Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

értetlen érzelmek - claesen x helena

Anonymous

értetlen érzelmek - claesen x helena  Empty
Vendég
Kedd Okt. 13, 2020 9:38 pm
Claesen & Helena

mit akarsz tőlem?

Unottnak látszó tekintettel ülök a klubhelyiségben. Valójában azonban épp információkat gyűjtök. Kíváncsi vagyok, hogy miről maradtam le a szünetben, kivel mi történt, míg otthon poshadtunk. Kész kínszenvedés volt ez a néhány hét, vagyis Howard és Hether persze mindent percet megér, de egyébként nagyon vágytam már vissza. Pedig itt sem feltétlenül jó mindig, inkább csak kevesebbszer rossz annyira, hogy innen is elvágyódjak. Valamint itt lefoglalnak a mindennapi teendőim. Prefektusként nincs időm unatkozni, mert ha mégis így lenne, elég kimennem a folyosóra, és tutira meg kell büntetnem valakit, vagy éppen annyira lefoglal a tanulás és a festés, hogy eszemben sincs, hogy egyedül érzem magam ebben a hatalmas kastélyban. Persze, ott van nekem Rose, de más... Henryn kívül nincs igazán senki másom, és rá kellett jönnöm, hogy akármennyire próbálom elhitetni még magammal is, hogy jó nekem egyedül, nem, nem jó. Természetesen nem akarok olyan lenni, mint a többiek, de a tavaly év végén történő kis kalandom Nate-tel sok mindenre ráébresztett. Elgondolkodtatott, hogy mit is akarok én itt valójában. Egy év múlva talán örökre itt hagyom a Roxfortot úgy, hogy valószínűleg nekem kimaradnak az itt köttetett örökké tartó barátságok. Nem az hiányzik, hogy visítva kibeszéljük, hogy melyik fiú a helyesebb, meg hogy a királykék vagy a mélybordó az idei év sikerárnyalata, csak hogy valaki meghallgassa néha a problémáimat, mellettem álljon és támogasson. Ha már anyára nem számíthatok...
Szóval ülök a klubhelyiségben és várom a csodát. Vagy nem is tudom mit várok igazából. Fel kéne mennem, hogy keressek valami olvasnivalót magamnak, de nem visz ré a lélek, hogy tényleg meg is mozduljak. Inkább döglődöm tovább kedvenc fotelomban.  
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Csüt. Okt. 15, 2020 9:54 am

Helena & Claesen
Komolyan nem gondoltam volna, hogy ennyire érdekes lesz majd ide járni. Az előző félév még nem is volt olyan nagy szám, akkor leginkább a hely megismerésével voltam elfoglalva, a költözés és az új környezet pedig rengeteget kivettek belőlem, így valahogy elsuhantam a részletek felett. Nem szeretek költözni, határozottan utálom, ha a dolgok folyamatosan változnak körülöttem. Valószínűleg ezért is oldódtam fel olyan nehezen. Mostanra nagyjából összeszedtem magamat, sikerült egy állandó társaság tagjává válnom, ahogy olyan embereket is megismertem, akiket ugyan kis túlzással, de a barátaimnak nevezhetek. Ugyan haza nem vinném őket, oda szerintem csak azt vinném, akit el akarnék ásni a hátsó kertben... Viszont határozottan kijelenthetem, hogy sokkal jobban szeretem ezt a helyet, mint a Durmstrangot.
- Szia Helena! Zavarhatlak? - Széles mosoly, szinte már inkább egy vigyor terül el az arcomon, ahogy a fotel háttámlájának tetején támaszkodva kicsit előre dőlök a lány felé. Részben azért, hogy ne legyen akkora közöttünk a szintkülönbség, hátha kényelmetlennek érezné, másrészt meg mert éppen ki vagyok fulladva, kell, hogy megkapaszkodjak. Úgy futottam a Hollóhátas torony aljától, miután Love azt mondta, érdemes lenne egy prefektust megkérdeznem inkább, ha legilimenciát és okklumenciát akarok tanulni. Helena pedig viszonylag jó fej volt, amikor félévkor átkerültem, ezért is ő ugrott be rögtön, amikor prefekust említett Love. - Nem tudom, hogy pontosan mik is tartoznak egy prefektus feladatkörébe, csak szerettem volna a segítségedet kérni. Tudod, hogy hogyan lehet legilimenciát és okklumenciát tanulni? - Miután végre már nem lihegtem, és ő sem hajtott el, folytatom, amit mondani kezdtem. A szemeim éppen csak nem csillognak, miközben rá nézek. Ez egy olyan képesség, ami rohadt hasznos lenne, főleg apám ellen. Annyi, de annyi problémát el tudnék kerülni, ahogy akár ki is deríteni, hogy mi is az a nagy terve, amiért a fejére állította az életünket 5 évvel ezelőtt. Bár egyelőre csak a túlélésre akarok koncentrálni, de hosszú távon ez se lenne rossz.
Anonymous

Vendég
Szomb. Okt. 17, 2020 4:38 pm
Claesen & Helena

mit akarsz tőlem?

Már épp azt hinném, hogy itt ma nem fog történni semmi érdekes, mikor Foss gyakorlatilag beesik a portrélyukon. Úgy néz ki, mint akit kergettek idáig. Még emlékszem, hogy mikor étjött az én nyakamba akasztották a körbevezetését, mert Longbottom nem ért rá. Miért is ért volna ugye, neki ettől sokkal fontosabb dolgai is vannak. Tettem neki a szépet, mert mondták, hogy lehetőleg ne ijesszem már el, aztán azóta nagyon szerintem nem is beszéltünk.
Ezért is lep meg, hogy az én fotelem felé veszi az irányt, és úgy mászik bele a személyes terembe, mintha akkor barátok lennénk. Értetlenül felhúzott szemöldökkel bámulok rá, kell néhány másodperc hogy feldolgozzam, ez tényleg megtörténik.
- Már zavarsz igazából. De mondd csak - biccentek, hogy mondja tovább. Elvégre hátha tudok segíteni valamiben neki. Vagy nem is tudom. Amíg nem randira akar hívni addig folytathatja.
- Akarom tudni, hogy miért akarsz mások fejében turkálni? - Megtehetném, hogy kérdés nélkül szétnézek a gondolataiban, hogy megértsem a motivációját, de jobb lenne, ha ő maga osztaná meg velem. Mert ha csak azért, hogy megtudja melyik prefi lány mikor jár a prefektusi fürdőbe hogy kileshesse akkor nyilván nem segítek neki. De ha tud mondani mondjuk csak egyetlen nyomós érvet akkor esetleg elárulom neki. - Ez egy összetett folyamat, ami egyedül nem fog menni. Kellene hozzá valaki, aki ért vagy egyikhez, vagy másikhoz, vagy mindkettőhöz, de nem sokan vállaljuk fel, hogy ilyen menők vagyunk. - Hogy direkt vagy véletlenül árulom el magam? Talán én sem tudom. Mert őszintén nem hiányzik, hogy mostantól a nyakamra járjon, de ki máshoz fordulhatna? Hirtelen nem tudok mondani senkit, akiről tudnám, hogy szintén képes legilimenciára vagy oklumenciára.  És amúgy rendes srácnak tűnik, szóval azt sem akarom, hogy most hoppon maradjon. Miért ilyen bonyolult az emberekkel bánni?

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: