Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Wrapped under the cover of moonlight - Zefina & Tyler

Anonymous

Wrapped under the cover of moonlight - Zefina & Tyler Empty
Vendég
Vas. Nov. 15, 2020 2:54 am
Wrapped under the cover of moonlight
Nem tudom, hogy mennyi ideje ücsörgünk már itt a klubhelyiségben, könyvekkel körülvéve, de az biztos, hogy már jó ideje, mert kezdenek elgémberedni a lábaim.
- Zefi, mit szólnál hozzá, ha tartanánk egy kis szünetet? Már jojóznak a szemeim. - Kérdezem meg a lánytól, bár szinte meg sem várva a válaszát, már csukom is be a rúnatan tankönyvet.
- Hozatok magunknak forró csokit. - Ajánlom fel mosolyogva, miközben előveszem a pálcámat és felélesztem kicsit a tüzet a kandallóban, hogy jobban adja a meleget. Már alaposan benne vagyunk az őszben, így egyre hűvösebbek az esték, pláne itt lent, a mardekár klubhelyiségében.
- Amúgy, hogy érzed, jobban megy már kicsit? - Kérdezem tőle, és ha az előbbi ajánlatra igent mondott, akkor nem is habozok sokáig.

- Zanry. - Szólok halkan, de érthetően és nem is kell sokáig várni ahhoz, hogy apró pukkanás kíséretében  megjelenjen az egyik személyes házimanóm. Mert igen, nekem több is van. Az aranyvérűség és a nagy vagyon előnyei ugyebár.
- Két forró csokit kérünk szépen. - Kérem a házimanótól kedvesen aki a következő pillanatban már el is tűnik és hamar visszatér két gőzölgő bögrével.
- Köszönjük, elmehetsz. - Amint távozik, már Zefi kezébe is nyomom a forró italt.
- Amúgy szerintem egész jól haladtunk ma, három fejezetet sikerült átvennünk. Van bármi kérdésed? Vagy hagyjuk teljesen a tanulást és csak relaxáljunk? Én ez utóbbira szavazok. - Hogy ezt nyomatékosítsam, már el is helyezkedek kényelmesebben a sötétzöld kanapén.
- Történt veled mostanában valami érdekes? - Kérdezem kíváncsian. Zefivel a kapcsolatunk elég régre nyúlik vissza, ő tipikusan az a lány, akit mindenki szeret, az meg csak egy plusz pont, hogy valamilyen oknál fogva felnéz rám, amiért segítek neki rúnatanból. Ez pedig elég rendesen simogatja az egómat. Többször kellene segítenem másoknak.

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Vas. Nov. 15, 2020 3:19 am

Tyler & Zefina

-Én ennél többet nem tudok már tanulni.-nevettem fel és elfeküdtem én is a kanapén, a lábamat Ty ölébe téve.
-Köszönöm a segítséged, tényleg jobb, mint egyedül tanulni-mosolyogtam. -Egyébként pedig igen, megtanultam egy új bűbájt, amivel szeplőt tudok másokra varázsolni, tiszta büszke vagyok magamra-vigyorogtam folyamatosan. -Kipróbálnám rajtad, de nem hiszem, hogy örülnél. Pedig biztos jobban tetszenél a lányoknak!
Szeretem Ty-t játékosan piszkálni, mert mindig veszi a poénjaimat. Meg elég baráti a kapcsolatunk, kedves és segítőkész, meg hát hagyja, hogy a lábamat is rajta pihentessem, kevés ilyen embert ismerek. Jó ember, csak nem mutatja ki, pedig ha tudnák az emberek, hogy mennyire segítőkész... akkor biztosan a lábai előtt hevernének. Remélem akkor nem hanyagolna el engem, bár nem hiszem, úgy tűnik, hogy szeret a társaságomban lenni, mert még a legrosszabb vicceimen is képes nevetni.
-És mondd csak Ty, van valaki aki tetszik? Valami szép lány, valaki, aki kedves, okos, mint én?-nevetve néztem rá, de egy percig sem gondoltam komolyan. Láttam, hogy ő is mosolyog.

Anonymous

Vendég
Szer. Dec. 30, 2020 5:00 am
- Akkor jó, mert én sem. - Nevetek vele. Zefi jelenléte valahogy mindig feldob, olyan, mint egy nagy cukor bomba, amivel nem igazán lehet betelni. Nem hiába szeretek a társaságában lenni, olyan, mintha a meg nem született húgom lenne.
- Ugyan, nincs mit, így legalább én se rozsdásodom be, nekem sem árt ezeket át ismételni, később még jól jöhet. - Én meg a nagy bölcsességek… valahogy nem feltétlenül illenek össze, de azért igyekszem. Néha kifejezetten jó, ha felnéznek az emberre, és szeretném, ha Zefi felnézne rám.
- Miért, szerinted szeplő nélkül nem tetszek nekik így is eléggé? - Kérdezem pofátlanul vigyorogva. Ó, én nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy jól nézek ki, évekig ki is használtam, nem hiába volt annyi egyéjszakás kalandom a múltban.

Szinte észre sem veszem, hogy mikor pakolja a lány a lábait az ölembe, de nem igazán zavar, sőt, gonoszkás kis mosollyal direkt meg is csikizem a talpát.
- Beveted a nehéztüzérséget? Hát ez hol fair velem szemben? - Kérdezem nevetve, amikor a szerelmi életemre terelődik a szó.
- Menyasszonyom van. - Mondom végül mintegy le is zárva a témát.
- Nem mondom, hogy szerelmes lennék, de nagyon kedvelem. Együtt nőttünk fel, és igen, okos is, kedves is, meg szép is. Pont mint te. - Bókolok csak mert megérdemli.
- Különben pedig nekem kellene erről kérdezgetnelek. Van valaki aki legyeskedik körülötted? Ha igen, akkor kinek kell szépen, udvariasan elmagyaráznom, hogy vigyázzon rád? - Kérdezem sokat sejtető hangnemben. Ez a szépen, udvariasan az ellenkezőjét jelenti, remélem ezt ő is tudja. Nem akarom, hogy kifogjon egy seggfejet, mint például amilyen én voltam még tavaly, aki csak arra használta a lányokat, hogy levezesse a stresszt a sok dugással.

Anonymous

Vendég
Szer. Dec. 30, 2020 7:41 pm

Ty & Zefina

Jó érzés csak feküdni és hallgatni a hangját. Régen voltunk már együtt és hiányzott a vele töltött idő. Ilyenkor mindig olyan érzésem van, mintha a kishúga lennék. Néha testvériesen össze is vesztünk, de sosem tartott sokáig, kapott egy nagy ölélést és el is volt felejtve a dolog.
-Szeplővel mindenki édesebb. -kuncogtam és elképzeltem magam szeplősen. Vigyorogva mutogattam neki a pofim, hogy lássa, igazam van. Merlinre, hányszor szórakoztunk azzal, hogy előtte változtatgattam magam és mennyire jól esett! Szabadnak éreztem magam mellette.
Hangosan felnevetek, amikor megérzem az ujjait a talpamon. Baromira csikis vagyok és ezt ő is tudja. Igyekeztem nem kiönteni a forró csokimat, mégis pár csepp a padlón kötött ki.
-Hát Ty, szomorú pillanat ez, nézd meg szegény csokit… -tettetett szomorúsággal néztem le. Inkább gyorsan le is raktam a bögrémet a kis szekrénykére. Nem veszhet kárba még több csoki!
-Sosem meséltél a menyasszonyodról… Pedig azt hittem, mindent megosztasz velem. Igazából nekem csak az számít, hogy boldog legyél, szóval drukkolok neked! Láthatok róla képet legalább? -keresztbe tettem az ujjaimat és felmutattam neki. Minden erőmmel támogatni akartam őt és azt, hogy érezze, mellette állok. Igazán megérdemli. Hiszen olyan csodálatos ember.
Hirtelen elpirultam a kérdésére. Ebből rögtön tudhatta, hogy a válaszom igen. Igen, van barátom, igen, nagyon szerelmes vagyok, igen, vigyáz rám.
-Nem mondom meg a nevét, mert a végén tényleg elijeszted mellőlem… -kinyújtottam rá a nyelvem. -De annyit elmondhatok, hogy Griffendéles. És csodálatos. Szerelmes vagyok belé, ő is belém, kell ennél több? Olyan csodálatos Jam… -gyorsan az ajkamra tettem a kezeimet és reménykedtem, hogy ennyiből nem tudja meg, hogy Jamie-re gondoltam. Merlinre, nem akarom én őt bajba keverni. Ahhoz túlságosan szeretem őt.
-Szóval a lényeg, hogy szerintem nem kell szólnod neki. Érzem az ölelésén, hogy szeret. Amikor hozzábújok, olyan, mintha bármitől meg tudna védeni. -áradoztam Ty-nak, remélem nem unta a dolgot. Órákon át tudnék áradozni és szoktam is, bár nem őt tartottam erre a legmegfelelőbb személynek. Féltem tőle, hogy képes és most rögtön megkeresi őt.
Elvettem a polcról a forró csokim, hogy eltereljem a gondolataimat. Jól esett az a meleg korty, kezdett hűvös lenni. Fene ebbe a csúnya időbe. Felálltam Ty mellől és a szomszédos kanapéhoz sétáltam takaróért. Neki is elvettem egyet, majd mintha mi sem történt volna, visszaültem mellé.
-Ígérd meg, hogy nem harapod le a fejem, bátyó… -játékosan a vállába ütöttem és rámosolyogtam. Még sosem hívtam így őt.

Anonymous

Vendég
Kedd Feb. 16, 2021 8:02 pm
Hála annak, hogy már végzős vagyok, egyre kevesebb időm arra, hogy vele legyek, úgyhogy ezt a ritka alkalmat alaposan ki akarom használni. Zefi tényleg mindig képes feldobni, még akkor is, ha a lehető legrosszabb hangulatban vagyok.
- Te biztosan, hogy rajtam jól állna-e… abban már nem vagyok annyira biztos. Bár nekem minden jól áll, szóval nem kizárt.   - Nevetek, majd gyengéden megsimogatom az előbb mutogatott pofiját.
- Ha kellene még, akkor megkérem a manómat hogy hozzon. - Vonok vállat. Nincs semmilyen felvágás a hangomban, csak egyszerűen látszik, hogy úgy nőttem fel, hogy minden jóval elhalmoztak, és teljesen természetesnek veszem azt is, hogy saját bejárású házimanóm van, akitől bármit kérhetek. El vagyok kényeztetve, enyhén szólva, de nekem ez teljesen természetesnek tűnik.

- Egészen a szülinapomig nem tudtam, hogy ki a menyasszonyom. - Vallom be egy kis mosollyal.
- Amikor kiderült volt egy kis… félreértés közöttünk, de most már minden rendben van. - Amikor a képről érdeklődik, egyből előkapom a pálcámat és magamhoz hívom a táskámból a képet Poppyról, rólam, és a bátyjáról Wylieról, ami még az egyik közös családi bálunkon készült úgy, egy-két évvel ezelőtt. Hogy miért tartok képet Poppyról a táskámban, állandóan, abba most jobb, ha nem gondolok bele.
- Lehet, hogy már láttad a folyosókon, tavaly végzett, a Hugrabugba járt. - Mutatom meg neki a képet. A képen én épp nagy vigyorral Poppyt ölelgetem, - pedig akkor még nem is tudtam, hogy el vagyunk jegyezve - Wylie meg a szokásos “csak legyünk már túl rajta” pillantásával mered a kamerába, és amint látja, hogy nézőközönsége akadt, egyből ki is oldalaz a képről, így csak én és Poppy maradunk ott. Gyengéd mosollyal figyelem, ahogy a képbeli énje próbálja lefejteni magáról a karjaimat, de kevés sikerrel, viszont azt is látom az arcán, hogy igazából annyira nincs is ellenére az ölelés.
- Ugye milyen szép? - Kérdezem egy kis idő után, olyan gyengéd hangon, amit talán Zefi még nem is hallhatott felőlem, miközben én teljesen belefeledkezek a kép nézegetésébe és szinte észre sem veszem, hogy feltettem a kérdést.

Csak akkor sikerül magamhoz térnem, amikor a lány szerelmi életére terelődik a szó, és gyorsan el is rakom a képet, hogy minden szavára figyelhessek.
- Én elijeszteni?! Soha. - Vetem be a legártatlanabb nézésemet. Igazából tényleg nem ijeszteném el… legalábbis, ha tényleg annyira szereti az illető, ahogy Zefi mondja, akkor nem is lehetne mellőle elijeszteni.
- Szóval durván beleestél. - Nevetek hallgatva az áradozását.
- Nem, nem terveztem leharapni a fejed. Örülök, hogy boldog vagy. - Simítom meg a haját, igyekezve elrejteni, hogy mennyire jól esett az a bizonyos bátyó megszólítás.
- Csak azt remélem, hogy ez így is marad. Féltelek, hogy megbántanak, de nagyon bízom benne, hogy nem kell ezt majd átélned. Ha mégis, akkor tudod, hogy hozzám bármikor fordulhatsz, és szépen ellátom a barátod baját. - Figyelmeztetem jóindulatúan, de azért egyértelmű az is, hogy valóban beváltanám ezt a fenyegetésemet, ha látnám, hogy bántotta őt, akár szavakkal, akár tettekkel. Tudom, hogy az összes fiú igazából egy fenevad…

Anonymous

Vendég
Szer. Feb. 24, 2021 9:15 am

Ty & Zefi

Bólogatva hallgattam Ty-t, jó volt őt hallgatni, megnyugtatott a hangja. Ha valami, hát ez baromira fog hiányozni jövőre, amikor ő már nem lesz itt nekem, hogy esténként beszélgessünk vagy esetleg, mint most, segítsen tanulni. Nagyon nem akartam, hogy év vége legyen.
-Hát ez nagyon durva. Én tuti beleőrültem volna, ha szerelmes leszek valakibe, aztán pedig kiderül, hogy nem lehetek vele, mert már van egy férjem. -beleborzongtam a gondolatba és inkább betakartam magam a pléddel. Szörnyű érzés volt ebbe belegondolni az én romantikus lelkemmel.
Átvettem tőle a képet és vidáman bólogattam. -Igen, őt ismerem, Poppy, azt hiszem. Igazából nem sokat beszéltem vele, de az arca rémlik, szóval nincs gond. Igazán jól mutattok egymás mellett. -mosolyogtam. -Remélem, hogy boldogok lesztek együtt. Meg, hogyha koszorúslány kell, akkor gondoltok rám is. -kuncogtam és Ty vállára hajtottam a fejem. Hagytam, hadd nézegesse egy kicsit a képet, hiszen én is tudom, milyen az, ha szerelemes az ember.
Csak akkor néztem rá újra, amikor James-re terelődött a szó. Méghogy nem ijesztené el… Szerintem Ty tud ijesztő lenni, pedig velem még sosem viselkedett úgy, csak láttam már, hogy mit vált ki belőle egy-egy rossz esemény.
-Hónapokig csak bámultam őt, aztán egyik délután a parkban odaült mellém. Beszélgettünk, tökre zavarban voltam, aztán megcsókolt. Életem első csókját tőle kaptam. -pirongtam. -Szóval igen, legalább annyira szerelmes vagyok, mint te Poppy-ba.
Mosolyogva lehunytam a szemem, amikor megsimogatta a hajam, ez volt az egyik gyengém, bármikor lenyugodtam, hogyha megsimogatták a hajam. Lehet, hogy ez furcsa, de mit várunk egy alapból furcsa lánytól?
-Te egy cukorborsó vagy Ty, olyan jól esik, hogy ennyire törődsz velem. -mosolyogtam rá elérzékenyülve. -Nem úgy tűnik, mintha bántani kéne őt. James figyel rám, a múltkor el is kapott, amikor majdnem lezakóztam a lépcsőn, sőt, még gyógypuszit is kaptam tőle a térdemre. Szóval szerintem nem lesz gond.
El sem mertem képzelni, hogy Ty hogyan menne oda hozzá, hogy megbeszéljék fiúsan a dolgokat. Pláne, ha ennyire védelmező velem kapcsolatban, bár ezt egy percig sem bántam. Tényleg, mintha a meg nem született bátyám lett volna, miatta egy percig sem volt honvágyam. Azt hiszem, hogy túlságosan megszerettem a mellettem fekvő fiút, és soha nem is akartam elengedni magam mellől. Ezért is féltem ennyire az év végétől. Mert akkor már nem lesz a közelemben, már nem fogunk többször együtt tanulni. Mintha a saját bátyámat veszíteném el. Majd igyekszem addig minél több időt eltölteni vele?
-Mit tervezel, ha végzel itt? -kérdeztem egy szomorú sóhajjal kísérve. Tudom, még van addig pár hónap, de ez most valahogy nem hagyott nyugodni.

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: