Breaking even when I wake up dazed - Juno & Balzac
Vendég
Szomb. Szept. 26, 2020 2:11 am
Juno & Balzac
Valami zavaróan meleg rajtam. Ez az első gondolatom reggel, de még nincs energiám arra, hogy kinyissam a szemem és megtudjam, hogy mi okozza ezt az egészet. Ahogy a fejfájás sem segít azon, hogy igyekezzek felkelni az ágyból, ami azért kényelmes. Pár perces tétlenség után még vakon kezdek tapogatózni, hátha csak a takaró az, ami melegít, de valahogy ez nem… hirtelen pattannak fel a szemeim, mikor az ujjaim emberi bőrt érintenek takaró helyett, majd teljesen le sokkolódva meredek a rajtam fekvő, szőke lányra. Mégis hogyan kerültem ebbe a helyzetbe? Egyáltalán otthon vagyok? Kicsit hunyorogva próbálom kivenni a félhomályban a szoba formáját, de az ismerősnek tűnik, annak ellenére is, hogy az albérletem még újdonság nekem is, hiszen csak pár napja költöztem be teljesen. Szinte lélegzetvisszafojtva és mozdulatlanul próbálok visszaemlékezni az előző estére, de csak nagyon halvány emlékek árasztják el a fejemet, és minden homályos, és zavaros. Az biztos, hogy tegnap egy bárban kezdtem az estét, de hogy utána mi történt… az már biztos, hogy rengeteget ittam. Ahogy látom, nem egyedül. Megint a lányra pillantok, akinek sajnos fogalmam sincs a nevéről, de arról semmi kétség nincs, hogy itt nem csak egyszerű alvás történt, hála annak, hogy meztelenül vagyunk mindketten, ő pedig békésen szuszogva alszik rajtam. Hát ez remek… tényleg…
A lehető legóvatosabban próbálok ki mozgolódni alóla, nem tervezem felébreszteni, még csak az hiányozna, hogy még kínosabb legyen a jelenlegi helyzet. Viszont muszáj kicsit összeszednem magam, amihez mindenképpen kell egy kis kávé, meg fájdalomcsillapító. Vagy bármi, ami segít ezen a szörnyű fejfájáson és a nem létező emlékeimen. Ha sikerül úgy kikászálódni a lány alól, hogy nem ébresztem fel, akkor lopakodva megyek ki a konyhába, hogy még mindig kómásan intsek a pálcámmal, hogy lefőzzem a kávét. Nem egy adagot, mert habár ismeretlen számomra a szobámban lévő lány, de udvariatlan nem vagyok, és habár baromi kínosnak ígérkezik az egész reggel, de biztos hogy nem hagyom, hogy kávé nélkül távozzon. Ennyi a minimum. Ha már nem emlékszem szerencsétlennek a nevére… ez annyira tipikus! Sóhajtva töltöm ki két nagy bögrébe a kávét, majd tálcára teszem, cukorral, tejjel, mézzel, és fájdalomcsillapítóval, majd ezt mind beviszem a hálóba. A kérdés már csak az, hogy ha az ismeretlen nincs még ébren, akkor mégis hogyan ébresszem fel? Vagy várjam meg amíg felébred? Lehet, hogy be kéne takarni… Meg nekem sem ártana felöltözni… Azért nem szeretném lesokkolni azzal, hogy egy szál farokban, tálcával mászkálok, de lehet hogy ezen már késő is gondolkozni.
Vendég
Szomb. Szept. 26, 2020 1:03 pm
its a fucked up world
Csak emlékképek vannak. Két test, ami összeér, kéjes nyögések, mindent betöltő gyönyör. Én csupán jól akarom érezni magam, ez akkora bűn lenne? Kétlem, kétlem. Ahogy azt is, hogy a tegnap este bizony a jó döntéseim közé tartozott, amikor úgy döntöttem, hogy lelécelek piálni. Egyedül. Mert az ember bár egyedül jár inni igaz? „Kislányom mindig megmondtam, hogy vigyázz magadra!” – visszhangoznak a fejemben apám szavai. Kár, hogy ő nem is tudja, milyen ember vagyok. Vagyis hogy még mindig a hercegnőjeként kezel, az bizonyára nem a legjobb dolgok egyike, de oda se neki. Elvégre nem volt ő ott tegnap, hogy a kezemet fogja, miközben ledöntöm a megszámlálhatatlanul sok gintonicot a torkomon. Mert szórakozni kell. Élni is kell és én nem akarom úgy élni az életem, hogy bármit is megbántam volna. Sosem tudhatod, mikor jön a kaszás érted. Soha nem készülhetsz erre föl eléggé igazán. Hát miért ne élhetnék? Miért ne lehetne olyan dolgokat csinálni, amiért vállalom a felelősséget és csak annyit teszek, hogy másnap megrántom a vállam? Persze, hogy lehet. Csak képek vannak a tegnap estéből. Az első kör, a második, a harmadik… aztán a sokadik, míg végül egy kedves fiú jött oda hozzám. Hogyan is hívják? Hablaty? Csak erre emlékszem, de biztos nem hívnak valakit Hablatynak. Szörnyen fáj a fejem és arra ébredek fel, hogy a kényelmes párnám valahogy kikúszott alólam és eltűnt. Egyáltalán hol lehetek? Tuti nem valami bokorban, mert ahhoz ez az izé túl puha volt. Az enyhén hűvös levegő kicsit csípi meztelen bőrömet, de valahogy nem tud most ez zavarni. Sokkal jobban zavar az, hogy majd szétszakad a fejem. Végig simítok testemen. Ahogy körmöm szántja végig a bőrömet realizálom, hogy meztelen vagyok. Ezek szerint a tegnapi képek a két ritmikusan mozgó testről valóban igazak voltak. Lassan nyílik szemem, hogy legalább körülnézzek, de egyelőre mozdulatlan maradok, míg a lovagom távol van. Vagyis tegnap én voltam inkább a lovag és ő az arab telivér, aki… na mindegy. - Ez aztán a tekintélyes méret. – akarva-akaratlanul is megakad a szemem azon, ami tegnap este úgy tűnik, hogy… boldoggá tett? Azt hiszem igen, hiszen másképpen miért hozna nekem amúgy ilyen ágyba szarokat? Nem különösebben zavartatom magam, gazellákat is megirigylő fürgeséggel ülök fel az ágyon, hogy aztán a fejemhez kapva úgy döntsek, ezért a mozdulatért bizony kurva nagy kár volt. De hogy is hívják ezt a srácot? - Mit hoztál nekem kedves? – lassan feltérdelek, megfeledkezve arról, hogy még mindig meztelen vagyok, így teljes értékű látványt biztosítva a tegnapi srácnak. Bár nem mintha tegnap nem látott volna ugyanígy, sőt még ennél részletesebben is. Szóval akkor miért is töröm ezen a fejemet? Elmarkolok egy bögre kávét, meg egy fájdalomcsillapítót, majd lemászva-botorkálva az ágyról elindulok körbe, hogy felfedezzem a szobát. Szekrény, szekrény, erkély, asztal… Áh! Végre, a cigarettám. Ajkaim közé tűzök egy szálat, felülök az asztalra, egyik lábamat átrakom a másikra, a kávéval beveszem a fájdalomcsillapítót, majd egy hatalmasat slukkolok a cigarettába. Ha jól emlékszem, megengedte, hogy