| Vas. Feb. 07, 2021 10:40 pm | The Weird Sisters Nem: amit szeretnél Kor: 20+ Vér: szintén amit szeretnél Munka: zenészek gyülekezete Kapcsolatunk: bandatagok Csoport: Varázsló/Boszorkány/Mágikus lény Playby: bárki, aki passzol Státusz: SZABAD Részletek A Weird Sisters a varázsvilág egyik legismertebb brit zenekara. De ha valaki őket kérdezi, akkor elsősorban közeli barátoknak vallják magukat, akiket a zene szeretete köt össze. Sokféle egyéniség megfér egymás mellett a zenekarban, talán éppen ettől maradtak olyan érdekesek meg több évtized után is. A zenekar a HP regényekben is létezik, a tagjai canon karakternek számítanak, azonban én nem ragaszkodom hozzá, hogy még mindig ugyanaz legyen a felállás a zenekarban, mint a kilencvenes években. Sőt, én kifejezetten örülnék, ha érkeznének lány tagok is, de ez természetesen nem kötelező . Az elvárás mindössze annyi, hogy a karakter legyen 20 év feletti és passzoljon a zenekarhoz - nem jófiús tinibandáról van szó és nem is két akkordot ismerő hobbizenészekről. Minden mást a megalkotókra bíznék, csak dobjatok nekem egy pm-t, ha megérkeztetek Itt találod a zenekar nem túl terjedelmes ismertetőjét, az életkorok nincsenek kőbe vésve, plusz-mínusz néhány év bárkinél belefér, ahogy a már feljebb említett saját karakter alkotás is a zenekari posztokhoz: https://harrypotter.fandom.com/wiki/Weird_Sisters
|
|