| Mortonbabák - Emerson&Emma |
| | Vas. Feb. 28, 2021 8:45 pm | Emerson Morton Nem: Férfi Kor: 16 év Vér: Aranyvérű Iskola/Munka: Ilvermorny Kapcsolatunk: Drága unokám Csoport: Ilvermorny diák Playby: Felix Mallard Státusz: FOGLALT Részletek Valamiért élete célja, hogy sírba vigyen. Lázadó, minden téren, enyhén hiperaktív, de egyébként egy aranyos kölyök. Tudva, hogy az apja az Ilvermonyban tanít csak még nagyobb bátorságot érez aziránt, hogy bajba keverje magát.Azt gondolja, hogy ebből kifolyólag kivételezés lesz vele, de Alden nem olyan férfi, akit arra neveltem volna, hogy ne az egyenlőséget és tisztességet válassza. Szerintem pusztán azért döntötte el, hogy átoktörő lesz belőle, ha felnő, hogy engem idegesítsen. A húgát mindig nyúzza, de minden helyzetben mellette áll, ha arra van szükség, és óvja őt. @Alden G. Morton - apa @Lillian Fontaine-Morton - nagyanya @Llewelyn Morton - nagyapa
Emmaline Morton Nem: Nő Kor: 16 év Vér: Aranyvérű Iskola/Munka: Ilvermorny Kapcsolatunk: Nem szabad azt mondanom, hogy a kedvenc unokám Csoport: Ilvermorny diák Playby: India Eisley Státusz: SZABAD Részletek Azért is kimondom: a kedvenc unokám. Emlékeztet a feleségemre, talán ezért is imádom ennyire. A jövőre nézve komoly tervei vannak, ugyan olyan elszánt, mint a nagyanyja, és az a terve, hogy a nyomdokainkba lép a színészi pályán. Jó érzéke van a művészetekhez, ő vezeti az iskolai színművészeti szakkört, mindemellett egy igazi, belevaló, karakán csaj, aki nem rest megvédeni magát, ha a bátyja már az agyára megy. @Alden G. Morton - apa @Lillian Fontaine-Morton - nagyanya @Llewelyn Morton - nagyapa
|
| | | | Szer. Május 26, 2021 12:19 pm | Én is Várlak!
Drága Emmaline
Az ikertestvérem vagy, 6 perccel előztelek meg, mégis sokan (nagyon sokan!!) hiszik azt, hogy a nővérem vagy. Képes vagy nekem is keményen odacsapni, ha megunod a bunkóságom. Kedvenced a színészet, próbállak a magam elfuserált módján támogatni ezen az úton, mégha olykor nem is értünk egyet. Sokszor már abban sem értünk egyet, amiben régen még igen. Az udvarlóid körmére sokszor ránézek, persze titkon... volt hogy meséltem egy srácnak rólad ezt-azt, persze mind undi dolog volt és persze nem igaz... Lekopott rólad hamar. Na de száz szónak is egy a vége! Nagyon várlak én is. Nagyapa, nagymama és apánk mellett!
|
| | | | Csüt. Szept. 02, 2021 3:50 pm | Én is Várlak! Emmaline! Már nagyon várjuk, hogy te is megérkezz, mert veled lesz kerek a családunk. Mi még nem ismerjük egymást, talán csak egy buta viccnek fogod tartani, hogy a nagyanyád felbukkant harmincnégy évvel az eltűnése után. Már így ismeretlenül is büszke vagyok rád, alig várom, hogy segíthesselek az utadon, ha tényleg a színészetet szeretnéd választani. Apa, a tesód és a nagyapád is nagyon vár már. |
| | | | | | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Nincs Jelenleg 160 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 160 vendég |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 10:04 pm-kor Juliet Denoir Tegnap 8:59 pm-kor Theodore Nott Tegnap 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Csüt. Nov. 21, 2024 7:06 pm Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson |
|