Kedves Sophie! Az új roxforti szabályokra való tekintettel, remélem, hogy a levelem egy darabban elér hozzád és mindent megfelelőnek talál benne a mélyen tisztelt Tanfelügyelő Asszony. Anyád levelével és csomagjával kapcsolatban kevésbé vagyok optimista, lehet, hogy a legújabb süteményküldeményét nem látják majd jó szívvel a Roxfort falai között. No, de elég szót ejtettünk már az új házirendről és Mrs. Bagmanről! Inkább mesélj, hogyan kezdődött az új tanév? Nehezek a RAVASZ szintű órák? Ams rám szólt, hogy írjam ezt is bele a levelembe: tartsd szemmel a bátyádat és az öcsédet, nehogy meggondolatlan butaságot csináljanak! Én csupán azért nem akartam ezt leírni, mert tudom, hogy úgyis figyelsz rájuk. Különben is, a fiúknak is meg kell tanulniuk vigyázni magukra, nem igaz?
Ölel: Apa
Vendég
Hétf. Nov. 30, 2020 6:54 pm
Drága apa!
Szörnyű nagy csalódás lenne, ha nem kapnánk meg anya rendszeres sütemény szállítmányát. Ami azt illeti rosszabbra számítottam. Mindenesetre próbálom a lehető legtöbbet kihozni magamból, ahogyan azt már megszokhattátok. A fiúk... Hát ők ugyan olyanok mint otthon. Lökött mind a kettő, de azért természetesen szemmmel tartok őket, ahogy Lettát is. Képzeld, az idén kaptunk egy újabb professzort. Mugliismeretet oktat és annyira ismerős a neve, de nem tudom hová tenni. Állítólag most költözött haza Amerikából. Otthon minden rendben?