| Szer. Okt. 14, 2020 7:25 pm | Yates-Newman gyerekek Nem: nő (ha nagyon akarod lehet ffi is) Kor: 16 év? és 18 év? Vér: félvér Iskola/Munka: oxifoxi Kapcsolatunk: big sis - lil' sis / lil' bro Csoport: diák Playby: egyeztessünk Státusz: SZABAD Részletek "Két testvérem van, Mindentelrontokamihezhozzáérek és Avilágnemrosszhelydelehetnejobb. A kapcsolatunk pedig annál jobb, minél távolabb vagyunk egymástól, ami azt jelenti, hogy bár mindig számíthattunk egymásra, de azóta alakult ki az igazi testvér kötelék, mióta elköltöztem otthonról. Bármivel megkereshetnek, általában meg is keresnek és kihasználják, hogy én, a nagytesó mindig segíteni akarok megoldani a dolgaikat. De azt leszögeztem, hogy nem költözhetnek hozzám. Mondom nem!"Nem sokat szabtam meg a lányokról az ET-ben, sőt igazából csak annyi biztos, hogy ketten vannak (légyszi legalább az egyik legyen lány). Nagyon szabadon alakíthatóak, bajba keverhetőek, megronthatóak, csak egyeztessük a terveket előtte. Pb-t javasolj és megbeszéljük (barna hajú legyen pls.). Az oldalon egyébként rokon @Skyler Hill-Grimwood nagybácsinak én vagyok a szeme fénye, de biztos nektek is szorít helyet a kanapén. Ps: légyszi csak akkor vidd el, ha a saját lábára is állítod a karaktert, és nem tőlem teszed függővé. köszi
|
|