| | | Szer. Nov. 18, 2020 8:46 am | Milena Greenwood Lena, Millie Nem: nő Kor: 28 év Vér: mugli születésű Születési hely: London Iskola/ház: Roxfort, Griffendél; Docendo - mágikus festészet Munka: pultos - Foltozott Üst; festőművész Családi állapot: hajadon Patrónus: vidra Pálca: cédrusfa, egyszarvúszőr mag, 11 hüvelyk, rugalmas Belső értékek Gyerekként lázadó és kezelhetetlen voltam, de azt hiszem elmondható, hogy az elmúlt tíz-tizenöt évben ezt kinőttem. Benőtt a fejem lágya, már tudom értékelni az élet minden apró kis örömét. A csapongás azonban a mai napig jelen van a mindennapjaimban. Legtöbbször jókedvűen, megállíthatatlanul pörgök, de amikor lemerül az a bizonyos elem, vagy kicsapja valami a biztosítékot, sötét ködbe burkolódzom. Ez tarthat tíz perctől akár két hétig is, ilyenkor jobb szeretek a gondolataimba és a festésbe merülni. Nagyon könnyedén felveszem mások rezgéseit, könnyen barátkozom, épp ezért lételemem közösségben lenni. Imádom a munkám, immár két éve szolgálok fel a Foltozott Üstben és egyes törzsvendégekkel a kapcsolatunk már-már baráti viszonnyá alakult. Kitartónak és önfejűnek mondanám magam, nehéz lebeszélni az elképzeléseimről, általában meg is valósítom őket. Ha nem sikerül, csalódott leszek, és igen, előfordul, hogy fel is adom. Ezeket nagy kudarcként élem meg. Nagyon fontos számomra a családom, hisz szeretetben neveltek és tudom, hogy rájuk mindig számíthatok. Tökéletes példák a szüleim, egyszer majd olyanná szeretnék válni, mint amilyenek ők. Az egymás iránti szeretetük megkérdőjelezhetetlen. Életem története Átlagos mugliéletet éltem Londonban egészen tizenegy éves koromig. Szerettem gyereknek lenni, igazi aktív kisgyerek voltam, anyáék szerint amolyan égető tűz. Minden jónak tűnő viccben benne voltam, de próbáltam meghúzni a határt jó és rossz között. Ha túlzásba estem, megkaptam a fejmosást a szüleimtől és a tanáraimtól, ezután legalább két napig takaréklángon üzemeltem. Legjobb barátom és életem első szerelme Noah Borgin volt, akit nagyjából születésem óta ismerek. A szüleink nagyon szoros barátságot ápolnak, emlékszem, gyakran megesett, hogy a másiknál aludtunk, hogy a felnőtteknek legyen egy kis magánéletük, de még a nyaralásokra is közösen mentünk. Az élet akkor változott meg, amikor tizenegy éves koroman megkaptam a levelem a Roxfortból. Őszintén szólva számítottam rá, mert Noah szülőanyja észrevette bennem azt a képességet, amivel egyedül a fiúnak dicsekedtem. Képes voltam ugyanis hatévesen megmozdítani tárgyakat pusztán a szememmel, ha nagyon koncentráltam. A nő beavatott néhány titokba, ami a családját és az én jövőmet illeti. Persze hihetetlen volt és meglepődtem, amikor szembesültem vele, hogy tényleg igaz minden. Nagy szomorúságunkra Noah viszont nem kapta meg a levelet, és el kellett szakadnunk egymástól. Ezek után csak nyaranta találkoztunk. Új volt minden, a beilleszkedéssel viszont nem akadtak gondjaim. Hamar olyan barátokra leltem, akikkel egy egész életet el tudnék képzelni. Nem mondanám, hogy a tanulásban jeleskedtem, magolás helyett szívesebben vesztem el a művészetben. Sok esetben bújtam el a festőállványom és a zenével teli lejátszóm társaságában az iskolai kihaltabb folyosóin, esetenként a csillagvizsgálóban. Elég hamar rájöttem, hogy ez az, amiben meg fogom találni a boldogságot, és ezzel szeretnék felnőttként foglalkozni. Tizenöt évesen megtalált a szerelem annak ellenére, hogy sosem tudtam igazán kiverni a fejemből Noah-t. Marco évfolyamtársam volt, hollóhátas, érzékeny és kedves fiú, aki a tenyerén hordozott. Nem volt nehéz beadnom a derekam, onnantól kezdve pedig egészen a hetedik év végéig kitartottunk egymás mellett. Ekkor az útjaink elváltak, ő Amerikába költözött, hogy ott folytassa tanulmányait, én pedig szünetet akartam, egy kis énidőt, amiben megtalálom önmagam. Egy év, ennyit szántam arra, hogy utazzak, valamint felfedezzek új dolgokat. Egy nagy újdonság a múltam felbukkanása volt, mert néhány együtt töltött hét és egy hosszú hétvégi utazás után Noah-val egymásra találtunk. Kellett ennyi külön töltött idő és sok akadály ahhoz, hogy bevalljuk egymásnak érzéseinket. Egy pár randi, aztán a történetünk véget is ért, egyik napról a másikra már nem reagált semmilyen megkeresésemre. A következő évet már szingliként kezdtem meg az akadémián, ahol festészetet tanultam három éven át. A kapcsolatok és barátok jöttek-mentek, de a boldogságot csak a művészetben találtam meg. Huszonkét évesen a festővásznammal a hónom alatt megpróbáltam a saját talpamra állni annak reményében, hogy majd ebből meg fogok tudni élni egyszer. Hat évvel később Az Abszol úton egy kis garzonban élek Elvis, a kutyám társaságában, és a Foltozott Üstben pincérkedek, hogy ne kelljen hazaköltöznöm a szüleimhez. A remény továbbra sem halt meg, néha sikerül egy-egy kiállítást összehozni, de messze van még a cél. Megjelenés Nem nőttem túl magasra, megálltam az átlag magasságnál. Ami azt illeti, mindenben átlagos vagyok, sosem volt festve a hajam, sminkelni csak alkalmakra szoktam úgy igazán, a körmeim is csupán csak ápoltak... Minimális mennyiségű ékszerrel egészítem ki a ruhatáram, ami átlagban inkább hétköznapi, mintsem laza sportos, vagy csinos. A magassarkú viselését rémálomként élem meg, pedig esküszöm sokat gyakorlok a húgommal, hogy nekem is menjen a tízcentiken való séta. Az emberek ha meglátnak, az első benyomás pozitív szokott lenni. Mosolyogva, kedvesen fogadom őket, legyen szó munkáról, vagy első találkozásról. Hiszek benne, hogy a kiegyensúlyozott lélek tükröződik az ember arcán, főleg a szemeiben. Azt mondják, az én kék szemeim mindig csillognak. Szüleim George és Elise Greenwood - Anya és apa mindketten muglik, ezért furcsa volt, hogy mi a húgommal mindketten boszorkányok vagyunk. Szerencsére jó a kapcsolatuk egymással és velünk is, amolyan mintaszülők és a szerelmük is példaértékű. Egyébként mindketten ápolóként dolgoznak. Testvéreim Leonie Greenwood - Kereken tizenöt év van köztünk, a szüleink tagadják, hogy véletlenül csúszott volna be, de igazából nem is számít. Imádom a hülye fejét, a korkülönbség ellenére jól megértjük egymást és sok időt töltünk együtt, ha lehetőség adódik rá. Apróságok Amortentia méz, meleg tej, eső, eper, őszibarack Mumus Sötét erdőben sétálni. Edevis tükre Gondtalanul strandröplabdázni a tengerparton a barátaimmal. Hobbim jóga, festés, kutyasétáltatás Amit sosem tennék meg Nem hagynám, hogy a munka átvegye a főszerepet az életemben, ezáltal kevesebb időt tudjak szánni a családra. Ami zavar Az álszentség, mondjuk. Ami a legfontosabb az életemben Megállni a saját lábamon, irányítani az életem és saját döntéseket hozni. Ami a legkevésbé fontos számomra A felesleges holmik felhalmozása. Amire büszke vagyok A fekete-fehér portréimra. Ha valamit megváltoztathatnék Lerombolnám a muglik és varázslók között felhúzott falakat. Így képzelem a jövőmet Saját kiállításokat szeretnék és egy boldog családot legalább két gyerekkel. Egyéb Van egy kutyám, Elvis
|
| | | | Vas. Nov. 29, 2020 9:48 pm | Kedves Milena! Te tipikusan az a személyiség vagy, aki egyből jobb kedvre deríti az embert, akivel hosszasan el lehet cseverészni és aki akaratán kívül is hozza a jattot a házhoz, hisz a hosszas diskurzusok közben az ember fia megszomjazik. De kell is az a tűzről pattantság egy ilyen hivatáshoz, hisz ki penderíti ki jobb kézzel az ittas vendéget, miközben ballal lehet megsegíted egy kicsit? Noha a Foltozott Üst mára már leszelídült kis sarki kocsma korábbi hírnevéhez képest és a furcsa jött-ment szerzetek is elkerülik, nem kifejezetten nőies munka. Te ellenben élvezed, mi több, életet viszel a szürke hétköznapokba. Egy ilyen pozitív személyiséget szívesen megismerne bárki, aki csak betér oda. Tele vagy élettel és feladni nem akarással, de talán ha elég kitartó leszel, a szerencse is lábat csókol neked és megnyithatod a saját galériádat is. Nem is tartalak fel, fuss foglalózni és jó játékokat az Üstben és az Üstön kívül. |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir Vas. Nov. 17, 2024 10:09 pm Theodore Nott Jr. Vas. Nov. 17, 2024 9:09 pm Nikolina Dashkov |
|