Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

life without you would be like a pizza without cheese.

Anonymous

life without you would be like a pizza without cheese.  Empty
Vendég
Szer. Nov. 18, 2020 1:33 pm

Damian...

Nem: férfi

Kor: 25-35 év

Vér: -

Iskola/Munka: Roxfort/DDM

Kapcsolatunk: romantikus

Csoport: varázslók

Playby: Lucas Till

Státusz: SZABAD

Részletek

Mióta is ismerjük egymást? Ezer évnek tűnik. Olyan, mintha mindig is az életem része lettél volna. Pedig biztosan nem lehet több három-négy évnél. Ha jól emlékszem a menhelyen találkoztunk. Összekaptunk, hogy melyikünk vigye el aznap Sütit sétálni, míg végül kompromisszumként mindketten mentünk. Végig beszélgettünk másfél órát, és elérted, hogy igent mondjak egy következő találkozóra. Nem voltam benne biztos, hogy tényleg el akarok menni, de szerencsére az utolsó pillanatban jól döntöttem.
Közel két éve alkotunk egy párt. Hivatalosan ugyan még nem költöztünk össze, de gyakorlatilag már hazajársz hozzám és a szőrös gyermekeinkhez. Nem is értem, miért nem adtad még el azt a régi lakást. Cukit és Mancsot már együtt fogadtuk örökbe, bízva abban, hogy szerető otthonra lelnek nálunk. A jövőre nézve rengeteg közös tervünk és álmunk van, de vajon mi fog mindebből megvalósulni?

Egyértelműen a lelkedbe szerettem bele. Elképesztően jólelkű és türelmes vagy, nem csak velem, hanem mindenkivel. Meglátod az élet apró szépségeit, és értékeled mindazt, amit megadatik számodra. Nem kedveled a nagy társaságokat, sokkal jobban érzed magad szűk baráti körben. Kevés embert engedsz közel magadhoz, de értük bármit megtennél. Elhivatott vagy a munkád iránt, igazán szereted azt, amit csinálsz. Hálás vagyok, hogy vagy nekem.

//Szeretném, ha a neve és a jelleme megmaradna, ha a pb nem tetszik egyezkedhetünk. Keira életében ő jelenti a biztos pontot, ezért nagyon nagyon várlak life without you would be like a pizza without cheese.  3217638854// 

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: