| Vas. Okt. 11, 2020 12:26 am | Aaron Schaefer Nem: Féfi Kor: 18 év / (vagy max 22 év)Vér: Aranyvérű Iskola/Munka: Roxfort (Hollóhát), Ilvermorny (Viharmadár) / (vagy Docendo Mágusakadémia)Kapcsolatunk: szerelmi szál leszCsoport: cserediák / (vagy akadémiai hallgató, kétszakos, az egyik szakja tanár, ami miatt a Roxfortban is megfordul többször)Playby: Hunter Parrish vagy Luke Mitchell Státusz: SZABAD Részletek Az utolsó tanévedet úgy döntöttél, hogy cserediákként töltöd Angliában. Ugyan háztársak voltunk az Ilvermorny-ban is, sosem beszélgettünk, hiszen teljesen más körökben, társaságokban mozogtunk. Furcsa érzés volt a Roxfortban látni a tanévnyitón, mert azt még én is látom, hogy valami megváltozott, talán csak elkezdtél kondizni vagy csak a légkörváltás ennyire nagy hatással volt rád. Nem is tudom, de meglepődtem, amikor a könyvtárban keresztezte egymást az utunk. Egy Shakespeare könyvért nyúltam, amikor a túloldalról valaki meglökött pár könyvet és azok szépen rám estek. Nem, nem te voltál, hanem egy srác, akit korrepetálsz és épp azokat a könyveket kereste, amiket ajánlottál neki. Érdekes mód könnyen szóba elegyedtünk és éreztem némi deja vu-t is közben, mintha mi már régóta ismernénk egymást, pedig a köszönésen nem igen jutottunk túl eddig. Az is megtetszett neked, hogy a családom történetét kutatom, azonnal kiderült, hogy neked belga és német felmenőid is vannak és felajánlottad a segítséged. Talán így, közösen hamarabb megtaláljuk a válaszokat a családi titkokra, hogy kik voltak a McKinnonok, miért ölték meg őket a halálfalók, illetve a legnagyobb kérdésre a választ: vajon vannak még Angliában? Érthető mód, ha akadémista lenne a karakter, akkor némiképp a plot is változik minimálisan. A vezetéknév egy ötlet, a keresztnevet szeretném, ha maradna.
A karakterről, eléggé konkrét elképzeléseim vannak, amikből hajlandó vagyok azért engedni, alkuképes a dolog, de szeretném, ha minél többet megtartanánk - Legilimenciát tanul - A családja megmaradt az aranyvér mániás korszakban
- (pls hordjon ingeket úristen ) - Szereti a magnix szépirodalmat, pláne Shakespearet - Kalandvágyó - Szereti a színházat, sőt még a balettelőadásokat is értékeli - Merev, távolságtartó, átgondolt
Sok ötletem van, és nagyon szeretném, ha mielőbb megérkezne a karakter. Szerelmi szálat szeretnék majd kettejüknek, de amolyan bénán kibontakozót, hogy még kerülgetnék egymást eleinte Kis kedvcsináló a pb-k szerint:
|
|