| Csüt. Okt. 01, 2020 7:28 pm | Nathaniel Yordmoon Nem: Férfi Kor: 17 év Vér: Aranyvérű Iskola/Munka: Roxfort/Hollóhát Kapcsolatunk: Nővér-öcskös Csoport: Diák Playby: Jack Harries Státusz: SZABAD Részletek Öcskös! Nem mondom, hogy igyekszem az érzelmeidre hatni, mert tudom, hogy született Hollóhátasként leginkább az eszedre hagyatkozol. Sajnos akkor is, amikor nem kellene. De semmi baj, mi így is szeretünk. Remélem tudod. Csak ne húznád fel magad mindig, mikor Jess utánoz téged. Te vagy az idősebb, tudnod kéne, hogy kamasznak lenni nem könnyű dolog. Még akkor sem, ha hihetetlen intelligens az ember, és gyakorlatilag bármiből ki tudja magyarázni magát. Nem tagadom, néha idegesít, hogy tényleg mindenből ki tudod magyarázni magad, és még élvezed is... de van egy olyan érzésem, hogy még sokra fogod vinni. Csak ne add fel, és küzdj az álmaidért... bármit is azok. Erről ugyanis nem igazán szoktál mesélni. Nem bízol meg bennem, vagy a leendő szakmám miatt lettél ilyen távolságtartó hirtelen? Vagy neked is gondot okoz apa terve? Nem tudom... nem tudom, de kérlek, mondd el, mi bánt! Mert érzem, neked sem lehet könnyű... akkor sem, ha azt mutatod, hogy mégis az. //Nem szabnék meg semmit a karakterrel kapcsolatban - illetve de, a pbnek örülnék, ha maradna, meg szerintem ezzel az unokatesó, @Bailey Yordmoon is így van. Nagyon várlak, nemcsak én, hanem anyu, illetve öcskös, vagyis Jesse, azaz Jessekosz is. Ja, és próbáld meg magaddal rángatni aput is, köszi! Valamint Baileynek is hiányzol, tényleg nagyon várunk, úgyhogy gyere hamar *-* Annyi még, hogy szeretném, ha a karakter aktív user kezébe kerülne, vagy legalább jutnánk vele valamerre, mert csakúgy, mint apunak, Natenek is a második nekifutás lenne. Sebaj, reméljük, ezúttal sikeres lesz. Ha itt vagy dobj meg egy bagollyal akár engem, akár a család bármelyik másik tagját, majd értesítjük egymást, hogy mi a helyzet!//
|
|