Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Lestrange letters

Anonymous

Lestrange letters Empty
Vendég
Hétf. Nov. 23, 2020 12:18 pm
Kedves Sophie!
Az új roxforti szabályokra való tekintettel, remélem, hogy a levelem egy darabban elér hozzád és mindent megfelelőnek talál benne a mélyen tisztelt Tanfelügyelő Asszony. Anyád levelével és csomagjával kapcsolatban kevésbé vagyok optimista, lehet, hogy a legújabb süteményküldeményét nem látják majd jó szívvel a Roxfort falai között.
No, de elég szót ejtettünk már az új házirendről és Mrs. Bagmanről! Inkább mesélj, hogyan kezdődött az új tanév? Nehezek a RAVASZ szintű órák?
Ams rám szólt, hogy írjam ezt is bele a levelembe: tartsd szemmel a bátyádat és az öcsédet, nehogy meggondolatlan butaságot csináljanak! Én csupán azért nem akartam ezt leírni, mert tudom, hogy úgyis figyelsz rájuk. Különben is, a fiúknak is meg kell tanulniuk vigyázni magukra, nem igaz?
Ölel:
Apa

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Lestrange letters Empty
Vendég
Hétf. Nov. 30, 2020 6:54 pm

Drága apa!
Szörnyű nagy csalódás lenne, ha nem kapnánk meg anya rendszeres sütemény szállítmányát.
Ami azt illeti rosszabbra számítottam. Mindenesetre próbálom a lehető legtöbbet kihozni magamból, ahogyan azt már megszokhattátok.
A fiúk... Hát ők ugyan olyanok mint otthon. Lökött mind a kettő, de azért természetesen szemmmel tartok őket, ahogy Lettát is.
Képzeld, az idén kaptunk egy újabb professzort. Mugliismeretet oktat és annyira ismerős a neve, de nem tudom hová tenni. Állítólag most költözött haza Amerikából.
Otthon minden rendben?

XOXO, Sophie
Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: