| Kedd Dec. 08, 2020 5:37 pm | Jane Parkin Nem: nő Kor: 15 év Vér: választható Iskola/Munka: Roxfort Kapcsolatunk: valami van a levegőben Csoport: Griffendél/Hollóhát/Hugrabug Playby: Olivia Rodrigo Státusz: SZABAD Részletek Te vagy a szomszédlány, aki mindig segít, mindig van egy két jó szavad és ami a legfontosabb, hogy olyan derűlátó vagy mint én. Talán ezért is sikerült megtalálni a közös szót akkor amikor legelőször találkoztunk. Akkor bátor voltam, mit se törődve azzal, hogy esetleg mit gondolhatsz rólam. Mivel megesett, hogy átvittek hozzátok és játszhattunk, nagyon felszabadult voltam a közeledben és minden rosszaságban benne voltál. Talán mert te is csintalan voltál, kár tagadnod. Lehet, hogy akkoriban még éreztem valami gyerekszerelem félét irántad, de hol kiszerettem belőled, hol meg újra beléd estem, mert túl közel vagy hozzám. Két olyan személyiség, mint mi nem igen fér meg egymás mellett. De ezzel semmi baj sincs. TE vagy az aki néha mosolyt csal az arcomra, akit nehezen tudnék gonoszként elképzelni, mert segítőkész vagy. Ám, hogy valójában te hogyan érzel, ezt sosem tudom eldönteni. Bár tudod, mit? Ez tesz téged olyan érdekessé a szemeimben.
//A karakter igazából a leírtakon kívül teljesen alakítható, még a neve is, pusztán annyit kérek, hogy a pb maradjon a közös gifek miatt. Köszi! Ha megjöttél küldj nyugodtan egy csodás pm-t! Várlak!//
|
|