Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

First date

Anonymous

First date Empty
Vendég
Kedd Feb. 09, 2021 11:10 pm

Jagger & Nate

Let's see the match

Nem szokásom kviddics meccsekre járni. Egész egyszerűen úgy vagyok vele, hogy a sportot játszani kell, nem nézni. Nincs kedvenc csapatom, vagy kedvenc játékosom, egyszerűen csak élveztem, amíg a Roxfortban játszhattam. És most mégis itt vagyok, a stadionban, ahol hamarosan elkezdődik a meccs. Pár barátom rángatott el az Akadémiáról, mondván rámfér a pihenés, és van egy felesleges jegyük a Falmouth Falcons mai meccsére, ugyan már, tartsak velük. Én pedig úgy döntöttem, mi veszteni valóm van? Valójában én is azt éreztem, hogy rámférne egy kis kikapcsolódás, mert az utóbbi időben mintha teljesen tompa lenne az agyam. Nem tudom, mitől... Minden esetre egészen jó kis figyelemelterelésnek ígérkezett egy meccs a haverokkal, és azt kell mondjam, még a jegyek is jó helyre szóltak. Be lehetett látni az egész stadiont, nem ültünk se túl magasan, se túl alacsonyan. A zsivaly körülöttem egyre nagyobb lett, már alig hallottam a mellettem beszélgető társaimat, pedig nagyon igyekeztem koncentrálni. Aztán egyszercsak elengedtem, és úgy döntöttem, nem akarok hallani semmit, csak nézelődtem jobbra-balra, miközben a bal kezemben tartott drazsés zacskóból szemezgettem a cukrot. Hallottam, ahogy a kommentátor öblös hangja betölti a teret, de hogy őszinte legyek nem túlzottan érdekelt, mit mond. Mint azt már említettem, nem túlzottan bilincsel le a sport nézése.
Aztán egyszercsak valami megváltozott körülöttem. Az állandó, szinte már monotonná váló zsivaly egyöntetű ordítássá - néhol sikollyá - változott, és én lenéztem a pályára. A csapatok éppen berepültek seprűháton az arénába, és a fülemet a szüntelen ordítás közepette megütötte egy mondat. Egy mondat, ami akkor sem tudta volna elkerülni a figyelmemet, ha a kommentátor csak suttogott volna, és nem pedig egy mágikusan kihangosított mikrofonba beszélt volna.
- És végül, de nem utolsó sorban, hatalmas ováció kíséretében foglalja el pozícióját az évtized legfiatalabb játékosa, a Falcons csapatának fogója, Jagger Lestrange! - üvöltötte a mikrofonjába a kommentátor...
- Hogy mi??? - kérdeztem vissza halkan, bár senki sem hallhatta. Felkaptam a fejemet a bambulásból, és mihelyst az óriási kivetítő felé fordítottam a tekintetemet, sikeresen kiejtettem a kezemből a drazsés zacskót. Egy pillanatra ledermedtem, ahogy megláttam a seprűháton repülő lány arcát, majd a mellettem álló barátomhoz fordultam.
- Mondd hogy hoztál kukkert! - kiáltottam a füle felé, majd ahogy egy széles vigyor kíséretében feltartott egyet felém, azonnal kikaptam a kezéből, és a szememre illesztettem. Szerintem soha életemben nem néztem kviddics meccset kukkerrel, annyira sosem érdekelt. Egy szempillantás alatt sikerült megtalálnom a látótérben Jaggert, és eszem ágában sem volt elveszteni a tekintetem előtt. A múltkori, Üst-beli találkozásunk óta először látom az arcát, és még ebből a hatalmas távolságból is érzem, hogy a puszta látványa melegséggel tölt el. De mi a frászt keres a pályán? Mármint oké, biztosra vettem, hogy nem bűnöző, na de hogy profi kviddics játékos... Merlinre, emellett a csaj mellett én egy senki vagyok.
- Nem is mondtad, hogy rajongó vagy, Nate! - kiabált a fülembe haverom, akitől a távcsövet kaptam, de én csak legyintettem egyet. Hogy lennék rajongó, mikor azt sem tudtam, hogy játszik? Az évtized legfiatalabb játékosa... Esküszöm, ebben a percben sajnáltam, hogy nem olvasok bulvárhíreket. Sem sport híreket. Ha tudtam volna... Mondjuk fogalmam sincs, mit tettem volna, ha tudtam volna.
A múltkori találkozásunk óta képtelen voltam kiverni őt a fejemből. Mármint újra, és újra feltör az emlék, ahogy hozzám ért, ahogy összeértek az ajkaink, és nem tudok ellene semmit tenni. Olyankor egyszerűen csak ülök, és bárgyú mosollyal bámulok ki a fejemből. Ami azt illeti, már kezdtem azt hinni, hogy soha többé nem láthatom. Erre tessék, itt van. Ez eszméletlen. Alig bírtam elhinni, hogy a lány, aki pár perc alatt elorozta a józan eszemet, az évtized legfiatalabb profi játékosa. De kénytelen voltam, mert kritály tisztán láttam az arcát a kukkerben, valamint rajta feszülő kviddicstalárt. Tényleg ő volt a pályán, és én életemben először érdeklődéssel kezdtem el figyelni a mérkőzést.

Vissza az elejére Go down
Anonymous

First date Empty
Vendég
Szer. Feb. 10, 2021 1:07 am

Nathaniel

Hiába hangzik  idiótán, én teljesen megbízok magamban és abban, hogy a tőlem telhető legjobbat fogom produkálni a meccsen. Nem érzem úgy, hogy lenne bármi, ami elterelheti a figyelmem. A magánéletet, a családot és az iskolát a pályán kívül hagyom, semmi szükségem arra, hogy elterelje bármi is a gondolataimat és egy ilyen apró hiba miatt csússzon porszem a gépezetbe. Ezért sem engedem, hogy a családtagjaim bejöjjenek hozzám, maximum a lelátóról figyelhetik a játék menetét, előtte pedig otthon kívánhatnak szerencsét. Mintha azon múlna...
Néha az utóbbi napokban eszembe jutott az Üst és az a bizonyos fiú, akire nagyjából úgy emlékszem csak, mint egy igazán szép álomra. Ritkán történik meg velem, hogy elkalandozok véletlenszerű helyeken, és az is, hogy valakiről beszélek a testvéremnek. A helyzet az, hogy Jericho volt az egyetlen, akinek még aznap este részletesen beszámoltam a történtekről. Tudom, mennyire félt, pont úgy, ahogy én is őt, de mindketten éreztük, hogy ez csak egyszeri eset volt. Annak pedig ugye...nincs jelentősége két napnál tovább.
A meccs előtt még egy erős bemelegítés után magunkra öltjük a talárt. Az új, ezüstösen fénylő szürke anyagokban szívesen nézegetem magam a tükörben, aztán hagyom, hogy a csapattársaim egyike felcsatolja a karomra a védőfelszerelést, aztán fordítva. Bennem van a lendület, a kedv és az erő. Félmosollyal az arcomon lépek ki a többiekkel az oldalamon a stadionba és a már jól megszokott koreográfia szerint körberepülünk a pályán, mielőtt elfoglalnánk a helyünket.
Hallom a nevem, és kár lenne tagadni, hogy jól esik az az ováció, amivel fogadnak. Az évtized legfiatalabb fogója, a Lestrange, akitől a gurkó is csak a neve miatt fél. Mosolyogva emelem jobbom a magasba amolyan üdvözlésként. Tudom, hogy valahol a lelátókon ott vannak a szüleim, a testvéreim és a barátaim is.
A sípszó elhangzik, én pedig a hangzavarban elveszve, aztán kiszűrve azt a pálya szélére orientálódok, tekintetemmel azonnal a cikeszt keresem. Számomra ilyenkor a csapat fele nem létezik, nem hagyhatom, hogy elvonja a figyelmem a gólok, esetlegesen a sérülések száma. Bízom a terelőinkben, így a figyelmem kilencvenkilenc százalékban a kis aranylabdára koncentrálódhat.
Végül megpillantom, és kezdődik a hajsza. A Catapults fogója agresszívan játszik, én viszont erősebb vagyok cselezésben. Ezzel fut ő a vesztjébe. A meccs száztizedik percében megpróbál a lelátóknak szorítani, szerencsétlenségére azonban ő az, aki a hirtelen gyorsulásával, és az én reflexemmel - amivel élesen megcélzom az alsó szektort - teljes jobb oldalával a falnak csapódik és a védőbűbájon keresztül egészen a talajig zuhan.
Nem is alakulhatna szerencsésebben a meccs, a csontjaimban érzem, hogy ez most meglesz. Biztosra veszem a győzelmet, ami itt lebeg az orrom előtt pár tíz méterrel. Szó szerint, hisz a cikesz újra feltűnik a látóteremben, innentől pedig nem tévesztem szem elől. Nem kell sok idő hozzá, hogy kézzel fogható legyen. Aztán azzal egyidőben, hogy elengedem a seprű nyelét, alkaromról leesik a védő. Ebben a pillanatban már nem érdekel, az sem, hogy egyenesen a terelők háborújába vezet bele a labda. Ujjbegyeimmel már elérem, köré fonom ujjaimat is, és a fájdalom élesen hasít bele a karomba. Annyi lélekjelenlétem van, hogy elengedjem a seprűt a másik kezemmel is, és azzal kaparintsam meg a már elkapott golyót.
- Lestrange elkapta a cikeszt! Győzött a Falmouth Falcons! - zeng a kommentátor hangjától a stadion, én pedig fájdalmas, de elégedett mosollyal emelem magasba a győzelmünk zálogát.
Azt hiszem, a karom most szilánkosra tört, a fájdalomtól teljesen eltompulok, de érzékelem még, hogy ketten közrefogva visznek le a pályáról, onnan pedig már a saját lábamon sétálok be a gyógyító sátorba. Nem olyan vészes ez, volt már rosszabb... És nyertünk, basszus!
Anonymous

First date Empty
Vendég
Szer. Feb. 10, 2021 4:31 pm

Jagger & Nate

Let's see the match

Miután az utóbbi napok során minden erőmmel azon voltam, hogy eltereljem, és lekössem a gondolataimat, hogy ne jusson minduntalan eszembe az a lány a kocsmából, és ezért is jöttem el a barátaimmal egy kviddicsmeccsre, nos nem kis meglepetés ért. A lány, akire épp nem akarok gondolni - mert miért tenném? - seprűháton és Falcons mezben repült be a pályára. Mondanám, hogy tök lazán vettem ezt a fejleményt, de ami azt illeti eléggé letaglózott, és teljesen összezavart.
Eleve azért igyekeztem kiverni a fejemből, több-kevesebb sikerrel, mert hisz csak egyszer találkoztunk, nem is ismerjük egymást, nem beszéltünk le újbóli találkát, arra meg vajmi kicsi az esély, hogy megint véletlenül fussunk össze. Így nyilvánvaló, hogy ami az Üstben történt, nem jelent semmit. Nem, akkor sem ha minden porcikám ennek az ellenkezőjét bizonygatja azóta is, valahányszor eszembe jut! És hát nem kifejezetten előnyös, ha egy egyébként racionálisan gondolkodó ember álmokból, és vágyakból felépített világba ringatja magát. Mert persze, tök jó lenne megismételni a múltkorit, de mégis hogyan? Semmi mást nem tudtam róla, csak a nevét... Nem küldözgethetek neki kéretlen baglyokat, mint holmi zaklató - már ha egyáltalán a bagoly képes lenne megtalálni pusztán a neve alapján... Így egyszerűbbnek láttam elengedni, és elfelejteni. Alapból nem megy túl könnyen, erre... Erre belibben egy profi mérkőzés pályájára mint a Falcons fogója. Nekem meg abban a pillanatban az agysejtjeim felmondták a szolgálatot, és egész meccs alatt semmi másra nem voltam képes, mint tartani a kukkert a szemem előtt, és tekintetemmel követni a mozgását. Fogalmam sem volt, melyik csapat hány gólt szerzett, nem figyeltem semmi egyébre, a folyamatosan fel-felhangzó kiabálás is csak valami távoli zsiballyá változott. Úgy követtem őt a tekintetemmel, mint ahogy ő üldözte a cikeszt egész játék alatt.
Lélegzetvisszafojtva figyeltem ahogy cikázik a pályán, ahogy kicselezte ellenfele támadását, és ahogy egyszeriben - karom zsibbadásából ítélve, jó hosszú idő után - nekiiramodott, mikor megpillantotta végre a cikeszt. A meccs kezdetétől magamban szurkoltam neki. Mit csinált velem ez a lány? Én nem szurkolok egy meccsen! Mégis, órák óta csak görcsösen szorítottam a szememhez a kukkert, és figyeltem, hogyan szeli a levegőt. Mikor már majdnem elérte a cikeszt megfeszültem, és drukkoltam, hogy "gyerünk Jagger, mindjárt megvan...".
Abban a pillanatban egyszerre több dolog történt. A lelátótér nagyja üdvrivallgásban tört ki, ami megjegyzem még akkor is ízléstelen szerintem, ha tényleg elkapta a labdát. Pár ember hangosan felszisszent, ami tekintve az eseményeket reálisabb reakció volt. Én pedig, ahogy a gurkó nekicsapódott a lány karjának felugrottam a helyemről, és egy pillanatnyi habozás után rohanni kezdtem le a lelátóról. Útközben cikáztak a gondolatim. Mégis mi az istent csinálok? Komolyan képes leszek bejutni a játékosok számára lezárt részbe, a gyengélkedőbe? És ha igen, mégis miért? Egy lány miatt, akit egyetlen egyszer láttam, akit nem is ismerek, és aki talán már azt is elfelejtette, hogy létezem? Mármint komolyan. Persze, édes az a képzelgés, hogy talán ugyan azt a furcsa, és megmagyarázhatatlan vonzalmat éreztük mindketten a múltkor, de Merlin szakállára, ez a lány egy híresség, feltehetően többszázezres rajongói táborral. Én meg csak... Én vagyok. Mennyi a reaális esélye annak, hogy eszébe jutottam akár egyszer is azóta? Hiszen valószínűleg akárkit megkaphatna, akire csak rápillant, majd pont én kellenék neki, mi?
És mégis, akármennyire is azt súgta a józan eszem, hogy maradjak nyugton, én csak rohantam, keresztül a stadionon. Induláskor fél füllel hallottam, hogy a barátaim megkérdezik, hova sietek ilyen gyorsan, de nem álltam meg válaszolni. Fogalmam sincs, mennyi idő alatt értem le a lelátóról, de egyszerre megpillantottam egy biztonsági őr-szerű alakot, hosszú, fekete talárban állni a játékos-bejárat mellett. Még nagyobb sebességre kapcsoltam, a pálcámat elő sem vettem, csak elrohantam mellette. Totális idiótának éreztem magam, de már mindegy volt, innen nincs visszaút, hacsak nem a biztonsági őr karjai, szóval csak szedtem a lábam, ahogy bírtam, és reméltem, hogy humánus embertipus az ürge, és nem küld rám semmilyen átkot, vagy rontást. Jelenlegi elmeállapotomban szerintem nem is tudtam volna védekezni.
- Hé! Azonnal gyere vissza kölyök, oda nem mehetsz be! - hallottam a hangját a hátam mögött, de még csak a fejemet sem fordítottam vissza. Egyenesen a gyengélkedő sátor felé rohantam, és csak akkor torpantam meg, mikor beértem.
Majdnem orraestem, olyan hirtelen álltam meg, és ahogy körülnéztem azonnal megpillantottam Őt. Na onnantól kezdve nem is voltam képes realizálni, van-e bárki más a helyiségben rajtunk kívül, csak lemerevedtem.
- Jagger... - szólítottam meg, és hirtelen még idiótábbnak éreztem magam, mint eddig. Mégis mi a frászt keresek itt? Mit várok ettől? Azzal, hogy iderohantam, minden létező szabályt ignorálva, valószínűleg csak azt érem el, hogy valami őrült, fanatikus rajongójának hisz majd.
- Láttam, mikor megsérültél, és... Fogalmam sincs mi ütött belém. Tudni akartam jól vagy-e. - hadartam el a feltörő gondolataimat, majd elszégyelltem magam.
- Ne haragudj, őrültség volt ide rohannom. Semmi keresni valóm itt... Csak... Mondd, hogy jól vagy, és elmegyek... - gondolatban azért hozzátettem, hogy "ha akarod", amiért még hülyébbnek éreztem magam. Esküszöm, ha kiderül, hogy már azt sem tudja ki vagyok, megfordulok, és engedem a biztonsági őrnek, hogy általa tetszőleges átkokkal halmozzon el.  

Anonymous

First date Empty
Vendég
Szer. Feb. 10, 2021 10:18 pm

Nathaniel

Csodálatos érzés a győzelem, de azt hiszem, aki valaha nyert valamiben, az ismeri ezt az érzést. A karomba nyilalló fájdalom eltörpül ahhoz az energiához képest, amit a szurkolóink közvetítenek felénk. Az érdem nem csak az enyém, a gyengélkedőhöz vezető úton azt is megtudom, hogy pontszámban is lealáztuk az ellenfelünket. Büszkén veregetem meg a többiek vállát miközben bevisznek és felpakolnak az egyik ágyra. Szerintem nem kell ennek ekkora feneket keríteni, de a szabály az szabály.
Kicsit fáradtan, sziszegve lógatom a lábaim az ágyról, és kíváncsian pillantok a sérült karom felé. Csúnyább, mint szokott lenni más esetben, nem hiába hordunk védőfelszerelést...
- Szerencséje volt, le is szakadhatott volna a karja - a gyógyító a fejét ingatja miközben lefejti egész karomról a talárt, és vizsgálni kezd. Össze kell szorítanom a számat, hogy ne adjak hangot a nemtetszésnek. Szerencsére a néma szenvedésből is ért, és ellát fájdalomcsillapító bűbájjal mielőtt hozzálátna a kötözéshez. Nem egy különleges dolog a kartörés, arra figyelmeztet csak, hogy sokkal jobban fog fájni a gyógyulás, mint egy egyszerű törésnél, hisz szinte nincs ép csontom. Nyugtázom, hisz nem tudok mást tenni, aztán lehajtom a bájitalt. Ennek az íze sosem változik. Fogalmam sincs, mi lehet benne, nem vagyok egy szakértő, de hogy borzasztó, az biztos.
Néhány ágy még foglalt a sátorban, a másik fogó továbbra is eszméletlenül fekszik, a többieknek viszont csak apróbb sérüléseik vannak. Amíg a gyógyító végítéletére várok, hogy ezek után hazamehetek-e, hogy otthon töltsem szenvedéssel az éjszakát, vagy a Mungóba küldenek, az ágy szélére húzódok és egy pohár vízzel öblítem ki a számból ezt a szörnyű ízt.
Ekkor hallom meg a kiabálást, s szemöldökömet összevonva pillantok a sátor bejárata felé. Sűrűn pislogni kezdek, és megrázom a fejem. Azt hittem, káprázik a szemem, vagy a gurkó a fejemet is eltalálta, de nem, a fiú az Üstből tényleg belógott ide. Leugorva az ágyról néhány lépést teszek felé, majd elnevetem magam.
- Semmi baj, a barátom - intek a felénk közeledő varázslónak. Nem is értem, hogy lóghatott be mellette, de most nem is ez érdekel. Levakarhatatlan mosollyal hallgatom az aggodalmas hangját. Így nappal, más fényviszonyok között még helyesebb, mint ott volt. Nem gondoltam, hogy még valaha összefutunk, és tessék...
- Jól vagyok, semmi komoly - nyugtatom meg, ha már erre volt kíváncsi, de megrázom a fejem, és közelebb lépek hozzá. Az sem érdekel, hogy egyesek moziznak, átölelem ép karommal a derekát és mellkasára hajtom a fejem. Nem akarom, hogy megint olyan hamar érjen véget, ahogy elkezdődött. Fogalmam sincs, mi ütött belém, talán pont, hogy el kéne zavarnom, mert hát ki az az őrült, aki így betör egy gyógyító sátorba? Elővigyázatosabbnak kellene lennem, és apám szavainak kellene a fülemben csengenie. "Ne engedj magadhoz közel senkit, akit érdek vezérelhet." De most komolyan, ez a srác, akinek hallom a szívdobogását, tényleg ilyen lenne?
- Hoztál csokit? - pillantok fel rá továbbra is átölelve a derekát.
Anonymous

First date Empty
Vendég
Szer. Feb. 10, 2021 11:39 pm

Jagger & Nate

Let's see the match

Azt hiszem, végérvényesen kijelenthetjük, hogy nem vagyok normális. Mármint az egy dolog, ha egy olyan lány után áhítozom, akit valószínűleg soha többé nem látok, de az, hogy ez a lány ráadásul még egy híresség is... Mentségemre szóljon, honnan tudhattam volna?  És mégis, hiába van bennem a negatív gondolat, hogy mekkora őrültség, amit teszek, egyszerűen képtelen vagyok kontrollálni a saját cselekedeteimet. Hiába zakatolnak a gondolataim egész úton azon, hogy sosem lennék elég jó hozzá, és hogy valószínűleg azt sem tudja már, ki vagyok, és a múltkori csak egyszeri alkalom volt, mégsem lassítok. Egyszerűen képtelen vagyok rá. Csak rohanok, ahogy a lábam bírja, a szurkolók elől elzárt rész felé, mert tudni akarom, hogy jól van-e. Mert nem hagy nyugodni a gondolat, hogy végignéztem, ahogy egy gurkó nekicsapódik a karjának. Hogy valami baja esett. Egyszerűen azt éreztem, hogy látnom kell. Akkor is, ha közvetlenül azután, hogy megpillantom kirakja a szűrömet. Akkor is, ha az kell hozzá, hogy egy biztonsági őr leterítsen valami átokkal. Megjegyzem, teljességgel meglepett, hogy nem tette. Mármint, ha én lennék a biztonsági őr, és valaki, aki illetéktelen random elrohanna mellettem, biztos, hogy minimum egy kábító átkot rászórnék hátulról. Merthogy azért van ott, hogy ne menjen be senki, nem? Bár igazából, ennek köszönhettem, hogy eljutottam egyáltalán a sátorig, szóval annyira nem bántam. Méterekkel volt tőlem lemaradva. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan tudok futni.
Mikor betoppantam, és kibukott belőlem érkezésem oka, újra annak a zavart srácnak éretem magam, mint múltkor az Üstben, találkozásunk legelején. És idiótának. Egy óriási, hatlamas nagy idiótának. Komolyan, mégis ki az a gyökér, aki képes betörni egy stadion lezárt részébe, hogy lásson egy lányt, hogy éppségben van-e, aki talán látni sem akarja?
Annyira bebeszéltem magamnak az idefelé úton, hogy tuti nem akarna látni, hogy legalább annyira meglepett, mikor elnevette magát, és a mögöttem loholó őrnek a barátjaként "mutat be", mint mikor megláttam berepülni a pályára.
Mikor megnyugtat, hogy jól van, akkor vettem csak észre, hogy egész addig visszatartottam a lélegzetem. Egy megkönnyebbült sóhaj szakadt ki a tüdőmből, és már éppen készültem, hogy betartsam, amit mondtam, és elmenjek, mikor közelebb lépett és átölelte a derekam. A szivem úgy kezdett zakatolni, mint a Roxfort Expressz szeptemberenként, arcomra mosoly kúszott, és gyengéden magamhoz öleltem, vigyázva a sérült karjára. Ezúttal tényleg nem akarom többé elengedni ezt a lányt! Egyszer megtettem, és azt hittem, sosem látom újra. Kezdem azt érezni, hogy az egész találkozásunk sorsszerű. A múltkori is, ez meg aztán pláne. Az én meccsre járási szokásaimat tekintve mégis mennyi az esélye annak, hogy pont egy olyan meccsre megyek el, amin ő játszik?
Mikor felnézett rám, és megkérdezte hoztam-e csokit, mélyen belenéztem a szemébe.
- Hogy őszinte legyek, volt egy zacskó drazsém, de elejtettem, mikor megláttalak berepülni a pályára... - vallottam be töredelmesen. - Meglepődtem... - lehetséges, hogy vágtam itt egy furcsa grimaszt, de rögtön az után vissza is tért a mosoly az arcomra. - Nem számítottam rá, mikor elindultam a meccsre, hogy találkozok még valaha veled. Most pedig nem volt időm megállni csokit venni. Üldöztek... - szemeimmel a távozó biztonságiőr felé intettem, de azon nyomban vissza is fordultam, mert egy pillanatot sem akartam elhalasztani, míg nézhetem. - Ha szeretnéd, futhatok még egy kört, és hozhatok... De most inkább csak ölelnélek még, ha nem baj. - Nem érdekelt, ki hallja a szavaimat, nem érdekelt, hányan, és kik vannak még rajtunk kívül a sátorban, számomra itt, és most, hasonlóképp az Üst-beli találkozásunkhoz, csak ő létezett.

Anonymous

First date Empty
Vendég
Csüt. Feb. 11, 2021 11:21 pm

Nathaniel

Egy pillanatig sem hittem volna, hogy ez a meccs így fog végződni, és ezzel nem a sérülésemre gondolok. Az semmi, a fájdalom ellenére teljesen jól vagyok, na de hogy betör egy félig idegen, hogy meggyőződjön róla, életben vagyok és nincs semmi bajom? A helyzet teljesen abszurd, és hihetetlen, ezért az elején még csak pislogok, hogy tényleg ez lenne a valóság? Aztán rájövök, hogy ez a valóság, tényleg átölelhetem és magamba szívhatom az illatát. Épp annyira érzem magam most bolondnak, mint amennyire őt gondolom. Elképzelni sem tudom, mi ütött belé, amikor kitalálta ezt a hülyeséget.
Most viszont ahelyett, hogy erre kérnék magyarázatot, sokkal inkább az érdekel, csokit hozott-e magával. Hát na, három órányi repülés után megéhezik az ember, és egyébként is, mivel lehetne a legjobban díjazni az erőfeszítéseket, ha nem minden nő kedvencével, egy kis csokoládéval? Igaz, igaz, akár be is érhetném ővele...
Válaszát hallva ismét elnevetem magam. Nem elég, hogy felbukkant a semmiből, eljátszotta a hős királyfit, aztán egy órányi ismeretség után olyan érzéseket váltott ki belőlem, amire nem számítottam (és nem is tudom hova rakni), most az is kiderül, hogy nem egy őrült rajongó. Ha nem ködösítené el az elmémet a rózsaszín köd, amibe miatta burkolóztam, megfontolnám, ez hogy lehetséges. A rózsaszín lepel alatt azonban csak ő létezik, és a táncunk, na meg az elcsattant csók emléke. Szeretném, ha ez nem egy egyszeri alkalom lenne. Most másra sem vágyok.
- Akkor ez a sors keze volt. Az övéért cserébe elvette az enyémet - viccelődök vele, aztán határozottan megrázom a fejem. - Semmi szükség rá, szerzek máshonnan.
Csokit a legegyszerűbb szerezni, szerintem a testvéremnél is mindig van. Általában ő az első, aki megjelenik a gyógyító sátorban, ha történik valami, és amikor ez eszembe jut, hátrébb is húzódok Nate-től. Egy pillanat alatt tisztul ki előttem a kép. Messzire azért nem megyek, de ennyi pletykaalap szolgáltatás is bőven elég volt egyszerre.
- A helyzet az, hogy neked tényleg nem kellene itt lenned, az apám leveszi a fejed, ha itt talál - egyszer felé fordulok, a következő pillanatban pedig a bejáratot figyelem. Ahogy látom, a gyógyítónk is végez lassan a többiek ellátásával, és hamarosan megkapom a határozatot.
- Lesz egy afterünk, eljössz? - jobb ötlet híján ezt dobom fel, így nem kell sokat várnom arra, hogy újra lássam, de nem is kell attól félnem, hogy a hírhedt Lestrange család az első öt percben elüldözi a fiút, aki miatt pillangók repkednek a gyomromban. - Lesz sok étel, és sör, meg én...
Anonymous

First date Empty
Vendég
Pént. Feb. 12, 2021 10:34 pm

Jagger & Nate

Let's see the match

Nem tudnám leírni mekkora kő esett le a szivemről, mikor odalépett hozzám, és átölelt. Rettegtem, hogy elzavar, hülyének néz, vagy fel sem ismer. Ahogy mellkasomnak döntötte a fejét, mélyen beszívtam az illatát, és megint éreztem azt a furcsa, egész testemet uraló érzést, hogy nem akarom elengedni. Hogyan lehet egy idegen lány közelsége ennyire jó érzés? Mintha hosszú éveken keresztül nem vettem volna levegőt, és most egyszerre ömlik be a tüdőmbe az oxigén.
Kimondtam amire gondoltam. Hogy ölelni akarom. Aztán valami megváltozott, éreztem hogy feszültté vállt a karjaimban, majd pár pillanat múlva el is húzódott. Mintha jeges vízzel öntöttek volna nyakon, kirázott a hideg, és borzongás futott át rajtam. Oké, persze eleve arra számítottam, hogy elküld majd, na de az előbb még hozzám bújt... Aztán meg közli, hogy menjek el? Mert az apja leszedi a fejem, ha itt talál. Egy pillanatig visszhangzott a mondata a fejemben, és csak néztem az arcát. Láttam, ahogy kapkodja a szemét köztem és a bejárat között, nyilván azt várta, hogy az apja bármelyik pillanatban beléphet. Igaza volt. Eleve nem kellett volna ide jönnöm, de ő láthatóan mégis örömmel fogadott. Enyhén megfeszült az állkapcsom, és bólintottam. Továbbra sem tudtam levenni róla a szememet.
- Rendben - szólaltam meg végül. - Elmegyek, mert ezt akarod. De előtte valamit tudnod kell. Nem félek apádtól. Semmit nem tudna sem tenni, sem mondani, ami miatt kevésbé vágyna minden porcikám arra, hogy a közeledben legyek. - Átkoztam már magam néha a túlzott őszinteségemért, és jelen pillanatban úgy éreztem, ez is olyan pillanat, de nem tehettem róla, és nem akartam ellene tenni. Egyszerűen csak azt akartam, hogy tudja. Nyilván tudtam, hogy igaza van, hisz semmi keresni valóm nem volt a gyengélkedő sátorban, pláne ha jön a családja, megnézni, jól van-e. Csak egy idegen srác voltam, akivel egy kocsmában találkozott, ami nem túl biztos lábakon nyugvó alap ahhoz, hogy bemutasson az apjának. De attól még nem akartam elmenni. Attól féltem, hogy ugyan azt fogom érezni, mint legutóbb. Hogy soha többé nem láthatom. Nem akartam ezt az érzést, ami annyira őrjítő volt. Valahányszor rá gondoltam, és az Üstben történtekre, mosoly kúszott az arcomra, aztán rögtön utána elszomorodtam, mert azt hittem soha nem fog megismétlődni. Hogy örökre csak egy emlék marad. És most mégis itt álltunk, egymással szemben, és ő arra kért, menjek el. És aztán mi lesz? Hogyan találnám meg újra? Egyáltalán akarná, hogy megtaláljam?
Nem mozdultam azonnal, hogy elmenjek. Talán jól is tettem, mivel a következő kérdésével megválaszolta a gondolataim egy részét. Mikor megkérdezte, elmegyek-e az afterjükre, megdobbant a szivem: ezek szerint csak nem akar arra kárhoztatni, hogy örök időkre az emlékével kelljen beérnem. Legszivesebben azonnal rávágtam volna, hogy "igen, persze hogy elmegyek, kaja se kell, sör se kell, csak veled lehessek". De elbizonytalanodtam.
- Biztos szeretnéd, hogy elmenjek? Nem lenne gond? Úgy értem, most nem a csapattársaiddal kellene ünnepelned a győzelmeteket? - kérdeztem vissza, mielőtt reflexből rávágtam volna az igent. - Nem akarom elvonni a figyelmedet a barátaidtól. Másfelől persze nagyon szivesen mennék... Nekem már az is elég ha te ott leszel, másra nem vágyom.
Az az igazság, hogy miatta persze menni akartam arra az afterre, viszont legszivesebben csak kettesben akartam volna vele lenni. Jobban meg akartam ismerni, és erre nem a legalkalmasabb helyszín egy kviddics játékosokkal teli after party.

Anonymous

First date Empty
Vendég
Kedd Feb. 16, 2021 10:55 pm

Nathaniel

Felhorkantok a vakmerőségét bizonygató szavak hallatán, de inkább nem fűzök hozzá semmit. Hülye lennék már most elüldözni egy ilyen embert magam mellől, akiben hosszú idő óta először többet látok holmi rajongónál. Mosolyogva rábólintok, most az egyszer elhiszem, ha elképzelni nem is akarom, milyen bátorsággal állna ki az apám ellen. Az ellen, aki úgy lát engem, mint az ő drágakövét, akit legszívesebben üvegbe zárva tartana, hogy ne essen semmi bántódása. Na, pont ezért furcsállom, hogy még nincsenek itt aggodalmaskodva.
Végül úgy döntök, most itt az ideje ténylegesen kiküldeni a gyógyító sátorból a váratlan vendégemet, de mivel nem szeretném, hogy ez itt és így érjen véget, elhívom az afterre. Ilyenkor mindig ünneplünk, és a plusz egy fők csak dobnak a hangulaton. Szóval miért is ne?
- Eleget vagyok velük összezárva. Senkit nem fogsz zavarni - azért elég nagy butaságnak tartom ezt a kérdést ahhoz, hogy ne hagyjam ki a szemforgatást, amivel ezt számára is nyilvánvalóvá tudom tenni. Talán az ikertestvéremből ragadt rám ez a férfias gondolkodásmód, de én egyenesen agyérgörcsöt tudok kapni attól, ahogy egyesek, főleg a nők túl tudják bonyolítani a dolgokat. Hisz a nem, az nem, az igen, az pedig igen.
- Gyere tízre a tavernába. Mondd, hogy Lestrange vendége vagy - azzal intek neki a fejemmel, hogy most már tényleg ideje mennie. Búcsúzásra már nincs idő, hallom apám súlyos lépteit, amint valószínűleg Jerichoval a nyomában a bejárathoz közelednek.
Visszacsüccsenve az ágyam szélére mosolyt varázsolok az arcomra és megvárom, míg ők is kifaggatnak a hogylétemről, aztán megkapom az utasításokat a gyógyítótól.

A taverna, London

Felkötött kézzel, de büszkén, a fájdalmat tűrve üldögélek a bűbájokkal melegen tartott terasz legnagyobb asztalánál a többiekkel. Ahogy mindig, most is alaposan átbeszéljük a meccsen történt hibákat és sikeres cseleket, amiket a továbbiakban is alkalmazhatunk. Annak ellenére, hogy teljesen belemerültünk a beszélgetésbe, gyakran pillantok fel, és figyelem a bejáratot.
Nem vagyok benne biztos, hogy el fog jönni. Vagy hogy egyáltalán tudta-e, hol keressen. Elég pontos az, hogy jöjjön a tavernába? Végülis...csak egy van belőle, ahová a megunkfajták járnak... Talán csak nincs még tíz óra. Igen, az meglehet, de ha késik, az sem baj, csak érjen ide.
Valójában magam sem tudom, miért kételkedek benne. Ő volt az, aki úgy rontott be a sátorba, mintha minimum meghaltam volna, szóval...miért is ne jönne?
A csontjaim összeforrasztására kapott bájitalra nem nagyon kellene alkoholt fogyasztanom, de egy üveges vajsört azért csak kértem, terveim szerint ezt az egyet fogom iszogatni egész este, amíg kitart, aztán baracklére váltok.
Anonymous

First date Empty
Vendég
Szer. Feb. 17, 2021 5:47 pm

Jagger & Nate

Let's see the match

Tudtam, hogy igaza van, és ideje mennem. Tényleg nem féltem ugyan az apjától, de akkor sem kellett volna itt is most találkozzak vele. Eleve enyhén szólva korai, másrészt meg, itt se kéne lennem. Szóval, mikor Jagger elmondta, mikorra vár, és hova, némán biccentettem egyet, beleegyezésem jeléül, és elindultam kifelé. Ahogy a sátor széléhez értem, megálltam egy pillanatra, hogy előzékenyen beengedjek pár érkezőt. Feltételezem a családtagjait. Vissza akartam rá nézni, de nem tettem. Ha minden igaz, hamarosan újra láthatom, szóval most az volt a legegyszerűbb, hogy vettem egy mély levegőt, és elhagytam a gyengélkedőt.
A kifelé vezető utam hosszabbnak tűnt, mint mikor idefelé jöttem, valószínűleg, mert semmi okom nem volt a siettségre. Elhaladtam a strázsáló őr mellett, biccentettem neki, ha már megfuttattam, majd elhagytam a stadiont, és visszatértem az Akadémia kollégiumába.
Míg vártam az estét, egyszerre voltam izgatott, hogy egyáltalán elhívott, és újra láthatom, valamint ideges, hogy vajon a barátai mit fognak ehhez szólni. Őszintén, mindent elkövettem, hogy lekössem a gondolataimat: megpróbáltam tanulni, olvasni, aludni, tettem egy kört az udvaron, zenét hallgattam, de semmi nem jött be. Ahogy közeledett az este, egyre erőteljesebben püfölték az újabban bennem lakozó tündérmanók a gyomromat, és egyszerűen képtelen voltam megülni a hátsómon. Valójában már fél kilenckor Londonban voltam ennek köszönhetően, és csak utcáról utcára jártam a várost, hogy gyorsabban teljen az idő. Bolyongásom közben a muglik lakta városrész egy éjjel-nappali boltjában vásároltam egy hatalmas tábla csokoládét. Kész szerencse, hogy mióta nagyjából szabadon mozoghatok a világban mindig van nálam némi mugli pénz is. Pedig csak nézelődni mentem be.  

Pontban tíz órakor léptem be a taverna ajtaján, kezemben a csokival,amit méretéből fakadóan nem tudtam hová eltenni, és tekintetemet körbefuttattam a bentlévőkön. Azt mondta, mondjam, hogy Lestrange vendége vagyok, de nem kérdezte senki, szóval mikor megpillantottam az arcát a terasz egyik asztalánál, nemes egyszerűséggel elindultam arra. Úgy vonzott magához, mint fény a lepkét. Nagy bánatomra, most nem tudtam mindenkit kizárni a tudatomból rajta kívül, hisz a barátaival ült egy asztalnál, amitől rendesen meg is illetődtem. Szabad kezemmel a tarkómat dörzsölve értem oda az asztalukhoz.
- Öhm... Sziasztok... - köszöntem rettentően intelligensnek tüntetve fel magamat. Nem gondoltam volna, hogy valaha torkomon akad a szó, és öhmmögni fogok, és tessék, mégis itt vagyunk.
A következő mondat lényegesen egyszerűbben csúszott ki, mivel nem egy asztalnyi társaságnak, csak egyedül Jaggernek szántam, belenézve a szemébe.
- Hoztam neked csokit - emeltem fentebb a szerzeményemet, hogy ha eddig nem vette volna észre, biztosan feltűnjön neki, és elmosolyodtam. Most, hogy köszöntem a társaságának, megint kezdtek elhomályosodni a környezetemben lévő arcok, és mintha csőlátásom alakult volna ki hirtelen, csak őt véltem látni, szóval képtelen voltam nem mosolyogni. Egyszerűen majd kiugrottam a bőrömből, hogy itt van, láthatom, és még csak biztonsági őröket se kellett hozzá megfuttatnom.

Anonymous

First date Empty
Vendég
Hétf. Feb. 22, 2021 1:02 am

Nathaniel

Nem is sikerülhetett volna jobban a nap ennél. Sikeres meccs, minimális sérülés, és Ő. Kell ennél több egy lánynak? Valamelyiknek biztosan, nekem viszont a maximumnál is több. Biztosan emlékezni fogok erre a napra még sok-sok év múlva is.
Belemerülünk a beszélgetésbe, de egyből észreveszem Nathaniel közeledését. Mosolyogva intek és köszönök neki. Most még eléggé egyben van a csapat, de úgy egy órán belül fel fog vegyülni a társaság a hozzátartozókkal.
Nem érzem szükségesnek, hogy bemutassam a csapatnak, ezért csak felállok, és terveim szerint átmászok az asztalon, az a leggyorsabb módja, hogy kijussak anélkül, hogy a többieknek fel kelljen állniuk. Ott a közepén állok meg és nevetem el magam.
- Te bolond - ingatom a fejem miközben lemászok hozzá. Már én sem emlékeztem rá, mit kértem, nem sejtettem, hogy majd ő észben tartja. - Nem kellett volna, de köszönöm. Csoda vagy.
Gondolkodás nélkül fogom meg a kezét és húzom a terasz félreeső részéhez. Azt hiszem, abban mindketten egyetértünk, hogy szükségünk van egy kis térre, hogy kettesben tudjunk beszélgetni és ne vegyenek körül kíváncsi tekintetek.
- Kérlek mondd, hogy nem gyakran csinálod ezt. Mentesz meg lányokat, aztán betörsz hozzájuk - kétlem, hogy így lenne, a hangomból pedig ő is kihallhatja, hogy viccelek vele.
- Ha már így alakult... - felkötött kezemet nyújtom felé. Meg sem bírom mozdítani az ujjaimat, de hát így lesz hivatalos a bemutatkozás -, Jagger Lestrange. Kviddicsjátékos, hetedéves Mardekáros.
Anonymous

First date Empty
Vendég
Hétf. Feb. 22, 2021 11:43 pm

Jagger & Nate

Let's see the match

Amennyire vártam ezt a percet, hogy újra láthassam Jaggert, éppen annyira voltam zavarban is, legfőképp az asztaltársaság miatt. Oké, nem kertelek, bevallom, féltem egy kicsit. Hálát adtam az égnek, hogy láthatóan Jagger éppen annyira nem érezte szükségesnek a bemutatásomat, mint én, mert nekem bőven elég volt a köszönés. Tulajdonképpen csak és egyedül miatta jöttem, és lehet, hogy ez rosszul hangzik, de jelen pillanatban nem érdekeltek a többiek. Ahogy az asztal tetején állva elnevette magát, mikor felemeltem a csokit, még szélesebbre húzódott arcomon a mosoly. Legbelül azt kívántam, bár örökké hallgathatnám a nevetését. Önkéntelen reflexből nyújtottam a kezemet, hogy lesegítsem az asztalról, bár magam sem tudom, hogy az udvariasság hajtott-e vagy hogy meg akartam érinteni. Teljes mértékben igazat adtam a "bolond" titulusnak, hisz mióta először találkoztam vele, mintha elment volna az eszem. A mai nap után meg pláne nem tudom maradt-e még valami a fejemben a rózsaszín köd mögött. De komolyan... Betörni egy épület lezárt részébe? Totál megőrültem.
- Ugyan kérlek, hisz ez csak egy tábla csoki. Bármikor szivesen hozok neked csokit. - Azt hiszem, elpirulhattam kissé, de szerencsére éjszaka van, és az ivók nem igazán a jó kivilágításukról híresek, szóval reménykedtem benne, hogy ő ezt nem látta.
Ahogy megfogta a kezem, és elindult egy félreeső rész felé, természetes mozdulatokkal követtem - nem nagyon kellett győzködni, hogy menjek már -, és éreztem, ahogy a melegség szétárad bennem az érintése nyomán. Az előtt, hogy vele találkoztam volna, sosem éreztem hasonlót. Mikor elég távol értünk az asztaluktól, és szembefordulva velem feltette az ugratásnak szánt kérdést, magam sem tudom, miért, szemrebbenés nélkül válaszoltam.
- Ami azt illeti, ez nálam mindennapos. Ez a hobbim, tudod... - Pillanatnyi hatásszünetet sem birtam tartani, mert azonnal elnevettem magam, annyira nem bírtam komolyan venni ezt a kijelentésemet. - Merlinre dehogy. Fogalmam sincs, mi ütött ma belém, sosem csináltam még hasonlót. - Bár minden vágam volt a szemébe nézni, és elveszni a tekintetében, mégis lesütöttem egy pillanatra a szememet, mikor a következő mondat kibukott a számon. - Csak meg akartam tudni, hogy jól vagy-e.
Mikor felém nyújtotta felkötött kezét, és már-már formálisan bemutatkozott széles mosoly húzódott az arcomra. Más esetben a bemutatkozásnál az ember megrázza, és enyhén megszorítja beszélgetőpartnere kezét, de itt és most ez nálam nem volt opció. Nem akartam neki fájdalmat okozni. Olyan gyengéden simítottam a tenyerébe az enyémet, hogy bőrünk éppenhogy összeért, nem szorítottam, nem ráztam. Beleborzongtam a gondolatába, hogy egyszer el kell engedjem a kezét, ahogy abba is, hogy valaha fájdalmat okozzak neki.
- Örülök a szerencsének. Nathaniel Yordmoon, első éves akadémista. - viszonoztam a bemutatkozást, és közben próbáltam elhessegetni a kisördögöt a fejemből, aki azt pusmogta, hogy vajon mit akarok én, egy tanárnak készülő, teljesen átlagos srác, ettől a gyönyörű lánytól, aki fiatalabb mint én, és már most sikeres. Tudtam mit akarok: meg akarom ismerni. Nem érdekelt, hogy kviddicsezik-e, hogy híres-e, számomra ő nem Jagger Lestrange volt, a kviddicssztár, hanem Jagger, a lány a Foltozott Üstből, aki ellopta a józan eszemet. Nem húztam el a kezemet az övétől, csak mélyen belenéztem a szemébe és mosolyogva hozzátettem: - Tudod, a foglalkozásodnál jelenleg milliószor jobban érdekel, melyik a kedvenc csokoládéd. Hatalmas ám a választék, és nehéz találomra választani, ha nem ismerem az ízlésed.

Anonymous

First date Empty
Vendég
Csüt. Feb. 25, 2021 10:10 pm

Nathaniel

Örültem a találkozásnak, még ha véletlenül is történt mindkét alkalommal. Különös érzés fogott el már első alkalommal, de akkor még nem hittem volna, hogy újra fogjuk látni egymást. Az pedig a legmerészebb álmaimban sem történt volna meg, ami éppen zajlik. Hogy törött kézzel, a csapattársaimmal való ünneplésen ejtjük meg az első igazi találkozást.
- Amúgy a bátyám a csokifelelős, neki ne szólj erről - kicsit közelebb hajolok, és úgy suttogok, mintha valami hatalmas közös titkunk lenne. Az az igazság, hogy még sosem voltam olyan igazi randin, ezért fogalmam sincs, mit hogyan kellene csinálni, vagy miről kellene beszélgetnünk. Az viszont tényleg hatalmas plusz pont, hogy nem felejtette el a butaságot, amivel a sátorban támadtam le.
Ha akarnánk sem tehetnénk formálissá a bemutatkozást, valahogy nem megy ez nekünk. Egy pillantás elég hozzá, hogy elvesszek a tekintetében, alig bírom megjegyezni a családnevét, mert az agyam jelenleg takarékon működik. Azért beleerőltetem emlékeimbe, és elmosolyodok. Ez már egy mérföldkő, megtudni a másik nevét, aki amúgy néhány órácska alatt elvette az eszed.
Elnevetem magam, mikor elhangzik a komoly kérdés. Ismerkedésünk első kérdezz feleleke olyasmivel indul, amit egyébként tényleg hasznos lehet megtudni a másikról.
- A pisztáciás Bogoly Berti féle olvadós csoki - bólintok. Egyértelmű, nincs is annál finomabb a világon, mikor a két íz különválik az ember szájában. Egy formába öntött varázslat, én mondom. - De ezt is nagyon szeretem, apa mindig ilyet vesz nekünk karácsonykor.
Odébb lépek, és elfoglalok egy padot a kivilágított fa alatt. Felhúzott lábbal Nathaniel felé fordulok, és mivel nem szeretek segítséget kérni, fogaim segítségével nyitom ki a csoki papírját. Letörök egy darabot, amit aztán egyenesen a szájához emelek.
- Mondd, hogy te is épp annyira szereted a csokit, mint én - kicsit talán erőszakosabban hangzik ez, mint amilyennek szánom, de ha van valami, ami jó, ha közös az emberekben, az az evési szokásaik.
- Van egy fontos kérdésem - hagyok egy kis időt, hogy eléggé felkeltse az érdeklődését, és kíváncsian várja, mivel akarom tovább fárasztani. Addig bekapok egy kocka csokit, még azt is meg kell várnia, míg lenyelem a falatot. - Nincs az akadémia közelében egy rendes kocsma, hogy te egészen az Abszol útig mentél? Nem tudom, eddig gondolkodtam rajta, hogy ott tanulok tovább...
Anonymous

First date Empty
Vendég
Pént. Feb. 26, 2021 4:00 pm

Jagger & Nate

Let's see the match

Minden alkalom, mikor közelebb hajol, és úgy beszél hozzám, mintha bizalmas dolgot osztana meg, bármily banális is legyen az - mint például, hogy kitől kapja általában a csokikat -, megdobban a szivem. Fogalmam sincs, miért, egyszerűen azt kívánom, bár minden alkalommal így beszélne hozzám: nekem suttogva a szavakat, mintha titok lenne, amit csak én hallhatok. Ugyan így reagáltam hát rá.
- Ne aggódj, köztünk marad. Nem köplek be a bátyádnál, hogy mástól is elfogadsz csokoládét, nem csak tőle. - És azt sem mondom el a bátyjának, bárki is legyen az, hogy engem mennyire boldoggá tesz, hogy van lehetőségem csokoládét adni neki. Ha csak azzal érhetném el, hogy lássam, hogy csokoládét veszek, minden percemet a boltok édességes pultjánál tölteném, és minden vagyonomat csak erre költeném. De azért kicsit remélem, hogy inkább magam miatt találkozna velem a jövőben újra, mintsem az édesség miatt. De azért hát nem árt tudni, milyen csokit is szeret igazán, ha esetleg mégis csak így érhetnék el újabb találkozót, tudjam, mivel készüljek. Meg egyébként is szívesen járnék mindenben a kedvében.
Imádom hallani a nevetését, önkéntelenül is egyre szélesebb mosoly kúszik az arcomra, és mélyen elraktározom a megosztott információt elmémben.
- Uh, az tényleg finom! - reflektálok a pisztáciás csoki gondolatára, és hirtelenjében meg is kívántam, de pechemre csak egy egyszerű tejcsokoládéval készültem a mai este. Na majd legközelebb! Feltéve, ha lesz olyan, és nem szakítanak el minket megint idejekorán, hogy elhívhatnám egy találkozóra.
Ahogy észlelem, hogy a pad felé orientálódik, gondolkozás nélkül követem, és letelepedek mellé, minél közelebb hozzá. Mosolyogva néztem, ahogy a fogával szenved a csomagolással, mígnem sikerült kibontania, és kuncogva megszólaltam.
- Ugye tudod, hogy szivesen kibontottam volna, ha szólsz? - persze az már az első találkozásunk alkalmával átjött, mikor kérdőre vont, miért siettem a segítségére, hogy talán ő az a tipus, aki jobb szereti egyedül intézni a dolgait, ezért nem is kaptam ki a kezéből a csomagolást. Ahogy a szám elé emelete a letört darabot, egy pillanat erejéig a csokira néztem, majd bele a szemébe. Ajkaimmal picit az ujjához is hozzáérve kaptam be a darabot, ha már elém tartotta, és elmosolyodtam. Megvártam, míg a kocka elolvad a számban, és csak aztán válaszoltam.
- Létezik ember, aki ne szeretné a csokit? - picit felvontam a szemöldökömet, majd sorolni kezdtem: - A kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas csokoládét, a csomagolt csokoládét, a meztelen csokoládét, az egész csokoládét, a megkezdett csokoládét, az édes csokoládét, a keserű csokoládét, a csöves csokoládét,a mogyorós csokoládét, a tejcsokoládét,a likőrös csokoládét, a tavalyi csokoládét, az idei csokoládét és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon. - szinte egy szuszra haradtam el majd elnevettem magam, és hozzátettem még egyet. - De a csokibéka a legjobb, kivéve, ha elugrál.
Hirtelen mintha komolyabb hangot ütött volna meg, és én fejemet picit félrebillentve vártam, hogy feltegye azt a fontos kérdését. Vajon mire lehet kíváncsi? Mikor azonban kkimondta, ismét elnevettem magam, mert ennél lényegesen fontosabb dologra számítottam, de megvontam a vállamat.
- Kocsma éppen akad, de néha nem árt kiszakadni az akadémia közeléből, nemigaz? Nomeg, aznap elég sokmindent kellett vásárolnom, azért mentem el az Abszol útig. Tudod, randevúra készültem... - bevallom egy kicsit szándékos volt a megfogalmazás, és lopva rápillantottam, sunyi mosollyal ajkaimon, míg azt a pillanatnyi hatásszünetet tartottam. - ... a fivéremmel. - Hogy őszinte legyek, hosszú ideje ő, Jagger Lestrange az egyetlen, akivel tényleg randevúzni akarok. És persze igazából szerintem már ez, hogy itt beszélgetünk a padon ülve is annak számít, valahogy minden perccel azt érzem, hogy még többet akarok belőle. Picit közelebb hajolva, összeszűkített szemekkel, és hamiskás félmosollyal folytattam. - Vagy, te talán bánod, hogy az akadémiához közeli kocsmák helyett a Foltozott Üstöt választottam az alkohol beszerzésére? Mert szerintem jobb helyre nem is mehettem volna aznap... - megint elvesztettem egy pillanatra a tetteim feletti kontrollt, és önkéntelen mozdulattal igazítottam meg arca mellett egy rakoncátlan hajtincset, megsimítva ezzel kissé orcáját.  

Anonymous

First date Empty
Vendég
Vas. Feb. 28, 2021 11:59 pm

Nathaniel

Nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen, hogy az első perctől fogva egy hullámhosszon voltunk egy vadidegennel, és nem voltak kínos csendek. Olyan, mintha ezer éve ismerném, csak többet és többet akarok belőle, hallani a nevetését, és érezni azt a fura löketet, amivel megnevettet. Általában csak az erőltetett mosolyra futja, nem nagyon volt fiú az életem során, aki le tudott volna kötni néhány percnél tovább. Erre tessék, véletlenszerűen csöppent az életembe Ő, akivel minden olyan egyszerű.
Őszinte mosollyal nyugtázom, hogy a csokiízlésünk is megegyezik. Igen, ismerek nem is egy embert, aki egyenesen rosszul van ettől az édességtől. Na, hát én imádom, és néha azt kívánom, bár többet is ehetnék. Butaság, és furcsa az első randin arra gondolni, hogy a jövőben összeveszni csokin nem fogunk? Majd én el leszek a néhány kockámmal, őt pedig hagyom, hogy egye a saját részét, és még az utolsó kockára lecsapok... Jagger, térj vissza közénk!
Alig észrevehetően megrázom a fejem, s a csoki kibontásával foglalom el magam. Hihetetlenül örülök annak, hogy nem veszi ki a kezemből, hanem türelmesen megvárja, amíg megküzdök vele.
- Tudom, de te is tudod, hogy megoldom - és ez nyilvánvalóvá vált, ezért nagy mosollyal fordulok felé. Egyelőre nem tudok rossz pontot számolni nála, pedig esküszöm, a belső ördögöm azt várja, mikor pánikolhat be és lobbanthatja lángra ezt az egészet, és nem a jó értelemben.
Mikor a csokit a szájához érintem, érezhetően lángra kapok, de az átlaggal ellentétben most lassan, csendesen emészt fel az érzés. A pillanat hosszúra nyúlik, azt kívánom, bár ne is lenne vége. Csak ő, meg én, és a csoki. Talán valamivel kevesebb távolság köztünk...
Hiába beszél viszonylag hosszú ideig, még mindig nem térek magamhoz. Hol ajkát, hol a szemeit figyelem, és csak hagyom, hogy sodorjon az ár, meg a tűz. Pont úgy jön, mint amikor a parázsra az ember benzint locsol. Fellobban, aztán alábbhagy, de nem alszik ki.
- Csokibéka - ismétlem a szavaiból kiragadott lényeget. Őszintén? Fogalmam sincs, mit kérdeztem, és Nate mit válaszolt. Csak azt tudom, hogy közelebb ülök hozzá, és megpróbálom összeszedni magam. Így faggatom tovább, játszadozva, mert az jól megy.
Most figyelek a válaszra, oldalra biccentett fejjel nézem, de egy pillanatra felszalad a szemöldököm. Már köszörülném meg a torkom, és ülnék odébb, amikor befejezi a mondatot, én pedig megforgatom a szemeimet. Nem jók az effajta viccek, gonoszság...
- Ő is az akadémián tanul? Ha olyan szép szeme van, mint neked, bemutathatsz neki... - húzom egy picit az agyát, ha már fordítottan is működik... Eszemben sincs mással ismerkedni, ha ez az érzés, amit érzek a közelében, így marad.
- Kicsit sem - ingatom meg a fejem. Lassabban lélegzem, arcomat a kezéhez simítom. - Na és...mikor akarsz végre megcsókolni? - mosolyodom el lassan, miközben a szemébe nézek. Nem érzem úgy, hogy játszani kellene valaki olyat, aki nem vagyok. Az érintéseiből pedig arra következtetek, hogy ő is arra vágyik, amire én.
Anonymous

First date Empty
Vendég
Hétf. Márc. 01, 2021 3:38 am

Jagger & Nate

Let's see the match

Visszagondolva az elmúlt évekre, őszintén nem tudom, volt-e valaha olyan lány, aki miatt teljesen megszűnt volna körülöttem a külvilág. Olyan lány, aki miatt elfelejtek mindent, hogy hol vagyok, hogy van-e más körülöttünk, hogy mennyi az idő, hogy mióta beszélgetünk. Mert jelenleg azt éreztem Jagger mellett, hogy mióta élvezhetem társaságát nem telt egy egy pillanat, és egyben eltelt az egész este. És mindez nem is érdekelt, csak hogy itt van, és velem beszélget, hogy hallhatom a hangját, a nevetését, láthatom a szemeit, az arcát, és érezhetem az illatát. És mindettől már az első pillanatban fellobbant bennem valami, a gyomrom görcsbe rándult, és csak annyit tudtam, hogy soha nem akarom, hogy ez a randi véget érjen.
Mikor a padhoz mentünk, leültünk, és ő a csoki csomagolásával kezdett vacakolni, kicsit még meg is lepődtem: vele még a csend is jó. Pár pillanat volt csupán, míg egyikünk sem szólt; őt lefoglalta, hogy kibontsa a csokit, engem pedig, hogy ezt mosolyogva végigszemléljem, és kontrolláljam az ösztönt, hogy segítsek neki, de nem éreztem azt, hogy ez a csend kínos lenne, vagy feszengésre adna okot. Egészen biztosan lefogadom, hogy korábban ilyen tuti hogy nem volt senkivel. Egyszerűen annyira természetes a közelsége, hiába, hogy alig tudunk egymásról valamit, mintha millió éve ismernénk egymást. Már azt sem éreztem, amit az első találkozásunk alkalmával, hogy zavarba jönnék tőle, sokkal inkább feltöltött, és melegített belülről.
Nem igazán tudom elmondani, mennyire vonzónak találom az önállóságát, a talpraesettségét, és az erejét. Mármint önmagában már az is nagy szó, hogy a sérülése után itt van, az meg hogy nem kér segítséget, még a csoki kibontásához sem... Jó, bevallom, a lovagias énem duzzogni kezdett elmém egy hátsó, eldugott zugában, de mindeközben őszinte csodálattal figyeltem minden rezdülését. És persze azzal a vággyal, hogy  bárcsak megérinthetném, most azonnal.
Ahogy az ujja hozzám ért, a pulzusom egy pillanatra felgyorsult, mintha lelassult volna az idő, és azt kívántam bárcsak ne az ujja és a csoki értek volna az ajkaimhoz, hanem az ajkai. Részben azért, hogy válaszoljak a kérdésére, hogy szeretem-e a csokit, részben pedig, hogy a saját gondolataimat legalább minimálisan eltereljem, hadoválni kezdtem a csokikról, és rossz szokásommal élve, talán túl sokat is beszéltem. Közben persze szemeimet képtelen voltam levenni róla, élveztem, ahogy egymás szemébe nézünk, élveztem, ahogy lepillantottam néha ajkaira, és igazából már baromira nem is érdekelt a csoki. De azt éreztem, vele mindegy, hogy miről beszélgetünk, egyszerűen minden jó.
Amikor a Bailey-vel való "randevúval" húztam egy kicsit, mert kíváncsi voltam a reakciójára, először csintalan vigyorral nyugtáztam, hogy egy pillanatra felszaladt a szemöldöke, és mintha feszültebb lett volna a testtartása, de szerencsére éppen időben fejeztem be a mondatot, így csak egy szemforgatást kaptam. Bevallom, pont ezt szerettem volna elérni a szóhasználatommal. Ám hamar meg is bántam, hogy húzni kezdtem az agyát, mert gyorsan visszakaptam, ráadásul nem is akár hogyan. Szavai nyomán kissé elfintorodtam és bólintottam egyet.
- Ha így mondod, akkor inkább soha nem is mutatlak be neki. Tekintve, hogy Bailey szeme - meghát igazából mindene -, majdhogynem a teljes tükörképem. Nem örülnék, ha lecserélnél rá - persze, reméltem, nem csak a két szemem miatt üldögél most velem itt a padon, ahelyett, hogy a csapattársaival bulizna, de azért veszélyes tud lenni, ha az embernek van egy ikertestvére, aki kiköpött mása. Gyorsan másfelé is tereltem a témát, burkoltan utalva rá, hogy remélem nem bánja, hogy a múltkor találkoztunk, miközben önkéntelenül megsimítottam az arcát. Ahogy arcát a tenyerembe simította, én egyre közelebb hajoltam hozzá, és mikor a kérdését feltette, a szívem zakatolni kezdett, majd' kiugrott a helyéről. De nem csókoltam meg azonnal. Kivételesen nem akartam ezt a pillanatot elsietni, mint a legutóbb. Homlokomat az övéhez érintettem, és mielőtt megtettem volna, amire - kérdéséből ítélve - mindketten éppen ugyan annyira vágyunk, válaszoltam.
- Ami azt illeti, azóta meg akarlak csókolni, hogy ma a meccs után berohantam hozzád a gyengélkedőbe... Azóta, hogy ideértem, és megláttalak az asztalnál ülni... Azóta, hogy elkezdtünk beszélgetni... - minden mondatrésszel egyre közelítettem ajkaimat az övéhez, mígnem már nem bírtam folytatni a mondatot, mert elértem a célt. Nem is akartam tovább beszélni, csak érezni akartam, amire vágytam, és ki akartam élvezni minden pillanatát. Minden vágyakozásomat beleöntöttem abba a csókba, közben simítva arcát, és testemmel is egyre közelebb húzódtam hozzá. Rettegtem, hogy ha véget ér a pillanat, megint olyan gyorsan eltűnik, mint legutóbb, ezért csak csókoltam, és csókoltam, ízleltem forró ajkainak édes ízét, és a végtelenségig igyekeztem húzni, hogy sose érjen véget.

Anonymous

First date Empty
Vendég
Kedd Márc. 02, 2021 11:05 pm

Nathaniel

Azt hiszem, kívánni sem lehetne a mainál jobb estét. Könnyű mellette elfelejteni mindent, a győzelem sem olyan fontos annyira, mint hogy megismerjem minél jobban. Általában nincs erre időm, és nem is kötnek le az emberek, de vele más a helyzet. Figyelmesen hallgatom, és igyekszem megjegyezni mindent. Azon viszont elnevetem magam, hogy szavaiból leszűrve neki is van egy ikertestvére.
- Ha ti is ikrek vagyok...meg mi is, Jerichoval, akkor az duplarandit jelent - tovább kuncogok. - Csak viccelek, van barátnője, és nem a fiúkra bukik - mielőtt még félreértené, inkább gyorsan kijavítom magam. Jer és Josie olyan tökéletes párost alkotnak, hogy szó szerint fájna még gondolatban is szétszakítani őket.
- És attól sem kell félned, hogy lecseréllek rá... - olyan könnyen szalad ki a számon ez a mondat, mintha olyan régóta lenne köztünk valami, mintha egyáltalán tudnám, mi ez, ami van. Mert van, az érezhető, és eszem ágában sincs tagadni. Bolond lennék...
Én is tudom, hogy furcsán kezeljük a fennálló helyzetet, nem egy szokványos randi, amire egyébként nem is ő hívott el, meg nem is igazi randi...de mindegy is, mert csak az számít, hogy jelen helyzetben nem vágyom másra, csak arra, hogy azt a néhány centimétert végre leküzdjük, ami még közénk ragadt, és újra elveszhessek a csókjában.
A szívem hevesen kezd dobogni, minél közelebb és közelebb kerül. Finoman mosolygok. Tagadhatatlan, hogy én magam is vártam ezt a pillanatot, még akkor is, ha egyébként nem hittem benne, hogy megtörténik.
Mikor megcsókol, forró tenyeremet kézfejére csúsztatom, és olyannyira közel csúszok hozzá, hogy szinte egybeolvadunk. Jó érzés, hogy ez alkalommal nem sietünk sehová, nem rángatnak el tőle, egyszerűen csak addig élvezzük a csókban és ölelkezésben való elmerülést, amíg az jól esik. És őszintén szólva...az sok idő. Nem akarom elengedni.
Végül belemosolygok a csókba, és lassan húzódom el. Nos...csak és kizárólag annyira, hogy még bármikor visszafordulhassak hozzá, de ne csak ezzel, hanem beszélgetéssel is töltsük az első randinkat.
Az este végén, vagyis az éjszaka közepén véget ér ez a mese is, a fáradtság főleg rajtam uralkodik el, és amikor már majdnem elalszom Nate vállán, javasolja, hogy menjünk haza. És amilyen úriember hazáig kísér.

First date Empty
Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: