Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

"Friend" in lies

Anonymous

"Friend" in lies Empty
Vendég
Csüt. Okt. 22, 2020 6:28 pm

Csoda neved

Nem: Férfi

Kor: 17-20 év

Vér: arany/fél/sár

Iskola/Munka: Durmstrang/Roxfort/Ilvermorny

Kapcsolatunk: megjátszott

Csoport: Cserediák/Mardekár

Playby: A képen Garrett Hedlund van, de opcionális

Státusz: Elkelt

Részletek

A két karakter ismeretsége eléggé friss(amennyiben cserediák, ha nem akkor pedig eléggé felületes volt eddig), de mindenképpen hasznos mindkettőjük számára. Miért is?
Mackenzienek kell valaki, akiről környezete és családja elhiszi, hogy élete párja, itt jön képbe az úriember, aki némi fizettségért cserébe készségesen eljátssza ezt a szerepet. Nem újdonság ez neki, hiszen gyakoriak nála a nők, akiknek különböző dolgokat megtesz/megtett már ilyen olyan összegekért.. Hogy anno miért kezdett ebbe bele azt még nem osztotta meg a nővel, de mivel hosszútávú "bérlésben" egyeznek meg, biztosan lesz lehetőségük megismerni egymást..
Néha arrogáns, sajátos homorú pasas, aki olykor képes megvillantani egy olyan énjét is, amiről Mackenzie azt gondolja, hogy csakis a pénz miatt létezik.
Társasági ember, aminek köszönhetően talán a lányka is kénytelen lesz az lenni...
Hogy igazából melyiküknek is van jobban szüksége a másikra, az még nem egyértelmű.. De az idő előrehaladtával talán kiderül majd ez is.

//a karakter ezenfelül szabadon alkotható, lehet családi perpatvar, unalom, de valami tragédia is a háttérben.. Ötletem van bőven, de semmit sem akarok ráerőltetni arra, aki esetleg véletlen hozná.
Ha érdekel, keress meg és ötleteljünk Smile //

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: