Az akadémia miatt nemigen volt időm az elmúlt hetekben meglátogatni Lenny-t, de ami késik, nem múlik. Nem csak azért, mert muszáj, vagy éppen illik, hanem mert a társasága nincs ellenemre. Még ha a házasság gondolata nem is melengeti a szívemet, azt el kell ismernem, hogy a kiválasztott férfi igenis megüti a mércét. Alapvetően egy szavam sem lehet ellene, hiszen kiváló a pedigréje. Ősi, nemes aranyvérű család sarja, német vér folyik az ereiben, követi a tradíciókat, és meglehetősen helyes. Emellett pedig még intelligens is, többet pedig igazán nem is kérhetnék már. Szinte mindenben felülmúlja azokat, akikkel a Roxfort falain belül találkoztam. Ezért sem mondtam nemet, amikor 17 éves koromban felmerült az eljegyzés gondolata. Vele nem veszíthetek semmit. Küldtem tehát neki egy baglyot, amikor már közeledni látszódott a mai napi programom vége, miszerint 2 órán belül érkezem, ő pedig visszajelzett, hogy otthon lesz. Kissé meglepett, hiszen a kedves jegyesem meglehetősen elfoglalt szokott lenni a munkája miatt, így fel is voltam rá készülve, hogy elfoglalom a nappaliban található igen csak kényelmes kanapét, és a manóval, aki házban szolgál, készíttetek valami finomat, amíg várakozom. Így viszont félre kell tennem ezt a csodálatosan elképzelt kényelmemet, és egyből felé kell fordítanom a figyelmemet. Persze, nem jelent ez sem problémát, meglepően jó kapcsolatot ápolunk, mi ketten, de azért az a kanapé a hab a tortán. Kényelmesen el tudnék rajta heverészni, amíg Lenny meg nem jön a korrepetálásból, vagy amit csinál éppen. - Mondd meg a gazdádnak, hogy megérkeztem - Rá sem pillantok a házimanóra, aki ajtót nyit. Ismer már, hiszen az elmúlt egy évben azért jártam már itt elégszer. Ahogy pedig majd telik az idő, az sem kizárt, hogy végül tényleg megházasodunk, akkor pedig én is a mestere leszek. Jobb, ha felkészült előre, és megfelelő tisztelettel üdvözli a vendéget.
Vendég
Csüt. Nov. 05, 2020 9:18 pm
Szépségem
Szereti a pörgést és a sok munkát. Szerencsére nem kell unatkoznia, mert bőven van mivel foglalkoznia, főleg így iskolaidőben, amikor több az érdeklődő a különórák iránt és ehhez még hozzácsatolódik a Hidra és az ügyes-bajos dolgaik. Igyekszik egyensúlyban tartani mindent, elég időt szánni a munkára és a hobbira, valamint az öccsére egyaránt. Nagyon fontosnak tartja, hogy odafigyeljen Ottora, mert szeretné a legjobbat kihozni belőle és megadni neki a tőle telhető legtöbb szeretetet. Hobbinak tekinthető talán az is, hogy társasági életet él egy bizonyos nővel, akit joggal nevez menyasszonyának mások előtt is. Ugyan szerelem sosem alakult ki kettejük között, a kémia legalább működik. Így barátok extrákkal, a jövőre nézve pedig igazán hasznosak lehetnek egymásnak. Természetesen sosincs ellenére, hogy a nő meglátogassa otthonában, ahol egyébként is egymaga éldegél. Túl nagy ez a birtok ahhoz, hogy egy ember magában motyogása töltse be. Inkább a Lillyből kiváltott sóhajok... Már egy ideje otthon van, de úgy döntött, nem fog ücsörögni amíg a nőszemély megérkezik. A birtok végéből sűrűsödő erdőben szaladgál animágus alakjában. Élvezi a természetet, a mindig új növények látványát és a szagokat. Talpai alatt az őszi avar ropogását és a nedvességét. Újabb és újabb köröket ró, versenyt fut a riadt őzgidával, majd ideje leteltével komótosan visszacammog a házba. Forró zuhannyal frissíti fel magát és fehér inget ölt magára fekete farmerral. Leheltnyi parfümmel és hajának átfésülésével teszi teljessé a harcidíszt, s pont időben készül el. A manó még fel sem ér, hogy jelezzen, ő már a nappaliba tart üdvözölni a kedvesét. - Gyönyörű, mint mindig - méri végig a nőt, s nyom egy csókot az arcára. - Whiskey, vagy krémlikőr? Miközben a bárhoz sétál, kezébe vesz egy szál kubai szivart. Ha van valami, amibe bele tud szeretni, akkor az a dohányfüst. Bele is szippant a levegőbe miközben csettint a manónak, hogy készítse az italokat.