| | | Kedd Okt. 20, 2020 6:14 pm | Santiago Montero Nem: férfi Kor: 48 év Vér: aranyvérű Iskola/Munka: bájital készítő, üzletember Kapcsolatunk: apa-fia Csoport: varázsló Playby: akit csak szeretnél Státusz: SZABAD Részletek Szia Apa! Mi újság otthon, minden rendben veletek? Hogy van Sierra, még mindig beteg? Remélem hamar rendbe jön most már! Tudom, hogy még csak nem rég utaztam vissza a kastélyba, de már most hiányoztok... Számolom a napokat a karácsonyi szünetig, hogy megint otthon lehessek. Mármint jó itt nekem, csak otthon jobb. Már most elkezdtem tanulni a RAVASZra, muszáj, a tanárok nagyon kemény tempót diktálnak, de egyébként nem olyan vészes, mint amilyennek beharangozták. Jó, tényleg nem könnyű, de azért nem a világ. Meg se kérdezd, a lányokkal még mindig nincs semmi. Most a tanulás az első, nem ez. tudom, hogy örülnél ha vinnék haza végre valami menynek valót végre, de hidd el, ha siettetem a dolgokat nem lesz jobb. Vigyázz magadra és Sierrára, jövőhéten ismét jeletkezem.
Marco.
//A pb-ben abszolút szabad kezet kapsz - örülnék, ha sötét hajú/őszülő lenne - ha már az ET-je nagy részét megírtam. Ajánlott elolvasni az én ET-met, sok hasznos kis információmorzsa rejlik benne apukát illetően. Szeretnék egy nagyon közeli, mély, bizalmas apa-fia kapcsolatot kettjüknek, de ha esetleg más elképzeésed van szívesen hallgatom :3//
|
| | | | Kedd Okt. 20, 2020 6:19 pm | Montero gyerekek Nem: férfi is, nő is Kor: 12-20 év Vér: félvérek Iskola/Munka: vegyesen Kapcsolatunk: testvéri Csoport: kinél mi Playby: akit csak szeretnél Státusz: SZABAD Részletek Bellarosa B. Montero, 20 A legidősebb lány. Egyértelműen ő a legmagánakvalóbb mindünk közül. Na nem mogorva, inkább csak olyan magába forduló természet. sosem kerültem vele kifejezetten szoros kapcsolatba, de tudom, ha szükségem lenne rá ott lenne nekem. Fernando F. Montero, 20 A bátyám, a példaképem, a legjobb barátom. Nagyon sok mindenben hasonlítunk egymásra, és főleg anya halála után kerültünk közel egymáshoz. Ő az én mentsváram, hozzá menekülök, ha elegem van a világból. Rafael R. Montero, 15 Oda kell figyelni az öcskösre, mert még egy ilyen rosszcsont és eleven gyereket mint ő, a világ nem látott. Mindannyiunk közül ő a legközvetlenebb és legnyitottabb, rengeteg barátja van, amit nem csodálok. Alejandro A. Montero, 12 Látszik, hogy Rafael a példaképe, de igyekszem a jó irányba terelgetni. Egyelőre még elég kicsi ahhoz, hogy ne lehessen eldönteni, melyikünkre fog leginkább hasonlítani. Igyekszem annyit foglalkozni vele, amennyit csak lehet. //A (majdnem) legkisebbtől a legnagyobbig. A karakterek szabadon alakíthatóak, ha nem tetszik a nevük vagy a jellemük nagyon szívesen átírom a kedvedért - kivéve Fernandót, az ő kapcsolatukhoz ragaszkodnék. Csak gyertek minél többen //
|
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Nincs Jelenleg 96 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 96 vendég |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 10:04 pm-kor Juliet Denoir Tegnap 8:59 pm-kor Theodore Nott Tegnap 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Csüt. Nov. 21, 2024 7:06 pm Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson |
|