Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Our secret Marco&Kenzie

Anonymous

Our secret Marco&Kenzie Empty
Vendég
Vas. Nov. 22, 2020 9:18 pm
Az, hogy mostanában rossz kedve van, nem igazán fedi le a valóságot. Reggelente úgy érzi magát, mint akin átment egy úthenger, oda és vissza, kétszer. Mire észbe kap, általában elmegy a nap fele, ráadásul az újak halálra idegesítik, főleg a hollóhátas és hugrás példányok. Pedig aztán nem történt vele semmi különös, most mégis a ottpusztuljonmegmindenki napjait éli.
Ha ez nem lenne elég, kerítenie kell sürgősen egy jó vágású balekot, aki legalább pár hónapig képes eljátszani, hogy oda és vissza van érte. De ugyan ki lenne ekkora palimadár? Napok óta töpreng azon, hogy vajon kit fenyegessen meg, kinek tegye tönkre annyira az életét, hogy egy ilyesmibe belerángassa. Mert az már nem elég, hogy csak beszél róla. Kiadták neki, hogy most már illendő lenne a „herceget” bemutatni, elég a szavakból. Egy szó, mint száz.. bajban van.
A könyvtár egyik asztalánál ücsörög és méregeti a potenciális jelölteket. Az egyik túlvörös, a másik szeplős, a harmadiknak nagy a fej, a negyediknek meg a füle. Senki, de senki nem felel meg neki igazán, ami azért is vicces, mert ugye nincsen abban a pozícióban, hogy válogathasson. Ráadásul a mögötte ülő lányok fecsegése és nyavalygása olyan téren idegesíti, hogy egyetlen egy épeszű gondolat sem fut át az agyán. Mérgesen fordul a másodévesek felé, ám mielőtt fenevadként ugrana rájuk, mögöttük felfigyel valakire.
S a felismerés úgy vágja fejbe, mintha egy péklapáttal csapnának neki oda. A lányokra azért még mérgesen, kissé lenéző stílusban odanéz, majd feltápászkodik a székről és célirányosan indul meg, mint vad a prédája után. Egyetlen egy percre sem veszti szeme elől a griffendéles jómadarat, esélyt sem adva neki arra, hogyha esetleg észrevenné és menekülni akarna, akkor megtehesse. Sőt. Lesből csap le rá, ugyanis az egyik könyvespolcok által képzett folyosóról úgy nyúl ki Marcelino felsőruházatáért, hogy a fiú levegőt is alig tudjon venni.
– Montero, de rég láttalak –néz sejtelmesen vigyorogva a másikra, majd húzza őt maga után egy olyan helyre, ahol mások szemei elől biztosan jól rejtve vannak.
- Ne aggódj, nem öllek meg – ereszti el akkor, mikor már tényleg jó helyre érnek.
- Tartozol nekem, behajtanám – s mindezt úgy mondja, hogy hangjából érezhető legyen, hogy esély nincsen kihátrálni ebből. Kell neki ez az ember, akár fenyegetnie kell, akár nem.
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Csüt. Dec. 10, 2020 9:23 pm
Mit akarsz?
Kenzie x Marco
Vissza kell vinnem néhány növényhatározót a könyvtárba. Nem ez a kedvenc programom, de muszáj megtenni, mielőtt lejár a kölcsönzési idő. Erre odafigyelek, de arra nem, hogy ne lökjek fel más embereket a deszkámmal a folyosón. Szerintem rendkívül rosszul vagyok bekötve, de ez már igazából nem az én problémám. Akinek nem tetszik, így járt.
Ahogy lenyomom a kilincset és belököm a súlyos ajtót szinte azonnal idétlen viháncolás kezdődik az egyik asztalnál. Egy csapat kislány ül ott, másod,-vagy harmadévesek lehetnek csupán. Választhatnám azt az utat, hogy ignorálom őket és elengedem ezt az egészet a fülem mellett, de ehelyett csábosan rájuk mosolygok, és még egy kacsintásra is futja mai nagylelkűségemből. Ezután persze azon fognak csámcsogni, hogy ez vajon melyiküknek szólt, de ez engem már cseppet sem érdekel.
Ruganyos léptekkel indulok el a megfelelő polc felé, mikor valaki a pulcsimnál fogva beránt az egyik kereszteződésbe. Sok mindenre fel vagyok készülve, de erre azért még nem volt példa. De mikor meglátom ki próbál megfojtani a saját pulóveremmel hirtelen minden kristálytiszta lesz. Hát persze, ki más. – Ha kinyúlasztod a kedvenc pulóverem szétátkozom azt a csinos kis feneked – préselem ki magamból, miközben rángat magával. Kész téboly mennyi erő van ebben a kiscsajban.
- Én is örülök a találkozásnak, Yates-Newman – válaszolok negédes hangon mikor végre elenged. Abban azért bíztam, hogy nem a fejemre pályázik, vagy ha mégis, akkor ezt nem a könyvtár legsötétebb zugában képzelte el véghezvinni. Mert akkor még idiótának is csapnivaló lenne. – Mit akarsz? – Tudtam, hogy egyszer eljön az a nap, mikor behajtja rajtam, de nem gondoltam, hogy máris. Egyszerre vagyok rendkívül kíváncsi, illetve félek is egy kicsit. Elég eszelős csaj, gyakorlatilag bármi kitelik tőle szerintem.

Anonymous

Vendég
Csüt. Dec. 10, 2020 9:56 pm
Ahogy meglátja a griffes srácot, úgy kólintja fejbe a felismerés, mintha péklapáttal vágnák tarkón. Teljesen biztos benne, hogy ő az, akire szüksége van ebben az esetben, s ki is nézi belőle, hogy belemenjen ilyesmibe. Ezért is indul meg, ezért csap le rá, s mindezt képes úgy, hogy közben a kétségbeesés egyetlen egy szikrája sem villan át tekintetén.
– Szétátkozod? Ugyan már… Túlságosan jó préda az neked ahhoz, hogy árts neki – neveti el magát halkan, miközben tovább húzza magával a másikat, mit sem törődve a pulóver állagával.
– Persze, hogy örülsz, végre nem csak az álmaidban látsz – vigyorog rá szemtelenül, magabiztosan. Marcelinoval nem sok közös van bennük, majdhogynem semmi, de mégis tudnak egymásnak úgy dobálni szavakat, mintha ezer meg egy éve lennének barátok. Holott ez eléggé távol áll tőlük.
– Téged – közli olyan egyszerűen, mintha csak az egyszer egyet kérdezték volna tőle. – Kell nekem a csinos nagy pofid, ami elég megnyerő ahhoz, hogy egy kisebb hazugságot megerősítsen –kezdi el nyersen felvázolni az egészet.
– Mondjuk úgy, hogy mindkettőnk számára kedvező ajánlatom van – neki nagyon szüksége van valakire, akit végre megmutathat otthon, Marco meg kap érte annyit, amennyit csak szeretne. Hát melyiküknek nem érné meg? Hangját visszaveszi, hogy tényleg csak ők ketten hallják ezt a kis dolgot. Nincs szüksége arra, hogy már azelőtt hazajusson a kitalált sztorijának mivoltja, mielőtt ő véget vethetne az egésznek.
– Mennyiért játszanád el, hogy a csodálatos és elbűvölő párom vagy? – tér rá végül a konkrét dologra, mert nem szeretné tovább kerülgetni a forró kását.
Anonymous

Vendég
Vas. Dec. 13, 2020 5:29 pm
Mit akarsz?
Kenzie x Marco
- Ha jó préda lennél már levadásztalak volna. – Furcsa, hogy igazából nem ismerjük egymást kifejezetten jól mégis úgy tudjuk szivatni egymást, mintha ezer egy éve barátok lennénk. Sistereg köztünk a levegő, ez szinte tagadhatatlan. Ha nem lenne ennyire beképzelt még lehet tényleg el is gondolkodnék azon, hogy hogyan szelídítsem meg. Külsőre tök oké, sőt mi több… De mégis, talán túl nagy a pofája hozzám. Nekem valami aranyos, csendes lány való, olyan tizenkettő egytucat kategória.
- Hát igen, sokkal kellemesebb a könyvtár mint a rémálmaim – bólogatok egyetértően. Szavaim közt épp csak elbújik az a halvány rosszindulat és gonoszkodás, ha lehagytam volna a ’rém’ szót még egészen kedvesnek is tűnhetne. Így azonban és az előzmények ismeretében tökéletesen értelmezhető, hogy nem bóknak szántam.
- Akkor kereshetünk egy meghittebb helyet, édes. – Az utolsó szóból szinte látom, ahogy kövér irónia cseppek csöppenek a padlóra. Nem tudnám megállni, hogy vágjak vissza azonnal. Neki nem. Alapvetően tök kedves és rendes vagyok, kivéve akivel nem ugye – és ő ezen utóbbi kategóriába esik sajnálatos módon. Ja várjatok. Mégsem.
- Nincs annyi pénz – replikázok azonnal. Utána azonban alaposabban belegondolok az egészbe. Lehet, hogy ezzel véget érne ez az egész tortúra, amit a kiscsajok miatt kell elszenvednem. Ha lenne barátnőm, még ha csak ilyen kamu is, akkor talán leakadnának rólam és nem kéne állandóan a hátam mögé nézni, hogy mikor követ valamelyik elvetemült dilis. – De mivel tartozom neked – folytatom magabiztosan – hajlandó vagyok belemenni. – Főleg ha fizet is érte. Mert az előbb ugye a kérdés egész pontosan így hangzott. Ez így abszolút a kellemeset a hasznossal. Néha szívesen smárolok vele a folyosó közepén vagy meghívom egy vajsörre, ha ez azt eredményezi, hogy mostantól nyugodt lesz az életem. Aztán ha elhúzunk innen vége lesz ennek is, és összeszedhetek egy normális lányt magamnak, akivel boldogan élhetek, míg meg nem halunk.

Anonymous

Vendég
Vas. Dec. 13, 2020 6:29 pm
[justify]Hahotázik a kijelentésen. Ha valamelyikük vadászna a másikra, az biztos, hogy nem ő lenne a préda.. Szívesen kifejtené és levezetné a másiknak, de inkább meghagyja neki a hitet, meg a férfiasságát.
- Tudod.. Egy rémálom is tartogathat olyan izgalmakat, melyekre talán az életedben sokkal nagyobb szükséged van, mint hinnéd - somolyog a másikra, mintha valamiféle nagy bölcsességet mondott volna. - Ja és.. Legalább nem tagadtad, hogy álmaid részese vagyok, ez mindenértelemben növeli az önbecsülésem - neki mindenre találnia kell valami választ. Kenzie az a fajta, akinek irányítani kell. Tudja, hogy a másik is ilyesmi, ezért is tartja már most elég érdekesnek ezt az egészet. Imádni fogja a játékot, sőt már most imádja.
- Jaaa, hogy nincs? Ezek szerint a kislányok és az unalom éltet.. Kár...azt hittem ennél sokkal menőbb és belevalóbb srác vagy - sóhajt egy nagyot, de még nem mond le a dologról. Nem közli, de biztos benne, hogy a másik van annyira okos, hogy tudja, ennél csak gázabb szívességet fog kitalálni a jövőben, ha ezt most elutasítja.. Könyörögni viszont nem fog.
- Micsoda kegyesség, azta - nevet fel egy kis arrogancia kíséretében. - S mindezt ingyen és bérmentve.. Fantasztikus fogás vagy Montero - vigyorog tovább. Ha már azt mondta a másik, hogy nincs az a pénz, akkor nyilván mindezt ingyen kívánja lerendezni. Ekkora mázlija még neki sem lehet..
- Ne aggódj, nem kell meghívnod vacsorázni meg ilyenek, nem tartok rá igényt - nyugtatja már most előre a másikat. Nem az a fajta lány, akinek virágra, csokira vagy mézes mázra lenne szüksége. - Egyedül a családom előtt kellene azt mutatnod, hogy mennyire odavagy értem, meg én is érted, aztán felőlem, ha kilépünk az ajtón, már mehetsz is máshoz, komolyan, bár.. Lehet itt az iskola falai között azért jó lenne, ha nem nőznél olyan vígan.. - ha jobban belegondol az nem igazán lenne szerencsés, de biztos erre is van megoldás.
- Jó, igaz.. Ezt nem kérhetem ingyen, annak ellenére, hogy azt mondtad nincs az a pénz.. - tudja, hogy nem így értette a másik, mégis képes még ezzel kicsit húzni. Csak a játék kedvéért.
Anonymous

Vendég
Szer. Jan. 27, 2021 9:58 pm
Mit akarsz?
Kenzie x Marco
- Blablablabla – forgatom szemeimet, halvány mosollyal arcomon. Komolyan, ezek az átkozott nők. Egyszerűen borzalmasak. Még hogy az álmaim része pfff, az hiányozna még. Szerintem akkor mennék a gyengélkedőre, hogy kezdjenek velem valamit, mert tuti halálos beteg vagyok. A hallucinációk olyan betegségekhez tartoznak, nem? Vagy lázálom, az is hallucinációt okoz, és még veszélyes is.
- Kereshetsz magadnak más idiótát, ha csaj a sértegetés megy szivi, de hidd el, nem lesz még egy olyan aki rajtam kívül igent mond. – És ezt mindketten tudjuk. Ha nem tartoznék neki, talán én sem vállalnám, de így a lelkiismeret azt diktálja, hogy meg kell tennem. Meg hát na, talán én is nyerhetek vele valamit.  – Vagy ha találsz is, úgysem lesz olyan jóképű, mint én – akkor meg fújhatja. Mellé jó csávó kell, nem valami szürke egérke, hiszen akkor tuti lenne, hogy csak a népszerűség és a pénz vágya hajtja a srácot, nem az őszinte lángoló szerelem. Én legalább passzolok mellé.
- A legjobb fogás vagyok. Ha vacsorázni viszlek te fizetsz, a családod előtt teszem a szépet, idebent nem kacsintok félre, világos – nyugtázom egyszerre, hogy mi mindent kell tudnom. Egyikkel sem lesz problémám, hiszen sokkal jobban eszek, ha más fizeti, egész jó színész vagyok és a csajokkal eddig sem voltak ügyeim. Ők szerették volna, én nem, így tehát nem történt… semmi lényegében.
- Figyelj, én nem tartalak vissza ha még pénzelni is akarsz, de nem ragaszkodom hozzá. Tudod én ilyen cuki vagyok – kacsintok rá. Egyszer az az áldott jó szívem lesz a vesztem, ez biztos. Anya meg volt róla győződve, hogy a Hugrabugba fogok kerülni, erre valahogy vörös lettem. Mondjuk azt is értem, hogy oda hogy kerültem, szóval nincs hiba a rendszerben.

Anonymous

Vendég
Csüt. Jan. 28, 2021 12:56 pm
– Ó barátom – ciccegve rázza meg a fejét, míg ajkai gúnyos mosoly ívébe formálódnak lassacskán. – Nem mondták még, hogy kissé túlértékeled magadat? – hajol bele a másik aurájába, elég közel ahhoz, hogy már csak suttognia kelljen. – A csinos pofid mulandó, ne arra verd magadat, mert ha egyszer véletlenül történik vele valami… – húzza végig mutatóujjának körmét a másik arcélén, majd visszadől normális testhelyzetbe. – Kár lenne érted – fejezi be végül mondandóját. Rá van szorulva a másik segítségére ezt nem tagadja, de azért nem fog elpuhulni.. A fiú túl nagyra van magától, éppen úgy, ahogyan ő maga. Tökéletes kiegészítői lesznek egymásnak ebben a színjátékban.
– Ha vacsorázni viszel, te fizeted a magadét és én is a sajátom – vág közbe, mert azért ennyire nem kívánja eltartani a másikat. Fizet is, meg még vásárol is neki.. Jó, hogy nem ő lesz a sugarmommyja, mi világot élünk.. – Ha kacsingatni akarsz, csak szólj és esküszöm még segítek is – be kell látnia, hogy azért, amit kér az kissé sok. Nem kívánja meghiúsítani a másik lehetséges hódításait, csak legyen róla fogalma. Mindenre lehet megoldást találni.
– Akkor mégis mit kérsz érte? –méregeti gyanakodva a másikat. Olyan nincsen, hogy mindezt ingyen és bérmentve vállalná bárki is, főleg nem a Montero kölyök. Zsigereiben érzi, hogy van valami, amit biztosan kér cserébe, s Kenzie nem akar ostobán, meggondolatlanul belerohanni.
– Hahh nézd már, visszatért – fordítja jobbra a fejét, mikor halk cipőkopogásra lesz figyelmes. – Igen kitartó ez a leányzó, képzeld azt hallottam, hogy valami szerelmi csoda főzetet tanul, hogy végre az övé legyél. Olyan kis romantikus – fordul vissza a másik felé mosolyogva. – Szerinted mit lépne, ha most itt a szemei előtt megcsókolnál? – teszi fel érdeklődve a kérdést. Ha már megegyeznek, akkor nem lehet elég korán kezdeni, nem? Ki más lenne a legjobb hírvivő, mint egy rajongó, aki lépten nyomon követi a griffest? Mit szeretne ezzel a lány elérni? Egyelőre semmit, csak kíváncsi arra, hogy Marconak a szája jár csak avagy tényleg benne van-e a dologban?
Anonymous

Vendég
Csüt. Feb. 25, 2021 7:34 pm
Mit akarsz?
Kenzie x Marco
Felvont szemöldökkel és flegma mosollyal figyelem, ahogy megpróbál rám ijeszteni. Csak a szája nagy, mert nem hajlandó beismerni, hogy valóban szüksége van rám, és a segítségemre, hogy kihúzzam ebből az egészből. Meg persze gondolom az sem tetszik neki, hogy épp tőlem kell segítséget kérnie. De hát na, ha egyszer én mutatok mellette a legjobban… Igazán nem az én hibám. Túl jó vagyok.
- Nem kell kerítőnő, egyedül is megy. De ha kéne se neked szólnék – kacsintok rá szemtelen vigyorral. Biztos direkt valami elviselhetetlen libával hozna össze, arra meg egyáltalán nincs szükségem. Egy kicsit sem. Elég elviselhetetlen ember vesz körül enélkül is. A kiscsajok tapadnak rám, és idegesítőbbnél idegesítőbb módszerekkel próbálnak megszerezni maguknak. Fúj.
- Semmit. Tartozom, és én olyan vagyok, aki mindig megfizeti az adósságát. – Kellett apámnak ilyen becsületes férfit nevelni belőlem. Mennyivel egyszerűbb lenne az életem, ha egy gerinctelen seggfej lennék. Csinálhatnék amit akarok lelkifurdalás nélkül. Így viszont tudom, hogy mi a helyes és mit kell tennem azért, hogy megnyugodjak. Az emberek általában nehezen hiszik el, hogy tényleg ennyire önérzetes vagyok, és nem vagyok kapzsi. De hát na, a csúnya előítéletek már csak ilyenek.
Én is hallom, ahogy az apró sarkok kopognak a polc túloldalán. Tudom, hogy éppen véletlenül erre fog járni majd. Ja, véletlenül. Elfintorodva hallgatom, és csak reménykedem, hogy nem igaz, hogy tényleg szerelmi főzettel akar megszerezni magának. A kérdésére széles vigyor szökik ajkaimra, majd amint meghallom, hogy a kopogás gazdája a mi sorunkra kanyarodik odahajlok, és lágyan megcsókolom. Balkezemmel átkarolom a derekát, míg jobbom az arcára simul. Legyen látványos a műsor, na.

Anonymous

Vendég
Csüt. Feb. 25, 2021 8:49 pm
Marco lépése annyira váratlanul éri, hogy hirtelen azt sem tudja, hogy mit kellene lépnie. Keze automatikusan indul egy pofonra, hiszen tőle ez a legelvárhatóbb reakció egy ilyen esetben. Ám agya jelzi, hogy most nem azzal kéne meghálálni a tettet, így jobbja a csattanás helyett, csak végi simít a másik tarkóján, míg testével közelebb kerül a másikhoz. Nem élete csókja, nem fogja felmagasztalni érte a Montero kölyköt, de el kell ismernie, hogy nem is annyira katasztrófálisan rossz, mint gondolta volna. Ő távolodik el, mert túlzásokba mégsem kell esni, na meg egy halk sikolyt is hall a közelükből. Fejét a hang irányába fordítja. A földön néhány könyv, egy alsóbb éves pedig szája előtt tartja kezét, miközben őket nézi. Aztán elfut. A mardekárosból pedig kitör a nevetés, s ezen események sorozata alatt, keze még mindig a griffendéles fiú tarkóján pihen. Mert valahogy elfelejti azt elvenni.
–Telitalálat – – fordul vissza a másik felé, s ekkor realizálja, hogy túl közel vannak, túl intim és éppen elég ideig volt ez ahhoz, hogy most már vége is legyen. Így hát elengedi, miközben hátrébb lép. – Vajon milyen gyorsan fog az imádjuk Monterot klub, öljük meg Mackenziet klubbá alakulni? – még mindig nevet, s terel. Mert ha valamiről, hát arról biztosan nem kíván beszélgetni, hogy most ők itt tényleg csókolóztak.
– Akkor áll az alku? Néhány találkozó a családdal, aztán majd viharos szakítás meg blablabla és szabad vagy - nyújtja kezét tárgyilagosba váltva a másik felé. Ha Marconak nincs más kívánsága, feltétele, akkor ezzel le is zárná ezt mára, hiszen felesleges lenne tovább csűrni, csavarni. Az alapok, az érdekek tisztázva, had menjen kimosni a száját, hát ne legyen egész nap Montero íze.
Anonymous

Vendég
Kedd Márc. 23, 2021 10:27 pm
Mit akarsz?
Kenzie x Marco
Egy egész pillanatra sikerül kizárnom a külvilágot és úgy érezni magam, mintha tényleg puszta szeretetből vagy vonzalomból csókolnám meg ezt a fúriát, nem pedig azért, mert kell a műsor, hogy hitelesen kezdhessük el romantikusnak nem nevezhető pályafutásunkat. Nem rossz egyébként, már legalább félig értem, hogy miért magasztalják az égig azok a srácok, akiknek sikerült egy csók erejéig megszelídíteni ezt a vadállatot. Mondjuk azért annyira nem nagy szám, hogy felmagasztalják, de legalább nem harap meg vagy ilyenek. Ő vet véget ennek az egésznek, hála az égnek, azt hiszem érzi, hogy a minket bámuló kiscsaj elájul, ha nem hagyjuk abba. Így is van néhány másodperc, míg azt hiszem, hogy a kis alsóbbévest nekem kell összekaparni majd a földről, de aztán inkább elrohan. Helyes.
Néhány másodpercig még egészen közel állunk egymáshoz, én rávillantom a legcsábosabb mosolyom, mire rájön, hogy nem kéne. Magamban rendkívül jól szórakozom rajta. Ahogy elkapja a kezét, mintha leprás lennék… persze, értem én. De nem szólok egy szót sem, csak vigyorogva bólintok, hogy ezt ügyesen csináltuk.
- Nem fog átalakulni, csak kibővül ezzel a névvel – röhögöm el magam én is. Nem fognak ártani Kenzienek, mert ugye mi nagyon és halálosan szerelmesek vagyunk, tehát ezzel nekem is ártanának, azt meg nem akarják. Mert az imádjuk Monterot klub legszentebb célja és kötelessége, hogy boldognak lássák imádatuk tárgyát: engem.
- Megegyeztünk - adom a kezem én is, hogy valóban hitelesíthessük ezt az egészet. Elképesztő, hogy milyen gyorsan vagyunk képesek váltani a szerelmes szívekből a tárgyilagos üzletfelekbe. Szerintem ezt tanítani kéne, bár lehet hogy igazából mindketten született megjátszótehetségek vagyunk. Most, hogy mindezt megtárgyaltuk ideje, hogy végre a dolgomra mehessek. Egyetlen búcsúzó intéssel hagyom ott a csajt, hogy aztán ő is mehessen amerre lát. Hogy jó ötlet volt-e? Majd kiderül.

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: