Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Sid Moreau

Anonymous

Sid Moreau Empty
Vendég
Szer. Jan. 20, 2021 11:53 pm

Sidney Iain Moreau

Sid

"Egy dolog okosnak lenni, s más bölcsnek."

Nem: férfi

Kor: 32 év

Vér:  félvér

Születési hely: Great Hangleton, Anglia

Iskola/ház: Roxfort/Mardekár

Munka: tanár a kommunikáció-és médiatudományi szakon

Családi állapot: nőtlen

Patrónus: rézuszmajom

Pálca: Fenyőfapálca, grifftollmaggal, 10 hüvelyk

Az órákon elkobzott cetlik tartalma

"Én nem tudom mi van ma vele, de bevehetne egy nyugtatót.
Biztos csak a nője miatt ilyen.
Szerinted van barátnője? Nem nézem ki belőle. Ha minket így rendre tanít, akkor a barátnőjét biztos megnyomorítja a folytonos ez így van nem úgy dolgaival.
Nem is tudom elképzelni vele az életet. Szegény nő aki kiköt mellette.
Ne féltsd! Biztos hozzá illőt kap!"

"Esküszöm, hogy legközelebb altatót teszek a kávéjába amíg nem figyel!
Kétlem, hogy az segítene rajtunk, ahhoz túl éber."

"Szerintem nagyon kedves.
Aaaaz, kurva kedves. Te még nem láttad őt mogorvának!
Miért? Szerintem akkor is cuki, csak elvárja, hogy figyeljünk az óráján.
Végül is…
Inkább ő, mint Meyer."

"Rájöttem! Valami a kávéjában lehet!
Legközelebb kerül bele egy légy az tuti, ha én leszek a kasszás a büfében.
Ne bassz…
De."

"Valaki adjon neki egy Merlin-díjat könyörgöm!
Inkább egy Dumbledore-békedíjat kérlek.
Azt gondolod, hogy attól lenyugszik és nem fog továbbra is minket nyaggatni?
Igen azt.
Írjunk a Reggeli Prófétának rögvest!"

"Azt mondja nem jó az ötletem, mégis mi a faszt írjak neki, hogy tetsszen is?
Miért mi volt az ötleted?
Gecis zokni tisztító bűbájról akartam cikket írni és nem fogadta el.
Na ne…"

"Nem lehet, hogy egy kicsit túl merev?
Ő merev? Maximum akkor ha kanos."

"Éjjel nincs álma?
Ha ennyi feladatot ad akkor tuti nincs. Én nem tudom elképzelni, hogy tud ezzel elkészülni időben és még újat is adni nekünk!"

"Te, anyád szeret?
Miért, ne szeretne?
Akkor küldött volna egy altató bájitalt amikor kéred, most jobban jártunk volna vele, mint a citromos sütivel."

Ahány levelet írsz, annyi ember vagy

Kedves Anya és Apa,

Minden a legnagyobb rendben van! Elfogadták a jelentkezésemet a Mágikus kiadványszerkesztés tanársegédi állására. Boldog vagyok, bár egyszerre izgulok is, azok a fiatalok akikkel szembe fogok nézni nem ugyanazok lesznek, akikkel a gyakorlatom során volt szerencsém találkozni. De nem hátrálok meg, egy pillanatig sem. Tudni fogom, hogy mit kell tennem és büszkévé foglak titeket tenni.
Valószínűleg az akadémia indulásával kevesebbet fogok hazajárni, de tudjátok, hogy minden rendben van velem. Nem kell aggódnotok. Találtam egy otthonos lakást is, csak nekem túl nagy, lehet, hogy elkezdek lakótársat keresni. Bár mindegy is, egyelőre ennyi. Legyetek jók!

Vigyázatok magatokra!
Ölel szerető fiatok, Sid.

Kedves Asa,

Örvendek, hogy írtál nekem és nem feledkeztél meg régi barátodról. Azonban sajnálattal hallom, hogy nem térsz vissza Londonba. Azt reméltem, hogy a régi szép időket felelevenítjük és ismét egymás idegein táncolunk s, újra lakótársak lehetünk. Teljesen megértem. A te helyedben talán én is  ugyanazt tenném és más életet kezdenék egy másik kontinensen. Remélem jó utad lesz.
Ha azonban mégis úgy döntenél, hogy haza tévedsz gondolj rám is és értesíts időben! Mindenképpen meg kell ünnepelnünk a hazatérésed, ha hazatérsz egyszer. Sok sikert kívánok neked! Ami meg a legfontosabb, írj ha tudsz, várni fogom a leveleidet, a beszámolóidat. A te kutatásod eredményeivel, talán még én is fejlődhetek.

Légy jó!
Üdvözlettel, Sidney.

Tisztelt Aldrich Stanley,

Örömömre szolgál, hogy visszajelzett a Manicmedia Press-től, de attól tartok történt egy kis félre értés. Gyakornokokat küldtem önökhöz, akik majd elsajátíthatják azt a tudást amivel idővel akár az önök kiadóját is előresegíthetik. Ilyesfajta tapasztaltat szerzésből vannak jelen, nem pedig kávéfőzésre.
Nagyon örülnék ha megbíznának azokban a hallgatókban akiket önökhöz küldtem, mindegyik egytől egyig ügyes a maga módján és nem kell félni attól, hogy kárt tesznek az elvarázsolt könyvekben vagy megbűvölt újságokban.
Remélem továbbra is zavartalan lesz az együtt működésünk a szakmai gyakorlattal kapcsolatban!

Tisztelettel,
Sidney Iain Moreau.

Szervusz!

Nem tudom, hogy mikor ébredsz és kezdődnek az óráid, tekintve, nem érdekel de szeretném ha legközelebb odafigyelnél a házirendre. Köszönöm!
Van a hűtőben tej a reggeli kávédhoz, szolgáld ki magad. Beszéltem a Reggeli Próféta főszerkesztőjével, meg voltak elégedve a munkáddal. Csak így tovább!
Nekem késő délutánig óráim lesznek az akadémián, lehetőleg ne késs el arról amit neked is tartani fogok. Nem szívesen nézem el az utolsó pillanatban való betoppanásod. A szaktáraid szemfülesek, sokkal inkább mint gondolnád. Csak szeretném ha nem értenék félre ezt az egészet.
Ma a 18. századi mágikus nyomdászatról kell majd beadandót írnod, fejezd be, nem láttam, hogy a végére jutottál volna. Haladékod nincs, mások is gyakorlatoznak csak úgy, mint te.

U.I.: Ne engedd a golymókodat az asztalra vagy a mosogató közelébe, épp vedlik. Kösz.

S.

Egy fullos színskála

Ha tükörbe nézek akkor én is ugyanazt látom benne, mint mindenki más ha rám néz. Pontosan azt amit látni engedek magamról. Ők egy eltorzult képet látnak, a tökéletesnek ható imázst rólam, amit az évek során szépen apránként felépítettem edzésekkel és némi egészséges étrend beütemezésével az életemben. Gyerekkoromban például imádtam a csokoládé és a legtöbb cukor tartalmazó bármit is igazából, amíg elég idős nem lettem, ahhoz, hogy ennek megálljt parancsoljak. Pontosabban az segített rá, hogy az apám cukorbeteg lett, én meg nem akartam azzá válni akivé ő vált. Talán emiatt is lettem a szöges ellentétje szinte mindenben, az öltözködési stílusunk is eltérő. Amíg ő egy kicsit szeleburdi, addig én igyekszem sokkal rendezettebb lenni, rendszerezni minden teendőmet és önmagamat is, a jellemem és a kinézetem egyaránt. Pontosan ezért tartom magam elegánsnak, egyszerű, rendezett de elegáns. Ez azt hiszem mindent leír rólam nagyon röviden.

Családom

Édesapám
Iain Daniel Moreau: A családom kvibli tagja, akit naponta elbűvölt a varázslat ha csak egy kicsit is elengedte magát és hagyta, hogy szárnyaljon a fantáziája. Jól emlékszem, hogy gyerekkoromban seprűre szeretett volna ülni, de hiába várta a csodát, a seprű sehová sem vitte őt. Mára már leszokott arról, hogy a benne lévő mágiát keresse.

Édesanyám
Sydney Katherine (née Zabini) Moreau: Kitagadták a Zabini családból, mert egy kviblihez ment feleségül, de őt ez egy cseppet sem érdekelte. Boldog akart lenni, nem a világ legnyomorúságosabb és legsavanyubb boszorkánya, akit gyűlölnek. Ezt az elszántságot örökölhettem én tőle is, mert iszonyatosan makacs vagyok és amit a fejembe veszek, nos sajnos még ő sem tud megállítani abban, hogy megálljak.  

Testvéreim
Egyke vagyok, de ha lenne egy húgom vagy egy nővérem minden bizonnyal Katherine Daniella Moreau lenne a neve, már csak azért is, mert a szüleimnek van humora.

Párkapcsolat
Egyél csigát!

Gyermekeim
Tudtommal nincsenek.

Apróságok

Amortentia
Fenyő illat, méz és liliom. Áh dehogy! Frissen sütött mákos-diós tekercs, fahéj és fenyőillata.

Mumus
Mások zagyvaságától, amit mesterfokra kifejlesztettek és azt várják el tőlem, hogy rendet rakjak a káoszukban. Az érthetetlen személyek, akikkel nem lehet semmerre sem juttni.

Edevis tükre
Rend a káoszban.

Hobbim
Fejtörők-, keresztrejtvények fejtése, sudoku; bungee jumping; könyv gyűjtés bizonyos íroktól.

Elveim
Legyen rend a lelke mindennek és én máris boldog leszek.

Amit sosem tennék meg
Soha az életbe nem támogatnék olyan személyeket akiknek a nézeteivel ne értenék egyet, úgy a politikában, mint a mindennapi dolgokban.

Ami zavar
Az akaratos emberek akaratos viselkedése.

Ami a legfontosabb az életemben
A karrierem építgetése és a családom nyilván.

Ami a legkevésbé fontos számomra
Rendmániás vagyok, szerinted?

Amire büszke vagyok
A lelkesedésem minden olyan dolog iránt, amit mások nem értékelnének, mert nem látják a dolgokban rejlő apró lehetőségeket és örömöket.

Ha valamit megváltoztathatnék
Lehetnék kedvesebb is? Oh kösz, nem!

Így képzelem a jövõmet
Melletted, mindenképpen.

Egyéb
Pálca nélkül is képes olykor varázsolni

Regé-Jean Page

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Sid Moreau Empty
Vendég
Pént. Feb. 19, 2021 12:10 pm

Kedves Sid!

Imádom a kreativitást, ennyi idő után még mindig meg tudtok lepni, hány és hányféle módon lehet bemutatni egy karaktert. Nem is akármilyen karaktert. Duplán vagyok szerencsés, mert két szívdöglesztő férfivel kezdhetem a napot.  Embarassed
Rég nevettem már ennyit egy lapon, és ahhoz képest, hogy a diákoknak mi a véleménye a magas követelményekről, én imádom Sidney-t úgy, ahogy van. Rengeteg a lehetőség benne, és azt hiszem egy bizonyos hölgyemény is nagyon várja már az érkezését.
Ha eddig még nem tetted, ejtsd útba a foglalókat is gyorsan, de ne feledd, a tanársegédeknek nem illik késni a saját órájukról.

Érezd magad jól nálunk! Nagyon jó szórakozást kívánok!  Sid Moreau 3217638854

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: