| | | Vas. Jan. 17, 2021 6:07 pm | Aleska Virginia Fawkes Aleska "Ide jön egy idézet." Nem: nő Kor: 16 év Vér: aranyvér Születési hely: Norwich Iskola/ház: csakis a Mardekár Munka: soha Családi állapot: egyedülálló Patrónus: vörös róka Pálca: 13,5 hüvelyk cseresznyefából, sárkányszívizomhúr maggal Amit szeretnek bennem # Nincsenek jó tulajdonságaim, legalábbis olyanok nem, amiért sokan kedvelnének. De ha néhány dolgot ki kellene emelnem, akkor azok közül az egyik a szórakozási vágyam. Imádok bulizni, táncolni, ezért ha egy könnyed kikapcsolódásra vágysz, én leszek az egyik legjobb partner. Igazi partiarc vagyok, nem vetem meg a táncparkettet, sem az italokat, de még az őrültségeket sem. Velem tuti, hogy felejthetetlen éjszakád lesz. # Jó érzékem van a divathoz, ha bizonytalan lennél, mi áll jól, akkor fordulhatsz hozzám bármikor, segíthetek megtalálni a hozzád illő stílust. Viszont, ha nem vagyunk jóban, akkor ezzel inkább ne próbálkozz, mert rosszul is elsülhet a dolog. # Remek hallgatóság vagyok, ha panaszkodni szeretnél, hosszasan végig hallgatlak, persze csak azért, hogy minél több információm legyen rólad, meg persze másokról. # Jó vagyok bájitaltanból, nagyon jó...rengeteg receptet tudok, hála a fotografikus memóriámnak. # Nagyon jó érzékem van a szervezéshez, igaz eddig csak pár bulit rendeztem, de azok mind jól sikerültek. # Jó a megfigyelő készségem, könnyen megtudom, hogy mit szeretsz és mit nem, hogyan reagálsz a szituációkban. Ha van valami mentális flúgod, azt is észreveszem. Ami zavar bennem másokat # Kérem szépen, ebből rengeteg van, és talán jobb is, ha csak felsorolás szinten említem. Önző vagyok és irigy, ha valamit nem tudok elérni, könnyen dühbe gurulok. Megbízhatatlan is vagyok, ezért jobb, ha nem bízol rám titkokat, mert azokat könnyedén kifecsegem, ha úgy hozza a kedvem. Minden információt felhasználok, imádok bajt kavarni a körülöttem lévő emberek közt, mert szórakoztat. Rámegyek a pasidra, megveszem előled azt a szuper rucit, amiből már csak egyetlen darab van, lenyúlom a telefonod, kiszúrom a kereked és megtépázom a seprűdet. Bájitalt is felhasználok ellened, ha úgy hozza a kedvem, ezért inkább ne is fordíts hátat nekem. Veszekedni fölösleges velem, leginkább provokálni foglak és a határaidat tesztelem. Életem története - Anya...anya, szedd össze magad légyszíves. Már megint mit vettél be? - idegesen kaptam a gyógyszeres fiola után, mire a mágikus szavak mormolását követően kiíródott a pontos megnevezés. Nyugtató. A padlón heverő üres üvegből pedig nem volt nehéz kikövetkeztetni azt, hogy mitől is van olyan cefetül az anyám, aki szinte alig tud magáról. Valamit motyogott, próbált eltolni magától, de annyi erő már nem volt benne, hogy ezt meg is tegye. Karját a vállamon fektettem keresztül, miközben megpróbáltam felhúzni a padlóról, hogy visszafektessem az ágyába. Az ajtón viszont ekkor éles dörömbölés hallatszott, így épp hogy csak visszaküzdöttem Virginiát az ágyába, már rohanhattam is lefelé, hogy ajtót nyissak a türelmetlenkedőnek. - Jól van már, mi van? - dühösen nyitottam ki az ajtót, de bárcsak ne tettem volna. Egy öltönyös aktakukac, meg két ballonkabátos, aurornak tűnő alak vicsorgott velem szemben, s jóformán arrébb löktek, úgy törtek be a házunkba, kezükben hosszas listákkal. - Hé, elnézést, mit művelnek? - értetlenül próbáltam megszólítani a bajszos alakot, akiről úgy tűnt, mintha valami főmufti lenne, mert hirtelen jelvényt is villantott. - A parancsnokságról jöttünk, lefoglaljuk az ingóságokat és az ingatlant. - Hogy...micsoda? - Küldtünk róla határozatot. Szóljatok a srácoknak, hogy jöhetnek - intett az egyik emberének, s mint aki nem szégyelli, úgy caplatott keresztül sáros cipőjével a perzsa szőnyegünkön. Elé futva próbáltam megtorpanásra késztetni, a férfi azonban tekintetével a berendezést fixírozta, s csak nagy nehezen szentelt az idejéből arra, hogy értelmes szavakat préseljen ki magából. - Elküldtük a határozatot, benne az időponttal. Önöknek már ki kellett volna költözni, itt a parancs - hogy ne csak a jelvényét lengesse, előhúzta a papirost, amin rögvest megjelentek a mágikus sorok, miszerint azonnali hatállyal el kell hagynunk a házat, az ingatlan pedig a Minisztériumra száll. A gyomrom meg görcsben áll. Utóbbit már csak én képzeltem a papírra, mert bizony ezt éreztem, a torkomat gombóc szorította, az apám valamelyik börtönben rohadt, az anyám meg beszámíthatatlanul feküdt odafönt. Kétségbeestem, de hiába győzködtem ezt a férfit, hajthatatlan volt. Kiabáltam, szidtam őket hevesen, ám ez mit sem ért, vittek minden mozdíthatót. - Ezt nem tehetik, hallja? - Kisasszony, ha tovább akadékoskodik, magát is bevisszük! Hol van a gyámja? - most először tűnt úgy, mint aki tényleg rám figyel, de nem láttam tekintetében segítőkészséget. A szemöldöke feljebb szaladt, pillantása gyanakvón fúródott az enyémbe. Végül a nyakamra hívta a gyámhivatal dolgozóit, azok meg értesítették a nagybátyámat... *** - Ez elég lesz az albérletre, meg vehetsz belőle egy új rucit, szükség lesz rá - rám kacsintott, miközben visszagombolta az ingét, s próbálta befűzni gondosan a nyakkendőjét úgy, mint amikor reggel útnak indult a feleségétől. Mosolyt erőltettem az arcomra, miközben vizslató tekintetét kémleltem, de meg-megvonaglott őszintétlen mosolyom, mert legbelül undort éreztem. Rosszul voltam magamtól, hogy hozzám ért az ujjaival, hogy rám lehelte a cigarettabűzös leheletét, hogy...de azt is tudtam, hogy neki köszönhetően van még fedél a fejünk fölött. Legalább ennyi jó volt abban, hogy Gustav nagybátyámnak ilyen tehetős barátai voltak. Bár az a pöcs inkább lett volna tekintettel arra, hogy mégis csak a családja vagyunk, de nem, egy hétnél tovább nem maradhattunk. Az anyám még mindig cefetül volt, nekem meg csak ez a nyaram volt arra, hogy segítsek rajta, meg magamon. Néhány hónap múlva anya összeszedte magát, lett is egy állása a minisztériumban, hála apa korábbi baráti kapcsolatainak. Úgy tűnt, hogy sikerült kicsit összeszednie magát, ez nekem is megnyugvást jelentett, s egyben szabadságot ebből a pokolból. Úgy utazhattam vissza a kastélyba, hogy egy időre magam mögött tudhattam Clayton Donaghue-t. Egy évvel később anyám összeismerkedett Nicholas Calvertel, aki végleges szabadulást jelentett nekünk a nyomorból. Akkor azt hittem, hogy azzal a házassággal anyám jó lóra tett, s végre megoldódik az életünk. Nagyot tévedtem. Sok rossz embert ismertem már, de Nicholas Calvert mind közül is a legrosszabb volt. Ha tükörbe nézek A külsőm leginkább provokatív, szeretek kihívóan öltözködni és úgy sminkelni magam, ha a helyzet úgy kívánja. Persze, bizonyos szituációkban magamra tudom erőltetni a szende kislány szerepét, de közelebb áll hozzám a dög. Szeretem a hétköznapi öltözetet ettől függetlenül és nem is mindig viselek szoknyát. Helytől, kedvtől és időtől függ, hogy mikor mit veszek fel. A hajam hosszú, barna az alapszíne, néha azonban színező varázslatot használok. Van egy tetoválásom a csípőmön, ékszerekből fülbevalót, nyakláncot és gyűrűt hordok szinte mindig. Családom Édesapám Victor Fawkes - névlegesen az apám, de nem tekintem annak, mert soha nem törődött se velem, se az anyámmal. Mindig csak a saját érdekei vezérelték, hajszolta a pénzt, meg a nőket, ráadásul egy gyenge vadbarom, aki az alkohol rabja lett. A minisztériumban dolgozott, három éve azonban sikkasztásért elítélték és bebörtönözték. Hála neki, az aranyvérűek közt is kitaszítottak lettünk, ha meghallják a nevünk, máris pletykaáradat indul, s lesújtó pillantásokkal kell szembesülnünk. Édesanyám Virginia Fawkes Calvert - az anyám mindig is egy gyenge nő volt, miután megtudta, hogy az apámat elítélték, teljesen összeomlott és depressziós lett. Mindez majd egy éven keresztül tartott, míg sikerült lelkileg helyrejönnie valahogy. Az életünk persze még mindig kész káosz volt, de az anyám összeismerkedett egy jó módú, aranyvérű férfivel, akihez hozzá is ment feleségül, így kerültünk Nicholas Calvert házába. A nagy szerelem azonban nem tartott sokáig, mert kiderült, hogy ez az ember még az apámnál is rosszabb, egy veszedelmes nárcisztikus, aki kedve szerint játssza ki az anyámat. Egy napon rajta kaptam egy másik nővel, azóta mondhatni megtűrt személy vagyok a házában. Nem tudom, hogy az anyám sejt-e valamit az egészből, de mostanában megint olyan, mint amikor apát bebörtönözték. Valószínűleg nyugtatókat szed, persze tagadja... Testvéreim Csak egy mostoha, Henry Calvert, egy igazi pöcs. Igen, jól gondolod, ki nem állhatom. Párkapcsolat Hahaha...kizártnak tartom. Apróságok Amortentia Enyhén fűszeres, fahéjas illatok. Edevis tükre Pénz és hatalom. Hobbim Imádok bulizni, szórakozni és bajt keverni. Elveim Nincsenek elveim, mindent magamért teszek. Amit sosem tennék meg Talán nincs is ilyen. Ami zavar Rettentően zavar az, ha látom és érzem, hogy valaki szebb vagy okosabb nálam, ha látom, hogy valakinek csodás az élete. Zavar, ha az apám miatt lenézőek velem, zavar ha megaláznak. Ami a legfontosabb az életemben Pénz. Ami a legkevésbé fontos számomra A legkevésbé fontos, hogy bárkinek is megfeleljek. Amire büszke vagyok Nem tudok ilyet mondani. Ha valamit megváltoztathatnék Az apámat, ha ő nem lett volna olyan, amilyen, akkor talán az egész életem máshogy alakul. Így képzelem a jövõmet A minisztérium élén, vagy a jövendő miniszter oldalán.
|
| | | | Hétf. Jan. 18, 2021 10:38 pm | Kedves Aleska! Imádom az ambiciózus karaktereket, pláne ha olyan célt tűznek ki maguk elé, ami első gondolatra talán túl messzinek, már-már elérhetetlennek tűnik. Bár jelen pillanatban kitaszítottnak érezheted magad, úgy tűnik mégis a varázslótársadalom élén képzeled el az életed. A karakterlapodban felvázolt szituáció egy nálad érettebb hölgyeményen is kifogna, de bizonyára megtalálod majd a módját, hogy megbirkózz a helyzettel. Szurkolok neked. Buliból és balhéból sem lesz hiány a társaságodban, úgy érzem. A Roxfortban máris összefuthatsz néhány ismerős arccal, de csak óvatosan, a tanfelügyelő elég mogorva asszonyság. Nem is tartalak itt tovább, vésd be magad a foglalókba, aztán irány a játéktér! Jó szórakozást! |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Draco MalfoyJelenleg 32 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 1 rejtett és 30 vendég :: 3 Bots |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir Vas. Nov. 17, 2024 10:09 pm Theodore Nott Jr. Vas. Nov. 17, 2024 9:09 pm Nikolina Dashkov |
|