| Vas. Dec. 20, 2020 7:25 pm | Roselle Summers Rose, Elly "It’s hard asking someone with a broken heart to fall in love again." Nem: Nő Kor: 22 év Vér: Félvér Születési hely: Anglia, London Iskola/ház: Roxfort/Hugrabug Munka: Munkanélküli Családi állapot: Jegyben jár Patrónus: Vidra Pálca: Szilva, Főnixtoll, 10 hüvelyk, rugalmatlan Amit szeretnek bennem Régen nagyon vidám személyiség voltam. Gyerekként sokat nevettem, és minden kalandban benne voltam. Ami zavar bennem másokat Negatív tulajdonságaid összefüggő mondatokban. Ami téged vagy másokat zavar. Életem története Kényelmes volt. A fájdalom, a veszteség érzése után olyan volt, mint a szomjazónak egy pohár víz. A karjai, még ha idegen is volt, mégis azt a biztonságot nyújtották, amire mindennél jobban szükségem volt. Ahogy a csalódottság fokozatosan elhatalmasodott rajtam, ő ott állt mellettem, és minden pillanatban támogatott. Letörölte a könnyeimet, segített felállni a padlóról, és a támaszommá vált az évek során. Ian mellett ott volt még Aliza, a Winters gyerekek anyja. Az ő jelenléte, ahogy mindig rám mosolygott, mellettem állt, olyan érzés volt, amire szükségem volt. Szomjaztam a szeretetet, szükségem volt a törődésre, így, még ha nem is tudtam többként tekinteni Ian-re, mint a gyerekkori barátom, kihasználtam őt. Tudtam, pontosabban, miután szerelmet vallott, minden tisztává vált. Minden egyes alkalommal összeszorul a szívem, ha csak rá gondolok, hogy nem vettem észre előbb... Bűntudatom van, nem szeretem annyira, amennyire ő azt megérdemelné, de elengedni sem tudom. Ahogy pedig telt az idő, úgy lett egyre lehetetlenebb kimondani. Végül igent mondtam. Önző vagyok, hiszen nem akarom elengedni. Félek az egyedülléttől. Dash emléke még mindig árnyékként követ, ha Ian nincs mellettem, úgy érzem, a magány, a szükségtelenség elemészt. Félek.
Ha tükörbe nézek Ugyan örököltem apa ágáról a metamorfmágiát, amióta Dash itt hagyott, már nem éreztem úgy, hogy . Családom Szüleim Sean Summer ~ Apa, aki a mentsváram, a mindenem. Mindent beleadott, hogy felneveljen és a legjobbat adja nekem, akármikor szaladhatnék hozzá, tudom, hogy segítene nekem és mellettem állna. Janice Ostell ~ Anya, akit bár szeretek, mégis mély nyomott hagyott a lelkemben, hogy a válásuk után ott hagyott, alig 1 éves csecsemőként, és mostanra már új családot alapított, hiába mondogatta, igazából sosem akart férjhez menni… Mostohaszüleim Dalia Grace ~ Apa új felesége, a mostohatestvérem, Ela anyukája. Anya éppen csak megszült engem, nem sokkal később váltak is, így még éppen csak 2 éves voltam, ő máris a családunk részévé vállt. Dalia mindig is kedves volt velem, kicsit olyan, mintha ő lenne az igazi anyukám, hiszen amióta csak felnőttem, ő volt apa és én mellettem. Elliott Ostell ~ Anya új férje, a féltestvérem, Brianna és Christian apja. Azután, hogy apával igen csak balhésan elvált anya, viszonylag sokáig szingli maradt, mindössze futó kalandjai voltam, majd 6 évvel a válást követően, véletlenül teherbe ejtette anyát… Rendes, tisztességes ember, meg is kérte anya kezét, azóta pedig már a második gyerek is megszületett. Ó, és mugli. Nem tud semmit a varázsvilágról. Mostoha- és féltestvéreim @Elayna Newsome ~ Ela Daliával jött a családunkba, és mindig is a legkedvesebb testvérem marad, még ha vér nem is köt össze minket. Elismerem, amíg kamaszodtam, kicsit talán megroppant a kapcsolatunk, de az évek során megértettem, hogy a vérkötelék nem minden. Brianna és Christian Ostell ~ Elliott és anya közös gyermekei. Én vagyok a nagytestvér, és őszintén szólva szerettem is ebben a szerepben tetszelegni. Otthon mindig én voltam a legkisebb, egész felemelő érzés anya családjában a legidősebbnek lenni. Mindössze 6 év van köztem és Bri között, amíg Chris 8 évvel fiatalabb. Bonyolult @Julian Winters, a jegyesem, akinek köszönhetem, hogy végül túltettem magamat életem legnagyobb csalódásán, és @Dashiell Winters, életem szerelme, akivel azt hittem, örökké együtt leszünk, majd darabokra törte a szívemet… Az egyikükkel éppen csak megkezdtük a közös életünket, amíg a másikukkal még nem is sikerült lezárnom mindent. Apróságok Amortentia Fahéj, menta, avokádó. Edevis tükre Amire mindennél jobban vágysz az életedben. Hobbim Minden rendszeres elfoglaltságod a munkád, családod mellett. Pl. könyvolvasás, sport is lehet ilyen. Elveim Azok a dolgok, amik meghatározzák a viselkedésedet és gondolkodásodat, amik mentén a döntéseid nagyrészét meghozod. Amit sosem tennék meg Mindenkinek van valami, ami az egész lényével szemben áll és soha nem tenne még hasonlót sem. Ide írd, mi ez számodra. Ami zavar Milyen kisebb-nagyobb tényezők vannak az életben, amik téged mindennél jobban bosszantanak, legyen ez nagy, általános dolog vagy olyan apróság, mint mások csámcsogása. Ami a legfontosabb az életemben A első számú prioritásod, amit minden helyzetben, mindennél előrébb helyezel. Ami a legkevésbé fontos számomra Azok a dolgok, amikről úgy érzed, nem befolyásolják az életedet és a fontossági sorrend végén helyezkednek el. Amire büszke vagyok Sikereid, eredményeid, esetleg származásod, családod, kinek mi. Ha valamit megváltoztathatnék Bármi, amit ha tehetnél, megváltoztatnál magadban vagy az életedben. Így képzelem a jövõmet Hol szeretnéd látni magad egy, öt, tíz év múlva, vagy életed végén. Egyéb Bármi, amit még fontosnak találsz.
|
|