Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Büntetőmunka? Tényleg?

Anonymous

Büntetőmunka? Tényleg? Empty
Vendég
Hétf. Nov. 16, 2020 11:12 pm

Richard prof. & Zefina

Nem terveztem kikészíteni Richard profot. Bírom őt, de egyszerűen a tantárgya iránt az érdeklődésem minimális, a varangyosbéka feneke alatt van. Bár ahogy észrevettem, mások se élvezik, túl sokszor látom azt, hogy a fejek leesnek az asztalra és a hangos csengőig fel sem kelnek onnan. Mondjuk az igaz, hogy ő sokkal jobb, mint Binns volt, emlékszem, hogy elsőévben mennyire untam az óráit. Annyira, hogy nem is emlékszem, hogyan vizsgáztam le nála. De valahogy ezek szerint átmentem, mert már Richie tanít, bár csak a háta mögött hívjuk így. A lényeg, hogy ő jobb tanár, de a tantárgya ettől még baromi unalmas.
Totál elfelejtettem házit írni. Mondjuk nem is tudom, miért kötelező még ez a tantárgy. Szóval a házit úgy, ahogy van, elfelejtettem. Ezt Richie annyira nem értékelte, le is volt 5 pontot tőlünk, dehát gyógynövénytanon úgyis megkapom a tripláját, vagyis ebben reménykedtem. Aztán a prof elkezdett beszélni a koboldfelkelésekről. Megint. A hangja álmosító volt, de nem akartam elaludni, bár mellettem már két ember halkan szuszogott. Nagy volt a kísértés pedig...
A legjobb dolog a metamorfmágiában az, hogy bármikor és bárhol megváltoztathatom a külsőmet. Elég csak összeráncolnom a szemöldökömet és koncentrálni. Először hosszú, lila hajat varázsoltam magamnak. Másodjára egy rövid, kék hajat. Az osztály ekkor kezdett felfigyelni rám és halkan kuncogni kezdtek. Aztán volt pink, félhosszú, félig zöld, félig fekete, kopasz, derékig érő...
Mondtam már ugye, hogy nagyon untam az órát? Nevetni akartam én is, ezért zöld tarajt varázsoltam magamnak. Az osztályom már dőlt a nevetéstől, Richie egyre csúnyábban nézett rám. Nem tudta fegyelmezni az osztályunkat, jót nevettek. Mintha még az ő arcán is láttam volna egy halvány mosolyt. Esküszöm, nem akartam szemtelen lenni, de viccesnek gondoltam magam. Rövid barna hajat képzeltem el és körszakállt. Pont, mint Richie arca.
Ezt valószínűleg nem kellett volna, de egyszerűen nem hagyhattam ki. Annyira nevettünk, először meg sem hallottam, mit mond Richie. Másodjára hallottam: a nevetésbe belekeveredett az egyik legrettegettebb szó, amit diák hallhat; büntetőmunka.

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: