinkról, vagy valami hasonló, vagy csak magában azt, hogy nem vagyok elég jó hozzá, mégis, akartam a tekintetét, látni akartam, az enyémhez láncolni azokat a gyönyörű szemeit. De most teljesen másként hatott a pillantása mint az eddig alkalmakkor. És miután lesütötte a szemét, majd visszanézett rám, méginkább más volt: szúrós. Mintha haragudna. Mint mondtam: azt hittem, a beszélgetés minden lehetséges kimenetelére felkészültem. Jóra, rosszra, egyaránt. De amit ez után mondott, na arra esélyem sem lett volna felkészülni. Egy pillanatig csak néztem magam elé bambán, és picit félrebillentettem a fejemet. - Jagger, te mégis miről beszélsz? - kérdeztem vissza halkan. Őszintén foglalmam sem volt, milyen andalgásról beszél. - Egyáltalán nem nézlek hülyének. Akkor jártam utoljára az Abszol úton, mikor megismerkedtünk. Fogalmam sincs, mit láttál, de engem mással andalogni biztos nem. - lepillantottam a kezeire, melyek szavai nyomán pirosodni kezdtek, és egy pillanatra elgondolkodtam, hogy lehet, hogy hátrálnom kéne, de nem tettem. A tekintetét kerestem, és reméltem, bármennyire dühös amiatt amit látni vélt, látni fogja a szemeimben, hogy őszintén beszélek. - Komolyan, szerinted ha más után kajtatnék, most eljöttem volna? Akkor pont nem érdekelne mi volt olyan sürgős a múltkor... De itt vagyok, mert érdekel. Mert érdekelsz... És biztosíthatlak róla, hogy az egyetlen lány vagy, aki érdekel. - persze nyilván, ha nem akarja elhinni, vagy ha dühből gondolkozik, akkor mondhatok bármit, akármilyen őszinték is a szavaim. Jelenleg azt is elfelejtettem, hogy az eredeti kérdés az lett volna, hogy ő kivel lécelt le. Egyszerűen nem akartam, hogy elhigyjen rólam valamit, ami nem igaz. Nem akartam, hogy azt higyje, hogy bármilyen más csajért lazán félrelökném azt az érzést, amit az elmúlt találkozásaink alatt mellette éreztem. Amit eldöntöttem, hogy mindig érezni akarok újra, és újra. Miért tennék olyat, ami ezt szabotálhatja? Még mindig nem hátráltam, és átfutott az agyamon, hogy ha az kell ahhoz, hogy elhigyje, őszintén beszélek, akár fel is gyújthat. Mondjuk azt inkább elkerültem volna, de nem úgy, hogy megfutamodok. Nem akartam félni tőle. - Kérlek Jagger. Mielőtt tűzgolyóval dobálnál meg... Megtennéd, hogy elmeséled, mit láttál pontosan? - Az az igazság, hogy a szívem mélyén tudtam, hogy csak az időt húzom, de reméltem, hogy a válaszadás helyett nem gyújtja fel a fejemet. Az a baj, hogy hiába láttam az Üstben, hogy megperzseli egy fazon szakállát, eddig egyszer sem merült fel bennem hogy a benne lévő tűz nem csak vonzó, és kellemes lehet, hanem veszélyes is, hiszen nem gondoltam volna, hogy valaha ellenem akarja majd használni. Mert ismertem magamat, és tudtam, hogy nem tennék olyat, amivel bánthatom. Most pedig teljes képzavarral álltam előtte, mert tényleg nem tettem semmi rosszat, és mégis az a veszély fenyegetett, hogy máglyán égek el...
Vendég
Hétf. Márc. 08, 2021 12:27 am
Nathaniel
Amikor ma elindultam ide, hogy beszéljünk, és elmondjam Nate-nek, miért kellett a múltkor olyan hirtelen lelépnem a randiról, még nem gondoltam, hogy ilyen érzéseket fog kiváltani belőlem, amikor szemtől szembe látom. Gondoltam az, amit láttam, nem számít, aztán bumm, a fejemben robban a bomba, és gondolkodás nélkül vágom a fejéhez. Teljesen jogosnak érzem a felvetést, és igazából magyarázatot sem várok, csak...elegem van már a férfiakból. Először Jayden, most ő... Átkozom az estét, amin megismertem. Voltam ennél dühösebb is, előfordult már, hogy az öcsém feneke alá pörköltem haragomban, de többnyire le tudom csillapítani a tüzet annyira, hogy az ne okozzon kárt semmiben és senkiben. Vagy legalábbis ne túl nagyot. - Persze, még rosszul is látok, ugye? - forgatom meg a szemeim, és gúnyosan elmosolyodom. Ismerem az ilyen magyarázatokat, és köszönöm szépen, nincs rájuk szükségem. Mindig is elégnek tartottam a kviddicset, felesleges egy pasi az életembe, aki miatt bosszankodhatok, és szarul érezhetem magam. - Nem kell szépítened - megrázom a fejem, és összedörzsölöm a tenyereim. Hátat fordítok neki és pár lépést eltávolodok. Ha én lennék az egyetlen lány, aki érdekli, talán nem használta volna ki az első adandó alkalmat rá, hogy lekapjon. Már akkor tudhattam volna, hogy ő is csak egy a sok közül, akik nem érnek semmit. Mekkora szerencséje van a testvéremmel Josie-nak... Ő az egyetlen normális fiú, akit ismerek. Visszafordulok Nathaniel felé, aztán felvonom a szemöldököm. - Téged egy szőke társaságában pont úgy mosolyogni, mint ahogy azt nekem csináltad - elhúzom a szám, jelen pillanatban nem érzek mást, csak undort irányába. - Akár lehettél volna őszinte is. Komolyan, mit akartál? Hírnevet? Trófeát? hogy írjanak rólad a pletykalapok? Elmész a picsába, Nathaniel - annyit sem érdemel, hogy a fejéhez vágjak egy tűzgolyót. Puffogva fordítok újból hátat és választ nem várva, határozott léptekkel indulok vissza a faluba.
Vendég
Hétf. Márc. 08, 2021 2:21 am
Jagger & Nate
Bár arra felkészültem lélekben, hogy ebből a beszélgetésből nem fogok jól kijönni, de az okra, ami miatt így lesz, arra nem. Azt hittem, ha dob is, az azért fog történni, mert... nem is tudom. Én, az egyszerű srác, nem vagyok elég jó hozzá. Amit a kisördög a fülemben azóta pusmogott, hogy azon a meccsen megláttam berepülni a pályára. Na de hogy azért mert... megcsalom??? Mármint komolyan, ha nem vette volna el az eszemet egyetlen pillantásával, akkor sem tennék ilyet. Sem vele, sem mással. Így tehát nem is értettem, hogy miről beszél, mert amit mondott az rám nem volt igaz. Egy pillanatra eltorzult az arcom. - Ha biztos vagy benne, hogy engem láttál, és nem mást, akkor igen, Jagger, rosszul láttad, mert én nem voltam ott. - Nem hiszem, hogy azzal, hogy egy profi fogójátékos szemét, és látását kritizáltam jobb fényben tüntettem fel magam, de ez volt az igazság. Azóta, hogy lelécelt a randinkról ki sem tettem a lábam az Akadémia területéről. Mondanám, hogy Bailey a tanúm rá, de nem volt végig mellettem, szóval csak a saját lelkiismeretem az, ami viszont tiszta volt. Mert tényleg nem érdekelt más hetek óta, csak ő. És hosszú ideje először ő az egyetlen lány, aki érdekelt. El is mondtam, úgy éreztem, muszáj kimondom, de láthatólag nem hatotta meg. Ahogy megrázta a fejét, én is megráztam az enyémet, de addigra ő már hátat fordított nekem. - Nem szépítem. Ez az igazság... Mióta megismertelek, még csak gondolni sem tudok másra, nem még, hogy mással töltsem az időmet... - jóllehet, nyálasnak hangoztak a szavaim, de egyáltalán nem éreztem annak őket, mert tudtam, hogy mindegyik igaz. Eleve nem vagyok az a tipusú ember, aki hazugságok mögé rejtőzik, világ életemben büszke voltam a feddhetetlen őszinteségemre, amivel gyakran még túlzásba is esek. Akkor pont neki ne mondanék igazat? Szinte már úgy éreztem, könyörgök, mikor arra kértem, mondja el mit látott. Mert nem tudtam hová tenni az egészet. Nem hittem, hogy csak kitalálta volna, hisz látható volt minden rezdülésén az irántam érzett dühe, amit nem éreztem kiérdemeltnek. Ahogy visszafordult felém, és beszélni kezdett többféle érzelem suhant át rajtam. Első szavai nyomán meghökkentem, majd mikor megláttam az arckifejezését, ahogy rám nézett, mintha éles tőrt mártottak volna a mellkasomba. A zárószavai pedig bárdként hullottak a nyakamra. Komolyan, ennél az is jobb lett volna, ha elevenen felgyújt. Hírnevet? Trófeát? Pletykalapokat? Komolyan azt hiszi, hogy csak azért kezdtem közeledni felé, mert híres? - Téged! - mondtam ki arra a kérdésére a választ, hogy mit akartam, de addigra már újra a hátát mutatta felém, és elindult a falu irányába. Elég volt egy pillanat ahhoz, hogy mérlegeljem, hogy a becsületem, a méltóságom, vagy ő a fontosabb jelen pillanatban számomra. Szerintem mondanom sem kéne, mi maradt alul, noha egyáltalán nem éreztem megalázónak, hogy becsületem védelmére kelve, és irányomban indokolatlanul megtört bizalmának visszaszerzéséért hosszú, szinte már futó léptekkel indultam utána. Megelőztem, és szembe fordultam vele. - Téged akartalak. Semmi mást. - magam sem tudom, mi ütött belém, de megfogtam a csuklóját, és a tenyerét a mellkasomhoz nyomtam. Éreztem a bőréből áradó forróságot, és mélyen a szemébe néztem. Nem akartam elengedni, nem akartam, hogy faképnél hagyjon. - Őszinte vagyok hozzád Jagger. Mikor először megcsókoltalak a Foltozott Üstben, azért tettem, mert úgy vonzottál magadhoz, mint fény a lepkét. Nem tudtam akkor rólad semmi mást, csak a keresztnevedet. Hogy hírnevet akarnék, vagy trófeát? Akkor tudtam meg, hogy egyáltalán híres vagy, mikor megláttalak berepülni a pályára a Falcons mezében! - nyilván gondolhatja magában, hogy az mégis hogy lehet, de basszus! Nem tehetek róla, hogy leszarom a bulvárhíreket. Regényeket olvasok, nem újságokat... - És őszintén, ez a tény számomra sokkal inkább ijesztő, mintsem vonzó. Ijesztő, mert azóta is azon kattogok, hogy vajon felérnék-e valaha hozzád. Hogy vajon méltó vagyok-e arra, hogy egyáltalán rám nézz. - mélyet sóhajtottam, de továbbra is csak fogtam a csuklóját, és egyre erősebben szorítottam a mellkasomat a tenyeréhez. Nem akartam, hogy elmenjen, mert féltem, akkor sosem lesz lehetőségem elmagyarázni neki, mit is érzek pontosan mikor vele vagyok, és hogy miért nem akarnék soha másra mosolyogni, csak rá. - Tudom, most egyáltalán nem tartasz méltónak a társaságodra, de kérlek, higgy nekem, mikor azt mondom, nem mosolyogtam senki másra rajtad kívül, és nem is akarok! A fivérem, na ő megtenné, mert akkora szoknyapecér, hogy általában nem érdekli, hány lányt bánt meg egyszerre. - igazából elég szarul érintett, hogy ilyet kell mondjak Bailey háta mögött, mert az ikertestvérem, és imádom, olyannak, amilyen, de attól még igaz volt. - De én nem Bailey vagyok. Nem égetem két végén a gyertyát, és nem jártam az Abszol út közelében azóta, hogy megismertelek. Ha csak a felét érezted az együtt töltött idő alatt annak a vonzalomnak, amit én kettőnk között érzek, akkor hinned kell nekem. Basszus, komolyan, miért lennék akkora barom hogy feladjak, vagy elbasszak valamit, ami ennyire jó??? - az az igazság, hogy ebben a pillanatban is azt éreztem, hogy vonz magához. Ami már csak azért is volt fura, mert a szeme az imént sokkal inkább sugallta azt, hogy takarodjak az útjából, de mégis... Persze, tudtam, hogy úgy érzi csalódott bennem, és hogy haragszik rám, de valójában nem haragudhatott rám valami miatt, amit nem követtem el. Csak kerestem szüntelenül a tekintetét, még akkor is, ha nem akartam, hogy újra úgy nézzen rám, mint mielőtt hátat fordított volna nekem. Megvető pillantásának még csak a gondolatától is a hideg futkosott a hátamon. Elszorult a torkom, és elengedtem a csuklóját. Már-már könyörgő szemekkel néztem rá. Tudom, hogy nem lehet elveszíteni valamit, ami sosem volt az enyém, de annyira jól alakult minden, erre... És a legrosszabb, hogy fogalmam sem volt arról, mi történt. - Kérlek... Higgy nekem... - suttogtam felé.
Vendég
Kedd Márc. 09, 2021 11:37 pm
Nathaniel
Vannak dolgok, amik egyáltalán nem érdekelnek, és vannak azok, amik úgy igazán ki tudnak hozni a sodromból. Legutóbb Jerichot szerettem volna egy terelőütővel beleegyengetni a földbe, ezt most Nathaniellel tenném meg szívesen. Alapvetően nem vagyok agresszív természet, de le sem tagadhatnám a családnevem. Hirtelen haragom nem jó párosítás az elemi mágiával. Az ilyen esetekben áldom a mentoromat, aki sok évnyi tapasztalatát átadva megtanította, hogy tudom megfékezni. Még ha csak Nate gyulladna ki...na de az egész Szellemszállás? Nem tervezek sokáig itt maradni a jelenlegi helyzetben. Úgy gondolom, pont annyit beszéltünk a helyzetről, amennyit kellett, engem nem érdekelnek a hülye magyarázkodásai, nincs erre időm, sem kedvem. A kérdés is csak költői, mert igazán kétlem, hogy lenne bárki, aki őszintén megmondja, ha csak érdekből keresi valakinek a társaságát. Forrongok - szó szerint - a dühtől, és jobbnak látom minél előbb eltűnni innen. Mindegy, hová, csak innen el, talán ki kellene szellőztetni a fejem és fáradásig edzeni, amikor már nincs gondom a gondolkodásra. Persze ki vagyok én, hogy saját döntéseket hozzak, amiket esetleg tiszteletben lehetne tartani? Senki. Szemöldökömet ráncolva emelem rá a tekintetem. Ha azt hiszi, hogy engem ezzel a dumával levesz a lábamról, igencsak nagyot téved. Még szemforgatást is kivált belőlem, de cseppet sem vicces hallgatni a magyarázkodását. Nem is tudom, van bárki, aki ezt elhiszi? Hogy ő hozzám képest ki? Miért, vagy a csinos seggemmel jókor ültem meg jó helyen a jó seprűt? Ja, tényleg, hát én vagyok a Valaki. - Csak...hagyd abba - szúrom közbe, teljesen feleslegesen. Aztán eszembe juttatja azt az aprócska információt, ami mellett oly könnyedén elsiklottam. Az ikertestvér. Én meg talán mégis egy hülye barom lennék, aki meg sem érdemli, hogy valaki így teperjen érte? - Ti...egypetéjűek vagytok? - teszem fel a kérdést. Kellemetlenül érzem magam jelen pillanatban, már nem is dühös vagyok, többnyire csak a kérdések jelennek meg a fejemben, és próbálom visszaidézni, mit is láttam. Egy profilt, de Nate mosolyát. Nem néztem őket sokáig, álltak is köztünk emberek...ó, Jagger. - Ha nem is igaz...annyi mindent mondtál, de honnan kellene tudnom, hogy tényleg igaz minden? Utálom az egészet - megrázom a fejem, aztán a másik irányba tekintek. Fogalmam sincs, hogyan tovább.
Vendég
Szer. Márc. 10, 2021 10:55 pm
Jagger & Nate
Láttam rajta, hogy szétveti az ideg, éreztem a megvetést a tekintetében, hallottam a hangján hogy jelenleg a pokol legmélyére kíván. Tudtam, hogy ha hagyom, hogy elmenjen akkor soha többé nem látom, és nem akartam, hogy ez egy hülye félreértés miatt történjen meg. Muszáj voltam tenni valamit. Jobb híján utána futottam, megállítottam, és... Nos elkezdett belőlem kibukni minden gondolatom, ami hirtelen átsuhant az agyamon, és csak mondtam, és mondtam, hogy mit érzek. Egy levegővételemnél kérte ugyan, hogy hagyjam abba, de nem tehettem. Nem tehettem, mert tudtam, hogy akkor elmegy, és azzal vége, és esélyem sem lesz soha megmagyarázni, mekkora félreértés ez. Mikor úgy éreztem, már nem tudok mit mondani, és feltette a kérdését, egy pillanatig csak néztem rá, majd lassan bólintottam. - Igen... hisz már mondtam... emlékszel? Amikor a meccs utáni afteren találkoztunk... - ahogy belenéztem a szemébe, mintha picit megnyugodott volna, de nem igazán tudtam értelmezni az arckifejezését. Kételkedett, amit igazából teljesen meg tudtam érteni. Mikor elfordította a tekintetét felsóhajtottam. - Nem szoktál hozzá, hogy megbízz emberekben... igaz? - kérdeztem halkan, és érdeklődve néztem rá. - Nézd, ha esetleg lenne nálad veritaserum, kérés nélkül felhajtanám, és ugyan ezt mondanám. De ha jól sejtem nincs, szóval... - kicsit félve érintettem meg a kezét, hogy megfogjam, nem tudtam, elhúzza-e vagy sem, de szerettem volna, ha rám néz. - ... adj esélyt, hogy hosszútávon bizonyítsak. Kérlek. Lehajtottam a fejemet, és a cipőm orrát kezdtem szuggerálni, majd újra igyekeztem felvenni vele a szemkontektust, mielőtt megszólaltam. - Nem akarom újra azt érezni, hogy nem láthatlak többé...
Vendég
Csüt. Márc. 11, 2021 10:46 pm
Nathaniel
Hülyén érzem magam, ez a legjobb kifejezés arra, ami most bennem van. Szeretném, ha hihetnék neki, és nem kételkednék minden egyes kimondott mondatában. Ha tényleg úgy nézhetnék rá, hogy tudom, igazat mond. De ennyi idő ismeretség után onnan tudhatnám? Jericho is elültette a bogarat a fülemben, hogy mit akar tőlem valójában...még akkor is, ha azt hitte, rossz testvér próbált felszedni. Nagyot sóhajtok. Visszanézek Nathanielre, elkapom pillantását. Biztos vagyok benne, hogy látja a zavarodottságomat. Bizonytalan vagyok mindennel kapcsolatban, de ahogy egyre többet és többet beszél hozzám, azt kezdem érezni, hogy szeretnék bízni benne. Igen, jól jönne valaki, aki rám is úgy néz, azzal az őszinte szeretettel, ahogy a testvérem néz a szerelmére. Esküszöm Merlinre, nem vagyok rájuk féltékeny...maximum egy kicsit. A szívem nagyot dobban, ehhez pedig elég egyetlen érintése. Megfogom a kezét, és csak csendben hallgatok. Egészen az utolsó szóig, ami után megkönnyebbült mosollyal ingatom meg a fejem. Gondolkodás nélkül lépek hozzá közelebb, majd átölelve a nyakát ajkaihoz hajolok, hogy megcsókolhassam. - Ne haragudj. Szeretnék bízni benned, ígérem, hogy nem fogok többet kérdés nélkül hisztizni - hátrébb húzódva kiskutya szemeket vetek be segítségül. Az iménti szónoklatok után ez a minimum, meg még pár puszi, amit az arcára, az állára, és az orrára nyomok. - A hülye bátyám olyanokat mondott, ami csak még inkább megzavart... Ő rángatott el a múltkor. Azt mondta, valami baj van otthon, de csak ki akart menteni, mert azt hitte, az ikreddel randizom... Ó! Leeshetett volna... - szörnyen szégyellem magam, amiért ennyire nem láttam át a helyzetet. Ráadásul az is világossá válik, hogy az ikrek miatt volt minden. Komolyan, ha egyszer gyerekeim lesznek, és ikrek lesznek, előre sajnálom őket...
Vendég
Hétf. Márc. 15, 2021 8:26 pm
Jagger & Nate
Mikor megérintettem a kezét, és nem húzta el, hanem megfogta, és rám nézett, újra az a kellemes melegség töltött el, mint korábban, valahányszor hozzám ért. Azt akartam, hogy ez az érzés sose változon meg. Örültem, hogy végighallgat, és végre nem gyilkos, szúrós, megvető tekintettel néz rám, mint az imént, bár a zavarodottságot még mindig láttam rajta. Aztán közelebb lépett, átkarolta a nyakam, és megcsókolt, engem pedig elöntött a boldogság. Gyengéden megsimítottam az arcát, majd átöleltem, és viszonoztam a csókot, majd mikor elhúzódott, és kiskutya tekintettel bocsánatot kért halványan elmosolyodtam. - Nem haragszom, megértem. De én pedig ígérem, hogy sosem fogok okot adni arra, hogy valaha úgy haragudj rám, mint az imént. Ígérem, hogy nem játszom, és nem élek vissza a bizalmaddal. - válaszoltam, és közben minden puszija után egyre nyugodtabb lettem, és szélesedett a mosolyom. Végül én zártam a sort, és egy lágy csókot leheltem a homlokára. Ahogy kimondta, hogy a bátyja rabolta el tőlem a randiról, és hogy mi miatt egyszerre leesett az utolsó kő is a szivemről, és elnevettem magam. Nem őt nevettem ki, nem is akartam, egyszerűen a helyzet komikumával már nem lehetett mit kezdeni, csak nevetni rajta. Komolyan egymás testvéreire voltunk féltékenyek? - Hát, Bailey-től én is féltenélek, szóval meg tudom érteni a bátyádat. Ha legközelebb látni vélnél engem, egy másik lánnyal az oldalamon, kérlek, csak menj oda és gyújtsd fel a fivérem haját. Néha igazán megérdemelné. - mondtam még mindig kuncogva a dolgon, majd kicsit komolyabb arcot öltöttem magamra. - Tudod, azóta, hogy a bátyád kimentett téged a randinkról, egészen mostanáig, hogy el nem mondtad, el nem tudtam képzelni, hogy kivel mentél el, és ez alatt a pár nap alatt már minden rossz megfordult a fejemben... Szóval, teljesen megértem, hogy kiakadtál, mikor azt hitted engem látsz mással... - vallottam be töredelmesen, és kicsit lesütöttem a szemem. Jól lehet, hogy ő azért akadt ki, mert azt hitte kihasználom, bennem meg a féltékenység dolgozott, mégis, szerintem hasonló érzés lehetett bennünk. Mélyen belenéztem a szemébe, és újra megsimítottam az arcát, miközben mély levegőt vettem. - Jagger... most, hogy ezt megbeszéltük... nem akarsz lemenni a faluba, hogy vegyünk egy nagykiszerelésű pisztáciás Bogoly Berti féle olvadós csokit, és az elfogyasztása közben átfordítani ezt a jelen találkozónkat egy olyan randiba, aminek a végén én kísérlek haza, nem pedig a testvéred?
Vendég
Szer. Márc. 17, 2021 8:13 pm
Nathaniel
Nem tudom, mivel érdemeltem ki Nate türelmét és úgy egyszerűen őt, de hálás vagyok a sorsnak, amiért akkor este ez a fiú a segítségemre sietett. Az ölelésében biztonságban érzem magam, csókja elfeledtet velem mindent, ami rajtunk kívül létezik. Lehet, hogy kellett ez a feszültség ahhoz, hogy tényleg bízni tudjunk egymásban... - Hát igen, sokszor hiszik, hogy egy pár vagyunk. Mi nem vagyunk olyan, mint két tojás... - aki tudja, az nyilván felfedezi köztünk a hasonlóságokat, de általában az embereknek nem tűnik fel, hogy Jerichoval ikrek vagyunk. Az mondjuk elég vonzó, hogy legközelebb felgyújtsam az ő testvére fejét...vagy a haját... Kopaszon vajon hogy néznének ki? Mindegy is, elvégre nem ő tehet róla, hogy nem ismertem meg a hozzám tartozó ikret. Egy pillanatra megijedek, ahogy a nevemmel kezdi a mondatot, fel is szalad a szemöldököm, de aztán egyre szélesedő mosoly varázsolódik arcomra. Bólintok párat, mert az ötlet igazán csábító, és éppenséggel nem is tudom, mi mással tölteném a szabadidőm. - Épp itt az ideje. Szóval randira hívsz, Yordmoon? - szólítom a vezetéknevén. Nem mintha a kapcsolatunkban bármit is meghatározott volna a név, most mégis olyan jól áll neki, hogy muszáj. Kérdés nélkül bújtatom ujjaimat az övéi közé, jelezve, hogy részemről indulhatunk is. Kellemes, és furcsa, megmagyarázhatatlan érzés kerít hatalmába. Egyszerre érzem természetesnek a közelségét, és idegennek. Egyben vagyok csak biztos, hogy ezt az érzést nem akarom elengedni, ha nem muszáj. - Arra gondoltam, hogy ha már így bekavartak a testvéreink, akár be is mutathatnánk őket egymásnak. Csak hogy Jericho is tudja, nem a vesztembe menekültem - nevetek fel, miközben a mellettem sétáló Nathanielre pillantok. Hirtelen jött az ötlet, de miért is ne? Akkor legalább meg tudnám nézni szemtől szembe is, milyen Bailey, és mire kell figyelnem, ha kettejük közül valamelyiket meglátom az utcán. - Előfordult már, hogy egy lány összekevert titeket és...érted? - én biztosan kellemetlenül érezném magam, hogyha lenne egy másik Jagger is, és biztosan átfestettetném a haját, még mielőtt mondjuk Nate az ő kezét fogja meg az enyém helyett...
Vendég
Csüt. Márc. 18, 2021 11:36 pm
Jagger & Nate
Furcsa belegondolni, hogy az egész találkánk úgy indult, hogy a legrosszabbra számítottam. Ami mondjuk majdnem be is következett, hála Bailey-nek. Esküszöm, amint találkozom vele, megint tartok neki egy fejmosást. Aztán most mégis, újra úgy nézhettem a szemébe Jaggernek, mintha más sem létezne a világon. És számomra nem is létezett más jelen pillanatban. Egyszerűen csak éreztem, hogy feltöltött lélekben a csókja,hogy átölelhettem végre, és persze, hogy nem úgy néz rám, mintha fel akarná gyújtani a fejemet. Örültem, hogy sikerült tisztáznunk mindkét irányból a félreértést, hogy én sem kacsintgattam más felé, és ő sem a palijával lépett le a randinkról, hanem a testvérével. Megjegyzésére kicsit elhúztam a számat, már csak önkéntelenül is, ahogy átfutott az agyamon a gondolat, hogy milyen lenne mással látnom. Nyilván, most, hogy tudtam, hogy a srác akivel legutóbb faképnél hagyott a tesója, nem voltam féltékeny, hülyeség is lett volna. De azt akartam, hogy velem alkosson egy párt, mert bármi más opció még elképzelve sem tetszett. Pontosan ezért éreztem azt, hogy itt az ideje végre randiznunk, persze, ha ő is akarja. Ahogy egyre szélesedett a mosoly az arcán, én annál csillogóbb szemekkel néztem rá, majd elvigyorodtam a kérdésére. - Igen, Lestrange, randira hívlak. És nem ér lelépni. - persze, csak vicceltem, ezt jelezve nyelvet is öltöttem egy pillanatra, de tényleg jó lett volna végre egy tisztességes randevút eltölteni vele. Elvégre kár lett volna bármi másra elfecsérelni ezt a szép napot, most hogy szent a béke köztünk, mikor amúgy egymás társaságát is élvezhetjük. Ahogy ujjait az enyémek közé fonta megdobbant a szivem, és szorosan mellette maradva elindultam vele a falu felé. Furcsa érzés volt kézenfogva sétálni vele. Ami azt illeti korábban sosem szerettem kézenfogva sétálni, mindig kényelmetlennek éreztem, bár hozzáteszem, eddig nem is volt lány, akire úgy néztem volna, mint rá. Most mégis azt éreztem, hogy soha többé nem akarom elengedni a kezét, és mindig így akarok az oldalán sétálni. Felvetésére egy pillanatra elgondolkoztam, majd bólintottam. - Ami azt illeti, tetszik az ötlet. Szivesen megismerném Jerichot, hátha utána nem akar majd mindenárom megmenteni tőlem. - vigyorodtam el, majd hozzátettem a másik oldalt is. - És... Szeretnélek bemutatni Bae-nek. Szóval... Mit szólnál, ha valamikor beülnénk négyesben sörözni mondjuk a Három seprűbe? - vetettem fel a konkrét ötletet, bár nem voltam biztos benne, milyen lenne egy négyes találkozó. Tekintve, hogy abból, hogy Jericho Baileytől ki akarta menteni Jaggert, valamiért arra következtettem, hogy ismeri, és nem kedveli a fivéremet. De annyi baj legyen, majd maximum játszom a villámhárítót. A következő kérdésére felvont szemöldökkel pillantottam rá. - És...? Nem rémlik, ami azt illeti. Én messzire kerülöm Bae hódításait, hogy még csak esélyt se adjak a keveredésre. Nekem meg... nos nem igazán volt még kapcsolatom, ami azt illeti. - kicsit elhúztam a számat. Nem azért, mert bántam volna, hisz azért nem volt kapcsolatom, mert nem akartam. Még korábban a Roxfortban volt egy időszak, mikor elkezdtem randizgatni, de nem igazán éreztem azt, hogy kifejezetten kéne egy kapcsolat, így hamar fel is függesztettem. Most először, Jagger mellett éreztem azt, hogy úgy igazán akarok valamit egy lánytól. Tőle, és egyedül csak tőle. Közben lassan beértünk a faluba, és én automatikusan a Mézesfalás felé vezető úton indultam el, hisz csokit ígértem, és hát a találkozónk kezdetére azzal pont nem készültem. A csokit pedig hol máshol szerezhetnénk be, ha nem ott? Ahogy egyre több ember lett körülöttünk, lepillantottam egymásba kulcsolt kezeinkre, majd elmosolyodtam, és még közelebb húzódtam hozzá.
Vendég
Szomb. Márc. 20, 2021 12:22 am
Nathaniel
Felnevetek ezen az egész röhejes szituáción. Most jól sült el, de ha máshogy alakul, biztosan nem lennénk nevetgélős kedvünkben. Egészen eddig még csak egyszer volt alkalmunk tovább beszélgetni, a meccs utáni estén, de azt nem nevezném igazi randinak. Ha ez így marad, és ahogy fogalmaz, a lelépés lesz a találkozóink várható fordulópontja, akkor ez bizony nem lesz hosszúéletű. Csak hát én szeretném, hogy az legyen. Eddig is szerettem volna, most pedig még annál is jobban. Egyszerre kellemes, és még idegen a helyzet, ez az egész, hogy én egy fiú kezét fogjam, aki nem az ikertestvérem. Az övét is csak ritkán fogom. Ha nekem két héttel ezelőtt valaki azt mondja, hogy most egy fiúval fogok sétálgatni a faluban, akitől úgy dobog a szívem, mintha forró lávát ittam volna, esküszöm képen nevetem. Hát tessék, nincs is min nevetni, a helyzet sokkalta inkább kellemes, mintsem vicces. - Oké, akkor ez egy duplarandi - fogalmam sincs, miért lelkesedek fel ettől ennyire. vagyis...de, mégis. Mert ha eddig dupla randiról volt szó, az Josie-Jericho-én és a negyedik fél a seprűm volt. Nagyjából így nézett ki, amikor gyertyatartósat kellett játszanom. De most majd én rángatom el őt a randimra! Alig várom az arcát, amikor majd megtudja. Túlzás nélkül mondom azt, hogy boldog vagyok jelen pillanatban. Külön jó érzés tudni, hogy Nathanielnek sem volt még igazi kapcsolata, ahogy nekem sem. Egyáltalán ez kapcsolat, ami köztünk most van? Vagy minek kell nevezni? Hogy fogom bemutatni a közös sörözésen? Néhány gondolat megfogalmazódik bennem, míg a falu központja felé tartunk. Mindegy egyes lépésnél könnyebb, és kellemesebb a jelenléte, valamint az érintése. Egyre inkább azt érzem, hogy ennek pont így kellett történnie. Az pedig, hogy megnéznek minket a faluban, egy pillanatig sem érdekel. Sőt, szorosabban fogom a kezét, és néha még a fejemet is hozzá dörgölöm a karjához. Ez a nap egy igazi csodanap.