| | | Szomb. Dec. 26, 2020 11:48 pm | Victor Moses Garrett Travers Moszat, ennyi pont elég
"A saját életed éld, ne másét!" Nem: férfi Kor: 20 év Vér: félvér Születési hely: Edinburgh, Skócia Iskola/ház: Roxfort/ExMardekár; Docendo Discimus Mágusakadémia: Mágikus Közgazdaságtudományi Kar: Mágikus közgazdász szak Munka: akadémista Családi állapot: egyedülálló Patrónus: császárpingvin Pálca: császárfapálca, grifftoll maggal, 11 hüvelyk Amit (nem) szeretnek bennem Jelzők amivel őt lehetne illetni: •• arrogáns •• hűséges •• ravasz •• független •• jól informált •• szófogadó •• becsvágyó •• perverz •• kritikus •• kíváncsi •• merész •• igényes •• optimista •• pontos •• makacs •• cselszövő
Kedvenc írói: •• Sinistra Lowe – ügyvéd •• Jim Luna – világjáró •• Cornelius Agrippa – okkultista
Kedvenc országa: •• Thaiföld
Kedvenc tanára: •• Ivy Nesbit
Kedvenc idézete: „Veni, vidi, vici. – Jöttem, láttam, győztem.”
Legtöbbször használt mondata: „Egy önző f@sz vagy Felix/Clive!”
Kedvenc étele: •• krumpli mindenféle módon •• spagetti •• mogyoróvajas szendvics
Kedvenc kviddicsjátékosai: •• Jagger A. Lestrange •• Curtis Whitaker •• Sammie Jordan
Legtöbbet használt bűbáj: •• Suvickus •• Invito •• Rictusempra
Kedvenc mágikus lénye: •• Abraxan
Legutáltabb mágikus lénye: •• Szőrös MacBoon Életem története FantasyErős kellemes illat csapta meg az orromat, akárhová fordultam a házban, ott volt, elkísért mindenhová. Kíváncsi voltam, mert egyszerre nyugtatott meg és ösztökélt arra, hogy megkeressem a forrását, hogy rájöjjek honnan jön. Nem számított, hogy minek a közepén voltunk, hogy éppen meg kellene keresnem Clive-t, bárhol is legyen a házban. Tudom, mindig ugyanott van, ugyanazt az ablakot választja a sötétítő mögött, ahol anya kedvenc szobanövénye van. Mintha azt akarná, hogy rátaláljak. Hogy valaki menjen és megmentse őt. De most nem totyogtam oda hozzá, nem hasaltam le a földre és nem kúsztam oda a zöldlapijú növényhez, hanem sarkon fordultam és a mosókonyha felé vettem az irányt. Friss erdeifenyő illata lepte be a mosókonyhát és az éppen száradó ruhák csak úgy ontották magukból az erős illatot. Ott volt a takarom is, amit egyszerűen félszárazon lehúztam a szárítóról és mélyen beleszippantottam a puha anyagba. Ott volt mindenben, amit annyira szerettem és körülvett. A párnámon, ha lefeküdtem és abba temetkezve a plafont bámultam a világ furcsaságain merengve. Például miért nem lehet nekem olyan kis játékvonatom, amit irányíthatnék és a padlóra helyezett síneken eljuthatna a testvéreim szobáján át, a szüleinkéig le egészen a konyhába s, ha ételre volna szükségem, csak felpakolnák a vagonokra és eljuthatna hozzám. Mindegy is. Ott álldogáltam a kimosott ruhák előtt és a takarómat szorítgattam, már nem akartam megkeresni, újra ugyanott bukkanni rá, ahol mindig is szoktam. Ha szerencsém van, magától is előbújik és ő keres meg engem, nem pedig fordítva. Hallhatta, hogy közeledem felé, vagy legalábbis ott topogok a közelében és én mégis elkerültem, magára hagytam azt hitetve el vele, hogy minden rendben van, hogy jó búvóhelyet talált. Végre láthatatlanná vált és nem piszkálom többé, nem húzom meg a haját vagy nem mondok valami olyat, amivel megbántom. Azt hiszi szándékosan teszem. Pedig nem is, nem az én hibám, hogy… De, az én hibám. Ezt a szüleim valahogy mindig tudják és a sarokba kell állnom amíg bocsánatot nem kérek tőlük. Mi van, ha megteszem, amit kérnek, de utána ugyanúgy nem tanulva a hibáimból újra megbántom őket valamivel? Ezért játszanék vele most, ezért próbálnék a kedvében járni, ha nem ragadtam volna le itt. Ha nem bolondítana el ennyire ez az illat valamiért. A földre dobtam a félszáraz takarómat és meghátráltam. Eltrappoltam a nappaliig, ahol Clive is volt. Ahol mindig is lennie kellett, az ablaknál a sötétítő mögött. SwingElbújtam a függöny mögé, mert nem akartam, hogy rám találjon. Először össze kellett szednem magam ahhoz, hogy a szemébe tudjak nézni. Elhiszem, hogy mérges, mert elvettem az ő csokibékáját és megettem anélkül, hogy megkérdeztem volna kell-e neki. Úgy vagyok vele, hogyha kellett volna neki, akkor nem hagyja ott az asztalon szem előtt, árválkodni. Nem voltam biztos abban, hogy felfedezte már, hogy eltűnt a csokibékás doboz, de úgy voltam vele, inkább elbújok, minthogy rám terelődjön a gyanú. Mondjuk, hogyha választani kellene köztem és Clive között, biztos engem kezdene el keresni, mert Clive nem olyan édesszájú és kívánós, mint én. Így jártál Felix, legközelebb nem hagyod el a csokibékás dobozodat és valószínűleg én sem eszem meg. Elrejtettem a cipőmet a függöny alatt, mert zajt hallottam az ajtó felől. Akárki lehetett az, anya, apa, Clive vagy akár maga Felix, azt meg nem akartam, hogy észre vegyenek. Még nem szabad. Igyekeztem visszafogni a lélegzetemet, vagy legalábbis nagyon halkan szuszogni, valójában az volt a legnagyobb gondom, hogy nagyon izgultam és nem akartam, hogy elkapjanak, hogy tetten érjenek, mert még nálam volt a Cornelius Agrippa-t ábrázoló kártya. Szóval csak reménykedni tudtam abban, hogy nem ide a konyhába jönnek, hanem máshová, mondjuk nem tudom megmondani, hogy hová, csak ne ide. Az is lehet, hogy engem keresnek, de majd csak akkor bújok elő, ha biztonságos lesz a terep. Addig nem, itt fogok szépen állni a függöny mögött. Ez inkább tűnt olyasminek, amiből rosszul csak akkor jöhetek ki, ha megmozdulok innen és észre vesznek. Nem szabad észrevenniük. Ezért szorítottam, hogy ne vegyenek egyáltalán észre és elkerüljék ezt a helyet. De tévedtem. Sajnos anya éppen ide indult, hogy kávét készíthessen és gondolom, nem volt időm gondolkodni, amikor megfordult és varázsolni kezdett, akkor én gondolkodás nélkül kibújtam a függöny mögül és kisompolyogtam az előszobába. Fellélegeztem. Nem vett észre. Legalábbis, anya nem, na de Felix aki elől most épp bujkáltam, ő igen! Épp szembe jött velem és csak az járt a fejemben, hogy nem fogom neki odaadni a Cornelius Agrippa-s kártyámat vagyis kártyáját, hogyha időben eltünteti a közelemből akarom mondani a konyhából a csokibékát. Ám ő csak közeledett és én… BatshitA lehető legszélesebbre húztam a számat és úgy tettem, mintha minden a legnagyobb rendben volna. Pedig nem volt. Ezt persze nem árultam el nekik. Sajnos a szemeim nem árulják el mindig, hogy valami szokatlanban készülök vágni a fejszémet vagy direkt szórok nevetés átkot Clive-re akkor amikor látom, hogy mennyire bárgyú és elcsépelt napja, kedve van. Felix-el ezt már nem tudnám olyan vidáman megtenni, valószínűleg előbb védené ki és taszítana a falhoz, hogyha ilyesmivel szórakoznék vele is. Felix-el már régen nem lehet, valójában Clive-el sem, de mindig megvonom a vállam és nem nézem, hogy mennyire lehúzott hangulatban van, inkább teszek én is rá egy lapáttal. Az olyan vagány! Vagyis dehogy. Amióta az akadémián vagyok, már egyre kevésbé érdekel, hogy Clive nevessen és Felix… ő meg Felix-esen viselkedjen és hozza a formáját. Jól lehet, hogy gyerekként sem voltam valami szent és ez egyre csak rosszabbodott felnőttkoromra, de még csak húsz éves vagyok. Húsz évesnek lenni meg zsírkirály, a miénk lenne a világ, ha sokan – köztük én – nem lennének olyan zöldfülűek és komolyan vennék az életet, merthogy az élet is komolyan vesz minket. Dehogy vesz komolyan. Ezt én érzem a legjobban. Mert még semmi komoly tervem sincs, azt fogom tenni, ami a pillanathevében magával ragad és lássuk be, ez még mindig semmihez sem vezet. Talán az a gond, hogy nem találtam meg a megfelelő utat. Hogy még keresgélek. Hogy még önmagamat is fel akarom fedezni. Hogy még rá akarok jönni, mi az ami a legjobban illik hozzám. Tuti nem a sötét szín, ez holtbiztos. Nem akarok auror lenni, nem akarok átoktörő lenni, nem akarok medimágus lenni és nem akarok… mindent akarok egyszerre. Még a bátyáimnak is meg akarom mondani, hogy hol hibáztak és én az ő helyükben mit tettem volna másként, de én vagyok a legkisebb, ugyan a házi kedvenceinken kívül ki hallgatna rám? Na pont erről beszélek, sajnos nem a legkisebbtől indulnak el a parancsok, hanem a legnagyobbtól. A legnagyobb meg az én szememben most jelen esetben a szüleink. Ők tényleg vitték valamire, elértek valamit, amiről mi sohasem fogunk álmodni. Mert nem akarunk, mégis az életünk része lesz. Hogy megfontolásból mentem a közgazdász szakra az akadémián? Lehet. De egyelőre ez titok. Ha tükörbe nézek Kiköpött Felix vagyok, csak nekem szélesebb a mosolyom és kevesebbszer látni engem a Reggeli Próféta közelében, inget sem hordok ha nem muszáj, inkább az egyszerű és kényelmes ruhákat szeretem. A barna hajam is néha túlságosan borzos, alig látott fésűt elnőtt hosszúságú, hajvágás után kiált minden tincsem. De azt hiszitek járok én fodrászhoz? Persze, hogy nem. Mesterkélt és ravasz ábrázatom van, látszik rajtam, hogy mindig agyalok valamin, ami lehet világmegváltó okoskodás vagy romboló is. Egy dolog azonban holt biztos, nem én fogom a Travers név vesztét okozni, egyelőre. A vonásaim túlságosan hasonlít rájuk, a szüleim nem tagadhatnak le, hogy a gyerekük lennék, és a bátyáim sem, hogy ne a testvérük volnék. Családom Édesapám Raymond Travers - Senki és semmi nem rendíti meg őt, éppen ezért ez az ami képes példaképet faragni belőle. Bár néhány elképzelése túlzottan akaratos lehet mások számára, én ettől függetlenül is büszke vagyok rá. Nem mindenkinek van Lángnyelv whiskyt kitermelő cégje, már nem azért... Édesanyám Jocelyn (née Winters) Travers - Nézz rá és egyből értelmet nyer a szerető anya mintaképe. Ő az aki a háttérben szépen elsimítva dolgokat ügyködik azon, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. Őt is imádom, mert szerencsére a szüleim és az én nézeteim körülbelül hasonlóak. De ezt persze jól titkolom a bátyáim előtt, nem kell rögvest azt gondolniuk, hogy engedelmes kis kutya vagyok, mert nem vagyok az. *most is épp a nyakörvét piszkálja* Testvéreim @Felix Travers és Clive Travers - Amíg szóba nem kerül az, hogy az ő gyerekeiknek soha az életbe nem lesz három keresztneve, addig a pontig egész elviselhetőek és én is igyekszem az lenni a számukra. De ahogy emlegetni kezdik, hogy ez meg az a hibám vagy ilyen meg olyan vagyok máris elkezdek morogni és kifejezni a nemtetszésemet a dologgal kapcsolatban. Mintha én választottam volna magamnak a neveimet, most komolyan. Tehetek én róla, hogy a szüleinknek megborult az agya a születésemkor? Persze, hogy nem! De ez őket nem érdekli, na mindegy. Apróságok Amortentia harangvirág, birsalma, szegfű, csokoládé, erdeifenyő és narancshéj illata. Mumus Szőrös MacBoon és a vele való találkozás. Edevis tükre Legkisebbként a családban, talán arra, hogy észre vegyenek és felfigyeljenek rám. Mindig, mindent azért csináltam, hogy a testvéreim mellett a szüleim engem is észre vegyenek. Ez most sincs másképp, csak az elismerésükre vágyom a leginkább. Hobbim A sörgyártás technikájának elsajátítása mellett? Inkább nem részletezném. Elveim Ha megvakarod a hátam én is megvakarom a tiéd. Amit sosem tennék meg Nem mennék szembe az elveimmel, tehát ha valaki kedvesen viselkedik velem akkor azzal szemben én se viselkednék gonoszul - hacsak nem érdemli ki az illető. Ami zavar A napokig tartó fejfájás, amitől gondolkodni sem lehet. Ami a legfontosabb az életemben Bizonyára feltűnhetett már, hogy mások figyelme az, mert óhatatlanul de szeretek a figyelem középpontjában lenni. Ami a legkevésbé fontos számomra A fentivel ellentétben azonban egyáltalán nem érdekel, hogy milyen tanácsokat adnak nekem azzal kapcsolatban, hogy miként változhatnék meg. Nem akarok megváltozni, kedvesebb sem akarok lenni annál aki most vagyok. Az már nem én lennék, hanem... talán Felix egy kicsivel bugyutább változatban. Amire büszke vagyok Még nincs mire büszkének lennem, de dolgozom az ügyön elhiheti mindenki. Ha valamit megváltoztathatnék Nem haboznék azon, hogy milyen szakra jelentkezzek az akadémián és melyikre. Pontosabban milyen távol kerüljek a családomtól. Így képzelem a jövõmet A hozzám hasonló fiatalokhoz jól megszokottan még nem terveztem el mi lesz velem öt év múlva, valószínűleg úgysem azt fogom véghez vinni, még akkor is ha ez egy biztos pont lenne az életemben, ami felé tarthatnék. Egyéb Direkt van négy neve és direkt hasonló Nevbá userének nevéhez. Mondanám, hogy ezzel tisztelgek előtte, de valószínűleg csak kiégetem ezzel is, mint minden mással. De még mindig élvezem ezt csinálni.
|
| | | | Hétf. Márc. 22, 2021 5:41 am | Kedves Jason! A harmadik testvérek általában tudják, hogy milyen nehéz végigjárni egy már kizaposott úton, ahol ráadásul nem ritka a féltékenység sem, ha a szülők újabban minden figyelmükkel és szeretetükkel a legkisebb felé fordulnak. Mi tagadás, Traversnek születni sem lehetett egyszerű, mert a legidősebb testvér kihátrálásával a nagy örökség, a whiskygyár is rád és a bátyádra szakadt. Te még nem nagyon hallathattad a saját hangod, nem nagyon lehettek álmaid, hisz azt az utat lépésről lépésre megtervezték. Hogy haragszol-e ezért a szüleidre vagy Felixre, azt már a te dolgod eldönteni. De ha vannak egészen más terveid is, akkor ne félj hangoztatni. Legfeljebb a gyár egy közös teher lesz, apádnak pedig nem lesz más választása, mint belemenni. Sok sikert ezen az úton. Áh... valamit jelez a nefeleddgömb. Ja, igen, nyomás foglalózni. |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Theodore NottJelenleg 118 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 117 vendég :: 2 Bots |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir Vas. Nov. 17, 2024 10:09 pm Theodore Nott Jr. Vas. Nov. 17, 2024 9:09 pm Nikolina Dashkov |
|