"Ide jön egy idézet."
Nem: Nő
Kor: 23 év
Vér: Félvér
Születési hely: Marseille
Iskola/ház: Roxfort - Griffendél /Docendo Discimus Mágusakadémia - Általános medimágia szak
Munka: Szent Mungó - Varázstárgyak okozta balesetek részen medimágus tanonc
Családi állapot: Eljegyzett
Patrónus: ocelott
Pálca: 11,5 hüvelyk, rózsafa, főnixtoll
Amit szeretnek bennem
Kedves, kifejezetten gondoskodó és első látszatra mindig őszinte. Nagyon fontosak számára az emberi kapcsolatok, mind a család, mind annak a kiterjesztett formája, a barátok. Ennek ellenére nem ácsingózik folyton mások szaván, vagy ragaszkodik jópofizós állbarátságokhoz. Kedvesen közeledik másokhoz, de ha azok nem hajlandóak ezt elfogadni, vagy agresszíven, utálatosan viselkednek vele szemben,ninkább ignorálja őket, még ha saját becsületét is éri sérelem. Ha másokat, főleg ha szeretteit és gyengébbeket éri a bántalom azonban semmi nem tudja visszatartani a megtorlást tőle.
A gyerekkori vakmerősége bár mérséklődött, még mindig él benne a merészség lángja, csak most már józanésszel, és több elővigyázatos ággal körülvéve. Azonban még mindig hajlamos túl hamar veszély elé vetni magát ha másokról van szó, és olykor hajlamos másokat túlságosan babusgatni.
Kitartó, kifejezetten szorgalmas, a kemény munka és harc nem áll távol tőle, sokszor túl is hajszolja magát, néha utálja a testének a határait éppen emiatt, de legalább rákényszeríti őt a szükséges szünetekre.
Belső vitáit, gyenge pillanatait általában elrejti mások elől. Előbb segít másnak problémáival, mintsem sajátjait kimondaná. Ugyanúgy képes a hazugságra, mint mindenki más, bár mindig utálja magát érte és komoly bűntudata van miatta.
Ami zavar bennem másokat
Van akit zavar a túl sok beszéd, vagy a túl sok csend. Vagy éppen a nagyon nagy koncentráció egy dologra!
Kviddics mánia.
Nincs még gyerek. Biztos meddőség az oka...
Életem története
Mindenki életében vannak olyan pillanatok, amikor végig kell gondolnia az eddigi életét. Amikor összegeznie kell a jót, és a rosszat, mindent, ami történt vele ezidáig.
A beosztási ceremónia felénél jártunk, amikor a professzor kihívott a kisszékre a Teszlek süveghez. A süveg hosszú percekig volt a fejemen. Nem tudta, hogy hova küldjön. ’A családod miatt a Mardekárban lenne a helyed… De itt ez a sok ész! Hollóháti nem örülne ha nem hozzá kerülnél… És nem tudom hová tenni jámborságodat, és bátorságodat sem… Melyikbe a négy közül, melyikbe a négy közül?’ duruzsolta a fülembe. A Süveg felfedezett bennem mind a négy házban megtalálható jellemvonásokat. Végül nagy sokára felkiáltott:
- Griffendél! - és egy asztalnyi tömeg fogadott boldogan. Örömöm akkor vált teljessé, mikor Shawn huppant le a mellettem lévő székre.
- Tudtam, hogy a Griffendélbe fog küldeni!! - suttogta a fülembe, odahajolva hozzám. A szívem a torkomban dobogott, és úgy éreztem: hazaértem. Azzal soha nem volt problémám, hogy kitűnjek a tömegből. Sokan mondták, hogy feltűnő jelenség vagyok, még akkor is, ha én inkább neveztem volna magam stréber jegyzetkukacnak. Az egyetem évei alatt nem szerettem arra koncentrálni, hogy hány lyukat lehetne betömni körülöttem, pedig lett volna rá lehetőségem. Talán a szülői szigor tette, hogy inkább a céljaim elérését részesítettem előnyben, nem pedig azt, hogy mások igényeit elégítsem ki. De így volt ez jól. Mégis... Benne megtaláltam a Társam. Shawn a mai napig mellettem áll.
Kezdetben nem volt egyszerű dolga egyikőnknek sem.
Emlékszem. A pillanatra. Egy apró csók, melyet a szájára adtam. Kezem elmélyült vörös hajában, és elmosolyodtam, ahogy végül elszakadván tőle, belenézhettem gyönyörű szemeibe. Mintha magát az eget vizslathatnám élőben.
Köddé vált bennem minden olyan érzés, amely addig azt táplálta belém, hogy soha többé ne nézzek rá arra a srácra. Elvégre nehezen tudtam volna letagadni, hogy kötődtem hozzá. Nem szerettem a beteges dolgokat, és úgy véltem, a szerelem nem is ilyen... nem követel beteges kötődést, csak azt, hogy két ember egyszerűen szeresse egymást. Mi azonban ezt jól megbonyolítottuk magunknak.
Nagyon könnyedén megleltük a közös hangot, nem telt el nap, hogy ne beszélgettük volna.
A családomtól és néhány barátunktól évek óta hallgatom, hallgatjuk, hogy mikor lesz babának már. Oly sokszor teszik fel ezt a témát...mert az ő köreik között élők már korán családossá váltak. Szeretnék gyereket majd igen, de ebben nem csak az én döntésem van. Biztos vagyok benne, hogy Shawn se ellenkeznie, ha közös gyermekünket hordanám már a szívem alatt...ám mindennek eljön majd a maga ideje.
Ha tükörbe nézek
Alig 170 cm magas, szőkésbarna haj, zöld szem. Semmi extra.
Öltözködés terén nőies, szereti a rózsaszínt és a magassarkú cipőt.
Családom
Édesapám
Russell Villiers
Mióta anyával elváltak, hát nem nagyon találkoztunk. Olykor küld egy baglyot, egy levéllel, vagy épp eszébe jut a születés napom.
Anya mostani párját/férjét kerülöm, nem szívesen találkoznék vele.
Édesanyám
Lykke Bergmark
Igazi anya lánya kapcsolat a miénk, melyet óvni próbáltam hosszú éveken át. Mióta elköltöztem, sűrű levelezésekkel tartsuk a kapcsolatot. Lassan ideje lesz meglátogatni.
Testvéreim
Balzac Einar Bergmark - 22 éves
Az alig egy éves korkülönbség miatt a kapcsolatunk nagyon szoros, nagyon szeretem, de olykor a nővéreim szivatásaiban is benne vagyok ellene. Ha lesz gyermekem, akkor ő lesz majd a kereszt apja. Meglepetés lesz majd számára eme cím.
Alva Bergmark - 27 éves
Megvagyunk, elvagyunk. Ha kell tanács, akkor általában tőle kérek segítséget. Szeretem a hangját hallani, heti egyszer kötelezően összefutunk pár órára.
Corinne Bergmark - 24 éves.
Őt is ugyanúgy szeretem mint Alvát, csak kevesebbet találkozunk.
Párkapcsolat
Shawn Brian MacNamara - 22,5 éves
A találkozásunk pillanatában volt valami szikra, ez 8 évvel ezelőtt lehetett és azóta sülve főve együtt vagyunk. Egy családot alkotunk.
Apróságok
Amortentia
esőillat, karamell, tinta, rózsa, levendula
Mumus
sötétség, amiből nem lehet kijutni, s elnyeli családját
Edevis tükre
Amire mindennél jobban vágysz az életedben.
Hobbim
Írás és persze olvasás, tanulás (a tudás hatalom) ,éneklés. Szeret kint a szabadban gyógynövények után kutatni és azokat otthon szükségszerűen megfőzni. Imád teázni és kávéfüggő, szabadidejében elengedhetetlen ezek fogyasztása.
Elveim
A családban kölcsönösen tisztelik és szeretik egymást, vannak ugyan hullámhegyek és hullámvölgyek, de mindig tudnak harmóniát, egyensúlyt teremteni.
Amit sosem tennék meg
Csalni, lopni. Hazudni annak aki a legfontosabb számomra.
Ami zavar
A szüleim és a rokonok, egyéb barátok folyamatos „hol a baba már, sok ideje együtt vagytok és sehol” való babaváró csámcsogásuk.
Egy aranyvérű és egy félvér össze jött. Na és?
Ami a legfontosabb az életemben
Család és utána a munka.
Ami a legkevésbé fontos számomra
Negatív dolgok
Amire büszke vagyok
Roxfortban sikeresen levizsgáztam, sikereket értem el eddig az életemben, sosem hagytam magam megalázni. Büszke vagyok az öcsémre és édesanyámra
Ha valamit megváltoztathatnék
17-19 évesen akartam volna gyereket szülni, a sok „miért nincs gyerek még” kikerülése végett. Na nem mintha más életét akartam volna élni, meg mindenkire hallgatni, de ez idegesítő dolog volt mindenkitől.
Így képzelem a jövõmet
Még nem nagyon tudom. Igazából csak szeretném a családomat magam köré.
Egyéb
Bármi, amit még fontosnak találsz.