Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

my crazy ex girlfriend

Anonymous

my crazy ex girlfriend Empty
Vendég
Szer. Szept. 23, 2020 8:03 pm

Starlight Coxx?

Nem:

Kor: 19 év

Vér: mindegy

Iskola/Munka: világutazó?

Kapcsolatunk: ex barátnő
Csoport: boszorkány, diák?

Playby: Vanessa Morgan?

Státusz: SZABAD

Részletek

Oké, hol a retekbe kezdjem a mi kis bájos történetünket? Talán ott, hogy boszorkány vagy, nyilván, és oda jártál ahova én, csak pár évvel alattam. (Aztán még nagyon sokszor voltál alattam, höhö). Szóval igen, ott ismerkedtünk meg az iskolában, és a barátaink azt gondolták, hogy a mienk örökké tartó szerelem lesz. Hogy majd a suli után összeházasodunk és kis szőkés barna kölyköket potyogtatunk jobbra-balra. De az élet nem egy tündérmese, igaz baby? Azt hiszem odáig húztuk, amíg meg nem próbáltál felgyújtani. Igen, remélem emlékszel.
Sosem tudtunk egy hétnél tovább boldogok lenni, állandóan veszekedtünk, öltük egymást, megcsaltuk egymást. Bántottuk a másikat akarva vagy akaratlanul. És tudod mi baby, talán egy kicsit hiányzik. Hiányzik, hogy egy átmulatott éjszaka után, a te karajaidban pihenhessek meg. A rohadt életbe, egy kicsit hiányzol.

//Úgy gondoltam, hogy Star [hülye név, szóval változtatható] Jasper után megy Angliába, de nem lesznek rögtön együtt, és a kapcsolatuk is nagyon durva lesz, tele megcsalással, veszekedéssel ahogy eddig. Szóval egy ilyen tipikus játszós, se veled, se nélküled kapcsolatot szeretnék közöttük, aztán majd meglátjuk, hogy sikerül e megzabolázniuk egymást. Minden változtatható igazából. Nagyon várlak <3

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: