- She keeps Moët et Chandon...in her pretty cabinet, let them eat cake, she says...just like Marie Antoinette - éneklem a dal első sorait, miközben egy üveg Dom Perignon nyakát szorongatom. Ajkamhoz emelem, belekortyolok, és lassan feljebb táncolok egy-egy fokot a lépcsőn. Késő este van, hogy milyen nap, azt nem tudom. Csak hétvégére jöttem a testvéremhez, de elhagytuk egymást a bárban. Jobban mondva én hagytam el őt, eskü, nem direkt csináltam. A srác, akivel vitatkozni kezdtünk a zenéről, elterelte a figyelmem és csak azt vettem észre, hogy a már ismerős udvaron adogatjuk egymásnak a cigit. Bepróbálkozott, nekem pedig bekapcsolt a légvédelmi sziréna hangja a fejemben. Egy kösz, nem kíséretében magára hagytam, így most itt vagyok, nagy nehezen felkeveredtem a kollégiumba, ahol Ike szobáját keresem. Még jó, hogy direkt kitettem egy nárciszkoszorút a kilincsre! - Love of my life, you've hurt me...you've broken my heart, and now you leave me - váltok, és a lépcsőfordulóban már egy egészen más jellegű dalt éneklek. Megtorpanok, kortyolok, aztán tovább lépkedek felfelé. Volt rajtam cipő? Kellett, hogy legyen, hideg van kint. De hol van? Remélem az öcsémnél lesz, ha már a lábamon nincs... - Love of my life, can't you see? - elnyújtom a hangot, most már az üvegbe éneklem a sorokat. - Bring it back, bring it back, don't take it away from me... Szerencsém van, mert az első folyosóra érve ahogy végignézek az ajtókon, megpillantok a virágokat. Elégedetten húzom mosolyra ajkaimat, majd néhány perc szöszölés után belépek az öcsém szobájába. Becsukom magam mögött az ajtót, és ledobom a kabátot, mielőtt lehuppannék az ágyára.
Nem meglepő, hogy ő jött ide hozzám, nem pedig én mentem a jól ismert környezetbe, ahol bármi megtörténhet Myron Wagtail 1.2-es pulyájával. Nem mintha a lófaszt is érdekelné, hogy mi van az 1.2-essel, ha nem képes színre lépni és társaság-orientált lenni. De életem nője mellett kénytelen voltam egy kicsit kimozdulni a szobámból és úgy tenni, mintha tényleg élnék nem pedig csak lelkileg. Ez az ötlete egészen jól alakult amíg társaságunk nem lett és én hirtelen el akartam tűnni a süllyesztőben. Egy kicsit másképpen érint, ha valaki elkezd beszélni vele és szemmel láthatóan jól kijönnek egymással. De a valóság persze más. Ám lehet nekem olyankor bármit is magyarázni? Persze, hogy nem! Érdekli a faszt, hogy mi az igazság, ha egyszer ezt az aprócska, soha meg nem szűnő féltékenységet valamelyik idióta kollégistának sikerül újra lángra lobbantania. Ez persze nem jelenti azt, hogy ilyenkor komolyan kell venni engem, ugyan. Több is veszett a Temzébe. A gondolataimmal ellentétben azonban, mégis úgy döntök, hogy szépen lassan felszívódok, mint Speedy Gonzales. Nem kell kétszer elküldeni egy naposabb helyre, mondanám, hogy megyek én magamtól is, csak jobb szeretem a szürkébb, árnyékosabb helyeket. Nem mentem egyből a szobámba, pedig esküszöm oda akartam, csak… Meg kellett látogatnom az elvarázsolt étel- és italautomatákat, ilyenkor sajna már nem ugorhatok be az étkezdébe vagy a büfébe. Bár az utóbbiba be tudnék törni, de szerencsére annyira kiéhezett még nem vagyok, hogy ne érjem be kisebb harapnivalóval is. Tehát amint sikeresen megszereztem magamnak azt amit szerettem volna – nem, sajnos nem Stormie szívét egyeduralkodóként – úgy döntettem, hogy visszamegyek a szobámba. Igen ám, csakhogy már félúton meghallottam az énekét. Amit persze, hogy nem akartam megzavarni a megjelenésemmel, ezért szépen a sötétségbe burkolózva a kincseimmel követtem őt, tisztes távolságból. Az istenért se akartam, hogy észre vegyen és abba hagyja a részeg kornyikálást. Csak azt bánom most a leginkább, hogy nincs egy szabad kezem, amivel megörökíthetném ezt a csodát, amit itt leművel. Na mindegy. Tudom, hogy ebből úgyse keresnék egy lyukas galleont se. Megvártam amíg becsukja maga mögött a szobám ajtaját. Egy-két percig még odakint álltam, igyekeztem elnyomni magamban a nevetést és komoly arcot vágni. De hát ment? Persze, hogy nem. Komolytalan arccal és a szerzeményeimmel léptem be a szobába és toltam hátra a hátammal az ajtót. Letettem mindent az íróasztalra, odakukucskáltam az ágyam irányába, hogy lássam milyen állapotban van Stormie, majd rendesen is becsuktam magam mögött az ajtót. – Ugye élsz még dalos pacsirta? – levágódhattam volna mellé, de ehelyett inkább szembe álltam vele és az íróasztalomnak támaszkodtam, ahová az elfogyasztanivalókat tettem. Onnan elemeltem egy bubis vizes palackot és kibontottam. Nem magamnak, hanem neki, hogyha feltápászkodik az ágyamból, akkor tisztuljon egy kicsit az agya. Aludni, otthon is tud.
Vendég
Szomb. Feb. 20, 2021 4:15 pm
Majmóca Ike tesó élet szeretlek
A legkevésbé az zavar, hogy eltűnt a lábamról a cipő, hisz ez elég hétköznapi, szinte mindennapos, aztán a végén vagy megtalálom, vagy nem. Nem különösebben érdekel. Az viszont már jobban idegesít, hogy Ike nincs a szobájában amikor körbenézek, és ez azt jelenti, hogy valahol tényleg jól elhagytam, valószínűleg eszi a penész, mert más mellett kötöttem ki helyette. Ne nem mintha fordított esetben én máshogy éreznék, csak hát én hangot adok a nemtetszésemnek általában. Miközben félretúrok néhány, az ágyra dobott ruhadarabot, folytatom a dalt ott, ahol abbahagytam. Nem hallom magam kívülről, de nagyon remélem, hogy részegen sem hangzom rosszul, különben nekem és a karrieremnek is annyi. Hogy nézne már ki egy énekes, aki megmacskul attól, hogy iszik? Jó Luciferre! - ...You've taken my love, and now desert me - teljesen beleélem magam a sorokba, egy rövid időre azt is elfelejtem, hogy egyedül vagyok. Magam elé képzelem a közönséget, aki aztán lassan meg is érkezik. Mintha csak megérezné, hogy róla szól a dal, úgy toppan be. Tehetnék úgy, mintha érdekelne, mi van a kezében, de nem. Le sem veszem róla a szemeimet miközben szoknyám zsebéből előveszem a cigitárcát és gyakorlott mozdulatokkal, két sor között gyújtok rá. Fél kézzel a falba kapaszkodva állok fel az ingoványos talajon, nevezetesen az ágyon. Ez most az én színpadom, ahonnan személyes koncertet adok életem szerelmének. - You will remember...when this is blown over, and everything's all by the way... Zárt ajtók mögött azok lehetünk, akik csak akarunk lenni. Azt akarom, hogy érezze azt, amit én érzek, mikor repülök. Amikor úgy ér hozzám, hogy attól a fejemben mindenféle csoda születik. Tudja, mire vagyok képes, és azt is, hogy soha nem élnék vele vissza. Bal kezemet kinyújtom felé, és azt az illúziót keltem, mintha előtte állnék, és arcát cirógatnám. Egy időre elhallgatok, míg a teljes csendben eluralkodnak azok a kis szikrák, a más dimenziók. Mintha részeg lenne, csak teljesen gondtalan, drogok nélkül. Én vagyok az ő drogja. Végül megszakítom az illúziót és leugorva az ágyról odasétálok hozzá. Most már ténylegesen végigsimítom az arcát. - When I grow older, i will be there at your side to remind you... How I still love you... Elmosolyodom, és homlokomat a homlokának döntöm. Beleszívok a cigibe, és kifújom, hogy mindkettőnket elnyeljen a füst.
Ha kicsi vagy nem érdekel senkit sem, hogy különc vagy és nem illessz be a sorba, mert azt gondolják, hogy majd kinővöd idősebb korodra. De az idők múlásával te hiába várod a csodát, mert nem fog semmi sem történni. Legalábbis egy fokkal sem leszel nyíltabb mások számára, inkább csak egy kicsivel jobban próbálod meg értékelni azokat, akik melletted vannak, még így is. Van akit a vér köt össze veled, van akivel meg a közös baromkodások. Na de mi van akkor, hogyha mindez egy személyben testesül meg? Természetesen ugyanúgy szenvedsz az elvonási tünetektől, mint én. A kezdetekkor még őrjítő volt, mára már megszoktam, hogy ez van és kész, meg kell tanulni élni vele s, őrülten örülni azoknak a pillanatoknak, amikor mellettem van. Egy nappal sem csökken, hanem inkább nő az a gomolygófelhő érzés, amit iránta érzek, és ez túlmutat a testvéri szereteten, már rég ki is nőtte magát valami egyébbé. Ezért is aggódhatok érte, amikor leissza magát, nekem ugyanis néha nem sikerül, de hiszek abban, hogy amikor úgy érzem, megbolondulnak, az érzékeim arról csak ő tehet. Figyeltem, ahogyan énekel nekem, nem zavartam meg őt egy pillanatig, sem és amikor tapsolni akartam volna azt hittem valóban ő áll előttem, de… Másodjára szerencsére már nem kellett bedőlnöm az illúziónak, mert valóban ő állt előttem és tényleg az arcomhoz ért. Beleborzongtam abba a néhány másodpercbe, de csak mert azt hittem, hogy még képes vagyok ellenkezni és egy kicsit elérhetetlenné tenni őt a számomra. Kinek hazudok? Ismer. Én is ismerem önmagam. Tudja a gyenge pontjaimat. Tudja, hogy ő az aki ha akar akkor bánthat is ezzel, de egyszerre okozhat, nem tudom megmagyarázni, hogy mit, de egy dolog biztos elveszi az ép eszemet. De vajon tényleg normálisnak kellene lennem mellette? Ennyire visszafogottnak? Tudjuk, hogy nem vagyok az, ha felbátorítanak és ő nem kicsit felbátorított. A cigifüst mögé burkolódzva egymás homlokához bújva csak egy dolog járt a fejemben. Átkaroltam. Nem mintha éppen elszaladni készülne vagy ilyesmi. – I still love you. – ismételtem egy kicsivel halkabban a dal szövegét, amibe belekezdett. Kettőnk közül neki sokkal szebb hangja van, ezért se nagyon próbálom elvenni tőle a rivaldafényt. – Innod kell egy kis vizet, nem akarom, hogy kiszáradjon a torkod a nagy éneklésben. – megzavarom a csendet és ezt az egész pillanatot az okoskodásommal, mert tudom, mit tennék, ha nem szólalok meg.
Vendég
Hétf. Feb. 22, 2021 4:14 pm
Azt az érzést képtelenség leírni, amit akkor érzek, mikor csak ketten vagyunk. Megszűnik számomra a világ többi része, és ő marad az én Napom, ami körül keringek. Ha nem lenne, én sem lennék. A lelkem másik fele, és a szívemé is az ő testében lakozik, ahogy az övé az enyémben. Olyan ez, mintha születésünkkor kettészakadtunk volna, és nem tudunk létezni a másik felünk nélkül. És itt van ez a különös, megmagyarázhatatlan érzés, az a nyugalom, és közben az izgalom, amit érzek, mikor megérint. Néhány másodpercre hatalmába kerít Ő, és a nikotin, amit magamba szívok. Mintha csak a gondolataimat mondaná ki, csak hát én víz helyett a pezsgősüveg után akartam nyúlni. Széles mosollyal hátrálok el tőle, hogy elkapjam az üveget és azzal együtt kezdjek el táncolni a szoba közepén. Ugyan kit érdekel, hogy csak a fejemben szól a zene? Még csak nem is realizálom ezt az apróságot, nekem ez is elég. Közelebb táncolva Ike-hoz felé nyújtom a pezsgőt. Kár lenne visszautasítania, ha már minőségi italt sikerült választanom. - Nálad van a cipőm? - szegezem neki a kérdést, és lepillantok a lábaimra. Csupaszok. Vajon zokni sem volt rajtam? Ugyan átfut a gondolat az agyamon, ennél hosszabb ideig nem foglalkoztat a kérdés. Sokkal inkább ő. A szemközti falnál állok meg, és támaszkodok meg a kezeimet magam mögé téve. Ajkamat beharapva figyelem őt. Valami csúnya gondolat születik meg a fejemben, és esküszöm, megpróbálom legilimenciával átadni, hogy ne kelljen szavakat formálni belőle, de hát ebben nem vagyok jó. Sosem voltam, az illúziók elvették a bűbájokhoz szükséges energiát. - Megismertél valakit? - teszem fel végül a kérdést, és tudom, hogy látja rajtam, milyen választ nem szeretnék erre hallani. Nem, egyszerűen nem létezhet egy olyan univerzum, ahol neki van valakije. Valaki más, aki nem én vagyok.
Ő volt az egyetlen a világon, akit nem kellett dicsérnem, mert tudta, hogy halálosan imádom őt, akármit tegyen és akárhogyan tegye. Mellette az ember egyszerre érezte azt, hogy egy borús napon akár még napsütötte tájra is tévedhet, mert az általa keltett illúziók bármit kihozhatnak az emberből. Pontosabban, most inkább belőlem. Bár egy kicsit kábultnak érzem tőle magam, mégsem akarok ellenállni neki, mert egy részem sejti, hogy úgysincs más választása. Magamtól esem bele a csapdájába és Merlin a tanúm, hogy én imádok az ő közelében lenni, akár így vagy úgy. Hogy miért ilyen kellemetlen ez az egész helyzet? Talán mert… egy pillanatig sem számít, hogy a nővérem és nekem oda kellene figyelnem az ilyesmire. Mármint, hogy ezt szem előtt kellene tartanom és tényleg jobban tenném, hogyha távol maradnék tőle. Miért akarnék távol maradni, hogyha közben élvezhetem minden egyes pillanatát annak, hogy ő mellettem van és a jelenlétével feldob minden egyes szituációt? – Nincs, de majd veszünk másikat, hogyha ez a legnagyobb gondod. – kit érdekel, most a cipője ugyebár, hogyha… Miért hoz ennyire lázba, már az, hogy így látom őt? Lehet, hogy nekem is kellene egy kis víz, hogy lehűtsem magam és visszaszerezzem a minden ellen tiltakozó személyiségemet. Kezdve azzal, hogy nem kellett volna elfogadnom a pezsgőzés lehetőségét. Vele örömmel pezsgőzök úgy is, még akkor is ha nem igen van mit ünnepelni, ő talál egy nyomos okot rá, mert ő Stormie és kész. – Ha a valaki alatt a szobatársamra gondolsz, akkor igen. Egy vadbarom, de amíg hétvégénként hazajár és enyém a szoba elég elviselhető. – csak bámulom őt, természetesen tudom, hogy nem erre a válaszra várt, sőt nem is ilyen téren gondolt ő a valakire. De ha a lányokról kezd el érdeklődni akkor tudja nagyon jól, hogy én mindig hárítani fogok, akár legyen valaki akár ne legyen senki sem az életemben. Különben is ő volt a legfontosabb. Nem akartam ezt már kismilliószor hangoztatni neki, de úgy éreztem kénytelen leszek őt dicsérni. Pontosan ezért lépkedtem oda hozzá, egy pillanatig se tétován, ha azt látja rajtam, hogy bizonytalan vagyok, szerintem gondolkodás nélkül felpofoz vagy gyanakodni kezd a nem létező barátnőimre, akik nincsenek. – Nem. – szemet forgatok, a jellegzetes mosolyom kíséretében, amit már gyerekkorom óta csiszolok, hogy minél meggyőzőbb legyek. Odalépek hozzá. – Az itteniek tartanak tőlem, vagy túl sznobnak tartanak mert lerí rólam, hogy Myron Wagtail-hez van valami közöm. – elnevetem a végét, még akkor is ha másokat ez zavarna, engem egy cseppet sem. Én büszke vagyok arra, hogy Myron az apám, az már teljesen mindegy, hogy emiatt minimum háromszor meggondolják, köszönjenek nekem vagy sem. – Csak nem azt hiszed, hogy azért jöttem ide, hogy majd szépen becsajozzak amíg te nem rám összpontosítasz? – kérdőre vonom, persze, de csak azért, hogy cukkoljam őt. Ez elég jól megy. A falnak támasztom a kezem, közvetlenül a jobb válla fölött, hogy még véletlenül se jusson eszébe kimenni az ajtón mondjuk, mert neki kell a cipője. Biztos itt van valahol, de lusta dög vagyok megkeresni.
Vendég
Kedd Feb. 23, 2021 11:30 pm
Tudod, van az úgy, hogy kételkedni kezdesz abban, amiben nem kellene. Amikor annyira ragaszkodsz valamihez, hogy képtelen vagy máshogy gondolni, máshogy érezni. Ike előtt egy percig sem titkolom, mit érzek, ez valami olyasmi, amit anélkül is tudunk, hogy kimondanánk. És miért is kellene? Az élet csak akkor lehet teljes, és boldog, ha azt tesszük, ami nekünk jó. Magasról leszarni, mit gondolnak mások, ezt kellene megértenie mindenkinek. Most ebben a helyzetben valószínűleg őt is annyira érdekli a cipőm helyzete, mint engem. Azt viszont nem várhatja el tőlem, hogy csendben maradjak, ha már el kellett szakadnom tőle. A legjobb érzés az, amikor megvan a pillanat, és egy váratlan gondolat véget vet az egésznek. Mondjuk akkor lett volna az, ha ezzel én húzhatom az ő agyát, és nem fordítva. Márpedig szerencse, hogy a számat betapasztja az üveg, máskülönben elküldeném a francba érte. Azt hiszem, a fejembe szállt a pezsgő. Meg a zene. Meg Ike. Tartson hisztisnek, és nyafogósnak, de nem tudom megállni, hogy ne kérdezzek rá. Tudni akarom, ha van más, ha van egy vetélytársam, akire épp így néz. Nem akarom. Soha nem akartam, hogy egyszer kirepüljön a fészekből, és eszébe jusson, létezik más lány is rajtam kívül. Nem létezhet, mert nem akarom, hogy létezzen. Minden részét, a szívét, a lelkét, a testét birtokolni akarom, amíg a világ a világ. Ez a tekintet az én bőrömet égesse, mintha tényleg megszűnne a világ körülöttünk. Félve teszem fel a kérdést, ami foglalkoztat, és esküszöm látom a szemében, mennyire viccesnek gondolja a jelenlegi felállást. Grimaszolok és elhúzom a szám. Mintha nem tudná, hogy nem a hülye szobatársára vagyok kíváncsi. Annak csak örülnék, ha lenne végre valaki, aki elfogadja olyannak, amilyen, és úgy igazán barátkozik vele. Esküszöm, míg azt a néhány lépést megteszi, én levegőt is elfelejtek venni. Alsóajkamat beharapom, talán még sebet is ejtek rajta ezzel, így nézem végig. A mozgása és a mosolya... Már hülyeségnek érzem az egészet, magát a feltételezést is, hogy lecserélt volna. Akire így néznek, az mondhatja magát szerencsésnek. Kifújom a bent tartott levegőt, mikor közelebb ér, de tovább támasztom magam a tenyereimmel. Most van az a pillanat, amikor elő kellene venni egy újabb szálat. Na de teljesen fegyvertelennek, mozdulatlannak érzem magam. Majmival együtt mosolyodom el, és visszaemlékszem a gyerekkori emlékekre. Első évben még nagyon szerettem, hogy népszerű voltam, csak mert Myron az apám. Aztán terhessé kezdett válni, és ahogy Ike mondja, sokan nem is tudnak minket elhelyezni az emberi dimenzióban. Mintha ufók lennénk, vagy ilyesmi. - Tartsanak is. Ha nem tőled, hát tőlem tarthatnak - bólintok határozottan. Van, ami sosem változik. Ez pedig legfőként az, hogy mióta az eszemet tudom, vigyáztam rá. Aztán persze kisajátítottam. Ennek a kettőnek a keveréke pedig veszélyes játék lehet. - Nem tudom. Azért jöttél? - öltök nyelvet. Ha ő húzhatja az én agyam, én is az övét. - Én csak... Nagyon hiányoztál - a szemébe nézek, mikor elmondom, miért foglalkoztat ennyire a dolog. Jobbommal a vállam felett levő karját fogom meg, és szépen végigsimítok rajta, egészen le a hasáig, ahol a pólója alá csúsztatom a kezem.
Nem lett másabb az életem azért, mert eljöttem otthonról. Ugyanolyan, csak nem a saját szobámban alszom el, hanem itt. Ennyi a különbség. Meg talán még az, hogy valami hasznossal is megtömöm az agyam azon részét, amit eddig hagytam bepókhálósodni. Bár távol voltam a nővéremtől és nem tudta leellenőrizni minden léptemet, még nem jelenti azt ez az egész, hogy nekem félrelépési hajlamaim kezdtek lenni, mert szó sincs ilyesmiről. Ezt az évek során már megtanulhatta volna, hogy… Csak játszom az emberekkel, az elméjükkel, ahogyan ő, csak én illúziók helyett érzéseket váltok ki belőlük. Mondjuk olyat, hogy nem a normális módon vagyok szerethető és elfogadható, mert egyes dolgoknak határozottan ellent mondok. Például a kapcsolatokról kialakított gondolkodásomról, ami szintén nagy falat lenne, hogyha apánk komolyan venné mi is folyik olykor a háta mögött. Hogy Stormie nem azért pátyolgat engem, mert rászorulok és a testvéreknek kötelességük megvédeniük a másikat – ezért is, de nem csak – hanem mert a mi kapcsolatunk különleges. Minden beteges kapcsolat ezt a megnevezést kapja, ami nem elfogadott a normális körülmények között. De a normalitás csak nézőpont kérdése, nem? Attól függ, hogy nekünk mi a jó és attól számítva beszélhetünk rosszról. De mellette, az ő közelében, amikor nem kell a mások szerinti normális személyiséget hoznom, önmagam lehetek. Békében és perverziókkal teli nyugalomban is egyaránt. Már ha az ilyen helyzeteket lehet nyugodtan nevezni, amit amúgy kétlek. – Mit tennél velük, hogyha hatalmadban volna bármit kezdeni velük? – kíváncsiskodtam, noha sejtettem a választ, akkor is érdekelt. Nem mintha tőle bármi egyébre kellene számítanom, csak érdekelt. – Persze. Kezdenek nem elegendőek lenni a mugli társkereső applikációk. – szemet forgatok, tudja nagyon jól, hogy nincs ilyesmi a mobilomon és direkt húzom az agyát. Majd pont egy ilyen applikációra lenne nekem szükségem. Áh, dehogy! – Te is hiányoztál nekem. – sóhajtok fel és közelebb húzódom hozzá, hogy minél kevesebb legyen a rés közöttünk. Bár egy kicsit mint mindig beleborzongok az érintésébe, nem húzódom el tőle. Ettől valamiért mindig felbátorodok és rendszerint csak egy gyerekes puszit nyomok a nyakára. Nem mintha nem telne többre, csak ez is hozzá tartozik ahhoz, hogy kellőképpen felhergeljem őt. Mindig ezt csinálom.
Vendég
Csüt. Feb. 25, 2021 8:03 pm
Butaság lenne a kételkedésem? Vagy inkább az, hogy ennyire ragaszkodom hozzá? Előbbi szerinte biztosan butaság, mások szerint az utóbbi. Szerintem meg...most magasról teszek rá, jelen pillanatban egy fontos dolog van, és az Ike, na meg a válasza. Adott esetben lennének ötleteim rá, hogy és mivel oldanám meg a helyzetet, vagyis a személy jövőjét, aki megpróbál közénk férkőzni. - Az őrületbe kergetném őket, eleven tűzben égnének el - szavaim talán sokkolóan hatnának, ha nem neki mondanám. De én tudom ám, kinek mit szabad kifecsegni, Ike pedig fontosan tudta a válaszom. Nem egyszer beszélgettünk már át éjszakákat, és fejtettük ki egymásnak, de csakis egymásnak, milyen módszereket választanánk arra, hogy eltegyünk valakit láb alól. Ezerszázalékosan, kétkedés nélkül bízom a testvéremben. Ha valami, akkor ez a szuperképességünk. A másik szívének, lelkének és elméjének birtoklása. Sosem tudnánk egymást elárulni, ezért nyilvánvalóan egy ujjal sem nyúlnék szíve választottjához. Szerencse, hogy ez én vagyok. - Fúj - húzom el a szám. A hideg is kiráz a gondolatától, hogy Ike magányos estéin a randiappokat nézegeti társ után kutatva. Ha viszont mégis így lenne, jobb hamar a tudtára adni, hogy ennél sokkal jobbat is kaphat. Elmondhatatlanul jó érzés újra érinteni őt, egyesével végigsimítani a halvány kockáit, és őszintén elmosolyodni pusziját megérezve. Tudja, hogy az a legérzékenyebb pontom, amivel szinte azonnal képes lángra lobbantani. Akaratlanul szusszanok fel, körmeimet pedig finoman lehúzom hasán. - Mutasd, mennyire - közelebb hajolok arcához, olyannyira, hogy ajkaink már súrolják egymást. Kicsit sem érzem kellemetlennek, vagy helytelennek, sokkal inkább valami olyannak, ami a legboldogabb, és legizgalmasabb perceket okozza az életemben. Ó, ha bárki tudná, milyen alapossággal tudjuk szétszedni egymást... Belemosolygok a majdnem csókba, de most rajtam a sor, hogy húzzam őt, ezért elhajolok előle, aztán kifordulok öleléséből. Már ez a távolság is fájdalmas, de megéri. Annál jobb lesz később, amikor egyikünk sem menekül. - Raksz valami zenét? Kicsit unatkozom - pillantok hátra a vállam felett, majd felülök az íróasztalára. Kezdem úgy érezni, hogy józanodok, az pedig sosem jó jel. A pezsgősüveg után nyúlok, ami majd segít a helyzeten, és kinyitok egy rágcsás zacskót is.
Az életben minden egyes cselekedetünknek van és lesz valami következménye a jövőnkre nézve. Az elején nem értettem meg, hogy a körülöttem lévők miért dobálóznak ezekkel a nagy gondolatokkal, egészen addig amíg rá nem jöttem, hogy ezekkel imádják hitegetni magukat, így próbálják ártatlannak beállítani magukat. Természetesen senki sem az, én sem voltam az. Olyan gondolatok kerítettek a hatalmukba, amiknek nem kellett volna. De számít ez? Várható volt, hogy ezt fogjuk tenni, hogy ha beslisszol azon az ajtón kora reggel vagy a nap közepén, én el fogok olvadni, vagy ami még jobb el fogok gyengülni a közelében. Mégis egyszerre voltak az ilyen pillanatok a világ legkellemesebben nyugtató és a legborzalmasabbak amiért nem érhetek hozzá. – Helyes, ne felejts el rontást is küldeni rájuk. – hogy milyent az mindig változik, igazából attól függ, mennyire mérges és milyen módon kell lehűtenie magát a keletkezett féltékenység miatt, ami a hatalmába kerítette. De persze sose adnék szándékoson okot arra, hogy így kelljen viselkednie. Hogy véletlenül valamit észre vesz és félre értelmez… nos az teljesen más lapra tartozik. Én élvezem, hogy ilyen. – Nem fúj, a muglik ettől döglenek. Nem mintha érdekelne engem az ilyesmi. Bár ezt te is tudod. – kacsintottam egyet, már csak azért, hogy nyúzzam az idegeit. A világom egyre inkább összeszűkült amikor az ajkaink közelebb került egymáshoz, már lelki szemeim előtt dobtam is egy hátast, de ahogy elhúzódott tőlem… Ügyes. Tudja, hogyan viszonozza az én lépéseimet, amivel csak egyre jobban sikerül felkeltenie az érdeklődésemet és kíváncsiságomat. Megfordulok és felé pillantok. Végig nézem ahogy felhuppan az íróasztalra. Ez egyre viccesebb lesz. Főleg mert nem fogom tudni elcsórni tőle a pezsgős üveget. – Zenét szeretnél? Hmm remélem nem kéred, hogy énekeljek mellé. – elnevetem a végét, pedig simán megtehetném a kedvéért. De maradjunk annyiban, hogy ő tényleg mérföldekre leelőz engem ha éneklésről van szó. – Meglephetlek valamivel? – kíváncsiskodtam. Csak az ő kedvéért beszereztem ide egy zenelejátszót, különben amúgy is milyen lenne már az élet, hogyha muzikológia hallgatóként nem lenne itt valami ami ezt fejezné ki? – Nem olyan rég találtam rá, remélem, hogy szeretni fogod. – természetesen tudom, hogy ki fogom akasztani őt vele, de érdekel engem ez? Nyilván nem! Mondanám, hogy a zenében szóló dob körülbelül összhangba került a szívverésemmel is, mert annyira… igazából erről a zenéről lerítt, hogy én vagyok, nem csak a szívverésem. – Ezt most neked küldöm. – odaléptem hozzá és elvettem tőle a pezsgős üveget, mielőtt túl sokat inna belőle és semmit nem hagyna nekem. Szó sincs arról, hogy sajnálnám tőle, ugyan, csak vele egyenlő szeretnék lenni.
Vendég
Hétf. Márc. 01, 2021 2:22 am
Az egész éjszaka a miénk. Ezt érzem, amikor közeledik felém, és az utolsó, szikrázó pillanatnak véget vetek. Nem csak ő érzékeli ezt kellemetlennek, bennem is egy űr marad utána, a csókja helyén, de tudom, hogy minél tovább fokozódik a vágy, annál jobb lesz, amikor beteljesül, és az érintések nem csak felületesek, tartózkodóak lesznek. Csak a szokásos játék, és nem tudom, melyikünk szórakozik jobban. Kicsit örülök egyébként, hogy nem üres kézzel jött, és a pezsgő mellett némi táplálékot is be tudok vinni a szervezetembe. Ki emlékszik már, mikor ettem utoljára? Azért ez nem elég, hiányzik még a zene, ami átjárja a testem, és kimozoghatom magam. Igaz, tudok erre egy jobb módszert is, ő ott áll előttem, nem is olyan messze. Úgy érzem, pusztán a tekintetével darabokra szed. - Gondolom ahhoz még le kell, hogy itassalak - szeretem hallgatni ahogy énekel, még akkor is, ha egyértelműen nem a hangjával fog befutni. Gyorsan körbepillantok, majd hümmögve folytatom. - Mondd, hogy van valami töményed. Nem akarok kijózanodni. Ma éjjel nem - felőlem ezt veheti célzásnak is, met annak szánom. Az alkohol is jöhet, de legfőképp Ő maga az, akitől azt várom, hogy megrészegítsen. Ha kapok, ha nem mást a pezsgő mellé, abba még belekortyolok, és az első nyitott zacskóban turkálva figyelek szavaira. Felszalad a szemöldököm. Ike általában olyasmikkel rukkol elő, amik nem az én ízlésemet tükrözik, ellenben néhány hallgatás után annyira ráhangolódom, mintha én magam választottam volna. Biztosra veszem, hogy ez azért van, mert számára a zene az önkifejezés eszköze, ez az ő tükörképe. Bólintok, majd kíváncsian figyelem a mozdulatait. Minden egyes mozdulatát megnézem, elraktározom az emlékezetemben, és csendben várom, mi az, ami nekem szól. Ritka pillanat ez, amikor nincs válaszom, Ike tudja csak igazán, hogy ez az igazi beleegyezés és megadás jele. Keresztbe tett lábakkal, rágcsálva és közben iszogatva várom, hogy felcsendüljön a dal. A dal, aminek már az elejéből érzem a testvérem ritmusát. Lassan a testem felett is átveszi az irányítást a dallam. Miközben jobbra-balra kezdek dülöngélni, halvány, bárgyú mosoly jelenik meg arcomon. Gond nélkül engedem ki kezeim közül az üveget, hogy osztozzak rajta a testvéremmel. Ahogy a zene gyorsabb tempóra vált, lecsúszok az asztalról, és csak hagyom, hogy vezessen. A szoba közepén állok, lehunyt szemmel táncolok a tengelyem körül forogva. Fogamam sincs, mennyi ideig vagyok ebben az állapotban, csak azt veszem észre, hogy halkul a zene, és és a következő mozdulattal kitárt kezeimmel nekiütközöm Ike mellkasának. - Csodálatos vagy - mikor kinyitom a szemem, egyenesen rá nézek. Nem szeretném, ha most menekülne. Közelebb lépek hozzá, jobbomat a szíve fölé helyezem. Érezni akarom, hogy dobog, amikor a közelében vagyok. Ugyanúgy, ahogy az enyém? Majd' kiugrik a helyéről? - Megleptél - őszintén mosolygok rá, mélyen a szemébe nézve. Soha, de soha nem akartam ennél többet. Nála többet. Elég nekem Ike, és mi ketten a világ ellen bármit megoldunk.
Az egész életem tőle függött, hogy mit akart ő én is azt akartam, mert nem akartam komoly döntéseket hozni amik befolyásolhatják a köztünk lévő távolságot, egészen mostanáig. Látva, hogy mennyire szereti azt amit csinál és tudva csak hátráltatnám őt, félre álltam az útjából, meghúzódtam ott ahol mindig is szoktam: a sötétben. Nem csak muszájságból, már a lényemmé vált, hogy a háttérben a megfigyelő szerepét játsszam. Egy kibaszott narrátorét akár, aki lejegyzi, hogy mi történt és később elmeséli azt másoknak. De még annak még sem vagyok elég jó, tekintve, hogy sosem azt teszem amit a közönség elvárna tőlem. Nem mesélek nekik békés történeteket a legvidámabb, legelragadóbb, legszerelmesebb pletykákat inkább megtartogatom olyannak, aki egy kicsit is figyel rám. Például… – Pontosan és hókuszpókusszal nem ér rásegíteni, csakis alkohollal. – nyelvet öltöttem, már csak azért is, mert sejtem, hogy az éjszaka hátralevő felében biztosan használná rajtam a képességét, amitől ha részeg nem is leszek, de úgy fogom érezni magam mintha az lennék. Szóval csak figyelmeztettem őt, hogy… Mire is figyelmeztettem? Semmire, hiszen őt nem kell. Tud ő az én ráhatásom nélkül is cselekedni. – Nekem sajnos nincs. De tudom, hogy a szoba melyik szegletében van elrejtve JF titkos készlete, amiket az ilyen alkalmakra tartogat. – szemet forgatok, mert JF amúgy szerintem abban a hitben van, hogy ha úgy teszek mintha aludnék és ő éppen elrejt valamit ebben a szobában akkor azt nem fogom megtalálni. De meg fogom találni, van, hogy véletlenül, van, hogy szándékosan, de az már mind lényegtelen. Ha már abban a megtiszteltetésben részesül, hogy még a hálószobánk is közös itt, akkor nincs mit rejtegetnie előlem. Az egy dolog, hogy Stormie elől rejtegetheti magát, csak úgy, mint most, mert neki hirtelen el kellett mennie a vén göcsörtös Merlin csontjai tudják, hogy hová. Nem kezdtem el feleslegesen kérdezősködni, tekintve, hogy nem szereti ha faggatom őt. Úgyis visszajön és megajándékoz majd a jelenlétével és akár még együtt is zenélhetünk! De visszatérve Stormie-ra és az italra… Békésen húzom magamhoz és ott is tartom a karjaimban egy kicsit. Igazából nem kell nekem a pezsgő, ha ő mellettem van, elég kába vagyok ahhoz, hogy annak lássam aki, hanem annak aki akkor lehetne, hogyha… mindegy. Elhúzódtam tőle és elkezdtem keresgélni JF szobaterületén. – Legutóbb a könyvek mögé tette a polcon, szóval ott tuti nincs. Szerinted ha JF lennél hová rejtenéd el Ike és Stormie elől az alkoholt? – kíváncsian néztem a szoba másik feléből az ikernővéremre. Nyilván valahol az ő részlegén kellett lennie, de ő se volt olyan buta már. – Ja a szennyes között nincs, annyira még nem vetemedett, hogy oda tegye. Szerencsére. – megállok JF ágya előtt. Szinte ugyanolyan, mint az enyém, csak sokkal több mindent rejt magában, mint elsőre gondolnánk. Én már csak tudom. – Benézzünk az ágyneműtartóba? – kíváncsian felvonom a szemöldököm és rá nézek. Árt ami nem árt alapon, különben is sosem lehet tudni. JF a legegzotikusabb helyekre rejti el a dolgait, amire az ember nem is gondolna, de én igen.
Vendég
Vas. Márc. 07, 2021 12:16 am
Forgatom a szemem egy kicsit, mikor előre figyelmeztet az illegális képességhasználatra. Néha talán túlzásba viszem, de nem akarok vele rosszat, csak hogy jól érezze magát épp annyira, amennyire én. Igaz, alkohol nélkül is ugyanolyan tökéletes az összhang köztünk, mint így, de más, hisz a gondok-bajok, fáradtság és kételyek eltűnnek, a jókedv veszi át az irányítást. Nem mellesleg ilyenkor egyikünk sem agyal azon, miért történik ez, miért nem lehetünk egy olyan dimenzióban, ahol minket elfogadnának annak, amik vagyunk egymásnak. - Kicsim, mi az, hogy nincs? Legközelebb küldetek neked pár üveggel - na nem azon lepődöm meg, hogy nem tart feleslegesen, hisz magába minek inna, inkább azon, hogy rám nem gondolt és a látogatásomra. Ez így nem fordulhat elő többször, még a végén józanul kell bámulnom a plafont... - Ez a Kenbarbi még hasznos is tud lenni? - úgy teszek, mintha meglepődnék. Nem vallanám be, de őt is a szeretem listára sorolom. Nem is nagyon tudnám máshová, mióta az eszemet tudom, ő szinte a családunk része, olyan, mint egy tesó, akit el kell viselnem a munkában is. Hát na, a könyökömön jön ki, és néha behúznék neki egyet, de hát...ilyen ez a showbiznisz. Ike mindig is tudta, mivel tudja elterelni a figyelmem. Zenével, és önmagával. Ha pedig ez a kettő társul, engem könnyedén el tud veszíteni a rózsaszín ködben. Nem szeretem, amikor ebből kizökkent, csak élvezni akarom a dallamot, és az ölelését. Figyelve a szívverését, és az ölelésébe burkolózni felér egy magaslati levegő egész estés szívásával. Fel is húzom az orrom, amikor elenged és kiöltöm rá a nyelvem, ahogy azt korábban ő tette. Néha borzasztóan gyerekesen tudunk viselkedni, de ugyan, kit érdekel? - Hála Lucifernek, nem vagyok John. De ha én lennék ő...nem hagynám itt Ike-nak és Stormie-nak - ingatom a fejem. A leglogikusabb lépés ilyenkor az lenne, ha a csomagjába süllyesztené az alkoholt, és magával vinné. Ellenben...kétlem, hogy lenne ennyi esze, szóval a testvéremre hagyatkozom. Utána megyek, hogy segítsek neki, törökülésbe ledobom magam az ágy mellé. - Óóó, Ken! Most az egyszer még érsz is valamit - nem üveget találok, hanem egy dobozkát, benne a szépen sorban sorakozó zöldekkel. Szélesedő mosollyal nézek Ike-ra, aztán ahelyett, hogy kutatnék vele, én tovább ücsörgök ott, immár meggyújtva a cigit. - Csak használt kotont és gecis zoknit ne vágj hozzám. Ki tudja, mit tart ott - nevetek fel. Kétlem, hogy lenne köztünk tabutéma, de tabucselekedetek azok vannak. Ilyen például a használt alsó arcba lógatása, és az egyéb ilyen undorítóságok. Még ha Iké lenne, elfogadom, tőle talán nincs semmi újdonság, Kenbarbi viszont más lapra tartozik. A szobában már kezd láthatóvá válni a füst, én pedig az ikrem felé nyújtom a cigit. Ezzel most tökéletesen elfoglalom magam amíg meg nem találja a sok holmi között az italt. Mindegy, mi lesz az, csak üssön.
Megvakarom a nyakam, egy kicsit szégyellem magam, elég ciki ez a helyzet, tekintve, hogy tudnom kellett volna ő valamikor jönni fog. De én gondolok ilyesmire? Nyilván nem. Ezért jó John-nal együtt lenni egy szobában. Ő mindenre gondol, minden eshetőségre és emiatt néha mindig megkapom a lebaszást. Ami semmit sem ér, mert az esetek nagy részében szándékosan elfelejtem az előző leckét, amit nekem tanított a magántulajdonról és a privát szférát ért sérelmekről. Mellettem nincs privát szféra. Megtanulhatta volna már, hogy felesleges minden szidalom, rontás, ráhatás, küzdelem, szitok, bűntudat keltés, lehangolás hiszen semmit sem ér. Talán a pillanat hevében amikor valami csoda folytán sikerül átérezni, hogy milyen paraszt vagyok vele szemben esetleg jelent valamit, de amikor elmúlik ez az abnormális érzés, újra a nemtörődöm, szeleburdi önmagam leszek. Hiszen ilyennek szeretnek. Milyen lenne már, ha nem önmagam lennék? A világ legszarabb alakja lennék. Nem mintha nem lennék az alapból is, de néha jó elhitetni magammal, hogy lehetek jobb is. Sőt jobb vagyok, mint a tegnap voltam. Főleg ha azt nézzük, hogy ma mennyivel több alakalommal csesztem ki másokkal, olyanokkal is akiket szeretek. – Nem szabad. Tudhatnád, hogy nem tudok mértéket tartani és alkoholt megőrizni huzamosabb ideig. – egy kicsit elszégyelltem magam, mert volt ennek az egésznek egy hátránya, mégpedig az, hogy ilyen téren semmit sem érdemes rám bízni, de ezt tudta nagyon jól ő is, John is, meg a mi Csillag Patrick-unk is. – Hihetetlen ugye? Tudtam én, hogy miért kell őt győzködni, hogy jöjjön. Vagyis igazából nem kellett olyan hű de nagyon ráerőltetni ezt az egész ötletet. Szerintem ő is élvezi, hogy itt lehet és velem együtt tanulhat. Mondanám, hogy neked is jönnöd kéne, de mindketten tudjuk mi a te álmod és a színpadon a helyed Myron mellett. – túl sokat papolok és ebből hihetetlenül az következhet, hogy valamit iszonyatosan próbálok kimagyarázni mindenféle mód nélkül. Talán jobban tettem volna, hogyha hallgatok és nem kezdek le feleslegesen olyasmit kimagyarázni, ami már azzal nagyobb gyanút kelt, hogy épp osztom az észt. Nem titkolok semmit. Vagyis ki tudja? – Lehet, hogy elfelejtette magához venni, most még hasznos is lehet, hogy váratlanul érkezel. – mert John mindig olyankor megy, szerencsétlen egy helyzet, mit ne mondjak. De legalább több marad nekünk. Legközelebb talán bölcsebb lesz és itt marad velünk. – Mindig ér valamit, csak nem mindig tűnik ennyire szembe a hasznossága. – javítom ki a nővéremet miközben én a térdeimre ereszkedve leül az ágy elé. Csak véletlenül nyúltam az ágyneműtartóhoz és döntöttem úgy, hogy kihúzom, árt ami nem árt alapon és csodák csodájára mit találtam? Na mit? Hát nem a nagy üres semmit az ágyneműjével az biztos. – Ide csak egy lány jöhet be és ezt ő is tudja. – karba tettem a kezeimet és játszottam a megsértettet, de csak azért, hogy… nem is tudom miért, az ilyen és ehhez hasonló színjátékaim mindig váratlanul és önmaguktól jönnek. Kivettem egy erősebbecske szeszes italt az ágyneműtartójából és szépen visszatoltam utána. Kell a hely a padlón ugyebár. Ha már ilyen szépen idetelepedtünk az ágya elé. Már csak az imádság hiányzik és a könyörgés, hogy bocsássa meg Szent John Fitzgerald a gyarló és örökkön visszatérő bűneimet. – Szeretnéd te kibontani? – Stormie felé nyújtom az üveget. Igen, ha John kérdezné akkor mosni tudjam a kezeimet és azt mondhassam nem én kezdtem meg, csak megtaláltam és a kettő között óriási különbség van. Na jó nem. Egy kicsit hátrébb húzódtam Stormie mellé. A térden ülés nem a legjobb módja annak, hogy az ember bűnöket kövessen el, de kit érdekel alapon a vállához simítottam a fejem. Mintha csak cirógatásra várnék. Pedig dehogy, csak a megfelelő alkalmat vártam, hogy ledönthessem őt a… lábáról. Mert nyilván nem elégszem meg azzal, hogy törökülésben van.
Vendég
Hétf. Márc. 08, 2021 7:26 pm
- Valld csak be, igazából csak nem akarod, hogy itt legyek, hogy kettesben lehess Kenbarbival - úgy vágom a fejéhez, mintha tényleg így gondolnám. Még csücsörítek is hozzá, hogy kellőképp hiteles legyen. Pedig...a mai napig én vagyok többet Johnnal, tekintve, hogy a fellépések mellett az interjúkra és próbára is el kell járni. Esküszöm, amikor megtudtam, hogy még hozzánk is fog költözni, én a falat vakartam volna legszívesebben. Persze, persze, tök jó barátkozni, de amikor valakit a munkában is látsz, ráadásul az egyik legjobb barátod, akkor nem biztos, hogy feltétlenül vágysz a huszonnégyórás összeszokásra. - Azért én örülök, hogy nincs itt. Veled akartam lenni, nem vele - Ike tudhatja, hogy őszintén így gondolom. Mióta eljött otthonról, még kevesebbet látom, és ez nagyon, de nagyon idegőrlő. Ahhoz szoktam hozzá, hogy sokat alszunk együtt, a reggeleket átbeszélgetjük, és ennél semmi sem lehet jobb. Én ezt szeretném visszakapni, de tudom, hogy nem lehet. Így be kell érnem az ilyen alkalmakkal, amikor a fű, és az alkohol segít rá arra, hogy még közelebb érzhessem őt a lelkemhez. Némán értek egyet a testvéremmel. Nos, nem kételkedhetek benne, néha igencsak hasznos tud lenni. Mondjuk vízszintben... Míg én lefoglalom magam a cigivel, Ike a szokásos formáját hozza. Felnevetek rajta, és összeborzolom a haját a kis bolondomnak. - Ki az a szerencsés lány? - somolygok kifújva a füstöt, majd a szemeimet forgatva veszem el tőle az üveget. Ó, szívem, tudom, mire megy ki a játék, de ne aggódj, elviszem én a balhét. Nagyjából kétéves korunktól öljük egymást Johnnal, ez már...semmi. Miközben letekerem az üveg kupakját, nyomok egy csókot Ike homlokára. Mindkét kezem, de most még a lábaim is le vannak foglalva - azzal fogom az üveget -, de még szerencse, hogy az ital stabilan van, amikor a hátam padlót ér. Forgatom a fejem, és beleszívok a cigibe. Szabad kezemmel átölelem Ike nyakát, majd közel húzom magamhoz, hogy ajkaiba fújhassam a füstöt. Mosolyogva hunyom le a szemem, aztán sajnálatos módon az ő szája helyett az üveg szájára tapasztom ajkaim. - Bezártad az ajtót? - fordulok felé. Fontos kérdés ez, és én most olyan jól fekszem itt mellette, hogy eszem ágában sincs megmozdulni és leelenőrizni. Sőt, igazság szerint őt sem szeretném elengedni.
Szemet forgatok Stormie megjegyzésére. Nyilván nekem kell JF és én akarom kisajátítani őt. Amúgy meg nem. Bár ha jobban belegondolok. Nem. – Persze, persze. – legyintek, pedig tudom, hogy ennek semmi alapja sincsen, hiszen ismer engem. Nagyon is jól ismer engem és tudja amit tudnia kell, amiről meg nem arról nyilván hallgatok. Van amit sokkal jobb mélyen elrejtenem és elzárnom előle, mert a végén minden rejtélyességem az ő szemében eltűnne, még akkor is ha ismer, ha egyszerre dobban a szívünk – olykor – mindig. – Hidd el, én is örülök, hogy úgy döntött inkább lelép kitudja hová. Valószínűleg ha itt lenne, akkor több önkontrollal kellene rendelkeznem és nem szereztük volna meg a kincseit. – szándékosan nem hívom drágaságnak, mindketten olvastuk a mugli író Tolkien könyvét, az apró népekről és hűséges társaikról, akik hozzájuk csapódtak. Természetesen igyekszem nem hosszasan elmerülni a saját magam által kreált hülyeségeimben, inkább őt bámulom és sóvárgok utána. Az valamiért mindig sokkal könnyebben ment. – Tudni akarod, hogy hívják? – felvontam a bal szemöldökömet és megengedek egy félmosolyt magamnak, kis sunyi módjára megjegyzem. Hogy elkezdjen azon gondolkodni, hogy vajon mennyi igazság alapja volt a nem olyan rég tett megjegyzésemnek, miszerint nem ismertem meg senkit sem. – Stormie Wagtail-Graves. Ki más? Azt hitted, hogy más rajtad kívül bejöhet ide? Még szép, hogy nem! – a mutatóujjammal megérintem az orra hegyét, már csak azért is, hogy egy kicsit piszkáljam őt. Természetesen közel húzódom hozzá, miért ne tennék így ha egyszer iszonyatosan, türelmetlenül, minden perccel egyre jobban és jobban vágyakozom az érintése után. De a csókja helyett, csak füstös ígéretet kapok arra az eshetőségre, hogy mekkora egy vadbarom vagyok már megint és miért nem élek már ezzel a helyzettel. Kitartóan álljuk mindketten a sarat, bár én már tudom, hogy nem sokáig és valószínűleg az lesz a legjobb ha elveszítem az épp eszem és engedek neki. Ahogy behunyja a szemeit és mosolyog, mosolyog rendületlenül érzem a magam köré felhúzott falak morajló rezdülését. Érzem, hogy meg fogok törni, hogy már nem akarok neki és magamnak se ellent mondani, mert… éhezem a szeretetére. Pontosabban a szeretetének minden egyes formájára. Vigyorogva hajolok fölé, amikor az érdekli őt, hogy bezártam-e az ajtót. – Nem számít. Ide úgysem jönne be senki sem. Szerintem félnek tőlem annyira, hogy ne akarjanak az ajtó közelébe se jönni. Kivéve John-t, de ő nem most fog visszajönni. – rákúszom óvatosan a lábaira, majd feljebb haladok, de nem ereszkedem nagyon rá, még akkor sem, ha viszonylag pehelykönnyű súlyom van. Mielőtt azonban bármi rosszra gondolt volna, hozzábújtam a mellkasához, bármilyen csábító is volt most támasztani magam a karjaimmal és hagyni, hogy a hajtincseim előre hulljanak. A karjaiban biztonságban éreztem magam és újra gyereknek.
Vendég
Kedd Márc. 09, 2021 12:22 am
Teljesen egyetértek az ikertestvéremmel most is, mint általában. Szerencsére nem csak a pete osztódott anya hasában annak idején, de ezzel együtt egy lélekdarab is kettészakadt. Nem tudom, mihez kezdenék Issac nélkül. Bele sem akarok gondolni, mi lenne velem nélküle. Már ez a távolság is fájó, ami jelenleg kettőnk között van. Kell az, hogy kettesben lehessünk, és megbeszéljünk mindent, ami szóba kerül, elmeséljük, mi volt velünk mióta nem beszéltünk - ez általában maximum a tegnap -, vagy egyszerűen lerészegedjünk és egymásba bonyolódjunk. Furcsa lenne hangot adni annak az érzésnek, amit iránta táplálok, ez olyasmi, ami kettőnk között marad, talán örökre. - Akarom - bólintok a kérdésre. Széles vigyor rajzolódik ki az arcomon a választ hallva. Nem mintha nem tudtam volna, mégis jól esik az ő szájából hallani. Szeretném, ha ez így is maradna. Hogy John kivel mit csinál, az kevésbé érdekel, mint Ike. Mikor megböki az orrom, úgy teszek, mintha meg akarnám harapni. Végülis...lehet benne igazság. - Maradjon is így. Majd hozatok magamnak egy ágyat, és hármasban fogunk pizsipartikat rendezni. Vagy ide rángatjuk Patrickot is - felnevetek, amint belegondolok, milyen durva pizsipartikat rendeztünk anno. Akkoriban még volt szabadidőnk, ami mostanra már elég kevéske. A földön fekve jóval nehezebb iszogatni, mint egyébként, de ahogy észreveszem, Ike esélyt sem ad rá, hogy esetleg felüljek. Na nem mintha túlzottan zavarna a kialakuló helyzet. Ami azt illeti, még egy kellemes sóhajt is kivált belőlem. Ami megmaradt a cigiből, azt elnyomom a szőnyegen, és az így felszabaduló kezemmel átölelem a testvéremet. Megnyugszom, amikor biztosít a váratlan vendégek nem létezéséről. Úgy hiszem, egyikünk sem örülne túlzottan, ha váratlanul betoppanna valaki. Ujjaimat gyengéden a hajába fúrom, csavargatni kezdem, és fésülöm. Élvezem, hogy érzem az illatát, és a közelségét, mindezt bűntetlenül. Bár lassulok, hagyom, hogy érzékeim és érzéseim vegyék át az uralmat a testem felett. Gyengéden tolom el magamtól Ike-ot, hogy lefordíthassam magamról, aztán mielőtt bármit reagálna, fordítok a helyzetünkön. A csípőjére ülök, hogy megtörténjen, aminek meg kell történnie. Na, nem olyan, a leitatás! - Holnap nagyon fog hasogatni a fejünk - vigyorodok el miközben az üveg után nyúlok. - Nyisd ki a szád, óvatos leszek - most már kuncogva emelem a szája fölé az üveget, és öntöm bele a whiskeyt. Nagyon remélem, hogy nem akar majd belefulladni. Ha pedig már ő iszik, én is kortyolok belőle.
A vele eltöltött idő minden perce megér egy misét, egy áldozatot, egy csodálatba fektetett eseményt az életemben. Nem vágytam nagyra, nem voltak nagy álmaim, csak elérhetetlenek. Ez éppen elég ahhoz, hogy minden nappal – hogyha meg is kapom idővel amit szeretnék – egyre jobban sóvárogjak. Sóvárogjak valami olyan után ami az enyém, de igazából sosem lehet igazából az enyém, mert korlátok mögé bújva vizsgálom a világot és a világ is ilyenképpen vizsgál engem. Nem, természetesen eszem ágában sincs megbántani a világon a legkedvesebbet a számomra, éppen ezért nem is viccelődök olyannal, hogy feleségül vennék valakit – valakit aki nem ő – és boldogan élnék az illetővel, amíg meg nem halok. Valószínűleg el se jutnánk az öregedésig, ha a nővérem tomboló haragjának tűzével néznénk szembe. Persze néha hülyéskedek és úgy teszek mintha – néha tényleg meg is teszem – más is felkeltette volna az érdeklődésemet, de… – Nem kell ide másik ágy, velem alszol és kész. – határozott voltam, rendíthetetlen és talán egy kicsit túl naiv, azzal kapcsolatban, hogy titokban tényleg itt alhat. Ábrándozni persze lehet. Amint rá ereszkedtem a mellkasára és hozzábújtam megnyugvás fogott el – függetlenül attól, hogy én már valami egyebet terveztem gondolatban – olyan, amit nem szívesen engednék el, ha nem lenne muszáj és ha Stormie nem gondolja meg magát, valószínűleg még hosszú percekig így maradtam volna tetszhalottat játszva, utánozva az oposszumokat, mozdulatlanul és megnehezítve minden egyes pillanatot azzal, hogy nem cselekszem semmit sem. DE, Stormie-ról beszéltünk. Ő nem fog nyugton maradni és nem fogja hagyni sem, hogy megmeneküljek a lerészegedés elől. Megjegyzem nem is ő lenne, hogyha nem így tenne, ám ez már részlet kérdése. Tehát az ő jóvoltából helyet cserélünk. Bármilyen félreérhető pozícióba is helyezze magát, a varázsló fiának sejtenie kellene, hogy csak – még mindig – játszadozunk egymással és azt várjuk, hogy a másik mikor dobja be a törölközőt – valószínűleg az én kitartásom fog lankadni és én leszek az aki ezt megteszi. Grimaszolok egyet a kérésére mielőtt engedelmeskednék neki. Feljebb kúszom egy kicsit, hogy legalább az ágyam sarkának meg tudjak támaszkodni és csakis azután – nem is érdekel minek az árán – nyitom ki a szám, hogy whiskeyt önthessen bele, de ez nem jelenti azt, hogy szó nélkül fogom tűrni. Amikor esélyem van rá és sikerül lenyelni rendesen a belém töltött whiskeyt s, pont ő kortyolgat az üvegből megfogom a derekát. – Ha a te jutalmad az én énekem lesz, mi lesz az én jutalmam? – kérdezem úgy mintha nem tudnám a lehető legártatlanabb ábrázatommal.
Vendég
Kedd Márc. 09, 2021 4:04 pm
Ha egy szóval kellene jellemeznem az együtt töltött időt, akkor a boldogságot választanám. Néha, ha nagyon lehangolt, vagy olyasmit mond, ami nem tetszik, ez persze meg tud változni, de általában már azzal jobb lesz a kedvem, hogy a közelemben van, vagy csak hallom a hangját. Senki nem tudná pótolni őt az életemben, ahogy engem sem az övében, és ez így van jól. Annyira természetes minden, egy percig sem kellemetlen, mert egymással olyan őszinték, és magunk lehetünk, amilyenek mással soha. Vigyorgok Ike határozottságán, néha egészen meg tud lepni vele, milyen hamar a sarkára tud állni, ha a területének védelméről - én és a zene - van szó. Felnevetek, és magamhoz ölelem, mint egy nagy babát. - Szeretethiányod van, hm? - puszilok a hajába. Nem mintha egyébként akkora nagy dolog lenne egy ágyban aludni az ikertestvéreddel, szóval...hát igen, nem is kell az a harmadik ágy, maximum több figyelem. Nem mondanám, hogy unatkozom ebben a helyzetben, de sokkal izgalmasabbat is el tudok képzelni ennél. Ike például nagyon vicces részeg táncot tud produkálni, arról nem is beszélve, hogy azokat az utolsó falakat is ledöntené pár pohár tömény, amit képtelen elengedni. Nevetve engedek neki annyit, hogy fészkelődhessen, és ne fulladjon bele a whiskeybe, de semmi többet. Nekem talán ennyi is elég a kellő hangulat eléréséhez, de még kívánom az ízét. Igaz, ebben a helyzetben a gondolataim már egészen máshol járnak... - Beéred valami kevésbé izgalmassal, mint a produkciód? - vonom fel a szemöldököm kicsit. Úgy teszek, mintha valami másról lenne szó, nem is azt adnám jutalmul, amire gondol. Vagy gondolunk. - Ebben az esetben...neked adom a Napot - egyre közelebb hajolok hozzá, és az utolsó szót már ajkaiba súgom, utalva ezzel a könyvre, amit régen rongyosra olvastam, és ami oly sokat jelent számomra. Tovább képtelen vagyok várni, gyengéden megcsókolom, minden szeretetemmel és szerelmemmel. Azóta vártam erre a pillanatra, hogy megérkeztem hozzá délután.
Ha az összes álmod összeolvad, vagy elhomályosodik és úgy érzed itt a vége akkor ne ess pánikba és ne kezdj el zuhanni lefelé. Miért? Mert az egésznek semmi értelme sincs. Főleg ha a legvégén ott lesz melletted a téged felemelő Vihar. Az én viharom Stormie, nyilván. Perpillanat nem érzek másképpen, nem akarok mást elképzelni magam mellett rajta kívül, egy másik nőt az életemben… te jó ég… Néha azt kívánom bárcsak ne a testvérem lenne, de aztán rájövök, hogy butaságot kívánok, kérek ha úgy tetszik. Teljesen más lenne az életem nélküle, az apáé is, sőt igazából szerintem az egész banda élete más lenne. Én valószínűleg nem énekelnék helyette, szóval a létezése egy olyan leírhatatlan öröm a számomra, amit csak a mostani meghitt és minden csak nem nyugodt pillanatainkban veszek észre igazán. Ilyenkor tudom értékelni a legjobban, hogy ő van nekem. Kettőnk közül azonban azt kell, hogy mondjam igyekszem nem egy tárgyként kezelni őt és nem kisajátítani őt, ellenben vele, aki véletlenül sem akar már jutalomfalat pillanatokat ajándékozni belőlem. Ilyenkor egy kicsit meglátszik, hogy ő az erősebb jellem, én meg csak úgy vagyok és kész, teszek az egész helyzetre, csak rá nem. – Igen, szeretethiányom van és ha hiszed ha nem John-t nem áll szándékomban ölelgetni. Hogy imádom piszkálni az egy dolog, de a szeretetem az csak a tiéd. – mert a kisgyerek milyen ugyebár, addig feltűnősködik amíg a nagyok észre nem veszik őt s, én titkon vágytam erre. Nem a csillogásra és a színpadi figyelemre, hanem a szeretteim figyelmére és sajnos JF és Paddy is idetartozott, mert kénytelenek elszenvedni olykor a hülyeségeimet. Igen. Ahogy Stormie is teszi, de őt már igazi túlélőnek tudnám nevezni, mert… – Attól függ mi volna az. – pillogok egyet-kettőt, mintha nem sejteném. Nem mondom, hogy még képesek vagyunk meglepni egymást, de mindig kellemes, amikor valamelyikünk – rendszerint ő az első – utat enged a vágyainak és cselekszik ahelyett, hogy a másik tűrőképességét tesztelné. Az alsó ajkába szívok, de csak gyöngéden egyelőre, nem tervezem elijeszteni őt magam mellől és valószínűleg nagyon kellene azon erőlködnöm, hogy ez sikerüljön. Átkarolom a bal karommal a derekát, a jobb kezemmel meg azon ügyködök, hogy szépen kivehessem a kezéből a whiskeys üveget és odébb tehessem. Szépen el kell felejtenie, azt, hogy engem öntudatlan állapotig leitat. Erre az éjszakára, hogyha homályosan is de emlékezni akarok, hogy az álmaimban majd újra átélhessem, amikor nincs mellettem.
Vendég
Szer. Márc. 17, 2021 11:26 pm
Egyértelmű, hogy kettőnk közül én vagyok a türelmetlenebb. Főleg, ha róla van szó, és az együtt töltött idő lényegéről. Legyen szó egy nevetgélős kártyázásról, néma csillaglesésről, vagy csókokról, nem tudok sokáig várni arra, hogy egyről a kettőre jussunk. Hogy megnyerjem az első játszmát, hogy besötétedjen, hogy a pusziból elvesszünk egymásban. Ő mindig is a lassabb, türelmesebb fél volt, sodródva az árral, amibe belekényszerítettem. De ha kényszerítettem is, kétlem, hogy így élte volna meg. - Ígérem, idővel az összes kihagyott pillanatot bepótoljuk - suttogom kettőnk közé az ígéretet. Tudja, hogy nem a levegőbe beszélek, mindig komolyan, kisujjesküvel ígérek, aztán lehetőségeimhez mérten teljesítem azokat. Ki tudja, az idővel lehet, hogy majd csak akkor fog teljesülni, mikor nyolcvan évesen a fotelban fogjuk egymás kezét. Egyszer úgyis teljesül, majd akkor, amikor úgy kell, hogy legyen. A szeretetemtől soha nem fosztanám meg, amikor pedig vele vagyok, igyekszem maximálisan kihasználni a lehetőséget. Mikor elfogy a türelmem, és eljön a pillanat, hogy megmutassam, mi az ő jutalma, már nincs visszaút. Ezt mindketten tudjuk. Egy változó van a kapcsolatunkban, az pedig az idő. Lehet ez egy pillantás, és egy ajtócsukódás, de akár egy átbeszélgetett éjszaka is. A vége úgyis mindig ugyanaz, hisz a vágyainknak nem tudunk, és úgy hiszem, nem is akarunk parancsolni. Úgy csókolom, mintha még sosem tettem volna, óvatosan, de odaadással. Hosszan szívom be a levegőt, ahogy megszívja ajkam, és egy picit el is mosolyodom. Nem kell sokat bajlódnia az üveggel, készségesen adom ki kezeim közül, így pedig már lehetőségem is adódik rá, hogy másra használjam őket. Míg bal kezem ujjaival a hajába túrok, jobbommal valahol belemarkolok a pólójába, és az egy reccsenéssel adja meg magát. Most mondjam, hogy ez nem az első eset? Ugyan... - Hoppá... Ugye ez nem a kedvenced volt? - ártatlanul pislogok rá néhány centire elhúzódva. - Most már akár le is vehetnéd.
Kíváncsian pillantottam rá, hogy minél inkább kifejezőbb legyen az arcom, amikor engem néz. Egyenesen utáltam, hogy nem lehetek a közelében szinte mindig, hiszen megnyugtatott, kihozta belőlem azt a mocskos állatot aki világéletemben voltam. Csak az ő kedvéért játszottam a szentet, aki sosem voltam, sosem lehettem, mert eleve másnak születtem, mint ő. Annyi volt talán a hibám, hogy nekem ezeket a tulajdonságaimat, vágyaimat mélyebben el kellett nyomnom magamban, azért mert féltettem a körülöttem lévőket. De persze ez nem jelentette azt, hogy olykor nem engednék a kísértésnek, azoknak a gyönyöröknek amik az ő szenvedélyes közelében kerít a hatalmába. Megesik, hogy nehezebben engedek ezeknek a kísértéseknek, de végül, mindig ő győz. Ez a legrosszabb benne… talán. Attól függ, hogy melyikünk szemszögből nézzük a dolgokat, az övéből vagy az enyémből. – Akarom, az összes be nem pótolt pillanatot. – suttogtam. Természetesen tudtam, hogy most úgysem kapnék semmit abból, amit több heti vagy napos kihagyásoknak számítanak, de ha csupán a mai napra gondolok, akkor nyilvánvalóan a késztetésekkel teli pillanatokra gondolhatunk első sorban. Ami utána következik az már teljesen mindegy. Örültem, tagadhatatlanul annak, hogy az üveget elengedte és elvehettem tőle. Nem állt szándékomban megtartani, hanem egyszerűen csak odébb tettem, hogy ne legyen útban és ne is menjen kárba, ha esetleg felborítanánk. – Most nincs kedvencem. – pontosabban már nincs, de ezt csak azután döntöttem el, hogy sok kedvencemet kellett újra megjavítani, mintha új lenne és az addig volt mókás, amíg rá nem jöttem, hogy felesleges az egész. Neki nem lehet és nem is szabad ellenkezni, ezt már az évek során elég jól megtanultam. Levettem az elszakított – most már – rongyot magamról és a fair play érdekében én se kíméltem az ő felsőjét. Bár szívesen utánoztam volna a ruha szaggatásban őt, inkább megfogtam az anyag szélét és ha együttműködő velem, akkor felhúzom a felsőjét és szépen kibújtatom belőle. Nem mondtam semmit sem neki, pedig lett volna mit, hogy minden nappal egyre kívánatosabb és minden ellenkezésem megbukik, ha csak rám néz vagy hozzám ér. Inkább átadtam magam a pillanatnak, a vágyakozó felemet meg felszabadítottam és mindent rázúdítottam Stormie-ra. Akartam őt. Talán ezért is húztam magamhoz, hogy amíg össze préselődik a felső testünk, addig le tudjam művészkedni róla a melltartóját, ami még elrejti az ő csodálatos felső testét a szemeim és kezeim elől.
Vendég
Pént. Márc. 19, 2021 11:13 pm
Tökéletesebb nem is lehetne ez az este, úgy érzem, jó döntés volt meglátogatnom őt. Túlságosan keveset találkozunk mostanság, amit mindketten ugyanolyan nehezen viselünk. Ez látszik, és hallatszik is. Szavai boldogsággal töltenek el, de nem tudnám megmagyarázni, hogy attól, amit mond, vagy a hanghordozásától. Szeretném egyszer az egész világgal megosztani, mennyire szeretem. Nincs olyan dolog benne, vagy rajta, amiért ne őrülnék meg. Legszívesebben az összes ruháját így tépném le róla, néhány pillanat alatt, ahogy a pólóját sikerül egy mozdulattal tönkretenni. Másoknak úgysem tűnik fel, vagy ha mégis, divatnak gondolják...hát ha tudnák, hogy készültek a pólóira azok a lyukak és hasadások... Ajkamba harapva figyelem a mozdulatot, amivel megkönnyíti a dolgom, és a kettőnk közti akadályokból legalább egyet eltávolít. Egyszerre lebegek az ital, a fű, és Ike illatának hatásától, aminél jobb kombinációt el sem tudok képzelni. Mosolyom levakarhatatlan, és miközben megszabadít a felsőmtől, le sem veszem a szemem róla. Szeretem kiélvezni a pillanatokat vele, de most, ennyi idő után csak arra tudok gondolni, hogy ne húzza az időt... - Egyre fehérebb vagy - jegyzem meg hirtelen, mikor magához húz, és én végigfuttatok ujjaimat a vállán. Míg a melltartómmal vacakol, apró puszikat hintek vállára, és nyakára, ahol kicsit több időt is eltöltök. Nem tehetek róla, ha megérzem bőrének illatát, nehezen tudok megálljt parancsolni a vágyaimnak. Megszívom a bőrt, ahol utána szinte azonnal kisebb folt keletkezik. Újabb puszit adok rá, aztán egy könnyed mozdulattal a földre dobom a felesleges ruhadarabot. Hozzásimulok, és megcsókolom, de nem szeretnék így időzni tovább. - Ott nem lenne kényelmesebb? - bökök fejemmel az ágyára. Alig kell megmozdulnunk, egy gyors puszit követően kimászok az öléből, és az üveg nyaka után kapva talpra állok. Csak egy kortyot iszom belőle, aztán ugyanazzal a lendülettel az éjjeliszekrényen koppan a talpa. Szembefordulok a testvéremmel, ám még mielőtt eldőlnénk az ágyon, elé lépek. Lábujjhegyre állva érintem orrom az övéhez, ajkaink így súrolják egymáséit. A célom most az, hogy minél lassabban csatoljam ki ez idő alatt az övét.
A vágyakozás egyszerre lehet felemelő és pusztító, attól függ, hogy melyik oldalát nézzük. Én direkt játszottam az elérhetetlent, ettől azt reméltem, hogy még nagyobb és kínzóbb érzést keltek benne. Hadd érezze csak milyen az, amikor ő nincs mellettem. Leszámítva azokat a napokat amikor megkapom amit szeretnék, az élet unalmas, főleg nélküle. Olyankor meg JF jön az ötleteivel és nekem nincs más választásom, mint kíváncsinak lenni és vele menni. Bár megszabadítom a felső testét a felesleges ruhadaraboktól egy kicsit lebiggyesztem a számat amikor megjegyzi, hogy egyre fehérebb vagyok. Tudtam én nagyon jól az okát az egésznek, ez azért volt mert nem erőltettem le elég vért a torkomon. Legutóbb meg… Már nem tudom mikor volt legutóbb. Végső soron nem az a szándékom, hogy embereket ijesztgessek a hegyes fogaimmal és ott hagyjam a nyomát rajtuk. Ellentétben Stormie-val az ő esetében ott akartam hagyni a fogaim nyomát a bőrén, hadd tudják meg, hogy ő az enyém és nem adom. Vagy legalábbis egy alternatív világban biztosan így van. – Nincs stabil etetőm, egyre régebb óta táplálkozom annál rosszabb. – magyarázom el neki a helyzetet, amit szerintem enélkül is tud. Bár legszívesebben a húsába marnék, hogy csillapítsam a szomjam, helyette az alsó ajkamba harapok. Helyettem ott hagyja ő a nyomát a bőrömön. Inkább ez, mint az én harapásom. – Ühm, de. – ennyi csak, ez minden ami kicsúszik a számból. Felesleges köröket futnunk, mindketten tudjuk mit akar a másik és lehetőleg azt is tudjuk, hogy most akarjuk. Bár legszívesebben magam lökném az ágyra és venném le az alsóruháinkat is, meg kell adnom neki a lehetőséget, a gyöngéd és gyötrelmes pillanatnak, amit ő teremtett azzal, hogy egy időben kedveskedik, csókol s, én viszonozom, illetve az övem kicsatolásán ügyködik. Segítek neki. Sajnos mégsem tudom megállni. De ahelyett, hogy a saját nadrágomhoz nyúlnék, az övével kezdek el matatni, hogy minél előbb lehúzhassam róla vagy legalábbis kibújtathassam belőle. – Bocsáss meg… – mélyen a szemeibe néztem, az a baj, hogy már nem igazán bírtam és bár megszoktam várni, megengedje most mégsem tudtam várni. Tudtam, hogy teljesen más miatt izgattam fel a vérét, de ha nem akartam túlságosan bántani őt, akció közben akkor most merényletet kell elkövetnem ellene. Csak egy kis vér kell, nem sok. Csak egy kicsi. Magamhoz szorítottam, hogy ne tudjon elszökni, de a karjait nem fogtam le, hogyha mégis gonosz akar lenni velem és el akarna tolni magától, akkor legyen meg a lehetősége rá. Mindig igyekszem aprókat harapni, hogyha fájna is, akkor minél kisebb területen fájjon neki. Ha nem ő lenne most mellettem valószínűleg nem óvatoskodnék ennyit a harapással. De róla volt szó. Ha őt meg is sértem, csak minimálisan akarom megsérteni. A bőréhez simítom a fogaimat, majd beleharapok, mintha valami gyümölcs lenne. Mondjuk vérnarancs.
Vendég
Szomb. Júl. 10, 2021 11:10 pm
Unalmasak, szürkék a hétköznapok Ike nélkül. Jobb szeretném, ha a nap huszonnégy órájában velem lenne. Hogy érezhessem az illatát, ujjainak érintését, láthassam bőrének fehérségét. Ő az egyetlen ember, akiből tényleg soha nem elég. Kilenc hónapot töltöttünk folyamatosan együtt anyánk hasában, azt hiszem, megedződtünk és eközben annyira egymásra hangolódtunk, hogy nem tudom, mihez kezdenénk egymás nélkül hosszabb távon. Mert heti egyszer látni a másikat kínzó, fájdalmas dolog, ám ennél többet biztosan nem élnénk túl. Sem én, sem pedig ő. Érzem érintéseiben ugyanazt a vágyat, amit én érzek iránta. Ugyanazt akarjuk, ugyanabban az időben. Egymást, itt és most. Az addig vezető út azonban izgalmas, őszinte szeretettel teli. Minden egyes csókja egy lépcsőfokkal feljebb visz, pedig már nem is érzem a talpam alatt a talajt. Egy hozzá hasonlóval együtt élni nem a legegyszerűbb, de az sosem volt kétség, hogy bármikor elég csak szólnia, és én tálcán kínálom magam neki. Nem csak testileg, hanem az étvágya csökkentésére is. Hogy erről tud-e bárki is, őszintén szólva nem tudom. Ha tud is, leszarom. Ez Ike és az én ügyem, szinte attól elfog a féltékenység, hogy valaki más nyakát harapja, s szívja magába az éltető vörös folyadékot. Az egyetlen dolog, ami visszatart attól, hogy felajánlkozzak neki, az az alkohol és fű, melynek hatásától már egy ideje nem a józan állapotomban gondolkodom. Azt tudom csak, hogy talán jobb lenne tiszta vért kapnia, mielőtt fejre áll ennél is jobban. Ajkaiba sóhajtok, csak mert kiváltja belőlem, és talán valamivel akaratosabban csókolom meg. Túl sok idő telt el, már nem akarok tovább várni. Az öve a szokásosnál nehezebben akarja megadni magát, de amikor sikerül, egy mozdulattal tolom le csípőjéről a nadrágot. Ekkor vonom fel kissé a szemöldököm, ám mire megkérdezném, miért kér bocsánatot, már hajol is a nyakamhoz. - Ike! - szólítom meg elhaló hangon. Megadom magam, eszemben sincs ellenkezni. Az a fájdalom, amit a harapásával okoz, szinte semmi. Tudom, hogy odafigyel rám, ezerszer tette meg már korábban. Ismerem, elviselem, sőt. Szeretem. Szeretem a tudatot, hogy ezzel ilyen módon is osztozhatok vele a véremen. Az első kis fájdalom után megkapaszkodom a vállában, és ahogy múlni kezd, a bőröm hozzászokik az érzéshez, átcsap élvezetbe. Őrültek lennénk? Meglehet. Sosem tagadtuk. A ma éjszaka azonban a miénk, és ha ő ezzel erőt gyűjt, én nem fogok tiltakozni.