| don't call me Borgin, or... *kézropogtatás* |
| | Pént. Dec. 04, 2020 5:04 pm | Silver Duke Borgin Borgies. Pont. Máshogy ne merj hívni, vagy ciánt keverek a borodba. "Lie down with your peace where you find it, won't come cheap, fill up on love when you're hungry, tired then sleep, have your dreams, don't let it wind you, let it bring you down, I hate to tell you how little I have found." Nem:férfi Kor: 28 év Vér: aranyvérű Születési hely: LondonIskola/ház: Roxfort / Mardekár volt Munka:jelenleg pultos a Szárnyas Vadkanban Családi állapot:ugyan kérlek, engem úgysem bírna elviselni senki Patrónus:mezei pocok Pálca: erdeifenyő, vélahaj mag, 16 hüvelyk Down in a hole and I don't know if I can be saved Kevés pozitív tulajdonságomat tudnám felsorolni. Mármint őszintén, talán az egyetlen olyan dolog, amit velem kapcsolatban felsorolhatnak az a kinézetem. De mivel ez nem tulajdonság, ezért valamit keresnem kell magamban, igaz?
humor – ahonnan én jövök, ott azért elég beteg poénokat ismernek, így nem áll tőlem távol, hogy magam is hasonlóan hülye dolgokkal szórakoztatom az embereket. Vágod azt a viccet, amikor bemegy egy krup, egy kákalag és egy ember a kocsmába, majd csak egy jön ki, de kétszer akkorára tágult ánusszal? Na látod, és tudod mi a megoldás? A krup kifordította magát, a kákalag érzékelte a kakalagot az emberben, majd mindketten bebújtak. Na, ne lögyböld ki a sört a korsóból, vagy esküszöm hogy a hordó alját veled fogom kiitatni. Ugye tudod mik úsznak egy olcsó kocsma olcsó hordójának olcsó aljában? Te sem akarod azt meginni.
szarkazmus – ha valaki meg meri kérdőjelezni, hogy a szarkazmus hogyan is lehet egy jó tulajdonság, akkor hadd mondjak egy példát: amíg hallod a hangomból kiszűrődni, addig biztos, hogy nem akarlak semmiben megfojtani, hátravinni a raktárba és felpofozni, esetleg tesztelni hogy a cigaretta milyen sistergő hangot ad a bőrödön. szóval nyugavér addig, ameddig olyan hangon beszélek veled, ahogy a lőtéri kutyával sem szokás. mert ha már nem teszem, akkor biztos lehetsz benne, hogy valamit elbasztál.
érdekember – egészen addig, ameddig érdekem fűződik hozzád, a legnyájasabb ember vagyok a földön. körbe is nyalom a fejed, ha éppen azon múlik, plusz igyekszem azért arra törekedni, hogy ne legyünk különösen rossz érdekkapcsolatban. megdícsérem a ruhádat, a bajszodat, a faszodat ha éppen gyereket nemzettél talán még csókot is adok rá, vagy éppen a rúzsodat. csak az a lényeg, hogy nekem jó legyen. és hogy neked is, bár neked azért lehet egy kicsit szarabb is, azon ne múljon.
üzleti érzék – amihez nyúlok, arany lesz. vagy éppen galleon. eddig sosem gondoltam volna, hogy a Docendo Discimus otthagyása után bármi babér terem nekem, de ha kell valami sötét mágiával bíró cucc, akkor el tudlak juttatni ahhoz, aki ezeket oda tudja neked adni. nem biztos, hogy jól hallod a vezetéknevem a bemutatkozásnál, mert konstans „Borgies”-t mondok. nem véletlen.
bizalmatlan – ha csodálkoznál, hogy ez miért pozitív tulajdonság, ki tudom ám fejteni: pontosan azért, mert akkor borul fel a saját világom, ha valakiben ténylegesen és véglegesen megbízom. nem olyan nehéz ám engem kenyérre kenni, de próbálkozom elrejteni az ilyen oldalamat, még mielőtt valaki túl jó poénnak gondolná és kihasználna.
See my heart, I decorate it like a grave
Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai. Nekem számtalan van, de azért igyekeztem összesűríteni a legszükségesebbeket, hogy mire ne figyelj oda, vagy különben megismered az igazi Silver Borgint és az sem neked, sem nekem nem lesz túl jó.
kedvesség – ez mindig elgyengíti az embert. ha megmutatja az érző oldalát, csak kihasználják, megtörik végül pedig eltapossák. ha nem hiszed el, akkor sajnálom. ha nem láttad, akkor örülj, mert az életemnek azon részébe léptél be, ahol már nem tudtak kihasználni és nem tudták ellenem fordítani azt, hogy valójában igyekeztem mindenkiben meglátni a jót. mindegy, hogy kobold, házimanó, kentaur, vagy éppen sellő-krup-kákalag-polip keverék az ember.
segítőkészség – talán túl jóhiszemű vagyok az emberekkel. sokan használtak ki az évek során és már nem hiszem el azt sem, amit a másik kérdez. nem gondolnám, hogy ezzel erősebb lennék. az ilyen tulajdonságok csak gyengítenek engem és én igyekszem kiölni magamból az ösztönös dolgokat. kivéve akkor, ha éppen valami előnyöm származna belőle, akkor kérdés nélkül megteszem ezt és el is várom viszonzásképpen a segítséget mástól. legyen bármennyire is rossz a helyzet.
depresszív – kivételesen ez tényleg egy rossz dolog. de annyira sokszor kerültem szarba életem során, hogy megszámolni sem tudom. sajnos könnyen csúszik ki a lábam alól a talaj és ahogy telnek az évek, egyre nehezebben szedem magam össze. valahogy képtelen vagyok legyőzni a negatív spirált, ami körülvesz engem. néha hagyom az életnek, hogy megüssön. de aztán nem állok fel és nem egy ide-oda pattogtatott labda ez közöttünk. kár érte.
You don't understand who they thought I was supposed to be "Üdvözlöm, érintem, nem mutatom, nem emlékeztetem, nem kutatom, nem zavarom, zavarom, csak figyelem, belefeledkezem, már megint vele utazom"
csendesen sóhajtok, mikor nyílik a Vadkan ajtaja. nem gondoltam volna, hogy eljön ez a nap, amikor az apám ismét úgy óhajt, hogy szemtől-szemben áll velem. valahogy sosem készültem erre és mégis olyan fura ez az egész. az ember azt gondolná, hogy egy olyan csávó, aki az életének jó részét már megélte, nem stresszel ilyen dolgokon, hogy vajon kinek adja az örökségét, amikor ott van egy olyan ember is, akire nyugodtan ráruházhatná a dolgokat. meg kéne tanulni elengedni a dolgokat, apa. azt hiszem mindkettőnknek egy nagyon jó tanulópénz volt az együtt eltöltött huszonarkárhány év, én pedig köszönöm szépen, ebből nem kérek többet. nem hagyta a családom azt sem, hogy a saját utamat járjam. az áskálódásuknak köszönhetően, valamint egy nemierőszak ügye miatt azonnali hatállyal távoznom kellett az utolsó évem előtt a docendoról, azt pedig nem gondolnám, hogy valaha ezt a szégyent le tudom mosni magamról. persze, hogy tiltakozott az elején a lány. hiszen tudta, apám tudta, hogy ha imperiust küld rá és megbabonázza, hogy az elején akarja, a végén pedig erőszaknak mondja az egészet – megüthetem a bokámat. ugye senki nem várja el, hogy elmondjam, ezután mi történt? jó. igen, azt mondta, hogy megerőszakoltam. azt mondta, hogy nem vettem figyelembe a kérését, hogy álljak le. ennyi év után már azon is gondolkoztam, hogy vajon volt-e kérés? vagy csak én nem hallottam? vagy nem is hangzott el? ki is vagyok én valójában: egy erőszakoló, vagy egy bűnbak, akit csak bemártottak? talán nem kell csodálkozni, hogy nem használom az igazi nevemet. hiszen ki akarna alkalmazni egy olyan embert, aki megerőszakolt egy nőt? legyen az állítás bármennyire is igaz, vagy bármennyire is hamis. hiszen az aktus megtörtént, minden egyes másodpercére emlékszem. életem legjobb dugása volt egy színésznő palántával. mégis a végén én basztam rá. nem mosdatni akarom magam apa. dehogynem, te féreg. – valahányszor lejátszódott bennem ez a jelenet, hogy itt áll előttem az ember, akitől csak elvétve kaptam igazi szeretetet és törődést, mondván, hogy „ne legyen gyenge… csak hibát hibára fog halmozni az életben.” – persze anyám nem törődött az öreg intelmeivel, ugyanannyira szeretetben és törődésben nevelt fel. kiállt mellettem, egészen addig, amíg nem került szóba az iskola utáni élet. onnantól kezdve ő is ugyanúgy hátat fordított nekem, ahogyan apámnak is. csak neki éppen azért, mert rájöttem, hogy ő milyen ember is valójában. nem jutok szóhoz. nem azért, mert félek, inkább azért, mert nekem nincs mit mondanom ennek az embernek. én nem tudnám elképzelni, hogy akár egyetlen egy mondatot is kiböfögjek a számon, ami nem a „dögölj meg”, vagy a „kotródj a picsába” lenne. előbbi sajnos kivitelezhetetlen lenne, mert Reginald Borgin nem egy olyan ember, aki kevés sötét mágiával kapcsolatos dolgot ismerne. utóbbi pedig szimplán azért lehetetlen, mert nem tagadhatom meg egy vendégtől a fogyasztást. először jó tíz percig némán szemezünk egymással. majd hátat fordítok neki és a poharak törölgetésével kezdek foglalatoskodni. eltelik talán még tíz perc. majd még tíz. végül egy óra. kiszolgálom az utolsó vendéget, magamra kanyarítom a kabátomat, majd elindulok az ajtó mellé. – záróra van mr. borgin. - majd mint aki jól végezte dolgát, ott hagyom. remélem, hogy örökre.
Nem sürgetem, nem várom, nem bántom és nem sajnálom, nem sajnáltatom magam, magam adom, megadom, megadom, neki megadom magam
Look at me now, a man who won't let himself be Egyszer meghívtak egy mugli tévéműsorba. Ilyen beköltözős szarság, hogy összezárnak tizenöt agyhalottal hat hónapra, aki kiszabadul az meg nyer valami kétszázezer fontot. Ott volt életem legviccesebb párbeszéde, figyelj: - kérem Mr... Borgies írja le magát - pillog rám a nő, de úgy mint akinek az összes testnyílásából egyszerre folyik a testnedv. - hát jó. - sóhajtok fel - na figyelj anyukám. - és érted pucérra vetkőztem neki. beszarsz.
szóval: nem vagyok annyira magas. mármint ezt úgy értsd, hogy az egynyolcvanat tuti nem ütöm meg, de az egy hetvenet igen. közötte meg van kilenc centi. gondolj egy számra. megvan? oké. oszd el kettővel. add hozzá anyádat. szorozd meg hattal, majd vond le belőle a farkad méretét. wáó, neked is a hat jött ki? baszdmeg, nem talált. mert hét. szép testem van. benedvesíthetnéd valamivel. vannak kockáim.
barna hajam van. néha hosszabb. most éppen rövidebb. van arcszőrzetem is. és nagyon unom a folyamatos kérdezgetésed arról, hogy "de mennyi időbe telik megnöveszteni?" - biztos kevesebb időbe, mint anyáddal lefeküdni éjszaka. a ruháim átlagosak. mármint semmi talár, no bullshit. póló, farmer, bőrkabát. télen meg vastag, mert a szar is belémfagy.
van tetoválásom, de olyan helyen, hogy meztelenül kell láss ahhoz, hogy megnézhesd. ó, dehogynem akarod drága, hiszen látom a szemeden. na jó, hagyjál szépen békén, dolgom van. Ollivander ott áll az ajtóban és megint azt hiszi, hogy az én vendégeim írták a három seprű ablakára rúzzsal, hogy "de megbasználak Lulu." meg kéne védenem őket, mert nem ők voltak. hanem én.
Down in a hole and they've put all the stones in their place A Borginok Igen, jól gondoltad azok a Borginok. Akiknél jobban már csak a Burke-öket utálom, akikkel már évtizedek óta közös a családi vállalkozás. Apámat Reginaldnak hívják. Korábban, amíg úgy gondolta, hogy majd én leszek az, aki tovább viszi a családi vállalkozást, addig remek kapcsolatunk volt. Amikor pedig leléptem otthonról összecsomagolva, még a szobámat is felgyújtotta szerintem. Igen, ő vezeti éppen a Borgin&Burke nevű csodát. Anyám leánykori nevén Adelaide McKinnon aki valószínűleg a legnagyobb ribanc, akit a minisztériumban ismerhettek. Mindenkivel összefekszik csak azért, hogy a Wizengamot közé bekerülhessen. Meg fennhangon hirdeti, hogy Marlene McKinnon és Sirius Black gyermeke, amit pontosan annyira hiszek el, mint azt, hogy az öcsém akit nem Gold-nak hívnak hanem a Gem névre hallgat ártatlan, mint a ma született bárány. Bár ő az egyetlen, akivel a mai napig beszélek és legalább annyira szeretem, mint a Három Seprű csinos pultoslányát. Csak őt nem akarom megtermékenyíteni. Szóval igen, az öcsém éppen valami művész idiótának tanul. Néha vendégül látom őt, meg a haverjait a Vadkanban. Leglább a lepattanó nőket meghúzhatom.
Aztán ott van még az unokaöcsém Noah, aki igazából tényleg a legnormálisabb az egész családból. Pedig kvibli. Mondjuk pont annyira szarom le a varázserejét, vagy éppen a nem létét mint azt, hogy mit ittál nálam tegnap. Bírom a kis tökcsőszt, pedig három évvel fiatalabb csak, mint én.
Nekem senkim sincsen. Mármint állandó csajom, mert igazából nincs kedvem senki ajvékolását hallgatni arról, hogy hogyan nem áll a haja, vagy a sminkje. Pedig jó lenne egyébként, mert az ember társas lény, én pedig már kurvára unok ráülni a bal kezemre és úgy maszturbálni. Tényleg tökre olyan, mintha más csinálná, de kicsit elegem van már belőle.
Na jó, ez bullshit. Van egy újfundlandi kutyám, aki amúgy a Cupcake névre hallgat. Eszméletlenül undorító, a volt csajom nevezte el. De mit tehetnék, már így marad. (a képen nem ő van.)
I've eaten the sun so my tongue has been burned of the taste Amortentia édes női parfümök, sör, tintaMumus magamat látom, ahogyan még őszen, szakállasan is a tinik picsogását hallgatom a vadkan pultjábanEdevis tükre sosem néztem bele, szóval halvány lila fingom nincs. csak legendákat hallottam volna. megvan, hogyha visszafelé olvasod, akkor az jön ki hogy "sivede"? - Szívedé. na ha éppen érdekelne mit látok benne: - vagy azt, hogy még öregen is a tinilányok picsogását hallgatom a vadkanan - vagy pedig azt, hogy színházi rendező vagyok. szerinted melyik a valósabb? Hobbim - sörcsapolás - mások unalmas szerelmi életének hallgatása - színházba járni (fura, mi?)Elveim ne uramozz le, vagy keresztre foglak feszíteniAmit sosem tennék meg soha senkit nem hívnék uramnakAmi zavar - ha uramnak hívsz - ha azt mondod, hogy a három seprű sokkal jobb, mint a szárnyas vadkanAmi a legfontosabb az életemben - megpróbálok nem másnaposan dolgozni - mindig legyen egy jó mugli regény az ágyam mellett - sose fogyjon el a wc papír, vagy a jobb kezem szaros leszAmi a legkevésbé fontos számomra egyértelmű, a vendégeim szerelmi élete. a faszt érdekli, hogy melyik roxfortos srácnak mekkora a farokmérete. amúgy meg judas és jesus maddené egyezik lányok, ha nem tudnátok. ők ikrek. ja, a corner tesóké meg egész kicsi. csak szólok, hogy van ám fülem.Amire büszke vagyok - megléptem otthonról - Lulu Ollivander még nem pofozott fel - cserébe Naomi Briggs már igen.Ha valamit megváltoztathatnék meg sem születnék, ha ezen múlik. gyűlölöm a Borgin nevet.Így képzelem a jövõmet - szeretnék visszamenni az akadémiára tanulni. ha már félbehagytam a színházi rendező szakot, legalább befejezni szeretnémEgyéb - 2010-17ig voltam a Helios színház tagja - van egy mugli végzettségem is: autószerelőEgyéb+1 "Down in a hole and they've put all the stones in their place I've eaten the sun so my tongue has been burned of the taste I have been guilty of kicking myself in the teeth I will speak no more of my feelings beneath"
|
| | | | Szer. Jan. 20, 2021 9:45 am | Kedves Silver! Már megszokhattam volna, hogy a tollad nyomán mindig valami frappánsat olvashatok, azt is, hogy úgy csavarod a szálakat, ahogy nem szégyen. Mindig tudsz valami újat mutatni. Elfogult vagyok és ezért nem kérek bocsánatot, de imádom Borgies urat mindazzal a szövevényes élettel, amivel megálmodtad őt. Kíváncsi vagyok, hogy fog megbirkózni a démonaival, a pletykákkal, a múltjával és hogy visszatér-e valaha a Heliosba, hogy újra rendezzen. Persze, ha végül erre lesz lehetősége. Van mit kicsomagolni, Mr. Borgies, és itt most nem a ruhájára gondolok. A felesleges beszéd helyett az utadra is engedlek, úgy tudom, már ég a billentyűzet a kezed alatt, hogy válaszolhass valakinek. A foglalók a barátaid, azokat se mellőzd. Jó szórakozást! |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Draco MalfoyJelenleg 27 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 1 rejtett és 25 vendég :: 3 Bots |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir Vas. Nov. 17, 2024 10:09 pm Theodore Nott Jr. Vas. Nov. 17, 2024 9:09 pm Nikolina Dashkov |
|