| | | Kedd Szept. 15, 2020 10:52 pm | Alva Bergmark Nem: Nő Kor: 27 év Vér: Félvér Iskola/Munka: Szabadon választható Kapcsolatunk: Testvéri Csoport: Szabadon választható Playby: Anelia Moor (Csak javaslat, ez is szabadon alakítható) Státusz: SZABAD Részletek Legidősebb nővérem, aki előszeretettel tör borsot az orrom alá, hogy aztán a többi nővéremmel együtt jót nevessenek a szerencsétlenkedéseimen. Sokszor a pokolba kívánom, de igazából nagyon szeretem őt, és tudom, hogy ha szükségem lenne rá, akkor bármikor fordulhatnék hozzá, és ha más merészelne bántani, akkor előtörne belőle a sárkány éne, és teljes védelmező üzemmódba kapcsolna. Amúgy meg teljesen szabadon alakítható, mind a jelleme, mind az, hogy házas-e már, vagy nem, hogy mi a munkája, még a pb-ben is teljesen rugalmas vagyok, ahogy azt az indokot is, hogy miért is jött Angliába Zac után. Nagyon várom
Corinne Bergmark Nem: Nő Kor: 24 év Vér: Félvér Iskola/Munka: Szabadon választható Kapcsolatunk: Testvéri Csoport: Szabadon választható Playby: Elizabeth Sawatzky (Csak javaslat, ez is szabadon alakítható) Státusz: SZABAD Részletek Második legidősebb nővérem, aki olyan mint Alva pepitában. Ők olyanok, mintha egyfajta lányszövetségben lennének ellenem, bár tény, hogy főleg Alva találja ki az összes nagyobb csínyt, Corinne meg általában követi őt, az én balszerencsémre. Amúgy meg teljesen szabadon alakítható, mind a jelleme, mind az, hogy házas-e már, vagy nem, hogy mi a munkája, még a pb-ben is teljesen rugalmas vagyok, ahogy azt az indokot is, hogy miért is jött Angliába Zac után. Nagyon várom
Suzette Bergmark Nem: Nő Kor: 23 év Vér: Félvér Iskola/Munka: Szabadon választható Kapcsolatunk: Testvéri Csoport: Szabadon választható Playby: Kelsey Merrit (Csak javaslat, ez is szabadon alakítható) Státusz: SZABAD Részletek A harmadik nővérem, és talán ő az aki a legközelebb áll hozzám mind a hármójuk közül, habár az tény és való, hogy ő is előszeretettel piszkál, amikor alkalma adódik rá. Mégis, talán ő az, akit kevésbé küldenék el a pokol legmélyebb bugyraiba, még akkor is, ha igazából ugyanúgy megérdemelné, mint a többiek. Amúgy meg teljesen szabadon alakítható, mind a jelleme, mind az, hogy házas-e már, vagy nem, hogy mi a munkája, még a pb-ben is teljesen rugalmas vagyok, ahogy azt az indokot is, hogy miért is jött Angliába Zac után. Nagyon várom
|
| | | | Szer. Dec. 09, 2020 10:25 am | Suzette Bergmark Nem:nő Kor: 23 év Vér: félvér Iskola/Munka: szabadon választható de mondjuk gyógyító a Szent Mungóban? Kapcsolatunk: jegyes Csoport: szabadon választható Playby: Camila Mendes Státusz: FOGLALT Részletek A szerelmem, a jegyesem, a lelki társam és a támaszom is egyben. Nem tudom hogyan, de az biztos, hogy rengeteg közös témánk van, ő is imádja a kviddicst így nem volt kétségem ő lesz az igazi. Megbízunk egymásban, látszólag kicsapongónak mutatom magam, de ez nincs így. Hozzá - és persze a családomhoz - hűséges vagyok, mindig megnyugszom ha reggel mellette ébredek és este mellé fekszem aludni. //Ezt most idéztem az ET-mből, viszont hogy hogyan ismerkedtünk meg az teljesen rád van bízva, úgy értem kitalálhatjuk együtt majd ha megjöttél. Nagyon várjuk őt Alva-val és Balzac-al is! //
|
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Nincs Jelenleg 73 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 73 vendég :: 1 Bot |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 10:04 pm-kor Juliet Denoir Tegnap 8:59 pm-kor Theodore Nott Tegnap 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Csüt. Nov. 21, 2024 7:06 pm Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson |
|