| Pént. Dec. 18, 2020 1:34 pm | Calithe Carqen Nem: Nő Kor: 25 év felett Vér: Megalkotóra bízva Iskola/Munka: Újságíró Kapcsolatunk: Bonyolult Csoport: Megalkotóra bízva Playby: Carice van Houten Státusz: SZABAD Részletek Ó, te bolond nőszemély... Őszintén szórakoztat az az eredménytelen küzdelem, amit már évek óta űzöl ellenem. Sosem adod fel, igaz? Addig fogsz utánam nyomozni, amíg végre lebuktatsz, ugye? Ahhoz azért nekem is lesz pár szavam. Újságíróként mindent megteszel, hogy a legnagyobb rejtélyek nyomába eredj, s azt tökéletes pontossággal tárd a világ elé, legyen bármilyen szép, vagy bármilyen kellemetlen történet. Nem ismersz lehetetlent, nem ismersz félelmet, s ha egyszer valamit a fejedbe veszel, akkor addig nem nyugszol, míg ki nem deríted. Ezért is jelentem számodra talán a legnagyobb fogást, hiszen a zsigereid mélyén azt hiszed, hogy egy magamfajta, halálfalóktól származó vérfarkas semmiképp sem lehet teljesen tiszta. Azonban tévedsz. Vagy tán... Mégsem? Élvezem, hogy a bolondját járathatom veled, élvezem, hogy elejtek egy kétes információt, te pedig a nyakadba veszed a világot... Azonban ne hidd azt, hogy én nem tartom nyitva a szemem. Vajon azzal, hogy mindenkinek belemászol az életébe, a saját szerencsétlenséged próbálod palástolni, s elterelni róla a saját és a világ figyelmét? Tudom jól, hogy történt veled egy tragédia. S tudom jól, hogy titkolod... Hogy a széles mosolyod mögött valójában teljesen más lapul. Nem gondolnád egy percre sem, hogy én akár megértenélek. Én, akit jelenleg talán a legnagyobb ellenségednek tartasz. Mégis be fog következni egy olyan esemény, mikor csalódni fogsz bennem. Hogy kellemes és mámorító lesz ez a csalódás, avagy szörnyű és borzalmas... Az már csak tőlünk függ. // A PB és a név változtatható, a hölgyemény személyes története is a megalkotóra bízva. Eléggé kotnyelesnek képzeltem a kisasszonyt, aki mindenbe beleüti az orrát, olyanba is, amibe nem kéne, ezáltal pedig szinte vonzza maga köré a bajt és a kalandokat. Szeretném, ha megmaradna közöttük ez a macska-egér harc, és a kapcsolatukat majd a játéktéren alakítanánk jó, vagy éppen rossz irányba. Gyere gyorsan, mert lassan kezdem hiányolni, hogy nem figyel senki! //
|
|