rágyújtsak, de ha nem, hát megvannak a módszereim ahhoz is, hogy ezt bizony elérjem magamnak. - Nincs esetleg valami piád? – szaladnak magasba a szemöldökeim. Úgy meginnék egy whiskeyt, csak az íze kedvéért. Plusz azért, mert sokkal jobb úgy elkezdeni a napot. Talán van még esélyem egy második menetre is. Vagy harmadikra. Hány is volt tegnap? Merlin sem tudja, de mikor elnyomtam az asztalon az első cigit, rágyújtok a másodikra. Lekászálódom róla és kecses, lassú, már szinte kínzó léptekkel sétálok a fiú elé. Megállok előtte, egyik kezemben a cigaretta, a másikat pedig a fiú mellkasára helyezem, ha még ruha nélkül van. Vigyázz, tehetném máshova is. - Egy whiskyért ölni tudnék, kedves…Hablaty? – kuncogok fel, majd arcom gyorsan színt vált, a mosolyom átalakul valami buja, kéjes szájtartássá. - Vagy szopni. -
jegyzet ide
Vendég
Szer. Szept. 30, 2020 3:28 am
Juno & Balzac
Mire visszaérek a szobába, a lányt már ébren találom. A megjegyzésére kissé megint zavarba jövök, pedig tudom, hogy nem kellene, de elég nehezen viselem az ilyen helyzeteket, még annak ellenére is, hogy nem egyszer sikerült már ilyen szituációba hoznom magam. Azt hiszem az az eset, amikor tényleg tök véletlenül belekerültem egy hármas szexbe, az mindent visz, és annál kínosabb nem létezik, de jelenleg olyan, mintha a múlt meg sem történt volna, mert ugyanolyan hülyén érzem magam jelenleg. - Öhm… köszönöm. - Mondom kissé szerencsétlenül, mert nem igazán tudom eldönteni, hogy ezt most bóknak vegyem-e, de végül is… igazából az volt, szóval nem értem mit parázok rá. - A helyedben én óva... - Szólnék neki, de már meg is előz, mert hirtelen felül, és ez a mozdulat az én fejemnek is fáj szinte. - Kávét, meg fájdalomcsillapítót, gondoltam te is ugyanolyan másnapos vagy, mint én. - Teszem le az éjjeliszekrényre a tálcát, közben önkéntelenül is végigszalad a pillantásom a testén, és azt azért el kell ismernem, hogy még részegen is jó ízlésem van.
Nem igazán zavarom meg abban, hogy felfedezze a szobát, helyette én is inkább eltüntetek egy fájdalomcsillapítót és lehúzom a fele kávét. A felfedezése alatt láthatja, hogy a fal szinte tele van aggatva rajzokkal, amik mozognak, vagy épp egy-két befejezetlen képregény hever itt-ott, és habár azt nem mondanám, hogy rendetlenség van, de az íróasztalomon is rengeteg papír található, vázlatok, vagy éppen befejezett rajzok, karikatúrák, és természetesen rengeteg félig megírt levelek különböző nyelveken. - De, valahol biztos van. - Eszmélek fel a kérdésére, mert egy kicsit elbambultam azon ahogy végigvonult a szobán. Mikor közelebb jön, még mindig kicsit megbabonázva figyelem. Egy ideig. - Hablaty? - Nevetek fel önkéntelenül is. - Amúgy majdnem, Balzac vagyok. Viszont ne haragudj, a te nevedre abszolút nem emlékszem. - Vallom be, a szopás emlegetésére meg csak zavartan köszörülöm a torkom, és úgy döntök hogy ezt a lehetőséget egyelőre figyelmen kívül hagyom. - Csak svéd whiskym van, ha az megfelel. - Mondom végül, és kicsit hátrébb lépve tőle az egyik szekrényben kezdek keresgélni, hogy aztán elő is vegyem az emlegetett üveget. - Kell pohár, vagy jó lesz üvegből? - Kérdezem kicsit meglengetve a whiskyt.
Vendég
Vas. Jan. 17, 2021 4:04 pm
it's a fucked up world
Azt gondoltam, hogy a tegnapi tényleg csak egy átlagos este lesz. Valamilyen szinten az is volt, hiszen arról senki nem beszélt, hogy nem leszek annyira részeg, hogy ne keljek fel egy idegen csávó ágyában. Ami igazából nem is rossz dolog, egyáltalán! Sőt, igazából ha ez volt a cél, akkor teljesítettem, ugye? Mármint igen, a cél ez volt, wow, teljesítve! Legalább volt egy jó éjszakánk. Vagyis remélem, mert igazából tényleg csak képek vannak meg belőle, meg az, hogy bizony jól éreztük… egymást? Lehet így mondani, azt hiszem, igen. - Aranyos vagy. – kuncogok fel végül kicsit hangosabban, mint kellene. Nem hiszem, hogy annyira rossz dolgot csináltam. Elvégre emlékeim szerint nem bánt vele rosszul, sőt. Bizonyára tudtára is adtam, hogy mennyire jól éreztem magam. Akkor meg miért jön zavarba? Aranyos. El is mosolyodnék igazából még jobban erre a gondolatra, de attól félek, hogy még jobban szétszakadna a fejem, aminek már a felkelési kísérletnél sem örültem igazán annyira. Hát még most. Viszont megerőltetem magam és néhány másodpercnyi – talán percnyi – küzdelem után végül sikerül mosolyt erőszakolnom ábrázatomra. - Igen, azt hiszem tudom miről… – nyelek egy hatalmasat, míg végül már az asztalon csücsülve ugyan, de be is veszem a fájdalomcsillapítót. Mintha az isten küldte volna ezt a srácot ide. Vagyis inkább engem hozzá, mert az esetek többségében csak egy picsánrúgást kapok másnap reggel, hogy „húzz már innen te hülye ribanc!”, pedig én csak jól akarom magam érezni. Minden bizonnyal arra is sor fog kerülni, csak hasson már ez a kibaszott fájdalomcsillapító. - Az nem kifejezés Édesem, mintha csákánnyal vernék a fejemet. – biggyesztem le az ajkaimat és egy jó nagyot slukkolok a cigiből. Mellettem találok egy hamutálat, el is nyomom oda a csikket, majd egy újabbra gyújtok. Azt hiszem ez jót fog tenni most. Vagy ki tudja, talán a magamba áramló nikotintól éppenséggel rosszabbul leszek, de Merlin rá a tanúm, hogy a reggeli két cigaretta sosem tesz rosszat az ember szervezetével. Éppenséggel valamiféle jobb elrugaszkodást ad a naphoz. Már ha Umbridgeék lánya nem olyan másnapos, mint a kobold faszán pörgő stanecli. Márpedig most ez a helyzet történik, de azt hiszem felül tudok rajta kerekedni. És ki tudja még, lehet belefér egy második menet is. Ahogy meggyújtom a második cigimet, és mielőtt újra odabattyognék hozzá, körbe pillantok a szobában. Wow, szép rajzok Hablaty. Igazán ügyes kezed van, de azt hiszem ez a tegnap este már kiderült, elvégre melletted ébredtem. Nem hiszem, hogy annyira lekötnek most a rajzok, mert az ujjai ügyességének gondolatára egészen más dolog jutott eszembe, amit csinálhatna velük. De mindent csak szépen sorjában, először nézzük meg a rajzokat. Lehetőleg közelről, úgy hogy a hátsó felünk, az első, meg úgy mindenünk imponálóan meredjen a srác felé. Aztán pedig begyűjtöm az én megelégedésem tárgyát is. Gyaníthatóan nem a skót whiskey lesz az, vagy az, hogy megpaskolhatom a vállát, hogy milyen ügyesen rajzolt. - Helyes, az éjszaka még nem ért véget. – búgom talán kicsit szemtelenebbül, mint akartam elsőre, de hogy lássa mire céloztam, körmeim végig szántanak gyengéden oldalán, mielőtt még úgy dönt, hogy elmenekül ajánlatom elől. Kár, pedig úgy dereng tegnap nem menekültél ennyire… Balzac? - Szép neved van Édes. Jobban cseng, mint a Hablaty. – simítom meg az arcát. Ó, ne gondold, hogy ilyen könnyen szabadulsz meg tőlem. Umbridge vagyok szívem, még ha gyűlölöm is ezt a vezetéknevet. Visszadöntöm alapállásba a fejem és ajkaim szegletében buja mosollyal ejtem ki a szavakat. - Tegnap Istennőnek hívtál. De ma megelégszem a Junoval. Vagy a Pandával. Amelyik szimpatikusabb. – paskolom meg gyengéden az arcát és figyelem, ahogyan hátrébb lép. Nőies kézmozdulatokkal – értsd: úgy kapok utána mint éhes kurva a faszért, amit két hete látott utoljára – nyúlok az üveg felé és egy lendülettel jó nagyot kortyolok belőle. Majd egy hatalmas slukk követi a cigarettából, aztán pedig közelebb állok hozzá. - Megfelel, ééééés… megfelel. – válaszolok mindkét kérdésére, miután leért az alkohol a gyomromba. Egyik kezemet átfonom a nyakán és közelebb húzom magamhoz. - Kérsz egy kortyot? – kúszik magasabbra egyik szemöldököm, belekortyolok a whiskeybe, majd még közelebb húzom magamhoz. Ha azt hitted, hogy ennyiből megúszol Balzac, nagyon tévedsz. Még egy apró csókot is kapsz ajkaid szegletébe, csak hogy érezd: nem megyek el, amíg nem kapom meg, amit akarok.
jegyzet ide
Vendég
Szomb. Márc. 06, 2021 7:00 pm
Juno & Balzac
Tisztában vagyok azzal, hogy nem kellene magam kínosan, vagy rosszul érezni. Egyéjszakás kalandok előfordulnak, és senki sem halt még bele, bár az erősen megkérdőjelezhető, hogy mennyire etikus egy ennyire fiatal lányt berángatni az ágyamba és egész éjjel szexelni vele. Arról nem is beszélve, hogy sajnos nem emlékszem szinte semmire, így ki tudja, hogy miket csináltam vele az alkoholgőzös állapotomban. Bár, ahogy elnézem, nem igazán kell őt félteni, nem tűnik annak a nebántsvirág típusú lánynak, sokkal inkább úgy néz ki, mint aki bármelyik pillanatban képes lenne leigázni bármilyen férfit, aki a közelébe kerül. Ez pedig kind of… izgató. Tipikusan nem az vagyok, akit könnyen lehet irányítani a zavart viselkedésem ellenére sem, de ő szerintem simán ledominálna engem, ha arról lenne szó. - Ja, sokan mondják. - Mondom kínosan mosolyogva. - A nővéreim főleg. - Bukik ki belőlem, de ettől még cikibbnek érzem magam, úgyhogy úgy döntök, hogy mostantól jobb lesz, ha befogom a számat és meg sem szólalok többet, mert még gázabb leszek előtte. Nem mintha számítana. Kétlem, hogy a tegnap este és a ma reggel után valaha újra találkoznánk, még akkor sem, ha esetleg én máshogy szeretném. Mindig így szokott lenni.
Továbbra is kicsit zavartan - akármennyire is próbálom összeszedni magam -, figyelem a mozdulatait, némi aggodalommal is a szemeimben, ahogy beveszi a fájdalomcsillapítót. Remélhetőleg ez segíteni fog neki, az enyém lassan, de biztosan kezdi megtenni a hatását, és a fájdalom már nem olyan erős, mintha valaki konstans a fejemet verné a falba, így pedig már mindjárt elviselhetőbb. Az is kezd egyszerűbb lenni, hogy ne érezzem magam ennyire zavarban és kezdjem kicsit jobban felfogni az egész szituációt, ami szintén egy plusz pontnak számít. - Remélhetőleg hamar jobb lesz. - Mondom őszintén jót kívánva neki és most végre egy viszonylag rendes mosolyt is sikerül megeresztenem felé. A zavarom az idő elteltével kezd egyre inkább eltűnni, az pedig szintén határozottan segít a dolgon, hogy Ő meztelenül néz körbe és hajolgat a szobában. Le sem tudom venni róla a szemeimet, mintha csak most próbálnám meg az emlékezetembe vésni azt, amit tegnap az alkohol miatt nem sikerült, mert be kell látnom, hogy… olyan teste van, amire megéri emlékezni. Olyannyira, hogy azon kapom magam, hogy konkrétan vissza kell fognom magam hogy ne álljak mögé és… gyorsan kiterelem ezeket a gondolatokat a fejemből, és inkább megiszom a kávém maradékát. Nem sokat segít a figyelemelterelésben, de legalább addig is csinálok valamit.
- Még nem? - Kérdezek vissza, kicsit megköszörülve a torkom, mikor közelebb lép hozzám. A kezeimet kényszerítenem kell arra, hogy ne nyúljanak utána és húzzam magamhoz, ezért mintegy pótcselekvésként leteszem a bögrém az íróasztalra. Arra az íróasztalra, ami ugyan tele van mindenféle cuccal, de egyáltalán nem okozna problémát hogy hirtelen megragadjam a lányt és feltegyem arra a bizonyos asztalra lesodorva mindent, hogy a magamévá tegyem. Lehetőleg nem is egyszer. Zac, szedd már össze magad, Merlin áldjon meg! - Köszönöm. Igazából a Hablatynak is megvan a maga varázsa, sokkal jobb mint a Bubuka. - Nevetek halkan, próbálva a hülye becenevemmel elterelni a gondolataimat, de igen csak nehéz mikor ilyen buja mosollyal méreget, az apró simogatásairól már nem is beszélve. - Biztos megvolt az oka annak, hogy Istennőnek hívtalak. Kár, hogy tényleg semmire nem emlékszem. - Nem bánnám, ha adnál egy kis ízelítőt a tegnapból, ha te jobban emlékszel rá, mint én, Juno. Folytatom gondolatban a mondatot, de végül mégsem mondom ki hangosan, de mintha már kevésbé erőteljesebben próbálnék előle menekülni, kezdenek a vágyaim túlságosan felülkerekedni a józan eszemen. Pláne amikor közelebb húz magához. Mintha hirtelen az utolsó hajszál is elszakadna, ami eddig megtartóztatott attól, hogy engedjek a késztetéseimnek. Ennyit arról, hogy úriember leszek… A kérdésére nem is válaszolok, csak megragadva a fenekét még közelebb húzom magamhoz és megcsókolom, jó alaposan ízlelgetve a nyelvén a whiskyt.
Vendég
Hétf. Júl. 12, 2021 11:24 pm
mondjuk úgy, hogy ez már +18
it's a fucked up world
Ahogy egyre jobban koncentrálok arra, mi történhetett tegnap este, úgy kúszik be több kép elém. Általában nem szoktam ezt csinálni, de most vissza kell fognom magam ahhoz, hogy ne legyen egy igazi ’bassz meg’ vigyor az arcomon. Valamit tudott ez a srác, az tény és való, főleg ha ébredés után az egész csomagot áttekintve is még mindig ilyen hatással van rám. Nem is rossz, ahogy innen látszik. És most még több kell. Juno, te sosem tudod, hol van a megállj. Tetszik! - És milyen jól teszik! – húzódik kedves mosolyra ajkam. - Mert igazuk van. Éppenséggel kifelejtenek egyetlen apró összetevőt: hogy azzal ott… – mutatok a nemesebbik tagja felé. - Úgy bánsz, hogy a csillagokat is lesikítom neked az égről. – kendőzetlen őszinteség, egy kicsit kéjesebb hang, és máris ott tartok, hogy nem merek a princess part-om felé nyúlni, mert attól félek, hogy be kéne ismerjem magamnak a nyilvánvaló tényt: még rám is hatással lehet egy srác. Mármint olyan hatással. Durva. A fájdalomcsillapító ahogy leért, én pedig össze-vissza járkálni kezdtem, úgy lett egyre jobb a helyzet. Idebent és odalent is. Már nem érdekel, hol hagyok lenyomatot, már az sem tud izgatni, hogy néhány papír hozzám tapadt és valószínűleg rengeteg munkáját teszem ezzel tönkre. Majd valahogy jóvá teszem. Most csak arra tudok gondolni, hogy ebben az állapotban jobb lehet a reggel, mint amire számítottam. Elvégre is, nem az utcán támolygok ide-oda cefet másnaposan, hanem még mindig itt vagyok – ugyan másnaposan – de tettre készen. Igazán kedves tőled, Hablaty. Azt hiszem, nekem már csak így fogsz megmaradni. A hátad mögött ezzel a névvel, a szemedben pedig Balzac-ként. Aztán pedig jöhet az „Ó, istenem!”, ha elég merész vagy hozzá. Ugye így lesz? - Azt hiszem, meg fogok maradni. Kár, pedig intézhetted volna a temetésemet. Szerezhettél volna élő pandamackókat arra, hogy a koporsómat vigyék. Jut is eszembe, ezt valószínűleg meg fogom tenni. – még a kezemmel egy noteszt is mímelek, aztán pedig ujjamat a fejemhez emelem. Talán még egy puskalövés hangot is imitálok hozzá, ha Balzac felismeri, vagy tudja, hogy micsoda lehet ez. Nem mondom, hogy nem sziporkázok ma reggel. Magamhoz képest nagyon kedves vagyok. Meg vicces is. Talán még olyan gondolat is megfordul a fejemben, hogy ez a fiú bizony nem egyetlen körös mutatvány lesz. Az idő – és a józanul elkövetett második menet majd eldönti. Elvégre mindig megkapom, amit akarok. És ezt most úgy igazán, eléggé akarom. - Még nem, Szépfiú. – hazudhatnék, hogy magam sem tudom miért teszem, de nem fogom. Az egyik szabadon lévő kezét, talán a balt megfogom és a testemhez húzom. A játék csak úgy lehet fair, ha ketten játsszuk. Ezt márpedig úgy tesszük és ettől fogva ha én így játszom, hát akkor tessék Balzac, tiéd a pálya. - Vigyázz mit mondasz, Bubuka. Még a végén felhasználom ellened. Neked. – villan meg a szemem egy pillanatra, de aztán ismét felkuncogok. Azonban akkor elhallgatok és komollyá vált az arcom, amikor azt mondja, hogy nem emlékszik semmire. Éppen replikáznék, de úgy tűnik, hogy a tettek mezejére lép. Ezt már szeretem. Nos hát akkor én sem tétlenkedem és jobbom egyből a nemesebb tagjára siklik. És még ilyen kora reggel is reagál. Nem szólok semmit, csak letérdelek előtte, hogy ízelítőt adjak neki a tegnap estéből. És addig ott is vagyok, amíg a számban nem érzem… őt? Igyekszem azért koncentrálni, hogy végig jól csináljam, pont annyira, amennyire tegnap este is. Tekintélyes méret az tény, de nem sokáig tétlenkedek vele, hogy tövig bekapjam. Még mielőtt a számba engedi az összes zsákban tárolt dolgát. Remélem azért ananászt ettél előtte. Bár mindegy is, egy elég nagy nyeléssel tudatosítom, hogy velem azért nem tett annyira rossz lóra. Megkeresem mellettem az üveg whiskyt és egy újabb kortyot iszom. Szó nélkül az ágyhoz húzom. Aztán magamhoz. Majd eldőlve magamra. És most én ízlelem meg őt. - Remélem nincs programod mára. Kénytelen leszel lemondani. – kezét a lábam közé húzom, hogy megbizonyosodjon mondataim valóságtartalmáról. A nyakát néha csókolom, de legtöbbször – egyelőre gyengéden – harapom. Azt hiszem, siker született.
jegyzet ide
Vendég
Vas. Aug. 15, 2021 2:04 am
+18
Juno & Balzac
Akármennyire is legyek szerencsétlen a lányokkal, a szex sosem volt igazán probléma, az már inkább, hogy bárkivel is normális kapcsolatot alakítsak ki, így hát akármennyire is kínos volt az első pár perc, nem ez az első és valószínűleg nem is ez az utolsó alkalom, hogy vadidegen lányokkal fogom magam az ágyban találni reggel, egy átivott éjszaka után. Nem vagyok egy elveszett típus: akármennyire is viselkedek néha úgy, de ahogy telnek a percek úgy lesz az egész szituáció kevésbé kínos, az pedig határozottan segít a dolgon, hogy a lány egyáltalán nem zavartatja magát, ez pedig nekem is sokban hozzájárul ahhoz, hogy kevésbé érezzem magam kínosan. Az pláne segít, hogy ilyen vadítóan néz ki, képtelenség így másra gondolni, ha nem a szexre. - Fura lenne, ha ezt mondanák a nővéreim. - Nevetek fel önkéntelenül is. - Akkor úgy látszik te jobban emlékszel arra, hogy mi történt, mint én. Örülök, ha élvezted… azt hiszem. - Vigyorgok zavartan, de sikerül hamar viszonylag hamar összeszednem magam, habár továbbra se sikerül levenni róla a szemeimet, és ha őszinte akarok lenni magamhoz, nem is akarom.
- Kár lett volna érted. - Jegyzem meg most már sokkal természetesebb mosollyal, miközben továbbra is rajta legeltetem a szemeimet, szégyentelenül. Nem úgy tűnik, mint aki bánja, nekem pedig ez már bőven elég, hogy szabadon élvezhessem a látványt. A referenciát sajnos nem nagyon értem, de talán ez nem okoz majd olyan nagy problémát, legalábbis nem úgy tűnik, hogy olyan lenne, aki ezért most fogná magát és elmenne. Legalábbis… nem a lábain menne el. Főleg azután, hogy megerősített abban, hogy az éjszakának bizony nem itt van a vége, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem örülök az események alakulásának. Amikor pedig a kezemet a testéhez húzza, nem is kell ennél több biztatás arra, hogy elkalandozzanak a kezeim, kihasználva azt, hogy most emlékezni is fogok arra, hogy éppen mit fogdosok. Márpedig mindenre érdemes emlékezni, ami most a kezembe kerül. - Van egy olyan érzésem, hogy ez akkor is sikerülne neked, ha nem mondanék semmit. - Jegyzem meg egy vigyorral, de aztán már egészen más kezd el lekötni, mint a beszélgetés. Amit a szájával művel… hát… ha ezt csinálta tegnap este is, akkor shame hogy nem emlékszem rá, mert erre megéri emlékezni. Olyan profin tevékenykedik, hogy csoda, hogy ilyen sokáig bírom anélkül, hogy el ne élveznék. Eszembe se jut tiltakozni, amikor ezek után az ágyhoz húz, nem is kell nagyon bátorítania. A korábbi zavartság, mintha soha nem is létezett volna. - Ennél jobban nehezen érhetnék rá. - Biztosítom mosolyogva, miközben az ujjaimmal felfedező útra indulok, alaposan kiélvezve a lent tapasztalt forró nedvességet. A kézügyességemre sosem volt panasz, határozottan ügyes és fürge ujjaim vannak, ezt ő is hamar megtapasztalhatja. Mindeközben a másik kezemmel sem tétlenkedem, azzal a mellbimbóit célzom meg, felváltva kényeztetve mindkettőt, néha az ajkaimmal és a nyelvemmel is megízlelve az előbb emlegetett területet. Úgy érzem, hosszú napnak nézünk elébe…