Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Yaxley testvérek

Anonymous

Yaxley testvérek Empty
Vendég
Szomb. Okt. 10, 2020 4:12 pm

Marilla, Remus, Junia

Nem: 2 nő és 1 férfi

Kor: M: 35 év, R: 32 év, J: 16 év

Vér: Aranyvérű

Iskola/Munka: Szabadon választható

Kapcsolatunk: Változatos

Csoport: Ahova gondolod

Playby: Szabadon választható

Státusz: SZABAD

Részletek

Idézet az előtörténetemből:
Ezekiel Yaxley írta:
3 testvérem van, beleértve az ikerbátyámat, Remust is. A legidősebb Yaxley gyerek Marilla, két éve volt az esküvője, jelenleg az első gyermekét várja. Ő a tipikus mintaképe az aranyvérű feleségeknek. Se szava, se akarata. Apám rettenetesen büszke rá, hogy ilyen jó felnőtté nevelte. Én mindössze szánni tudom, amiért belekeveredett apánk hatalmi játszmájába. A kapcsolatom vele elég változó, mint testvér, gyermekként közel álltunk, de ahogy nőttünk fel, már el voltunk foglalva a saját szerepünkkel a családban...

A második kör voltunk mi, Romulus és Remus, igazán nevetséges, de édesanyánk ragaszkodott az ikernevekhez, amíg apánkat nem tudta már kevésbé érdekelni. Az ikerbátyám pontosan 14 perccel idősebb mint én, ezzel pedig ő a Yaxley név hivatalos örököse. A tökéletes, a megkérdőjelezhetetlen elsőszülött. Én már csak azért vagyok, hogy őt kisegítsem. Hiszen apánknak csak egy örökös kellett… Ez pedig rányomta a bélyeget a kapcsolatunkra is.

Nem is értem, hogyan jött össze Junia, a negyedik gyerek. Esélyesnek tartom, hogy véletlenül, hiszen apánk még csak nem is vette a fáradtságot, hogy normálisan elnevezze. Megszületett júniusban, akkor Junia. Sajnálom szegényt, túl ártatlan ahhoz, hogy a Yaxley családba szülessen. Csak remélni merem, hogy képes lesz egy jó férjet találni. Ha lehetséges, szeretném is egyengetni majd az útját.

Ezekiel kedvence egyértelműen Junia, akinek igyekszik egyengetni az útját, mivel látja, mennyire nem állja meg a helyét a családjukban. Őt ártatlan, de cseppet sem gyenge karakternek képzelem el, aki ha nem is megveti, de nem érti az aranyvérmániát. Tudja, hogy számíthat a bátyjára, Ezekielre, valamint az édesanyja gondoskodik róla. Az apját elkerüli, ahogy a férfi is őt.

Azonban Ezekiel jóban van a nővérével, Marillával is, még ha nem is tartja helyesnek, hogy a nő beadta a derekát az aranyvérű nőkkel szemben állított elvárásoknak, akkor is elfogadja őt, és a döntését. Pont, ahogy ő is elfogadta anno a Ezekiel döntéseit, és sohasem kérdőjelezte meg, amit a fiú vett, vagy, hogy például ő a Griffendélbe került, nem pedig a Mardekárba.

Ezekiel és Remus kapcsolata pocsék. A bátyja mindig el volt foglalva azzal, hogy megfelelő örökös váljon belőle, és a megfelelő kapcsolathálót építse ki. Nemigen foglalkozott a testvéreivel, ugyanis az apjuk azt tanította neki, hogy ők azért vannak, hogy kisegítsék őt. Rettenetesen egoista, Ezekiellel már nem is beszélnek, ikrek létükre sosem volt meg köztük az a kapocs, mint más ikreknél. Nem olyan régen meg is házasodott, természetesen egy aranyvérű nőtt vett el.

//A nevek változtathatóak, egyedül Remus-nál fix, hogy az egy második/harmadik név, amit az édesanyjuktól kaptak. Ha valaki hozná őket, rettenetesen örülnék neki, ha pedig kérdése van, keressen nyugodtan. Mindent meg tudunk beszélni, a korok is változtathatóak bizonyos szintig. Yaxley testvérek 3217638854

UPDATE: Junia újra keresi gazdáját... Crying or Very sad

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: