| Vas. Okt. 25, 2020 12:43 am | Klaus Otto von Regenstein - Schwellenberg Nem: Férfi Kor: 13 év Vér: arany Iskola/Munka: Roxfort, tetszőleges ház Kapcsolatunk: Anya - fia Csoport: Diák Playby: Jacob Tremblay Státusz: SZABAD Részletek A Regenstein - Schwellenberg családnak és a Rendnek szüksége lenne a legifjabb Schwellenbergre! Nagyon, és gyorsan! Ez a két kritérium vele kapcsolatban, de ezek fontosak. Na jó, nem olyan eget rengetően fontosak, de örülnénk, ha minél hamarabb megérkezne. Amit tudni kell vele kapcsolatban: "Most kezd kamaszodni, épp ezért elég nehéz időszakon megy keresztül. Természetesen támogatom, amiben csak tudom, de néha még az én anyai szívemnek és engedékenységemnek is sok a viselkedése. Nem ítélem el, hiszen tudom, milyen kamasznak lenni, és úgy érezni, hogy minden és mindenki ellenem van, de örülnék neki, ha végre belátná, hogy azzal, hogy mondunk neki valamit csak jót akarunk neki, nem bántásból mondjuk. Akkor sem, ha úgy érzi. Örülnék, ha kicsit kevésbé lenne visszahúzódó, és hagyná kibontakozni az esetlegesen szunnyadó képességeit." //Ennyi lenne, minden más a megalkotóra van bízva. Gyere gyorsan, nagyon vár a családod és a Rend //
|
|