Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Blackthorn karácsony - '14

Anonymous

Blackthorn karácsony - '14 Empty
Vendég
Szomb. Dec. 19, 2020 11:55 pm

Blackthorn karácsony

Azt mondják, szívás karácsonyi gyereknek lenni. Én imádom. Mi lenne jobb annál, mint amikor a táj hófehérbe burkolózik, és mindent gyönyörű díszek tesznek hangulatosabbá? Mintha külön a születésnapomra készülne az egész világ. A családom büszke rá, hogy eddig minden tagja a Mardekárba járt, így hagyománnyá vált nálunk, hogy a ház színeiben pompázik a karácsonyfánk és nagyjából az egész birtok.
A huszonnegyedikei nagy családi ünneplést - amikor a születésnapomat is megtartjuk, természetesen - tegnap letudtuk, mára pedig apánk barátjának családjához vagyunk hivatalosak, akinek a lánya a legjobb barátnőm, a fia pedig...valami egészen más szerepet tölt be az életemben. Kicsit unalmas egész este úgy tenni, mintha a párom, és nem az apja keltené fel jobban az érdeklődésem, ezt azonban jól tudom leplezni. Egyszer-egyszer összeakad a tekintetünk, arra a pár másodpercre elveszek sötét tekintetében, s elmosolyodom. Mióta csak az eszemet tudom, ő ott volt az apám mellett. Látott felnőni, én láttam, hogy jelennek meg az ősz tincsek a hajában. Otis néha egészen hajaz Casearra, de sohasem fogja utolérni azt a tökéletességet, amit a férfi képvisel.
Csodás a vacsora, mint ahogy arra számítani lehetett. Olyan ez, mint a második családunkkal lenni. A két családfő mélyen elmerül a beszélgetésben, miközben édesanyám többször is elégedetten néz végig rajtunk. Elképzelései szerint én hamarosan összeházasodom Otissal, Anlon pedig elveszi Larissát. Szerintem már látja maga előtt a születendő unokáit és az ük-ükunokáit...
A vacsora végén elfogyasztott pezsgő hamar a fejembe száll, és ezek után semmi kedvem részt venni a levezető sétán, amire a legtöbben már készen állnak. Blackthornék birtoka gyönyörű, de ha sétálni támad kedvem, azt nem a családom előtt andalogva szeretném megtenni.
- Én itt megvárlak benneteket - illedelmesen a szüleim tudtára adom, hogy jobb, ha hagynak pihenni. Nincs szándékomban elcsatangolni a házban, sem pedig titokban hazahoppanálni. Csak leülnék a nappaliban a kandalló elé és Casear zenéjét hallgatva elmerülnék a gondolataimban, érezve a férfi illatát a díszpárnán.

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: