Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

az Auror srác

Anonymous

az Auror srác Empty
Vendég
Szer. Nov. 18, 2020 10:54 am

Farley ~~~

Kor: 25 év

Vér: Aranyvérű/Félvér

Munka: Auror

Csoport: Varázsló

Kapcsolatunk:
Bonyolult 🍆

Playby: Arthur Gosse

Státusz: FOGLALT

Részletek

Miből lesz a cserebogár?

Nagyot fordult velünk a világ a roxforti éveink óta. Nem gondoltam, hogy Auror lesz abból a mardekáros srácból, aki találomra alám nyomta a lábát, hogy pofára essek a folyosókon. Neked meg a haverjaidnak szörnyen vicces lehetett, ahogy felnyaltam a térkövet. És arra emlékszel, amikor kimenő alatt a Három Seprűben utánad mentem a mosdóba? Kérlek mondd, hogy emlékszel! Mert én emlékszem ám, hogy milyen cseresznyés íze volt a szádnak a löttytől, amit előtte ittál. De néhány ilyesfajta alkalmon kívül nem nagyon érintkeztünk.

Az sosem volt titok, hogy tehetséges varázsló vagy, de úgy tűnik, hogy azóta benőtt a fejed lágya és a kiállhatatlanságod mögött mindig is egy odaadó srác voltál... vagy nem azért lettél Auror? Abban megegyezhetünk, hogy mindkettőnk előtt figyelemre méltó karrier áll, hacsak el nem szúrjuk.

Szóval London utcáin sétálva a minap láttam egy mugli hajnövesztősampon reklámot. Szerzek majd belőle néhány tubussal, mert az útjaink hamarosan újra keresztezik egymást és az együtt töltött idő alatt valamelyikünknek biztosan ki fog hullani a haja. Az én nevem is felkerült a Varázsbűn-üldözési Főosztály legújabb listájára, miután - feltételezhetően politikai indíttatásból - megpróbáltak az életemre törni. Mit ad Merlin? Na mit? Téged jelöltek ki a védelmemre a publikus eseményeken. Tényleg tök szívesen megmosom majd a hajad. A hajad is.

A részleteket majd megbeszéljük, ha megérkeztél, sok ötletem van, de szinte minden igazítható az elképzeléseidhez, elvégre a te karaktered lesz. A keresztnévhez sem ragaszkodom, ha nem tetszik. A kapcsolatukat hosszabb távon romantikus(abb) jellegű vonalon képzelem el, aztán a kémia eldönti. Nagyon várlak és ígérem tök izgalmas játékaink lesznek! 🥰🤩🤩

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: